За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Varna
РЕНКА Hug
С пожелание да имате отговор от посолството и да сте си двамката за празниците
Много хубаво си го написала на Тес.  Хубави съвети си и дала и едва ли ще ти се разсърди за това.  Просто не може да я преодолее тая любов сега. След време ще си казва- Абе ква любов беее- ама сега .....
Тес, всички знаем, че ти е много кофти но не се давай бе Душа, не се давай. То това не е любов ами мъка някаква. То и като обичаш боли ама да ти се отвръща поне. Стига вече де. Но е добре, че си споделяш, та да ти олекне Hug
МАКТУБЧЕ Hug
Такава пица отдавна не бях яла. Така обичам пица със много кашкавал eat Как е Ангелчето, Мактубче?  А това дали момченце или момиченце и във Българско го е имало много време Мактубче. Момчета да се раджат, та момчета. А ако не се раждат момиченца кой ще ражда аз сЪ питЪм и отговор не искам!!!
Имам мъжко но пък моя мъж искаше мома. Сега все нарежда, дано синковеца има момеченца, че да се радва на момиченце. Каквото ни е писано да имаме, това ще имаме. Важното е да си ги обичаме и да се разбираме а не да се смраяваме със децата си, че и такива случаи има и то не са малко. Да не забравяме, че и ние сме били деца!

# 586
Охо, тъкмо щях да ви наричам пакистанки мързеланки, а вие как сте се размърдали днес...

Благодаря за късните закуски, тъкмо си търсех идеи за брекфаст...

Тес, не знам, не мога да се произнеса дали лъже, ама най-кофтито за мен е, че пак ти дава някаква надежда...'няма да ти се обадя докато не се оправят нещата тук...' тоест, ако се оправят ще ти се обади..ха, пак чакане, пак надежди...Както вече казах сценарият е напълно възможен в пакистанско смеейство...и то не само със чужденка, случва се родителите да не одобрят избора на детето си, защото примерно не харесват семейството..има много такива случаи и между пакистанци само...

Слинг не съм ползвала, но една приятелка ми каза, че и било много удобно да върши домакинска работа и да разнася бебето със слинг, но и на мен ми се струват някак сгъчкани вътре. Аз съм ползвала кенгуру, но преди да купите пробвайте дали е удобно, най добре е да се закопчава отпред. Моето кенгуру е много красиво на вид, но е кошмар да си го сложа без нечия помощ, с такива гимнастики го намъквам, защото не мога да стигна закопчалката отзад, някак неудобна е.

За момчетата,да има такова предпочитание в Пакистан, там е по-силно изразено, нооооо като цяло съм забелязала, че и в други държави татковците цякаш се гордеят първото да е момче. Добре че моя мъж няма подобни идеи, винаги е казвал зависи от волята на Аллах, каквото ни даде такова...ами то каква файда да е непременно момче пък за нищо не става...например в тяхното смейство първото е момче, но той от всички е най-негоден да се грижи за семейството си по причини, които няма да споменавам. В случая аз предпочитах момче, не знам защо след като винаги съм искала момиче, но като забременях нещо драстично се обърна в мене....

Рени, права си, с тези комуникации трудно е някой да намери оправдание да не ти се обажда по 3 месеца, та дори и по няколко дена, все тррбва да намери начин за един смс, ако държи на половинката.

Къде изчезна............., забравих и поредния японски ник? сигурно е преяла от манджите на съквартирантите и не може да се помръдне.

Мактуб, имаш време за десетина още...сега спомена и болката са ти пресни, пресни, ама всичко се забравя. В кенгуру могат да се слагат от няколко дневни, трябва да внимаваш за главичката му, моят като имаше колики съм го разнасяла с кенгуру из стаята.

# 587
tess_of_durbervilles,  аз не мисля, че лънготи- те са си такива обещават конкретно за някой не за всички и това не изключва скайп и "сурат тефтера", но  за повечето бащата е "страшен" така че без да те обнадеждавам или да оправдавам момчето  си мисля, че наистина е обещал конкретно за теб ( все пак е върнал смс имало е борба в него дали да пише)

mactub мои приятелк иказват,че слинга е по-удобен и полезен;  щях да те питам  в Белгия ли ще живеете и ако да къде?

Интересно и аз закусвах палачинки, но ги обичам солени Crazy

# 588
по нова телевизия почва много хубав индийски филм който не го е гледал много е хубав гледала съм го преди Господарката на подправките който иска да гледа.

# 589
  • Varna
РЕНИ Hug
Благодаря, пуснах на Нова Wink
Хееее рисуват я както и мене ме рисуваха, само че от горната страна на ръката Laughing

# 590
Здравейте пак! Досега съм си чистала колата от снега и я подготвях за зимни условия, то след дъжд качулка дет се вика  Embarassed
Виждам всички сте на мнение, че ме мотка пак екс-а, то и аз съм сигурна 99%, затова ми е тъжно, иначе ако знаех, че е истина това, което пише поне щях да се успокоя и да продължа напред. Права е Делта, че то мойто вече не е любов като че ли, ами някаква огромна болка и мъка, просто съм ужасно чувствителна, то всичките ми болести са от това даже, ужасна съм  smile3538 .
Маринка, точно подобни неща си мислех и аз за подарък, ще ходя в мол-а значи да търся. Мерси за инфото  Hug .
Мактубче, ама много е сладка малката, страхотна е. Наистина децата от смесени бракове май са най-красиви. Аз да ви кажа до сега не знаех какво е това сленг, ама проверих сега в нета, и наистина ми се струва много нагъчкано детето вътре, по-добре кенгуру май  Laughing
Рени, и ние бяхме така преди с екс-а - 6 месеца нямаше ден да не сме заедно с часове, постоянно смс-и и телефони и т.н. , аз затова си занемарих социалния живот #Cussing out
Незнам Вятър, не искам и да мисля, че сама си чопля раните така, искам само да намеря сили и да продължа напред! Дано на Коледа наистина стават чудеса  Hug
Ама какво става с тези палачинки днес   newsm64 По пакистанско правят ли палачинки, или са като американските, по-скоро като питки? На екс-а му бях взела готови в тарелка, много ги хареса, ама каза, че приличали на нещо тяхно, ама го забравих де  Laughing , то аз тогава не се стараех да помня нещо пакистанско, и сега го отчитам като грешка  Embarassed
Я кажете за вечеря да не правите и вие сърмички, да си хапваме пак всички еднакво  Mr. Green
Лютеничкеnewsm51 newsm51 newsm51
Айде до после, разприказвахте ме нещо, повдигнахте ми настроението малко. Хубаво е, че ви има момичета  Hug  Hug  Hug
П.С. Вятър, това за сурат тефтера ме разби просто, не знаех че така му викат на фейса хихихиххи

# 591
  • Varna
ТЕС-ка
Палачинките  както писах, днеска ги направи мойтЪ лИбоФФФ. И Хамерикански палачинки съм правила и пак стават вкусни. То има различни рецепти за хамериканскИти. Нашите ги правя или палачинки или пък "марудници" по Родопско така им казват и са със мая за хляб. Другите обикновенните те са си със сода за хляб. Важното е да има яйце Душе да не ги правиш например само със 2 яйца Laughing
Сърмички бях направила за посрещането на Бате и след това ще правя за Бъдни вечер. Голяма игра са тия лозовите, ако правиш от тях. Трябва да са тънички като пръстчето ми. Как да ти обясня я, newsm78 аз имам слаби ръчички. Иначе сготвих пълнени пиперки. Незнам дали ви писах. Вчера съм ги сготвила ама синковеца не обичал защото трябвало да бели ципата и не щя да яде. На моменти е и той- изхумена работо и той. И така ние със Бате си ги лапаме от вчера със бял сос-бешамел. Иначе аз съм смъртта на сърми със киселе зеле. Мога да лапам сутрин, обед, вечер и между тях. Правя си телешка кайма, защото ний свинскУ не ядем. Само някой път на Бате много му се прияжда и му купувам само за него си.
И моля те, ама пак те моля, вземи се у ръце. Не си губи социалните контакти. Каквото ти е писанУ шЪ станИ- Мактуб бе душе, хората са го казали- Мактуб. И още нещо от кака ти Делта- Вярвай на делата, на думите до време. Един мъж бяга ли ти по тъча може да му кажеш- айде у левоооо. Щом се обичаш и уважаваш, няма да разрешаваш на никой ама на никой да си играе със тебе. Това е валидно не само за твоя екс ами и приятелки ако ти пряват номера, които ще те накарат много да се замислиш.
Пък за пакистанските манджурляци не сЪ коси. Мацуранките които могат да готвят такава манджа шЪ пишат тука ниЙ шЪ готвим. Чиляк сЪ учи докато е жив. Питай кака си Делта, не съм спряла да сЪ уча до сИга и не ми е омръзналУ. Hug

# 592
Марина
а от каква месечна възраст се слагат бебетата в кенгуру?
Иначе мъжа ми може да иска второ ама аз дали ще се съглася  Laughing,все още се сещам как пищяха в болницата родилките  ooooh!

Ех и ти сега - "пищяха родилките", ами нали и ти искаше да раждаш нормално  Mr. Green Аз след моето първо раждане бях сигурна, че не ме е страх да родя отново, то това не е раждане, защото докторите си го вадят, а аз си лежа и гледам в тавана  Laughing Повече ме е страх от самата бременност след Анита. С първата не разбрах какво е, защото не чуствах никаква разлика, всичко си беше наред и само накрая доста ми натежа корема, обаче втория път след едно отлепване на плодното сакче в началото, цяла бременност се молех да не се случи най-лошото с бебето.
За кенгуру не знам точно, нашата лична лекарка ми беше казала, че от третия месец или поне от момента, когато бебето умее да си задържа главичката изправена. А на повечето пише, че са подходящи от 3.5 кг. Има един модел на Чико, който има и хоризонтално положение, но и всички други качествени модели са достатъчно твърди на гръбчето и поддържат добре главата и вратлето.

.

# 593
Здравейте и от мен, тези дни хич ме няма-уж кашлицата понамаля по едно време, а сега, като падна студа, не мога да кажа едно изречение без да се разбухам... Много е гадно. И на лекар ходих, че дано тези лекарства да ми помогнат накрая.
Моят мъж ме заведе на един евтин пазар, имах огромна нужда от зимно палто, ама те са все едни скъпи, а ние сме с една заплата вкъщи и постоянно отлагах, но сега като се разболях, нямаше как просто. Та отидохме в едни магазини за намалени стоки, цели 3 палтенца си накупих за цената на едно-супер топличко! Че и за ботушки останаха парички:))

Вчера имахме гости. Един наш приятел от Пакистан, много се радвахме да го видим в Америка и най-вече да ни гостува вкъщи. За съжаление няма да остане много тук, защото е дошъл на турне и като му свършат концертите си отива обратно в Пакистан. Събрах им очите с мойте гозби, ама аз болна с температура и жестока кашлица, но няма как-герой трябва да се представя добре, както мама ме е учила да посрещам гости, с цветята на масата и красивите аранжировки:)) Направих им саг, алу матар и дал чавал, даже чапатита мятах на тавата, а за десерт правих кир, поднесен в чаши с високо столче, много шикозно стана. Само дето малко ми е мъчно за нашето момче. Няма си жена все още. Така че момичета, ако имате хубави предложения, моля ви пишете ми. Искам да му намеря хубаво момиче, религиозно и сносно, защото и Шоби е такъв, голям симпатяга е и както казва той: ин шалах, и неговият ред ще дойде. Аз малко като баба или свекърва действам тука, ама наистина искам да се задоми момчето, защото виждам, че и той вече иска и даже каза, бхабхи, давай намери ми хубава жена и да е такава къщница като тебе!:)) А на мен колко ми трябва: слушам и изпълнявам. Обаче като се замислих, аз не познавам много момичета, които да не са женени все още и да са мюсюлманки, затова викам, може би вие можете да ми помогнете:))

Ето ви една негова песничка. Момчето е много хубаво и добро, аз пак да отбележа!:))

http://video.google.com/videoplay?docid=-3785351014056291919&hl=en&emb=1#

# 594
Tumhari-бързо да се оправяш Praynig защо не направи снимки на тези ястия да ги видим!

Вашия приятел не се очудвам,че не може да си намери религиозно момиче,защото добрите муслими няма да се омъжат за някой с нелегални доходи(т..е. от музика) Иначе знам една пакитка,която действа като агент и бракосъчетава.

Тесс-забрави ли го вече?Живота е пред тебе Wink

# 595
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
tumhari_shahzadi , да оздравяваш по-скоро!Браво на теб- късметлия е мъжа ти, такава къщовница е взел, напомняй му го по-често  Simple Smile
Аз вчера си правих качамак. Много обичам, но заради мъжа ми го направих само с малко сирене и масълце. Но да не ви казвам на моята порция какво си наслагах... и черен пипер отгоре.  LaughingЧак ме е срам колко съм лакома.
Тес, дори и да не те лъже екс-а, това си е живо мъчение. Преодолей го сега, а ако ви е писано, ще се съберете  Hug
Мактуб, да целунеш бебка от мен  Heart EyesКакво стана с елхата? Не разбрах, лесно ли се намират новогодишни украси в Пакистан.
Ние вече украсихме нашата елха. Всъщност малката се занимаваше,да не ви казвам колко пъти слагаше и махаше украсата, докато си я одобри  Sick. И на външната врата си сложихме коледно венче, само подаръците останаха.
Рени, стискам палци да се съберете за празниците   bouquet
Делта   bouquet И аз умирам за зелеви сърмички. обичам да са мънички, да слагам пълнежа с чаена лъжичка. Ама все не ми стига търпението до край, та сменям лъжицата със супена, а на края почти с черпака действам. Ама винаги готвя по много сърми и се изяждат за отрицателно време.
Момичета, приятен ден !!!

# 596
Шахзади, честити палтенца  Laughing  мислех да си купя и аз, ама не ми се свидяха толкоз пари. Обаче за късмет, брат'чедката ми подари почти ново  Simple Smile сиво и с висока талия

Алвера, качамак с пръжки ли  Laughing  баба и майка мн обичат качамак и понякога си правят. Аз съм пробвала 1 път, не е мой тип манджа

И аз планувах да купим матрак и да го сложим направо на земята,ама временно плановете се изенят  Sunglasses пък и котките ще го накъсат на парчета

# 597
Вятър
Да отиваме да живеем в Белгия,мъжа ми се намира в едно градче близо до гр. Гент.
Тесс   bouquet
Аз съм пас по темата с бившия ти,че то много объркано стана...знам че се питаш дали е искрен с теб или не и това те гризе отвътре...дано скоро да получиш някакво удовлетворение  Rolling Eyes
Марина
Не съм се отказала от нормалното раждане  Peace Инш'Аллах след 2-3 години може би като забременея пак и ако няма рискове за бебето ще се опитам да родя нормално....А за секциото си права - докторите си го вадят бебето,ние само си лежим....аз заради това се  бях сдухала след операцията,а и все още ме човърка отвътре - не се чувствам пълноценна майка,исках да си изживея мига както трябва,но то пък друго било писано,какта каза Делта "мактуб"(било е писано).Но пак казвам Инш'Аллах дано втория път да успея  Praynig
И мен ме бше страх през бременността особено първите месеци дали ще успея да задържа бебето,заради първата ми бременност - за съжаление завърши с аборт във 2ри месец....Та сега до 3тия месец всяка седмица ми биеха инжекции, за да бъде всичко наред,но като ме заболеше някъде и си изкарвах акъла  Rolling Eyes
Шахзади 
радвам се че се появи,тъкмо се бях замислила за теб  Wink
Пожелавам ти скорошно оздравяване   bouquet И се обличай по топло,пази се да не истиваш,сега пиеш и лекарства,внимавай само да няма нещо  1stroller
Момчето е хубаво наистина,дано да успее да си намери свястно момиче.Ама в Пакистан колкото искаш религиозни девойки ...или не иска да се жени тука?
Алвера  bouquet
Ох аз не съм яла качамак от детски години и така ми се прияде със сиренце -мнмнммм  Crazy
За елхи и украси  питах тук вкъщи дали се намират и те ми казаха че не са виждали,ама не са и търси ли де...Не ми вярва да няма,защато все пак има доста католически пакистански семейства и те празнуват по някакъв начин...
Сърми и аз обичам,ама не постни а с кайма и по възможност с кисело зеле  Mr. Green
Къде сте другите дами - ще почнеме да пишеме отсъствие който не се появява повече от 2 дена  smile3521

# 598
Лили, аз толкова бях зле, че съвсем забравих да правя снимки... По едно време гостите излязоха до колата нещо с мъжа ми и аз използвах това време да си легна за малко в спалнята, че цял ден топуркане назад-напред, бях останала без силички.

Алверче, мерси и на теб за хубавите думички. Моят мъж ми каза на няколко пъти нея вечер колко много ми благодари и ме уважи пред гостите. Слава Богу, че не е някой бурсук  Laughing , че и такива мъже има.

Шиланче, честито ти на теб палтенце тогава, аз сивичко нямам, а много ми харесват, стои доста professional. Да си го носиш със здраве!

Лили, пак да се върна към теб, защото каза, че печеленето на пари от музика са нелегални доходи и аз съм малко изненадана от това. Той човекът си има нормална работа, на летището в Лахор работи, а музиката му е просто хоби. Между другото, това ми напомня на този филм Khuda Ke Liye. Гледала ли си го? Много е интересен. Там също има спор между муслими по отношение на музиката и какво е казал пророк Мохамад за нея. Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение по въпроса.

# 599
Ау, Мактубче, миличка, дано да не съм бременна сега, че на този етап не искам и да си помислям дори. Сега, както съм болна, няма да е благоприятно да зачевам. Днес трябва да ми дойде, но все още нищо. Може и от лекарствата да е-надявам се да е от тях:)
А на теб дано втората ти бременност да завърши с нормално раждане, както ти си мечтаеш! Пожелавам ти го от сърце!

Той Шоби иска да си вземе жена просто, без значение дали от Пакистан или не, ама досега всички са го отхвърляли като вариант.
Лили, я дай някакви координати за тази пакитка, match-maker-ката:))

Аз пък качамак не помня някога да съм яла, какво е това?

Общи условия

Активация на акаунт