За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
здравейте девойки а не съм преяла ама ме мързеше дамисля какво да пиша и не съмотваряла темата от 3 дена ей това мързела е страшна работа иначе при нас с момчета е добре снощи посред нощите ходиха да купуват пиле и картофки да ядеме че нали всички са на диета  hahaha освен мен аз ям яко ,а те се пазят и имаме колело вкъщи и въртят яко вечер заотслабване,иначе тук сеоплакаха ще щяло да захлажда в  Дублин и аз като се притесних и ето днес подготвена за адски студ а то дори и дума не можеда става да се сравнява с лошото време в България
хайде после ще пиша пак че сега се заформи приказка и трябва да украсиме къщата за коледните и новогодишни празници.не че на тях им пука много аз нагла се наложиш купих украса и ще спретна нещо за масата Laughing

# 601
Тумхари-бих го гледала тоя филм,ще пратя мъжо да го взема,ако има английски субтитри само че  Laughing Нали не е нов филма-има ли го на сиди?
А темата е по-добре да не се подхваща в тоя форум,повярвай ми.Ще ти пратя на лични мейла на г-жата ,инша'Алла!

# 602
Добре, Лилче, прати ми на лични, а колкото до филма- да, има го на DVD и е със субтитри на английски. Дано ти хареса и ще се радвам да го коментираме, след като го изгледаш.

KAWAI, ти в Дъблин ли си сега? Аз мислех, че си в Япония!:)) Абе отвеяна съм си, това е!

# 603
Здравейте пакитки,

Ха, и аз докато разбера къде е Кауаи Такеши, ту мислех че е в Япония, ту в София, тя се оказа в Дъблин, не можем да и хванем спатиите на нашата мома. Лондонският и Дъблинският студ ряпа да ядат пред българския.

Тумхари, много ще е хубаво ако намериш подходяща мома за самотния момък, но за мен не е ясно дали наистина иска религиозна или просто пакистанка възпитана в техните си традиционни ценности. Между двете двете има разлика от земята до небето. И аз като Лили смятам, че ако държи на религията няма да иска съпруг от шоу бизнеса, просто много ще се усложни семеейния им живот. Не съм съгласна, че в Пакистан е пълно с религиозни момичета, напротив смятам че само едно малцинство от хората са наясно с религията, а в масовия случай ежедневието им е изпълненое със суеверия и практики, които не само нямат основа в исляма, ами направо са си Грях с голямо Г.

Панда, благодаря за снимките, най-после и вас да видя в подробности...Хубаво е че си заета с работа, макар да ми се искаше по-често да ни навестяваш...

Обяснявайте за качамака, и аз съм сред незнаещите.

Айде да си чукнем среща след 2 часа тука всички, имам да правя важно съобщение...ама носете си и парички, ще ви вкарвам в разходи....

# 604
  • Varna
Дзааааааааааак, браво бе, хубаво сте се разговорили newsm10
АЛВЕРЧЕ-
за сърмичките муце да ти кажа. Значи аз обожавам тия със киселото зелце и вътре месце и оризче, но за мъжо правя от тия мънините лозови сърмички. Тях мога да ги правя мънички. Иначе ония от киселото зелце плънката и я слагам със супена лъжица. А качамака много го обичам със сиренце запържен със краве масълце и червен пиперец- фантазияяяяяяяяяяяя smile3508
На момите със новите палтенца- да са им честити и да си ги носят със здраве newsm10 И да им носят и късмет дори thumbsup
КАВАЙ ТАКЕШИ-
мацка днеска докато прехвърчах през площада на Варна, а ти го знаЙш колко е лЪзгав даже лятоска- та си мислех за тебе стъпвайки по леда дали и при тебе е така и дали си запомнила моя съвет за обувките newsm10 Радвам се, че се обади Hug
ШАХЗАДИ-
абе някакъв компрес твоя Любим неможе ли да ти направи за да поспреш малко тая кашлица. Някакъв начин да си намериш мед от елови връхчета, много помага, пробвано е. И задължително някакъв компрес на гърдите. Не се оставяй така, че е много студено а вече и палтенца имаш. Топли се и друг път гостите да се съобразяват със тебе мила  и съпругът ти. Много хубаво си ги посрещтнала иначе, ного newsm10
МАКТУБЧЕ Hug

# 605
Въх, Лю, как ми събуди любопитството-к'ви срещи, к'ви пари, к'ви 2 часа, ма жена?Simple Smile)
Нямам търпение ся да разбера аджаба, какво съобщение имаш да правиш!

Колкото до Шоби, искам само да поясня, че на мен ми се вижда религиозно момчето. На него музиката му е хоби, но не е кой знае колко известен. Хората го знаят кой е, ама не е супер звезда. И аз като питах защо не е толкова сериозен към музикалната си кариера и той ми каза: "Знам ли, може би Аллах не иска това за мен и иска да му служа по друг начин."
Затова си мисля, че отдава значение на религията, а и от други разговори с него, просто стигнах до това заключение. Относно момичето, струва ми се, че той иска да е хубавка, да е стройничка, да е добричка, да е религиозна също, но не мисля, че иска жена, която да е супер фанатичка де. Аз имам някакви познания за исляма от разговорите ми с приятели от Пакистан, а и тук, в Америка. Но те далеч не са достатъчни, за да знам кое се счита за грях и кое не, както каза Лютеничката. Затова ще я помоля да ни даде примери, че на мен ми е много интересно. Какви са тези неща, които пакистанците вършат от суеверие и които да са в пълен разрив с това, което Ислямът учи?

Делтичке, сега те видях, че и ти си писала. Охх, как са ми се прияли такива зелеви сърмичкииии. Преди, като бях малка и като ядях месо, те ми бяха любимите, но от 2000-та година съм вегетарианка и бях свикнала баба ми да ги прави специални за мене с плънка от гъби, грах и ориз, леле бяха просто върхът!!!:) Тук, в Америка не съм правила, защото единствените зелеви листа, които бях намерила от един бг онлайн магазин бяха едни накъсани, ужас, не можех нищо да свия в тях и се разпадаха.
Иначе по съвет на баща ми, вчера си правих гореща вана с морска сол за краката-съвсем бях забравила, че имам такава специална ваничка за крака, която като я включиш ти поддържа водата топличка и има разни си там други функции като vibration & bubbles. Малеее, голям кеф! Не исках да си извадя краката колко време, ама подгизнаха яката, та трябваше!:) Правя си и гаргара с топла вода и сол и тя отпушва много. За боровите и елховите връхчета и аз знам отпреди, ама тук не знам от къде да ги намеря. Вече цял месец мина-коварно нещо, каква е тази кашлица-не знам! Докторът каза, че дробовете ми са чисти и че се дължи на синусите ми. Ама аман вечееее, много стана!

# 606
ами сега да отговоря на Тумхари, че малкият принц се е заиграл, което не се случва често (нищо че си играе с един мой крем и плеска навсякъде, това няма да го споменавам)

Да дам някои примери, които външен човек би отдал на религията, но няма нищо общо

- булката събира и  дава зестра на сватбата, вместо годеника, така както е правилно в исляма

- молят се на светци, пирове, гробници, плъхове, инвалиди (споменете си поста ми за храма на децата плъхове) и кво ли още не  останало от хиндуизма, което според исляма е най-тежкия грях

- като са в цикъл ползват различен гребен, различна хавлия и прочие безпочвени вярвания..

- ходят непокрити, но като чуят азана от джамиите покриват косата с дупатата, докато свърши азана, после пак се откриват...на това много сме се хилили със снахите. викаме си страх ги е от азана и се крият като го чуят.

-много носят, особено последните години, абаи и никаби (покривало за лице), за много от тях това било модна тенденция  Shocked, а не религиозност. това ми го разясниха, когато изразих учудване , че в един парк пълен с нинджи само 2 жени присъстваха на молитвата в джамията, останалите няколко хиляди  не си прекъснаха забавленията.

-сватбите (шаади) са наследство от индусите, тези сватби имат малко ислямско в тях.

това са неща, които ми хрумнаха последните 3 минути, не е изчерпателно, иначе съм сигурна че цял трактат мога да напиша по темата.

А сега съобщението...че ми стана жал за Тумхари

Ми искам да ви съобщя, че по Нова година шъ ставате лели на поредното бг-пк отроче, и да ви кажа аз със време да подготвяте подаръците , да не се охарчите покрай новогодишното пазаруване, и да не остане за племенника...

Доста от вас знаят, но моля правете са на изненадани, да не ми скършите хатъра, че ми й диликатну полужениету многу...

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 20:31 от летяща.филия.с.лютеница

# 607
К'воооо??? Аз май нищу не разбрах! Да не би да ставаш мама около Нова година, мари "Люта" булке!!!

К'во да кУментирам суеверията, кат' сИга самУ за тебИ си мисля!!! Как така нивгаж нИ си споменала, че си трудна!!! Хихихи, мноу гу убичам тоз израз от стару времи...

Айди, потвърди, чи да мирясам накрая:))

# 608
Ох, и аз не разбрах дали Лютеничката ще е мама пак, дали ще си имаме още един малък принц  newsm78
Ама която и да е - дано всичко е ок с нея и бебока  Praynig и да живее българо-пакистанската дружба  newsm18 ,че какви хубави деца се раждат от нея

# 609
Трудна си ТИ тумхари, хем съобщение искаш, хем потвърждение!

Иначе думичката ме умили, отдавна не я бях чувала.

Не съм споменала, така е, първите месеци не исках, имам много приятелки, които направиха спонтанни  аборти, викам я, да си трая...после се появи Мактуб, реших да посрещнем нейното детенце...абе всичко по реда си, някой да не земе да се уплаши, че България се пакистанизира...

А термина ми е или на 31 или на 1ви по причина, че не съм сигурна за датата на последния мц...все тая, подобен късмет само аз мога да имам...най-много такси да не мога да намеря по празника да се замъкна в болницата

# 610
ооопс, редактирам бързо и набързо Mr. Green Embarassed

# 611
Ей, че хубава новина  Hug  Много ме зарадва!  smile3525 А не се кахъри – българо–пакистанската дружба става все по–многодетна   bouquet
Ама не казваш кой цвят е щъркела  stork-boyили stork-girl или не искате да знаете?

А Шилан какво казваш, ред е дошло и българо–кюрдската дружба да се подпечеата с бебче  Crazy Whistling

# 612
Лютеничке, душко, ех да си ми тука сега, да те напрегръщам! Прекрасна новина е това! Дано всичко мине добре и Аллах да те благослови със хубаво и здраво бебенце!!!
Знаеш ли пола вече или искаше да е изненада? Е, не ни казвай, ами като се появи малкото, тогава. Мале, ми то време не останало!
А иначе за термина ти какво да кажа, много хубаво, че е около Нова година, весело бебе да се роди и все да има поводи да празнува! А то такси ще се намери, ти не се къхари за това сега. Гледай да се грижиш за себе си и да си почиваш.

България & Пакистан-зиндабад! luvbed

# 613
Супер Лютеничке, това се казва новина!!!  preggo Малииии и как си се въздаржала досега да не кажеш, бравус, аз още на втория ден бих си изпяла всичко Embarassed .
Ми то не останало до термина бе, стискаме палци от сега  Praynig . Принц ли ще е или принцеска? Да е живо и здраво само, ама все пак лелите трябва да знаем какъв цвят подаръци да подготвяме  Laughing

# 614
Aaaa, любопитка съм аз , не ща изненади..питам по няколко пъти за пола на бебето докато ми се скарат...ми казаха пак момче, то като идея не е лошо две деца от един и също пол на близка възраст, нооооооо  това значи че ще трябва да пробваме и за трето, че и момиченце ми се иска....пък въздъртичка съм вече.

Шилан, много дълго време редактираш бе...разреших ти сарказъм да използваш, сега ще ме закопаеш сигурно...

Иначе, а дано ви заразя всички, които имате мерак, а за пазенето на тайна, само можете да се радвате, че се въздържах толкоз дълго, иначе щях да ви мрънкам постоянно и да се оплаквам от неволите дето обикновено спохождат 'трудните' жени...

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 21:02 от летяща.филия.с.лютеница

Общи условия

Активация на акаунт