Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?
. Оф, аз въртя, суча пак за него говоря
! А малкият принц как приема новината, че ще е батко скоро? Обеща ли, че ще се кротне и ще си ляга по-рано
?

За тия киселини незнам какъв съвет да ти дам. Чувала съм, че се пие сода за хляб ама дали няма да пречи и на тебе и на бебенце 
, че май крака не ме боли толкУз

Пък от семейството на момичето отиват в работата на момчето и разговарят с него виждат в каква обстановка е,взимат и снимки 1-2 и ако го одобрят и ако ние одобрим момичето тогава вече става приказка за годеж,ако ли не - кой от къд е
Прието е че като стане сватба то тя ще е за цял живот,няма мърдане,но ако стане развод после много жалко за момичето (дори тя да не е виновна,да е добричка и тн.) всичката вина се хвърля в/у нея и после се гледа с лошо око на нея и на семейството и,това е голям позор..много трудно след това някой да се съгласи да се ожени за нея.За това повчето жени макар и да не живеят щасливо с мъжете си просто се примиряват и продължават нататък...
гледам подхванали сте темата за уредените бракове и браковете в "тесен семеен кръг" аз незнам ние в България сме научени на друго и за нас товае не приемливо и на мен някой мой пакистански братовчед да ми се наточи може и голям хубавец да е ама ще го резна,ако знам разбира се ама там родата голяма леле ако някой ден се сблъскам с някой и се окаже братовчед щее смях добре че за сега който е от тоя град все познава баща ми та сме съседи ,ама както и да е,аз пък за евреите знам че се женят за рдонини и заради пари ,защото парите не биват да излизат от семейството и като се върнем назад в историята евреите са близки до арабите още от времето когато са били на племенна основа и много общи традиции имат както нашите любими пакистанци са братовчеди с индийците ама ако го кажеш и само 5-10 процента си признават а другите скачат ужилени,но това е истината,в индия северните племена са били Арийски а южните са били напълно противо положни и по визия и по език и култури,затова е и индоевропейската раса ние сме си близки или далечни роднини в генетичен смисъл а да не говорим че и колко общи думи имаме таке че като се тръгне от индия та до европа все са братовчеди ,който го приема добре който не пак добре