За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Мактуб, елхамдулуилла, най-накрая си взе златото в къщи  Simple Smile

Марина, значи са хубави пакистанските дрешки.
Аз досега нито съм виждала, нито съмимала пакистанска стока  Simple Smile

# 76
  • Varna
Бизнеса е изнесен във Пакистан а и явно хората там добре си вършат работа. Имам две близки на които съпрузите им имат там бизнес във обувния бизнес и във бизнеса със дрехи и платове.

# 77

Аз досега нито съм виждала, нито съмимала пакистанска стока  Simple Smile

smile3533 smile3533 smile3533

Аз пък съм виждала ,имах колежки когато учих тук и 2те фразцузойки,едната с баща алжирец,а другата изцяло с алжирски произход.Та когато ходиме да гледаме крепостта на Салахеддин ,те дойдоха именно с шалвар камиз ,купени от пакистанският квартал в Париж-честно казано завидях им.
А и скоро видах в едан градинка сем.пакистанци-жената и тя беше с такова.

# 78
  • Varna
Койотче-
и аз от кои години съм им хвърлила мерника на тия камиз-шалвар. Толкава красиви и елегантни. А жената изглежда толкова красива във тях. Абе класика са си, поне за мене.

# 79
Уффф тъкмо да пиша и тока взе че изчезна  #Cussing out уморих се вече с тия токови проблеми...а вчера цяла сутрин нямаше газ и ток и да видите как си седяхме гладни до към 3-4 когато дойдоха...амо то не може  и една манджа да си сготви човек  #2gunfire

Така сега да благодаря на всички за пожеланията   bouquet
Малката е добре и спинка,аз полека лека се раздвижвам,но още усещам все едно ме горят шевовете...
интересен линк си дала Марина  Peace и наистина доста от нещата си ги спазват тук...
на моята беба за сега са и дали парички,а свекъра и свекито явно чакат седмия ден и тогава ще и подарят нещо.Вкъщи дойде на свекъра сестра му да ми помага за няколко дена и утре май ще си ходи...естествено не липсва и напрежението м/у жените заради повечкото работа,ама няма как...
Аз много се учудих обаче за сега само няколко човека са ме питали за името,явно другите си мислят че още не съм и измислила и чакам седмия ден  Laughing
дами  ще се върна после за продължение,че сега дългът ме зове  Heart Eyes

# 80
  • Varna
МАКТУБЧЕ Hug
Радвам се, че сте добре и със АнджетУ всико е наред. Ти не правиш ли компреси на коремчето си. Би трябвало да са ти дали нещо я някакво кремче я някаква билка да промиваш или по точно да мацаш върху шевовете. Нашата тетра нямат ли я там? Мене ме пляскаха със тетра..
Ангелинка засука ли вече като Ората?
Туй със тока и газта много кофти бееее newsm78 Често ли става така заедно да ги спират?

# 81
Мактуб - честито бебче! Да ти е жива и здрава и много много да й се радваш. И скоро да се оправиш.

# 82
Аз с нищо не съм си мазала шевовете от операцията, ползвах само свещички Профенид за обезболяване, защото усещах разреза, а не самите шевове, болеше и все едно придърпваше. Но това беше не повече от 5-6 дни, после вече болката беше напълно поносима и по-скоро даже не беше болка, а някакво неприятно усещане.

# 83
Аааа пакитки, от както станахме лели много тихо тук бе!  #Cussing out
Рени, как е семейния живот, уреди ли документите вече, отдавна не си писала и ти. И Панда я няма  Sad , а Лютеничката вече за n-ти път я привиквам да се разпише, особено с някое интересно разказче за Пакистан  Laughing

# 84
Лютеничката вече за n-ти път я привиквам да се разпише, особено с някое интересно разказче за Пакистан  Laughing

Тес, истината е, че от доста време изгубих интерес към тая тема...в началото бях много  надъхана, то си ми личи де, в първата тема бях много активна и обяснителна, сума ти материяли подготвих....Но сега гадни работи се случват постоянно в Пакистан, не мисля че ще я бъде тая държава, сори за песимизма...

Всъщност от два месеца имам някакви идеи , но едното материялче е малко гадно, ставаше въпрос за бебета, та не исках да пиша преди да роди Мактуб....

Сега се страхувам, че след като Мактуб ще е заета с бебето и темата съвсем ще опустее...тя беше една от най-активните...Аспарух, и той наминаваше всяка вечер, но и той затихнааааа. За Панда и Рени да не говорим...Добре че с имаме сутрешна редовна посетителка, кайвенце да ни сервира.....

Все пак, ако имаш някакви конкретни въпроси, питай, може да ми дойде музата да разкажа нещо...

Лека нощ.

# 85
Ааааа Лютеничке, няма отказване!  #Cussing out Не ви пускам никъде да ходите Twisted Evil . Пиши си всичко, то не може все оптимистични неща да пишем, нали затова сме хора. От моя човек съм чувала, че Пакистан до 15-20 години няма да я има като държава, не знам защо, щом го запитвах и той все се натъжаваше и казваше, че не му се говори за това, та те разбирам и теб сега  Sad . А аз изобщо не знам как е създадена тази държава, знам само, че са се отделили от Индия преди 50-60 години, та може за това да разкажеш, и какви проблеми имат сега, че се стига до такива размирици. Много ми е интересно и каква е разликата между сунити и шиите, той се опита като беше тук да ми обясни, но аз май не разбрах много много, помня само, че едните се самобичували (дори режели гръбчетата на малките деца  Sad ) защото избили другите преди години  newsm78 . Може и да не съм разбрала с моя бг-английски и неговия урду-английски  Embarassed . И по-весело нещо да ни разкажеш - верно ли е, че сватбите им са смесица от индийски и мюсюлмански обичаи?
Хайде пакитки, оживете се малко, чакам инфо от всички!!!  smile3521
За разсънване по едно кафенце
От Делта чакам закуска  Laughing  Hug
Лека и успешна седмица на всички!   bouquet

# 86
Ейй айде пакистанки,съвсем издадохте багажа   Crossing Arms
Какъв е този песимизъм...темата да си върви,то се е видяло че от Пакистан не може да се очаква много,но това да не ни натъжава може би някой ден ще се оправи знам ли  Thinking

Лютеница
ние хубвао си казахме за масовото правене на секцио тук,но никак не вярвах че ще ми се случи...
Благодаря на Бога че аз и малката сме добре,но се чувствам някак си прецакана и малко ме гризе съвеста дали не избързах прекалено,може би трябваше а изчакам още няколко дена,а не на 2рия преносен да влизам за предизвикване...докторката до последно ме уверяваше че всичко е наред и раждането ще бъде нормално,а после какво се оказа - бавен процес на разкритие и главата на беба се извърнала към ребрата до колкото разбрах...

Така да спомена още за традициите...маха се косата на бебето също на седмия ден и колкото тежи,се измерва толково сребро и после мисля че се раздава на бедните...
казва му се Азан (молитвата) в двете уши...готви се халва и се ядат сладки работи...
ако се сетя още нещо ще допълня  Peace

Делта Не правя никакви компреси,казали са ми само спирт да слагам...

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 17:39 от mactub

# 87
Хорааа,   #Crazy абе какво става, писах, писах, отговарях подробно на Тес, а сега къде ми е отговора???? Моля ви, ако без да искам съм го метнала на някой на лични , върнете ми го, че да не си играя да пиша пак...

Мактубчеее, малката сладурана толкоз невъзмутимо си спинка, как да не и се радва човек бееее. Машаллах с каква голяма коса се е родила...Изглежда едричка, ама на снимка не може да си проличи добре, колко кг се роди?

2 дена пренасяне хич не е много, то направо не може да се нарече пренасяне...ама айде сега станалото станало....важното че сте добре, а болката скоро ще е само спомен.

айде да одя да си доспивам.

# 88
Мактуб, машалла !Ежко-бежко с косичка  Laughing

Ей това, е младото си е младо-пълно с енергия , машалла. Няма отказване, няма песимизъм  Peace

# 89
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУ Hug
Като сте казали закуска, закуска да е. Търсих Пакистанска закуска но явно не търся където трябва rotfImao Та сложих друго но пак е Близкоизточно Wink
И айранче, че да не ни приседнат питчиците

И никакво отказване от темата!!! От кого ще научаваме такива интересни неща ако не от хората които са вътре във нещата. Я сЪ стИгнетИИИИ!!!
МАКТУБЧЕ- Пу, пу да не и е на уруки. едричка изглежда ама може и от снимката да е така. Бих искала да сложа тука някакво талисманче за късмет ама не познавам тамошните порядки и да не направя нещо глупаво, само и изпращам моите най сърдечни пожелания на Бебонката. Да преминава препядствията със лекота и да е много, много здраво и щастливо момиченце newsm10

Общи условия

Активация на акаунт