За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 055
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Рано пиле, рано пее  Party

От 7.30 съм будна и ми писна да се излежавам вече.

Ох ще ги пробвам и аз тия мъфини все някога.

оставям ви, че котките мн разбутват. А и направо не знам какво ще се прави днеска, скучно ми е

# 271
Добро утро момичета   bouquet и добре дошла на tumhari_shahzadiwelcome newsm18

# 272

като жената е в цикъл не само не може да ходи на хадж,но не прави и молива през тези дни и не чете Корана,защото се счита за "мръсна"...

не е точно така:общо взето Хадж се прави по време на месечен период и мога да обясня по-подробно.
Куран се чете,но без да се пипа арабския текст,същото важи за следродовото течение и преди гусл(душ)след полов акт.
По това време свободно се правят дуи и се рецитира Куран  Peace

добре дошла на новата пакитка с екзотично име  bouquet
ако не си бременна:започвай режима на Дюкан мила:ядеш и слабееш Wink

Марина-много красив наследника,маша'Алла!Ще го правим актьор  PartyПрекрасни са камизчетата му и шапката и обувчиците Heart Eyes

за река Инд много интересно,като имам време ще търся снимки

исках да ви питам тоя актьор дето играе с Айшуарая Рай във филма Джодхаа Акбар пакистанец ли е или индиец.Един зеленоок такъв,сигурно е пакит  Thinking

# 273
 хубав ден:) на всички

mactub ,
http://www.youtube.com/watch?v=Gw6CQKbR5lk&NR=1
Ghajini- Guzarish (  тази е приятна като мелодия и клип)

DELTA_DELTA за дамата, която пуснах- ливанка е и е християнка ( интересното з атази дръжава доколкото съм чела- тъй като населението е смесено религиозно се избира премиерът, ако е мюсюлманин, президентът е християнин и обратното)

"Нанси Ажрам е една от най-награждаваните ливански изпълнителки.Тя е родена в Ашрафийех,Ливан на 16 май 1983г. Започва да пее на 8 години, когато се появява и за първи път по телевизията през 1991г. в детски конкурс.През 1995г. ,когато е а 12 , Нанси Ажрам взема участие в развлекателното шоу „Бъдещи звезди“ по ливанската телевизия, което печели със златен медал и първо място в категорията „тараб“ (един от най-известните и трудни арабски стилове) ,като изпълнява песен на Ум Кулсум."

# 274
лили този актьор е индиец Хритник Рошан така мисля де  Thinking

# 275
общо взето Хадж се прави по време на месечен период и мога да обясня по-подробно.
Куран се чете,но без да се пипа арабския текст,същото важи за следродовото течение и преди гусл(душ)след полов акт.
По това време свободно се правят дуи и се рецитира Куран  Peace

Е това не го знаех....ето че има още какво да науча  Hug

Вятър
наистина е много приятна песента   bouquet
За Нанси виж не знаех че е хрстиянка  Rolling Eyes
Знаеш ли нещо за тази изпълнителка - Шерин
http://www.youtube.com/watch?v=30pnYnim2dM

Панда и мен хич не ме бива в палачинките - незнам винаги ми се късат или ми стават дебели,все нещо не мога да ги уцеля...

Аз днеска гледах един индийски филм - Ню Йорк се казва - заслужава си отделеното време  Wink

# 276
добре дошла на новото момиче  Hug прочетох историята ти ,голяма любов е 7 години  да издържите разделени   bouquet

мактуб от тук можеш да изтеглиш песните и на ширин малко трудно ще стане без език,но по картинката избираш дали да е MP3 или не- ако е real player се тегли бързо дори и за твоят нет
http://www.6rb.com/music/Singers-7/821.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Sherine

http://www.6rb.com/music/Singers-13/493.html  -това е на Нанси

вятър по Конституция в Ливан -президентът задължително е християни,мин.председател -сунит,а председателят на Парламента -шиит/за това обаче не съм 100% сигурна/.

# 277
Здравейте, отново!

Благодаря на всички за топлото посрещане! Големи сте сладуранки:)) Моят съпруг се казва Shahzad, което на урду означава "принц". От там на майтап, той започна да ми вика "shahzadi", сиреч "принцеса", а tumhari e притежателното местоимение "твоя". И от там дойде "твоята принцеса", така че правилно сте разбрали:)

Аз не съм много по пекането, но не защото не ми харесва, ами просто нямам много време за кухнята. Иначе с удоволствие бих направила тези мъфини. Аз мнооого обичам мъфини за закуска с кафе:))

За съжаление българска храна почти не готвя вкъщи заради мъжа ми, не знам просто дали ще я яде, какъвто ми е капризен. Само пакистански манджи въртя и чапатита и паратхи. Иначе хляб няма никога да прояде, имам чувството!

Мактубче, и ние гледахме New York, много тъжен филм, напомни ми на пакистанския Khuda Ke Liye. Е, пакистанският е по-хубав, по-емоционален и по-кошмарен! Но за съжаление, това е действителността. Тук, в Щатите, положението е много зле. Дори гледах едно интервю с Шарукх  Кхан и той самият каза, че не му се идвало в Америка на турнета вече, заради тези драстични мерки за сигурност, които са въвели властите тук и унижението, което трябвало да претърпи, за да влезе в страната.
Моят съпруг е християнин, но това в никакъв случай не може да се каже, че му помага по някакъв начин. Много пъти са го обиждали пред очите ми. Дори българският посланик в Исламабад ме разплака. Така ни викаше и крещеше. Беше ужасно!

Но да сменя темата. Ето ви малко романтика:))))

Аз и съпругът ми се запознахме в интернет. Аз бях вкъщи, във Варна, чаках едно другарче тогава да дойде да си чатим, а Закчо пък бил в едно интернет кафене по него време, докато от своя страна чакал един негов приятел да копира някаква книга. Приятелят му казал, ето на, за да не скучаеш, ще ти отворя един чат и можеш да си говориш с когото си поискаш. Зак никога не бил и чувал за подобно нещо тогава и чак му станало интересно как е възможно хората да осъществяват връзка помежду си в реално време. Така ме заговори. Интересното беше, че се държеше изключително грубо с мен и започна да ме обижда какво съм правила в този чат и какво съм си мислила, че ще намеря в него, освен да си изпатя някой ден!:)) Как съм можела да се доверявам на напълно непознатни хора и така... Аз се опитах да го игнорирам, но той не ме оставяше намира. По-късно разбрах, че седмици преди това е бил приключил връзката си с една голяма любов и бил изпаднал в огромна депресия (може и това да обяснява поведението му). По едно време млъкна и аз забравих за него.
Няколко часа по-късно, обаче, пак се отвори неговият прозорец и в него прочетох: "В какво вярваш?". Доста се изненадах, но реших да му отговоря искрено. И така започнах да пиша редове след редове, а той мълчаливо е четял и приемал всичката тази информация. Накрая се обърнал към своя приятел и му казал: "Току-що намерих моето момиче". Приятелят му се изсмял и казал, да бе, ти сега така си мислиш, фантазията на хората хвърчи до небесата, когато си чатят, слез на земята. Това момиче живее в друга държава, на друг континент, дори не знае ти откъде си и никога няма да имаш шанс, а и в крайна сметка още не си я видял!
Обаче Зак отказал да го послуша и така започна нашата приказка...

Аааххх... точно като в ревлив индийски филм, нали?Simple Smile))

Има ли някой с подобна на моята история тук?Simple Smile

# 278
летяща.филия.с.лютеница Честит Рожден Ден   bouquet

tumhari_shahzadi  bouquet Добре дошла welcome

Вълнуваща и интересна история имаш Hug

# 279
tumhari_shahzadi  много интересна история и аз така на майтап се запознах с моя мъж в интернет и той е от пакистан само че живее в ирландия.

# 280
Историята на моето запознанство с мъжа ми може да се побере в едно изречение, и хич не става за сюжет на индийски филм - 'Запознахме се в една обществена пералня сред въртящи се дрехи в перални и  сушилници.'

Тумари, напиши малко повече за пакистанските звезди.. Коя е тази Ани, за която ми писа в лс. Аз почти нищо не знам за техния шоу бизнес, знам само един много дебел певец Нусрат някой си...

Жалко за всички унижения които сте понесли заради националността на съпрузите...Като ви слушам да говорите за бг посолство в Ислямабад, излиза  че при нас е минало много леко...въпреки забутания от тях важен оригинален документ, заради което си имахме големи неприятности после...Но откъм отношение не е било зле...Мъжът ми е говорил с някаква жена, която даже била дружелюбна и се интересувала за детето и за мен, как ми се е отразил престоя в Пакистан. То оставаше и някой да почне да ни  се репчи и съвсем щях да изтрещя...Имат и един служител пакистанец,и той християнин като твоя мъж, той страшно много помогна на мъжа ми, когато идиотите на летището обявили бг визата му за фалшива и си изпусна полета.

И аз не готвя бг храна...не я яде. Само прояде яйца по панагюрски и пропи кафе...това успях да постигна за 7 години. Хляб прояде, защото е абсурд да се опретна да меся и точа всеки ден, но предпочита пита бред, а не на филийки.

Лили, преди да свържа живота си с Пакистан винаги съм мислела, че река Инд е в Индия...даже така май го бяхме учили по география.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 03:35 от летяща.филия.с.лютеница

# 281
това гопуснах без да искам...

вместо да го оставям празно издирих дебелия певец, казва се Нусрат Фатех Али Хан, ето негови снимки

http://images.google.co.uk/images?hl=bg&um=1&sa=1&q= … p;oq=&start=0

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 12:38 от летяща.филия.с.лютеница

# 282
reni31 & babeli: Мерси много за хубавите думи!:)

Лютеничке, в пералня или не, важното е, че дядо Господ е намерил начин да ви събере! Simple Smile

Зак би се вдъхновил много от вашата история за филм!:)) Това му е последната мания-търси спонсори, за да си направи филма, от колко време го мисли вече!:))

Относно звездите, и в Пакистан има много хубави певци, актьори и фото-модели:))
Аз лично много харесвам Атиф Аслам, Аббас Али Кхан, Ибрар Ул Хак и др. Ани е мацката, която е най-популярна сред жените заради модерния си британски акцент и гарваново-черна коса. Танцува доста добре и това е в общи линии, което влудява феновете й от мъжки пол. Глас няма, не може да пее, но има пари и издава албуми. Мъжът ми написа за нея песните "Princess", Chori chori, Ecstasy, Nation's pride и други. В последната най си личи горкото-хич не му се отдава пеенето:))

Ето ви линкове:

Princess: http://www.youtube.com/watch?v=QKlJkw1t0RU
Нали се сещате защо песента се казва "Принцеса"?Simple Smile) Хе хе хе:) Заради мен, бе шахзадито:)))

Nation's pride: http://www.youtube.com/watch?v=EeW6WJgX4i8.
Позабавлявахте ли се добре на тази песен? Едно скимтене, едно викане, ужас!:)) Смешното е, че я имам тази песен в демо изпълнение на моя мъж и звучи толкова добре! Язък за парчето!

Относно пенджаби певците, за мен най-добрият си остава Ибрар Ул Хак. Изпращам ви клипчета от песни, на които Зак (всъщност името му е Shahzad Khokhar, но всички му викат Зак) е бил асистент-режисьор на нашия много добър приятел Имран Хаят:

Пардеси (което означава местен човек, който е заминал в чужбина):
http://www.youtube.com/watch?v=MufrIVag7AY&feature=related

и другата:
http://www.youtube.com/watch?v=6BGqnGagc1s

Ето и нещо малко по-модерно. Зак е писал песента и е режисирал клипа за  Bobby Bhai:
http://www.youtube.com/watch?v=BMkn_p_MImQ

А на тази последната песен, освен, че е ко-режисьор отново, можете и да видите моето шоколадче на китарата:))
http://www.youtube.com/watch?v=BrMjhYLi0ZY

Има и куп други песни и клипове, но ще отнеме година, за да ви ги показвам:))

Някой друг път мога да ви покажа и епизоди от предаването "From Bulgaria With Love", което двамата с мъжо снимахме миналото лято за пакистанския канал ATV из цяла БГ. Но за съжаление, не много хора в Пакистан го оцениха, защото на колко им пука там всъщност за нашата "неизвестна" страна?

Друг път ще разказвам и за бюрокращината.

Лютеничке, обожавам Нусрат Фатех Али Кхан, както и Рахат Фатех Али Кхан, ако се не лъжа е племенник на починалия Нусрат...
Ето ви и нещо старичко, но супееееер любимо Оре Пия. Тази мойта Мадури Диксит е ненадмината!
http://www.youtube.com/watch?v=p_TcbybfLAY

Ей че музикално ми стана... Сега ще си пея самичка с часове:))

Между другото, момичета, искам да попитам, чували ли сте за т.нар. implantation bleeding и случвало ли се е на някоя от вас? Днес ми прокървя и не знам дали не е то... Трябва да ми дойде на 19, а ето че 5 дни преди това се появи тази светло розова-кафеникава кръв.

Въххх, можИ нЪистина да съм бремИнна бее!!! СтискайтИ палци!!!

Много целувки от мен и сори, чи пиша по толкуз многу:)) Ама съм нова, затова ма извинети:))

# 283
 tumhari_shahzadi -купи си един тест за бременност де Simple Smile Много гадно с посланника,и защо крещя  newsm78

Лю-вярно е за Инд,пропускат изворите  Rolling Eyesа може би когато ти си ходила на уч-ще държавата Пакистан още не е съществувала  Mr. Green (майтап)
А твоя пакит разби всички класации по необичайност,маша'Алла!
Интересно какво си говорихте в тая пералня  Crazy

Рени-тоя е актьора,на мен ми прилича повече на пакистанец.
Аз пък искам да гледам новия индийски филм с Карина Капур(май)една слабичка такава :,,Курбаан,,-много го рекламират тука,
разказва за любовната връзка на главната актриса с терорист...

http://ugc.dhingana.com/uploads/news/trailer-video-kurbaan-karee … f812.59209659.jpg

обещаващ емоции плакат..

Мактуб-като поотрасне принцесата ще имаш повече време да учиш,инша'Алла.За Еид имат ли планове семейството?Агне ще се коли ли?

тая Ани е хубавка,ама май пее на английски с индийски акцент Thinking Интересно как и е истинското име?
А Нусрат на външен вид никакъв го няма,сигурно е много талантлив.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 07:00 от Water Lily

# 284
Water Lily, сладкиш такъв:) Аз си го купих теста отдавна и продават 2 в опаковка, че онзи ден ми даде отрицателен резултат, ама наистина си беше рано. Сега вторият ще си го запазя и пак ще пробвам след 2-3 дни:))

За реките в Пакистан не знам много, трябва да питам Зак, но е на работа сега. Ние само ходихме до Исламабад, Равал Пинди и Мъри, освен Лахор де. В Карачи така и не отидохме, а реки така и не видях, че да ви разказвам:)

Анито всъщност прави обратното, мила. Отраснала е в Англия и сега се мъчи да пее на урду. Като говоря с нея по телефона, даже никога не бих казала, че е от пакистански произход. Те затова ни се смяха един ден в студиото в Лахор, защото и двете сме говорили като патанки на урду:) Беше голям майтап! Тя обаче от няколко години си живее в Пакистан заради кариерата си. Истинското й име е Noor-Ul Ain Khalid.

Филмът с Карина и Сеф изглежда много интересен. Искам да гледам и Дил Боле Хадипа с Рани и Шахид Капур (обожавам ги тези двамата!), знаете ли кога ще излезе?

Нусрат е починал отдавна, но си остава едно от най-бележитите имена  in the Pakistani classical music.

Общи условия

Активация на акаунт