За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Мене пък много ме дразни като се роди бебче и първата приказка е "И к`во сега, на кого ще го кръщавате?" или пък като кажеш името - "Ми на кого пък е кръстено?"  #Cussing out Лютеничке, в Пакистан кръщават ли децата на бабите и дядовците им? Бях питала екс-а веднъж ама той каза, че не е чувал такова нещо, неговото име даже баща му го избрал, и което e още по-странно избрал му и нова фамилия, защото тяхната не си ходила на името му  Shocked . Беше ми странно това, ама викам си може пък. Я кажете дали ме е смотал пак нещо?  Close (той е роден в Англия де, ама не вярвам и там да може да си избираш фамилията)

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 15:32 от tess_of_durbervilles

# 496
   bouquet     bouquet     bouquet
Хе та ми харесвате активни момичета добър ден и от мен
ТУМХАРИ наистина не ви е лесно в това положение,горката майка леле аз знам колко е зле някой възрастен дасе разболее сериозно ,докторите какво казват?а и туберколазта нанася големи щети на човешкия организъм някой пътсе стига до отсраняване на бял дроб  Sad дядо ми е бил болен като млад и с големи петна по дробовете беше и това го довърши на старини от там има калцифицати и се почна с други проблеми направо това болестите незнам като чуя и се хващам за главата
да и аз имах пробем да отворя снимките на Лютеница ама след като настоятелно пробвах на 4път стана  Laughing  Peace синчето голям хубавец ,абе българите са хубави   Peace
а тез китайски дрешни които обсъждате са много готини ама аз не бих се турнала в такава рокля,че ще заприличам на мотовилка и още по-висока  Laughing  и после ще ме гледат ей така по улиците   Shocked
аз много съм хвърлила око на кимоно ама не ми се даваха толкова пари те са много скъпи най=простите не марлови и не кой знае какви но добри разбира се са от 2000 долара пък после са едни дребни аксесоари като едно цвете дето трябва да си го закичиш и то над 50 долара дървените чехли и те цифра ,чанта  абе доста неща са,има и едни дето ги продават за панаирите по 30 долара ама те са за еднократна употреба материала много зле както и да е
ДЕЛТИЧКА пак я няма  отсъствие
иначе за имената да се изкажа в нашата рода никои не носи името на някой друг на бащата от родата пак всички са с различни имена а това че могат да си измислят и фамилни имена е така това спред мен е пълна измишл'отина  ама хайде да не се ядосваме всеки да прави каквото харесва Peace
 newsm51 newsm51 smile3525  хайде лека вечер от мен

# 497
Измишльотина, ама на мъжа ми също баща им е измислил имената на всичките и тримата братя са с абсолютно различни фамилни имена, ако могат така да се нарекат. Кръстил ги е и тримата на някакви революционери, ама с пълните им имена, не само собственото.

ама как може да е бял да му се не види, така исках мургав мъж  Crossing Arms

Ще ти заема моя, той е много, много мургав, даже може да ти дойде в повече  Mr. Green

Между другото, кой е с най-дълъг семеен стаж сред нас, сега се замислих за това  Thinking

# 498
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте пакитки  Hug
аЗ вече се прибрах и сЪм на линия Знам че много време не сЪм писала ,но бях в много кофти настроение сега се опитваме да раЗсеем лоШите мисли и да продЪлжим напред.Даже реШихме да си отидом до Пакистан За около 5 или 6 седмици да се раЗсеем там да посетим родата че от 2 години раЗпитват кога Ще си ходим.А и на мен Ще ми се отраЗи добре.Липсват ми раЗходките и партитата там със семейството.БеШе невероятно!Неповторимо.Сега Ще има и сватба и Партито Ще е по голямо.По думите на мъжо е неповторимо.

# 499
Angeli, добре дошла отново. Аз съм чела малко от предишните форуми и затова знам коя си, но ти едва ли ме познаваш, затова те поздравявам лично. Ще се радвам, ако искаш да споделиш нещо на лични, за да не задръстваме форума с неща, които са били вече дискутирани.
И на мен нещо много ми се ходи към Пакистан напоследък, но моят мъж ми казва, че сега точно не било много safe за мен да пътувам натам. Не знам защо така си мисли, при положение, че ще бъдем двамата и ще нося шалвар камиз този път, няма да се правя на голяма отварачка, както предния път по дънки:))

KAWAI, да, болестите са ужасно нещо и ако човек се поддаде на отчаянието, попада в една дупка, от която много трудно има измъкване. На мен ми се случи миналата година. От какво ли не бях болна, даже ми правиха изследвания за най-страшните болести, за които сте чували, че не знаеха какво ми е. Слава на Бога, оправих се, след сумати лекарства, но имунната ми система замина на кино. Тази година се опитвам да бъда просто по-позитивна и да чукна на дърво, по-леко прекарах грипчето, че и кашлицата понамаля. Ама дано и свекито да си повярва, че от нея си зависи как ще се развият нещата.

Лиленце, с теб кога ще успеем да си разменим някои снимки. Май вече с всички се видях, само с теб-не.

Какво става с Мактубчето, бе? Вече колко време я няма? Започвам да се притеснявам! Sad

Како Делто, много ми липсваш да знайш! Кажи някой лаф пак, да се размеем всички:))

Аз от вчера гледам децата на бившите ми хазяи, че на хазяйката ще й правят операция на сърцето днес (дано всичко мине наред). Та снощи спахме в тях. Бяхме се събрали страшна дружинка-бившите ми хазяи са индийци, по религия са сикхи, после ние, представители на христяните, и едно друго семейство, техни съседи-мюсюлмани. Три различни религии на едно, но всички се обичаме и се разбираме много добре и си помагаме. Само дето тия дечица са много палавички! Не знам как ще издържа още няколко дена да ги гледаме. Само мъжа ми слушат. Мене-изобщо! А иначе ме обичат и все искат да се катерят по мен и да ме целуват, ама големи мискинчета. Simple Smile)
Стискайте ми палци, че довечера ще сме само аз, мъжът ми и децата (на 2 и 5 год). Тъкмо-тренинг за в бъдеще, когато дай Боже, ще си имаме и ние наши!:))

# 500
  • Varna
ШАХЗАДИ Hug
Ей мЪ на и аз цъФнаФ newsm47 Изкарах, две страОтни тренировки и съм на 6 сега Wink На тебе ти пожелавам да се оправяш по бързо и на твоите роднини също, че ти като мислиш за тях и ти се разболяваш.
Тези детелинки са и за тебе и за твоите роднини. Дано да ви донесът късмет а от мене цялата ми положителна енергия Hug
Казваш, че искаш нещо смешно да кажааа.... тъкмо сме почнали темата за имената. Та при мене имаше голям натиск за детенце да се казва на свекърите. Натиска не беше от страна на мойтЪ лИбоФФ, щото той мене не ме тормози Ич. Натиска сЪ сещатИ от де идИшИ WinkОбачИ аз както съм така уважителна, като мЪ настъпят гадно и аз не съм виновна ставам истински Овен. И писах детенце на мойтУ БаткУ, щото той и до сега се грижи за нас многУ, многУ. Още едно да имах, пак на него щях да го пиша....та това мърморене за името продължи дълго, дълго и детенце вече на 2 годинки става и то чува. И един ден изпрасква- Аз съм кръстен Мартин на дядУ КолЮ. Малко детенце а и той ги взе за мезе. Но няма сега да ви казвам през какви перипетии минах докато писах детенце както аз си исках, че не е много за казванИ.
Маринче, аз съм тая дето е със големия стаж. Нали аз съм вашта леля бе- 28 години аресват ли ти като стаж  smile3503
АНЖЕЛИ-
забраЙхтЪ бе Душа newsm78
KSWAI Hug ето бе разписах се и аз newsm47
А във SINGAPORE сЪ моткЪ кака ти Делта на Орчард роуд. Пиша ти го това, че и ти си пътувала и може да знаеш тая улицааа. За другите да поясня една от намазаните улици във Сингапурчето, не че другите не са, ама тая многоооо. И съм се нахендрила във хотел Мандариииин.....и виждам две японкииии, ама типично облечените японки като японски кукли. Със тези красиви кимона които струват цяло състояния, със белите чорапчета и дървените налъмки и ситнят, ситнят, едни такива сладурки. И аз гледам ей така Shocked ама от възхита беееее. Такава женственост лъхаше от тях.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 21:43 от DELTA_DELTA

# 501
Маринче, аз съм тая дето е със големия стаж. Нали аз съм вашта леля бе- 28 години аресват ли ти като стаж  smile3503
АНЖЕЛИ-

Тук лели не съм срещала  Wink Обаче се досещам аз за вашия стаж, но имах предвид кой най-дълго е издържал пакистанския нрав на мъжа си  Mr. Green

# 502
Делта, те гейши ли бяха?

Марина, ние се оженихме преди 5 и половина години, а сме заедно от близо 8 години. Други?

За имената, не мисля че в Пк има традиция да се 'кръщават' на някого...просто избираш име, но пък много често свекито примерно казва детето ще се казва един как си, или някой друг възрастен от родата, към който трябва да показваш респект...

За измислянето на фамилните имена май има нещо вярно. Но дори и да запазиш фамилното име на таткото, можеш да вмъкнеш средно име по твой вкус...доста са гъвкави в това отношение.

# 503
Ние през януари ще имаме вече 6 години семеен живот, преди това сме били заедно няколко месеца само.

# 504
Ееейййй, Делте, мерси за детелинките, ма како! Тъкмо от тях имам нужда сега! Суперска сии!:))) Наистина ме разсмя с Мартинчо, кръстен на дядо си Колю! Simple Smile
Много убаво си е казало детенцето! Simple Smile

Айди и аз да са разпиша. Познаваме се от 2001-ва година, сиреч вече 8 лета и ние като Лю-то, а сме женени от 4 години. Мисля, че браковите с пакистанци ще си останат доживотни, но ето нова мисъл ми идва сега, познавате ли някоя българка, която да е била женена за пакистанец и да се е развела? Айди, туй за домашно! Simple Smile

# 505
Боже, че правописни грешки правя, ама... браковите! БраковЕте!!!!!
Сори, ама така е, като говориш къде на чист български, къде на каруцарски, вечИ ША ИЗПЕРКААМ!!   Close

# 506
има, има...даже пише тук, но сега пак е женена за пк, но нека тя сама си каже, ако желае...

# 507
  • Varna
Е пъпа муЙ Фърлен на мУмичИтУ там и това е.
Хайде да е късметлийски брака и. Много да сЪ УбичЪт, ама многУ  bouquet
ЛЮ-
иЧ не се питах тогава, дали са били гейши. Просто им се възхищавах и не мислех нищо.

# 508
Чи аз беее, имах сичку на сичку 3 пк любофи:)) Много ги обичам тез пакистанци, и 3-мата искаха да са женят за мени, ама само един успя да ма открадни!:)))

# 509
хахахаха аз сега да кажа не съм стъпвала на Сингапуркса територия,ама това е една от заветните ми цели в живота да отида там ИНШАЛЛА ще е след някоя друга година  Laughing
а за гейшите ами аз нали си врем носа на всякъде да кажа че гейши има вече много малко ако не се лъжа броя им беше 100 или  1000 не помня цифри,и има гейши само  в Осака,истинска гейша никога не би излезнала с чужденец и една вечеря е от порядъка на 20 00 долара само за нейната компания като клиента трябва да осигури превоз на гейшата,сега знам че ще си помислите има грешка в сумата ама пари помним яко  Joy,аз гледах едно предаване по телевизия NHK докато бях в Япония и там интервю  с гейша и тя го каза това, а за по-интимни отношения сумата стига и до 100 00 долара ипак не е сигурно,но за да станат гейши се минава през няколко годишно обучение като първата фаза е да станеш МАЙКО и след това ако издържиш останалото се става ГЕЙША,особено важна част от обучението  е чайния ритуал и задължително е усъвършенстването на някакво изкуство танц ли било музикален инструмент ли няма значение,защото все пак главната цел  на ГЕЙШАТА е да забавлява в повечето случай много богати чичовци,друго което се учи е сервирането на саке ,историята стана мого дълга май  Crazy
ама да кажа последно едно нещо моля да ме извините значи в Япония са доста разпространени клубовете с компанионки или компаниони, та пак по тв гледам аз едно предаване как един младеж на 21 работещ в такъв клуб има в сметката си 6 цифрена сума и една клиентка му е подарила чисто нова кола за незнам колко хиляди ,много са съпи и много се котират такива хора,а пък ГЕЙОВЕТЕ са същ много добре платени и по телевизията пълно с развлекателни програми с участието на гейове ,за даваха предаване за най-скъпо платения гей и тои имаш кожено палто за  300 000 незнам какв беше това палто ама аз се упулих яко  Shocked,а един дядо имаше с женаси  сако от злато тоест плата истакан със златна нишка и незнам колко беше скъпо това палто ,абе Япония е старна на чудностите  bouquet    bouquet    bouquet   

Общи условия

Активация на акаунт