За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 055
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Еееей, Лю, значи здраво бебе ще родиш, щом на всичките тези тормози е оцеляло, много стоично ще понася всичко в живота! На теб не ти трябва да знаеш сега за никакви лоши неща, които се случват. Всичко ще е наред!

Абе чували ли сте една друга глупост или суеверие да си го накрека?Simple Smile Ако пакистанци (индийци) искат детето им да е гори (беличко), майката трябвала да прекарва няколко часа на ден, втренчена в снимката на някое бяло бебе и нейното бебе щяло да бъде бяло, без значение колко черни са родителите! Simple Smile Много ме досмеша, ама всички ме убеждават, че ставало наистина така. Може, от самовнушение човек на какво ли не може да стане, но тук отново искам да засегна темата, която KAWAI подхвана. Арийската раса се смята за превъзходна заради по-белия им цвят на кожата, както и интелекта, талантите и уменията, които арийците са имали. От там идват и кастите, защото те са вярвали, че смесването на кръвта им с по-нисши племена отслабва техния потенциал и сила.
И тъй като спомена и индо-европейското езиково семейство, а на мен си ми е слабост езикознанието още от университета, да ви задам аз сега един въпрос, да видим дали знаете:

Кой е единственият европейски език, който не принадлежи към индо-европейското езиково семейство? Т.е. няма никаква връзка с други съседни езици.

Анджели, сори, аз пак къде разбрала-къде недоразбрала. Щом си ходила, супер! Значи си знаеш много добре как е, нямаш нужда от моите съвети. Непременно да ни изпратиш снимки от сватбата, чуваш ли? Че съм голяма любопитка!:))

# 646

Кой е единственият европейски език, който не принадлежи към индо-европейското езиково семейство? Т.е. няма никаква връзка с други съседни езици.

върти ми се в глъвътъ че е унгарски, ама той пък нямаше ли маалко общо с фински?

отговарям честно и почтено без да съм проверявала

# 647
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
АЗ Ще пратя,но неЩо неЗнам как да ги качвам,пробвах се и във форума поЗдравителни картички да кача,но неуспеШно,ако можете да ми помогнете,Ще Ви бъда много,много БЛАГОДАРНА Hug

# 648
Бре, Люто многу знай, бравос на нея!:) Унгарски е правилният отговор! Получаваш гребенче с косъм! Simple Smile Така ли му викаха? Simple Smile)
А за финския не съм чувала да е близък до унгарския. Той не е ли наред с другите скандинавски езици, макар че може и да си права, защото шведски, норвежки и датски са близки, а май финския не го спрягат наред с тях.
Ти каква филология си завършила, бе Лютеничке? Да попитам аз, out of curiosity.

Анджели, можеш да си направиш албумче в някой сайт и да ни пратиш линк. Така мисля, че ще е най-удобно за всички. Така поне само веднъж ще ги качваш снимките.
Я да те питам аз, някои от твоите роднини ще присъстват ли на сватбата или сама ще се дадеш, като мен и ПандитоSimple Smile)

# 649
Добър вечер момичета!!!!! Много ви се радвам като се разприказвате така smile3525
И финския и унгарския са угро-фински езици от уралското езиково семейство-  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B0%D0%B … D0%B8%D1%82%D0%B5 . На мене пък ми беше голяма мъка това езикознание Тумхари, ама тогава пък за първи път чух за език урду  Mr. Green
Анджели  welcome  и айде вземайте си компютърче, че да разказваш повечко неща  smile3508

# 650
Здравейте момичета не сам надничала при вас от 2 дни и вие сте изписали толкова много. Първо поздравления за Лютеничката  newsm51. Много леко и безпроблемно раждане ти пожелавам. Да се роди едно здраво,послушно и малко ревливо бебе  Simple Smile. И на мойта приятелка тук термина и е 1 януари. ще си имаме 2 новогодишни бебчета  Simple Smile. И аз така искам още едно бебче ако може момиченце...... Малко ме е страх след първия ми опит, че голяма мъка беше 5 месеца в болница направо полудях, а и с проблемите след секциото бррррр  Rolling Eyes . Но пък резултата е прекрасен  Simple Smile
А за уредените бракове на мен би беше супер странно когато моя ми разказваше за братовчедите му. Той има 2 сестри но те и двете омъжени по любов, сега и брат му е тръгнал натам  Wink. А за нас незнам май нищо няма да стане  Cry. Майка му не ще и да чуе за мен-аз съм християнка а той мюсюлманин, аз имам дете и позор не съм била омъжена даже/ама какво да направя като бащата на сина ми ме заряза докато бях в болницата в 4 мес. бременна/. Той всеки път се опитва да и обесни ама тя не иска и да чува  Sad Докато брат му и сестрите му са настроени добре към мен- говорили сме няколко пъти в скайп. Само майка му .... Cry А той е страшно привързан към нея. оффф оплаках ви се ама нещо съм се скапала след вчеращния пореден опит с нея  Sad . Въпреки всичко той за сега е твърдо с мен, но го виждам как страда всеки път след разговор с майка си- предполагам че му е доста трудничко.
А и иждам че има доста кулинарки сред вас / Делтаааа  Wink/ хайде дайте лесна ама много лесна рецепта  /като за начинаеща  Laughing / от вашата кухня. Да взема да го изненадам мойто момче, че само той готви напоследък. Аз съм по питките и по сладкишите с другите манджички май имам няколко успешни опита  Thinking Хайде лека вечер на всички, че не стига, че съм  "чужденка" в темичката ви, но и се разприказвах  newsm51

# 651
Мама Маги, изобщо не се свени! Simple Smile Заповядай, даже по-честичко идвай при нас. И аз съм нова, ама не спирам да плямпам! Така че не се притеснявай изобщо-винаги се включвай, когато поискаш. Сигурна съм, че и на другите момичета им е приятно да сме повече и да става приказка.

Теси, сега ако ми кажеш, че си завършила Английска филология, честноооооо, егати колко общо имаме с тебе, бе човек! Делим общ град, общо село, любов към Пакистан и хммм... мъжете от Пакистан, а и двете сме пухкави хубавелки!:) Обичаш да четеш и класика, просто нямам думи! В предишен живот да не сме били сестри! Simple Smile lol.

# 652
Мама-маги, ние си те приехме тука бе, хич не си чужда, така че идвай по-често.
Тумхари, май ще излезем сестри  Hug ,ама аз още не съм я завършила АФ-то Hug и разликата ни е, че ти си вегетарианка, пък аз без месо не сядам на маса  Mr. Green

# 653
Тесче, е нищо де! Simple Smile Не може всичко да е еднакво, ти ще си ми месоядната сестричка, какво толкова! Simple Smile Цунки и гунки от мен! Simple Smile

# 654
..тумхари и тесс, иаз същото съм завършила, ама доста преди вас....вие сте сестри,а аз май съм вашата леля....

# 655
Малиии събрахме се родата тука, аз като казвам, че е малък света, значи права съм била  newsm44

# 656
Абе, ей, ще те шляпна. Леля ни била! Кажи какичка-колежка! Каква леля? Simple Smile
Къде сте учили, момичета? Аз бях в Шуменския, че беше близо до Варна, and had the best time of my life! Най-прекрасните години от моя живот-много приятели, голямо веселие, е и много учене падна също и имахме прекрасни преподаватели! Само да мога да върна годините назад...

# 657
Добро утрооооо!!! newsm51

Абе момичета само мен ли ме мързи все повече и повече с наближаването на празниците  Whistling Вече 1 час съм на работа и нищо не съм свършила, освен че си изорах нивата и изпуших 2 цигари в пушалнята  Embarassed УжасТна съм просто!
Тумхари, в Шумен мила, че само там има задочно. Я ми кажи някоя книжка -романтична, ама без палави нещица в нея, нещо като класическите романи, но да бъде на нов автор, нали се сещаш за какво ми е  Sad
Айде много  Hug и лек и ползотворен ден на всички   bouquet   bouquet   bouquet

# 658
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Тес,    bouquet  bouquet  bouquet
Кафето от мен

Брей , ама вие наистина ще излезете рода  newsm47

Нямам ли и аз някоя десета братовчедка  newsm78. Особени белези- всеядна, технолог ХВП-производство на захарни изделия.

# 659
Добро утро и от мен   bouquet
Алвера
Може аз да съм ти десетата братовчедка  Laughing Бях в хранително вкусовия на "ж.к Захарна фабрика" - паралелка захарни изделия  smile3521
Мама маги
и на мен ми е приятно като се включваш  Hug нека да става приказака.
Тумхари
А защо отказа месото и стана вегетарианка  Rolling Eyes  Аз не мога,най-много обичам пилешко.Не ми е вкусна манджата ако няма месце  eat

Общи условия

Активация на акаунт