Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 443
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Деси миличка,какви тревоги само SadОпитай се да се порасееш с нещо странично дори и за час.Само за себе си каквото и да е.Ако пък искаш и куршум да ти леят ако не помогне поне няма да нвареди предполагам Thinkingне разбирам от тез неща.Но не се тревожи и тук да споделяш с удолствие ще се отзовем по-добре е да говориш за тези неща HugЗа дечицата ти скорошно оздравяване,че е мн неприятно с тези болести нали и Ави беше болна преди седмица SadАко искаш аз съм и на лични насреща Hug

Днес да са живи и здрави всички празнуващи  bouquetда си носят с гордост и любов имената Grinning

very nice Peace

mimeto80,няма значение важното е че върши работа :peace

Цитат
Цитат на: Aila в Неделя, 08 Ноември 2009, 18:40
  И свинския грип трепери пред българина
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЧРД и на принцеса Рая да си жива и здрава и да се радваш на едно прекрасно семейство и щастлив живот  bouquet

snesh,и аз съм навита за среща и Ави като хапне на обед пюрето мога да изляза стига да е хубаво времето Grinning

# 406
  • Варна
*DeSiTo*, какъв ужас си изживяла, само ти си знаеш! Добре, че се е разминало само с уплаха за теб!  Confused Не се обвинявай, на всеки се случва! Аз също оставям Пипо сам понякога - за не повече от 5 минути - когато мъжът ми отсъства и се налага аз да водя Симона на градина, за да не го будя, го оставям сам в леглото. После ние с Мони бягаме до градината (на 300 м. от вкъщи е), оставям я и бягавм обратно, като през цялото време сърцето ми ще изкочи от притеснение. Но, като проходи, няма да го правя със сигурност! Peace

Момичета от Варна, чета софиянки как се организират и си мисля, защо и ние да не си направим една Варненска коледна срещичка? Някой следобед, за да можем да бъдем с бебоците? Дори можем да си разменяме подаръчци за тях, а не за нас? Thinking Готино ще се получи! Simple Smile

Аз пак почнах моята диета (че имам още 6 кг. да свалям) и тази вечер ми се падаше да ям варени картофи, дадох малко на Пипо и той, като писна - още и още, и още - сигурно изяде 1/3 варен картоф. А пюрето, дето е само от картоф, не го харесва - иска да дъвче човека с двата си зъба... Joy

В тази връзка, рони, честити нови попълнения в устата на Мария!  newsm47 Заради теб ходих да чета темата с номинациите - ми то почти нищо различно няма, все едно не съм отстъствала 2 години - едни и същи муцуни... ама и вие с Дена късте ме изтипосали! Crazy не сте ми виждали рогатата страна, да видите тогава толерантност...  Twisted Evil

mimeto80, за Диди нищо няма да казвам, пак ми събра очите! Heart Eyes

Честит имен ден на днешните именници!

# 407
  • not found
Изчетох всичко , което бях пропуснала  newsm44
Първо да честитя на именниците ни   bouquet честито  Blush
Жабче , Маймунке, стискам палци нещата да се оправят безоперативно , ако е възможно  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Принцеске , и аз така наляво надясоно припявам " Живей спокойно , гледай само напред ... " - хакуна матата от "Цар лъв "  Flutter много му е любима на Тони .
Маги Савова , Честита годишнина , много любов , щастие и семейно щастие ви желая   bouquet
Аничка, честита месечинка на Анрея  Crazy
Пипи66, според мен е най-добре да отидеш и при друг лекар за да питаш за мнение , желая ти успех  fingerscrossed
Мими, целувки на пълзящото мадама и честита месечинка  Hug
Девик, според мен си хапва телешко заради солчицата и подправките в бульона  Laughing
Деси, това , което ти се е случило е сбъднат кошмар найстина , но на всеки може да се служи , не обвинявай себе си  Hug Настроивай се позитивно и скоро се завръщай във форума , защото сутринта ще ни липсва емблематичното ти черно кафенце  Hug
Снеш, честит пъргавелко  Crazy за дето се изправя самичък и Тони прави опити , но неуспешни засега  Laughing

Имам един въпрос , забелязвам Тони последните 2-3 дни си тръска главичката  newsm78 Взех да се притеснявам и да се шашкам , отделно много му се поти главичката , преди му се потяха крачетата и ръчичките и казах на лекарката , тя каза да му давам по 2 капки Вигантол , това и правя от месец и малко повече , даже първо му провери фонтанелата и каза , че може да разредя , но след като й споменах , че се поти ... Сега му давам и ефект никакъв , пъчичките и крачетата не се потят , но главичката е постоянно потна  newsm78 Ще говоря и с нея , но кажете има ли основание да се притеснявам  newsm78 И това тръскане на главичката не мога да си го избия от главата , мисля си най-лошото .

# 408
Jylieta, и на Виктор му е доста често потна главата, ама хич и не ми е хрумвало да има проблем. Мъжът ми и той е почти постоянно с мокра глава и явно Вики на него се е метнал. То по какво ли прилича на мен това дете вече се чудя!!!  Joy
Ейййй, най-накрая и аз се добрах да го огледам този facebook. И ето го резултатът: пускам 2 клипчета на палавника Вики.
1.Стои сам на крачета и скача ли скача! А баба му така се уморява да го държи докато скача.  Joy ама и е кеф!!! За съжаление първия път като се пусна се позадържа за около 3,4 сек, но тогава не снимах. Та ето го:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1156537713985&save … p?v=1156537713985
2. Как се изправя във въпросния леген:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1156537713985&save … p?v=1156517113470

Хайде със ssillvvi чакаме и още желаещи за среща. Аз всеки ден съм в морската, но ако искате да се уговорим за четвъртък, че да имат време повече мами да прочетат и да се включат! Сънииии, да не пропуснеш! Simple Smile))

Чао засега! И всички да оздравяват!!!

# 409
Здравейте!!!
Деси, направо изтръпнах от разказа ти!!! Имаш много гуш и от мен!!! Hug Hug Hug
Ох при нас отново е обявена антиАМ програма  Crazy В събота на Вики й спрях Перитола и сега отново е старата песен на нов глас......пюрета, каши ОК, ама сутрин  и вечер когато трябва да е на чисто АМ  Sick Вече направо не знам какво да правя!!!! Знам на повечето тук какво им е мнението за киселото мляко, но дали да въведа, че все пак е по-добре да яде някакво мляко отколкото никакво!!!! Sad Не знам...направо ще ме побъркат тез дЯца!!!! Все пак прекалено рано ли е за кис.мляко? Thinking

# 410
  • Някъде там...
very nice, ще трае, аз цяла седмица един картоф готвех, нищо не му стана. Само отрязвах засъхналото отпред. Той на тиква прилича. Каквото ми остана нарязах на кубчета и замразих.
Пипи, ранко е за кисело мляко, но вие сте особен случай и не знам какво да те посъветвам. Защо не питаш в подфорума за захранване?

# 411
  • Там където има любов

Деси - мила дано не се повтаря. И аз съм оставяла децата самички в къщи и това ми е бил най-големия страх. Важното е ,че всичко е наред и всички са добре

snesh - нали знаеш ,че не пропускам  Hug . Клипчетата са страхотни. Вики много пораснал и какъв силен е станал
chockolina - моето мнение по въпроса го знаеш  Laughing "ЗА" само да решим къде и кога и кои ще присъстваме, че освен аз ти и very nice другите са несериозни Момичета хайде този път по сериозно
Пипо ако продължава така ще смъкнеш повече от 6кг  Joy
Вики започна след телешкото по да си отваря устичката за манджи. Макар ,че днес му давах ябълки с боровинки и не беше много впечатлен
Jylieta - трябва да се посъветваш с педито. И Вики си я върти и се поти ама не си мисля най-лошото  Thinking Като отидем на 17-ти на консултация ще видим какво ще каже докторката. Аз вигантол нещо забравям да давам  newsm78

# 412
Здравейте   bouquet

Маги, честита годишнина! Много си красива!

Деси, големи тревоги си изживяла, но нещата не бива да се драматизират чак толкова. Незнам, всеки си е различен и по-различен начин си преживява нещата, но според мен това си е капка в морето и човек трябва да запази самообладание. Споко, не е толкова страшно  Hug

Миме, твоята бебешорка е опасна-много ме кефи. Като я гледам, моята е направо на светлинни години в двигателното си развитие. Дай й да си лежи и да се въргаля  #Crazy А кака й беше точно като Дидито, но явно си е до темперамент  Confused

# 413
Варненки, хайде срещата да е в петък, че в четвъртък сме на консултация. Ако не ви пречи, че петък е 13-ти Mr. Green

# 414
  • София
И аз съм в дупка. Sad Не можем да оздравеем ще стане месец, тъкмо някой се пооправи и друг започне да кашля. Егаси случая. ooooh!
Отделно днес ходих да ми го вадят прочутия мъдрец. Ужассс е слабо казано, един час дърпане и борба с клещите. Сега съм обзаведена и с АБ + 3 шева за разкош. Sick

Десинка, ако стигна дотам, ще ти пиша на скайпа. Дано оздравее малката бамбина Praynig, знам какво е, за съжаление ми е прясно - прясно. Sad
Голямо ГУШ и ПИШИ! В никакъв случай не ни натоварваш, нали сме се събрали да споделяме и хубаво, и лошо. Heart Eyes

Жабче, още Вели като беше бебе, се виждахме с една мама, с наборче на неговата възраст. Та те имаха насрочена дата за такава операция и благодарение на масажите каналчето се отпуши 4 дни преди операцията. Тяхното педи им ги беше показала в обратен ред #Crazy, т.е. тя вместо да отпушва е задълбавала проблема. ooooh! Мисълта ми е, да смените мнението все пак. Дори да е 10-то поред. Не се предавай, каквото и да е, ще минете и през това. Hug

Маймунка, стискам палци всичко да е максимално бързо и безпроблемно, когато му дойде времето. Не го мисли отсега, ами се радвай на сладура с прекрасната усмивка. Heart Eyes

снеш, голям симпатяга тоз Вики! Heart Eyes

За срещата - устройва ме и 12 - ти и 13- ти. По - добре е събота, някак по - "излизащо" ми е. А и друго нещо - сутрин има винаги по - малко хора от следобяда.  Wink
И... най - важното - други желаещи не чух да има, да не си отидем на парти само двете с Енигма? Crossing Arms hahaha Rolling Eyes

Днес въпреки кофти денят ни е празник... Ставаме на 7 месеца! Party Чувствайте се почерпени, поздрави и на наборчетата от нашата дата! bouquet

# 415
Здравейте и от нас!!!!

Не съм писала от многооо време, но нямам свободно време! Влади иска да съм почти постоянно до него и.... за нищо друго не ми остава време. При нас всичко е наред. Вече започнах да давам и плодове, а от другата седмица и следобедна каша ще давам! Имаме едно заместено хранене. Остава си проблема с нощното хранене. Снощи се опитах да му дам само водичка, но разбира се многооо плака, за сметка на това се събуди само 2 пъти, което от многоо време не е било, ааа и спинка до 10 сутринта. Довечера пак така ще го направя да видим дали ще има успех Simple Smile
И все пак да се похваля, Влади вече сам се изправя в кошарката и пълзи доста добре! Купих му проходилка и... това за мен е най-хубавото забавление за бебета. Когато е в проходилката, аз имам време за себе си. Много съм доволна. Сутирн си го оставям той си се забавлява! Предполагам, че има мами против проходилките, но за мен това е нещо страхотно! А и той вече сам си се изправя, не мисля че има проблм да го оставям!!!

Честито на всички празнуващи. Няма да изброявам, за да не пропусна някой!!!

Честита месечинка на Елина!

Честита годишнинаи на Маги!!! Много любов и разбирателство!!!

Деси, наистина си много неприятни ситуации! Разчитай на нас за всичко!!! Сигурна съм, че ако пишеш и споделиш ще се почувстваш по-добре! Ако имаш възможност намери време малко за себе си и се поглези, това мисля че доста ще оправи нещата!! Много  Hug

Е това е от нас! Целувам ви и ви прегръщам!!!

# 416
 Морнинг  Hug
 Ще бъда бърза, докато дребна нинджа спи  Crazy
 Първо за срещичката варненска и коледна- и нас ни пишете - не сме несериозни, а малко мързеливи  Blush
 snesh, браво на Вики, как устремено се изправя....много е сладък  Hug
 Деси, мила какъв кошмар си преживяла...опитвам се да си представя колко ти е трудно сама с двете деца, он ума не ми стига как се оправяш...аз ако съм на твое място и аз бих ги оставила спящи, за да отида до магазина...то иначе как да отида с две деца...особено когато е по студено  newsm78 Дано лошата серия е приключила и от тук нататък само хубави неща да ви се случват, а Анито бързо да се оправя  Hug
 пипи66, не знам за киселото мляко, посъветвай се и с педиатъра си, но ако той казва че това е удачен вариант, при положение че децата не искат да ядат нищо друго може би това е добър вариант. Дано бързичко проядат  Hug
 Жабче, дано малката се оправи с масажчета и капки. Много гушки за двете хубавици от нас със Сами Hug
 маймунка, стискам палци да не се налага втори път да ходите по болници и от първият път да сте добре. Милото мъниче, важното е че ще се оправи  Hug
  ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ ИМЕНИЦИ!!!
  Честито и на Принцеската!!!
  Л.В. покажи ни ги дееееееееееее  Crossing Arms
  А сега малко за нас- ние папаме пюренца с охота, но имахме лек проблем с акането...на четири пет дена, и нито клизмичка нито нищо не вършеше работа, вчера дадох две три лъжички сок от ябълка и малко пюре от сливи и ефекта беше ...изумителен- в пампата имаше по малко от една пета от произведението му...много се смях...чак на косата имаше  hahaha
 Дребната нинджа не може да стои и секунда на едно място вече, направо се чувствам изцедена да ходя след него да го вардя да не обере с глава ръбчетата. Когато е хванат за облегалката на дивана или решетката на леглото вече прави крачки , но крачетата са малко гумени и бързо пада  Joy Днес последвах примера на мимето80 и пуснах дребна нинджа на земята...не е истина как повече от 30 мин си обикаля без изобщо да ме притеснява, само дето се опитва да изяде всичко и понякога се изправя на нестабилни обекти и ... пада по нос на ламината , следва кратка гайда, слид което с нова сила се забързва нанякъде  Joy...та мисля да изплагиатствам и това килимче  Mr. Green
 Сега качвам клипчета и по късно ще ви кача да ни видите в цялата ни красота и блясък  Crazy
 Напоследък много малко снимки си пускат  Crossing Arms
 Оххх, иска в на мама ръцете пак...искам два часа почивка  Tired
 По- късничко пак ще се включа- време за папане. От два дена като огладнее и започва да примлясква силно с уста и ме гледа в очите...много ми е слаадъъък... Heart Eyes

# 417
Олче, аз съм също ЗА коледната среща, само че сутрин май няма да можем да се класираме - режима ни е: ставане в 7-8 ч, игри до 9-10 ч, после спи 2 часа, яде каша/пюре и после сме готови за излизане...
Диди Божинова, как слагаш бебе в седалката на таз количка, то туй бебе трябва да е 10 кила,  за да му е таман  newsm78 Аз подлагам отзад възглавница, и отпред хавлиена кърпа при закопчаването, че иначе няма шанс да се закопчае изобщо, и пак й е хлабаво и само се мандахерца напред-назад :/

# 418
Dessi,миличка какъв ужас си преживяла,то и аз ходя до магазина като спи малкия,ама така стартирам по стълбите.Явно ще трябва да ходя ,когато баща му е тук.
Да са живи и здрави днешните месечинковци! newsm51

# 419
Здравейте

Почерпете се за нашата седма месечинка. Да е честито и на всичките ни сънаборчета и на тези, които съм пропуснала тези дни.
честит имен ден на вчерашните именници
Честита годишнина и на Маги /пак със закъснение/

Нашият батко, както бързо се разболя, така и бързо оздравя - останаха само сополки, но ще мине. Анна е добре и от събота си има второ зъбче tooth tooth. В тази връзка Рони, хайде стига с вашето зъбоникнене, оставете малко и за тези, които си нямат зъбчета - ядете ли пържолки  Heart Eyes
Специални поздрави за шилцата Диди и Вики  love001

Десито, Hug Hug  ще мине лошата серия сигурна съм newsm17/мен Евгени ме заключи на терасата, когато беше на 2 год. и изобщо не ме разбра като му обяснявах как да отвори - само плачеше, милото, опряно до стъклото. добре, че не бях заключила входната врата, та дойде един съсед да ми отвори/ Не се обвинявай - на всеки може да се случи.

Приятен ден, връщам се да ви чета

Общи условия

Активация на акаунт