Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 507
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро.

Честито на днешните именници,със здраве да си носят имената  bouquet.Mamacita,Мамочка,специално на вашите Ачи и Миша Heart Eyes

Принцеске,честит празник и на теб  bouquet

Снощи изживях най-големия ужас в живота си-децата се заключиха вкъщи,аз останах отвън.Докато спяха следобяд и двамата прибягах до магазина,който е под блока,2 минути време....Връщам се,и не мога да си отключа...Сашко се събудил,като видял че ме няма тръгнал да излиза,а то заключено.И дръпнал резето Confused,и заключил отвътре.Не можах да му обясня как да го върне обратно,казах му да вземе столче,да стъпи,да дръпне...но той не можа,а и резето заяжда по принцип Tired.Разтреперих се,разплаках се,паникьосах се,и само го молех да стои до вратата да си говорим Confused,за да не отиде да направи някоя беля Tired.Сестра му още спеше.По едно време я чух че плаче,а той се отдалечи от врататата Tired.Направо цялата се тресях вече,какво ли не ми мина през акъла...Понякога бебетата като няма кой да ги успокои като плачат,чак се захласват...и спират да дишат... Tired...Сашко пък се страхувах да не излезе на балкона,на 8 етажа сме Tired...Родителите ми бяха на село бяха,брата на мъжа ми на път,свекърва ми тръгнаха да идват от другия край на града.Стори ми се цяла вечност...а те ходили,търсили машини да режем вратата,за метална врата става въпрос Confused.Един комшия на долния етаж ме чул като говоря на Саши,и като плача...помислили си че плаче дете Sad,все разни инструменти,той огъва вратата,чука...а жена му при мен,и ме успокоява....и след малко успя да отвори вратата.Аз съвсем се сринах тогава,само увиснах на врата му,и му казах че не знам как ще му благодаря,живота ми спаси Tired.Момичета,никога не съм изпитвала такъв страх и ужас Cry,и никога няма да си простя постъпката си Tired,да ги оставя сами,макар и спящи Confused.Саши дори не знаех че стига резето,то е толкова високо... Tired.Срам и страх изпитвам от постъпката си,но я споделям,за да ви кажа:никога не оставяйте дечицата сами,аз никога повече няма да го направя Cry
Не можах да спя,а главоболието което имам тази сутрин може да се сравни само с прегазване от влак Confused

# 391
Лелее,Деси,какъв ужас си изпитала,направо и аз се разтреперих! Милата, много  Hug Hug Hug не мисли сега,какво е можело да стане, за да не се сриваш допълнително.Малкият дявол е , както с еказва. Но какво ти говоря,само мога да си представя какво ти е било,но едва ли е сравнимо с изживяното от теб! Нагушкай малчовците,целуни ги  и от нас!

# 392
  • София
 *DeSiTo* добре че всичко е завършило благополучо. Радвам се че сподели. Каките са колкото вашия батко, а признавам и на мен един, два пъти ми се е случвало да отскоча до отсрещния магазин за 2 минутики докато спят. Явно вече няма да го правя...

# 393
Десиииии,  Hug Верно голям ужас! Аз имах подобен случай! Точно на деня, в който Виктор ставаше на 6 месеца, отидох с него при моята приятелка да гледам нейното момиченце на почти 1 годинка, че тя имаше час за доктор. Виктор си седеше в един шезлонг, а нейната мома Амалиа в проходилката. Звънна се на вратата, беше пощальона, носеше един пакет и аз излязох на двора  да го взема. През това време Амалиа дойде към вратата и взе да си говори нещо и докато се подписвах тя бутна вратата и аз останах заключена от вън!!! Без gsm естествено!!! Добре, че децата бяха обезопасени. Пощальона ми предложи да звъннем на някого от неговия мобилен, но се оказа, че аз не знам нито един номер!!! (като резултат от случката научих номера на моята приятелка и на мъжа ми) Добре, че се появи една съседка, която се оказа, че има номера на моята приятелка.... и тя си дойде с мръсна газ!!! И добре, че имаше заровен ключ на двора.  Аз вече си имам обеца на ухото !!! Simple Smile)) И уж внимавам повече! Simple Smile))
Честит имен ден на празнуващите днес Принцеса Райа и малки съкровища!
А вчера, понеже останахме да спим при майка ми, го къпахме Виктор в един голям леген, който той между другото обожава. И както си седя в легена, хвана се за ръба и се изправи съвсем сам до съвсем изправено положение, балансира, пусна си едната ръка и хвана душ слушалката, с която има голямо желание да си играе. Ще гледам тези дни да го снимам и да ви покажа. В кошарата също вече си играе прав, но все още не може да се изправя в нея сам. В това упражнение Дидето е шампион! Ей, Миме, страшна мадамата! Simple Smile))
Виктор обаче май започва да усвоява упражнението да сяда сам през страничен лег! Направи го 2, 3 пъти вече.  Завърта се странично и се избутва с ръчички докато седне. Ама мноооого пуфти докато го направи. Като парен локомотив е!   Joy
Девик, аз съм тук до 2 дек. Хайде тази седмица момичета да се видим из морската.
Аз трябва към 2ч да го нахраня у дома (че без столче за хранене е голямо мазало) и през другото време съм на линия. Без сряда - че в сряда Викитата имен ден празнуват! Simple Smile
Жабче, маймункеHug хайде да минава да заминава и да се забравяяяяя!
Чоки, аз нещо пак разбрала недоразбрала! Че малко отгоре бях попрочела няколко страници!  Embarassed Ама само ако трябва свиркай!!!  Joy
Пък моя малък мъж ооооощщще си няма зъби!!!! Ноооо когато - тогава!!!
Хайде ние отиваме на разходка. Чао засега.

# 394
DeSiTo, това ми е един от най-големите страхове- дори и без деца изпадам в паника от заключване, представям си какво ти е било!

Благодаря за пожеланията- и още всичко най-хубаво от мен на бузестото бебе Миша!

Сега ще използваме слънцето, да купим подарък на Ачо.

Ако съм пропуснала някого- честит имен ден на всички, кръстени на ангелското войнство!

# 395
Честит имен ден на всички бебенца и майки, които днес имат повоз за празнуване. Да растат здрави добри и разбира се за майките много целувки и цветя в този ден.

Леле [color=magenta]Деси [/color] това което разказа направо ме накара да изтръпна. Никога не бих посмяла да оставя децата сами в къщи и за 1 мин да е. Даже в стаята сами не ги оставям мсе гледам какво правят. Не можеш да имаш доверие даже и на 5 год. дете. Отиди да си лееш коршум, сигурно ужосно си се изплашила Praynig Praynig

А вие майки от София защо дразните така народа с коледни партита?Далече ние малко София да дойдеме до там, но ако Дядо Коледа ни донесе самолет -  smile3503, може.

Аз днес дадох ябълка и дребния отхапа едно пърче от нея. Не знаеше какво да е прави в устата си. Извадих я да не се задави.

[color=orangered]Честито и на 7 месечинковците днес.[/color]

# 396
Влизам пак с един въпреос.

Искам да купя някакво килимче за за Ави на което да си играе и евентуално лази нещо такова като на Дидито на Миметоhttp://mishevae.snimka.bg/baby/didi-e-ve4e-na-7-meseca.440525.15822264 Миме извини,че ползвах ваша снимка но ми беше най-удачна за показване Hug

Хем лесно се поддържа,хем се разглабя и  може да се пренася лесно и е лек.Откъде мога да се сдобия с такъв някой може ли да ми каже?

# 397
Влизам пак с един въпрос.

Искам да купя някакво килимче за за Ави на което да си играе и евентуално лази нещо такова като на Дидито на Миметоhttp://mishevae.snimka.bg/baby/didi-e-ve4e-na-7-meseca.440525.15822264 Миме извини,че ползвах ваша снимка но ми беше най-удачна за показване Hug

Хем лесно се поддържа,хем се разглабя и  може да се пренася лесно и е лек.Откъде мога да се сдобия с такъв някой може ли да ми каже?
В София ги има в "Марсел".
Дидичка вече прикляква. Shocked  Браво на пъргавелката!  Heart Eyes
Деси, ужасно се е получило.  Confused Hug
Преди години нашите ме бяха оставили у дома (на 4 годинки съм била и имам спомен, защото трябваше да ходят на сватба. при мен трябваше да дойде приятелка на майка ми. Скочих от прозореца, за да отида да я викна. Все още споменава как се е почувствала при вида ми на тяхната врата. Децата нямат спирачки.
Честит имен ден на Аче-Юначе и на Мишето на Мамочка! Живи и здрави бъдете, малчовци!
ЧИД и на Принцеса Рая!
   bouquet
Ще пописвам все пак.
Шоки, където има номинации, кръв и мозък се лее. Влече ме към тези работи нещо сега.  Laughing

# 398
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи именяци! Живи и здрави, усмихнати и щастливи, само с добро да си чуват хубавите имена! МНОООГО специални поздрави за Мишето на Мамочка, Ачо на Мамасита, и на чаровната ни принцеска!!! Hug Hug Hug
Честити месечинки на вчерашните и днешни сладурковци! Да се чувстват нацелувани!

миме, да не се повтарям, ама няма такава сладурана, като твойто Диди! Да я назелуваш по пъргавото дупе от нас с Ени! Heart Eyes

Деси, миличка, на твоя хал съм, с две деца на тая възраст, съчувствам ти! На всеки може да се случи, не си всесилна, не се обвинявай така. Важното е, че пак си реагирала и си намерила изход. Аз като се шашна съм много смотана, не мога да мисля трезво... Embarassed
Отдъхни си и наваксвайте с целувките! Heart Eyes
А ти оздравя ли? Отварата подейства ли? Hug

Енигма, ако сте навити на варианта да е в някой МОЛ, няма какво да се организира. Да си харесаме дата (някоя събота или неделя през декември) и да купим подаръчета - унисекс, примерно до 10 - 15 лв + картичка. А ... и да си носим доброто настроение и... бебоците, разбира се. Mr. Green

Исках още да пиша, но от 2 дни ме боли зверски един мъдрец, който направо за вадене си плаче. Sick Не мога много да си събера (овчата Laughing) мисъл. шА мЪ прощавате. Blush

# 399
  • София
Ей ме на,като ставам по нощите и акъла ми никакъв го няма. ooooh!
ЧЕСТИТО НА НАШТЕ ИМЕНЯЦИ И ИМЕНЯЧКИ!ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА!
 Two Hearts Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm51
Най поздравени да се чувстват Ачо на Мамасита,Мишка на Мамочка и нашта принцеска Рая! babydust7
Десито много кофти ситуация.Аз така и не посмях да си оставя Дени самичка до към 5г.После ми се наложи два пъти,но нищо не стана.Сега засега здрави,болни все с мене ги мъкна Crazy
Олче съгласна съм.Нека да е Мall of Sofia  че е по-голям.Давайте предложения за дата:
Моето е 12 или 13 декември,че следващата събота са вече 19 и 20 и ще е лудница по магазините и Моловете.
Да речем към 14:00 да няма много народ.
Лека вечер от нас. smile3525

# 400
# 401
Ох,момичета,моите тревоги край нямат Confused.Аз вече съм добре,отварата явно помогна,Саши е също е добре вече,но Анито...миличкото ми се влоши много днес.Не ми стига всичко останало... Cry...Преди малко се прибираме от лекар,положението хич не е розово Tired,на АБ е миличката ми,и още една чанта лекарства Sad
Много съм зле,дупката в която се намирам,не може да ме държи адекватна.Чувствам се сякаш в космоса... Rolling Eyes.Снощи,да бързат майка ми и братята ми да дойдат при мен,са щели да катастрофират на връщане от село ooooh!,на косъм са се оттървали,това ми го казаха чак днес,снощи ми го спестиха Tired.Не съм на себе си Tired,няма повече да пиша тези дни,защото със всяко споделяне си мисля че ще ми олекне,а то става по-зле,и повече лошотии ми се случват Cry.Утре ще оставя децата на мама и ще отида на църква.Обичам ви много,и ще ми липсавате,но в момента по-добре да няма толкова лоша енергия в темичката ни Confused.Милото също държа далече от всичко лошо,за не го тревожа Sad.Една седмица откакто замина не бях плакала,държах се,до снощи...от тогава до сега не съм спирала,очите ми са понички,и приличам на зомби.Пред децата се държа колкото мога,но явно не достатъчно Confused....Сашко щял да ми даде хапче да спра да плача Heart Eyes(казах му че плача защото съм болна).
Ще пиша пак когато отново изгрее слънцето за мен....дано е по-скоро.

# 402
Здравейте и честит имен ден на Мишенка, Ачо и двамата Мишовци Heart Eyes!
Деси мила направо изтръпнах като прочетох разказа ти, а представямм си на теб какво ти е било Hug пращам ти хиляди целувки и прегръдки за теб да се успокоиш, за Сашко и Анито да оздравяват бързо Hug Heart Eyes и дано мине лошия период най-накрая!
Силви това на снимката не е килимче, а е като дунапрен казват му тук play mat постилка за игра, аз съм доволна от нея щото Дидито иначе как си дрънчи главата в ламината не е истина, а на това и е мекичко и топло на дупето малко Mr. Green
Много бих искала и аз да дойда на коледното парти обаче физически няма как да стане, но мислено с Диди ще сме с вас и искаме много снимки!!

# 403
Честито на всички именници днес!
Силви, продават ги в магазините за играчки.
Десито, хайде по-бързо да се оправят при вас вече нещата. Наистина отиди да ти леят куршум (ако вярваш в тези неща), те там и баят нещо. Много сте хубави цялото семейство и ви урочасват Tired
Днес си купих сладък картоф и вече смятам усилено да й готвя. Досега все й правех тиква, че поне им е сезон, но смятам и други неща да готвя. Този сладък картоф като отрежа от него една част, другата нали ще трае още време в хладилник? Жабче, знам, че ти готвеше.

# 404
Десито,  Hug  Не се стърпях! Хайде да бяга вече лошият късмет!!!! Толкова лъчезарен човек си, много ми е мъчно! Дръж се, съвземай се и хайде напред и с песен!!!! Simple Smile и най-вече да оздравява бързо Анито!

Общи условия

Активация на акаунт