Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 523
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Хайде и аз да почерпя за нашата 7ма месечинка! Както и на Андрея, Михаела,Тея, Антонио, Ивайло, Алексия, Тодор и Михаил!

Да ви се похвалим вече пълзим из целия хол много бързо усвои ламината вчера я пуснах и много се пързаляше а днес вече я намерих изправена до друсалката а след това под масата Crazy ще ви пусна малко снимки и сега качвам клипче от първото пързалящо лазене от снощи Flutter
Ето ги и снимките
Днес за закуска опита и грис, но не беше много въодушевена

Ето го и клипчето кратко е защото много се притесних да не забие глава в твърдия ламинат: http://www.youtube.com/watch?v=Ui3ZzFLyKcY

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 19:25 от mimeto80

# 376
  • Там където има любов
Здравейте момичета  Hug
Мъчно ми е когато не успявам да ви прочета и да пиша, но тази седмица беше много изморителна. Спряхме баткото от градина и по цял ден с двамата направо се побърках. Слава богу и двамата са здрави  Heart Eyes
Влизам специално да поздравя всички месечинки и да им пратя по една виртуална целувка.
mimeto80 - направо ме изумихте със снимки. Браво на Диди
Явно мацките напредват по добре  Grinning
Снеж - до кога си тук? Ще ти звънна тази седмица  Grinning
Момичета моя Вики ниакви пюрета и каши не иска (освен манго и банан) та днес свеки ни беше поканила на телешко варено и решихме да сложим малко бюлонче и картофче с хлебче и елате вижте как не ядяло моето дете  Shocked и какво ще правя сега май ще трябва само от нашето да му давам  newsm78
Я кажете лошо ли е така? Иначе нямам шансове да хапне нищо  Rolling Eyes

# 377
Влизам с едно бързо и спешно питане.

Току що готварската печка се развали а на нея си преварявам водата за Ави.Девин розов етикет за около 5мин.Мога ли да я завъртя в микровълновата утре,че не се знае кога ще проработи?Преварявате ли вода там?И за колко да я сложа?Само да кипне ли?

# 378
Силви, няма проблем в микрото, но няма проблем да даваш вече и направо от шишето без да преваряваш Девин розов етикет или Торн Спринг (Бебелан). Аз давам от пипето вече от около месец и половина.
Мимето, честита ви месечинка. Много сладък тоалет Heart Eyes А как пълзи и се изправя  Crazy
Вики пък иска всичко да прави седнала или права-игра, обличане, кърмене Crazy
А ето и любимата й поза с изпънати ръце и крака като гимнастик на халки Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 21:16 от very nice

# 379
Влизам с едно бързо и спешно питане.

Току що готварската печка се развали а на нея си преварявам водата за Ави.Девин розов етикет за около 5мин.Мога ли да я завъртя в микровълновата утре,че не се знае кога ще проработи?Преварявате ли вода там?И за колко да я сложа?Само да кипне ли?
Аз също давам Девин без да го преварявам и то от доста отдавна.
Миме, твойто Дани направо ми скри шапката....както и всичко други изправящи се и пълзящи бебоци. Браво на тях! Heart Eyes
Наш'та 'полегнала Тодорка' хич и не подозира, че крачетата служат за нещо по-различно от лапане. Но не се учудвам, Дани ми беще същия, той пък дори и краката не си лапаше, ептем трупче. Но си проходи на година и една седмица, след което пролази. Mr. Green Та, дотогава ми беше мирна главата, тъй като и проходилка не ползвахме.

МъжО взе, че приспа Калин по никое време, а сега трябваше да се къпем и приспиваме, съвсем обърка графика и ще си кукаме будни кой знае докога. Tired Днес следобяд пък мишоците заспаха заедно и спаха 2ч. и 30мин., аз уж легнах с тях и по закона на гадостта не можах да заспя. #Cussing out
Жабче, Маймунка, Пипи,   Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig
Будни сме и пищим от глад пък сега. Лека ! Heart Eyes

# 380
very nice, Nanny благодаря за бързото включване Hug

very nice,лелеее ама Вики как стои само,браво.Ави не може още да е права тя самата дори не се престрашава за секунда.Сднала стои но оградена с възглавници иначе се клатушка и пада.

Миме твоята красавица отдавна ми е взела акъла Crazyдаже я показвах на всички вкъщи Laughing

# 381
  • София
Добър вечер и от нас мили мами.
 Heart Eyes
Аила твърдо заставам зад твойта идея зая коледното парти.Много ми се иска.
Хайде да се поорганизираме малко Hug
Мамасита бандита хайде честита ти "женственост" отново Laughing
Пипи66 много гадно дано да се оправите с тея нови лекарства. Praynig
Мимето80 дидито ми скри шапката #Shocked,моя хубостник е като на Нани Joy
Силви и аз съм давала Девин розова без да преварявам,мисля че ще е ок Peace
Девик твоя момък ще обича домашната кухня то няма нищо чудно в това. Joy
Олче щом си била на такова събитие-Коледно парти,хайде да организираш нещо. Flutter
Ще помагам обещавам Blush
Ронка без тия Crossing Arms,да не те хване и тебе липсата като Дея,Яника,Ола идр. майчета Crazy
Целувки на всички и лека вечер от мене.  bouquet

# 382
  • Лудогорието
Благодаря за  Hug момичета, имах нужда! Около годинката пак ще се наредя  Wink Опитвам се да съм позитивно настроена. Няма да сме първите, и за съжаление последните. Все повече зачестяват случаите с аномалии при новородените. Лошото е, че Ванката ще е под упойка около два часа  Sad Ще ми се скъси живота... Такъв е живота, трябва да го живеем  Peace
Големи усмивки от малкия човек

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 22:48 от maimunka07

# 383
Здравейтеееееееееееее  Hug

Последните дни дори не съм пускала компа  #Crazy Ние сме си все навън, а малката вкъщи дремва за по 30 мин и няма кога. А само до преди няколко дни си имаше следобеден сън от 3 часа  #Cussing out Как само се променят тези бебешори  Whistling

Малката вече има 2 гУлеми зъба и отгоре са се приготвили 4  #Crazy Не ги усещам, обаче, детето си е спокойно.
Последния месец е наддала 600 гр и 1см-сега е 7 800гр и 67см.
Вече е далеч по-добре захранването-хапва веднъж на ден 50-100гр, но поне вече знае за какво служи тая лъжица, не вика и не крещи като й я поднасям  Peace
За занимавките-играе си и сама, но трябва от време на време да й сменям местоположението и играчките. Общо взето е кротичка  Praynig Почти не й се чува гласа  Simple Smile

Много ще се радвам, ако успеем да направим коледна среща  Hug

# 384
  • София
Аз също ще дойда  на Коледна среща  ако се разберем . В Мола ,на последния етаж  ми се струва добра идея ! И кафето  им е хубаво  Peace ! Ама то колко човека сме от София , я да се преброим !
  Пу , първа  Mr. Green !
А и никак не ми се иска да сме само софийски мами  Sad ,ама кой ще се грабне от друг град   newsm78   да пътува ?

Принцеске , тук  въпреки,че се водим априлки  Heart Eyes ,има бебета  с разлика по 2 месеца  . Затова има такава разлика в  развитие ,захранване и т.н. Примерно  ние уж  сме въвели основните неща с Кари ,но тя е  на седем месеца и половина ,а  твоята принцеска  е на шест и половина  . А не съм почнала по-рано - в средата на шестия месец  започнах . Но просто  има от февруарчета до  чаааак  и майче си имаме едно  Heart Eyes !

# 385
момичета ето ви още едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=NL49MtBKESU
И снимки
смело лазя под масата
Мога и да седя там
А мога и лъв да яздя

# 386
  • София
Добро утро Confused
Кога ли ще поспя нормално?
Честито на всички месечинковци днеска.Да са ни живи и здрави и много щастливи.после пак ще пиша  bouquet

# 387
Честит имен ден на всички малки сладури, които имат празник днес!Да са живи и здрави Михаела, Ангел, и двамата Михаил!
Да са ви живи и здрави, да бъдат много щастливи дечица и да им купите най- хубавите подаръци!  bouquet  bouquet  bouquet

Сега да ви почерпя и за мое здраве, и аз днес имам имен ден!

# 388
Честит Имен ден Принцеске!!! Бъди здрава, щастлива и обичана!!!
Честит имен ден на всички малки буболечки Михаела, Ангел, и двамата Мишовци!!!! Бъдете здрави и щастливи малки юначета!!!
Весел празник  bouquet
За Коледно пърти съм и гласувам с двете ръце.  Ходила  съм на сбирки в МОЛ-а и е много приятно, ако отидем и  във време, в което няма хранещи се от офисите и магазините ще е супер Hug
Ние зъби нямаме, но и не лазим, е опитва се, но назад и май му тежи д... Grinning
Жабче- моето момиченце също имаше такъв проблем, който отстраних чак когато тя навърши девет месеца. Не се предавай и опитвай постоянно. Вики също имаше, но при него се отпуши доста по-рано, силни  Hug за теб и малките сладки жабчета.
Желая ви хубав и слънчев неделен ден, изпълнен  с радост и любов  bouquet

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 08:46 от ola

# 389
Честито на всички месечки,както и на всички именяци днес.Принцеске и на теб честито!
Да сте живи и здрави, само хубави моменти в живота ви и никакви ядове!
Хайде и ние да почерпим!

Общи условия

Активация на акаунт