Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 23 486
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Леле днес направо хич ви няма  newsm78
Да не е хубаво времето и пак да сте по парковете,а? Mr. Green Я бързо да се отчитате  Crazy
Дано да си организирате Плевенска среща и ние ще чакаме снимки!
Снеш виждам че надничаш кажи как мина полета малкия как го понесе?

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 22:37 от mimeto80

# 46
Здравейте и от нас  Simple Smile бебките заспаха и успях да почета малко из форумите
Днес Мадлен спа 3 часа сутринта  Shocked не беше спала толкова от дълго време насам , но за сметка на това бяха с разменен режим цял ден Едното стане другото заспи няма почивка ooooh!  Тази вечер най накрая отидох на генеколог 7 месеца след като се родиха  Embarassed все не ми оставаше време ама всичко си е наред за мое щастие  Laughing
Чоки благодаря много  Heart Eyes Hug искам да попитам нещо защо не мога да виждам всички снимки от колажа от двойката Яна Йоана виждам само Янчето  Rolling Eyes
Деси кипър не е чак толкова далеко  Hug надявам се татито да не стой много там и да излезе нещо подходящо в БГ
Жулиета Тони е отличник направо браво на детето
Честито на празнуващите бебоци днес   bouquet
Миме за съжаление в Плевен времето беше ветровито и се въздържах да изведа малките защото ми писна да ги гледам болни
Но искренно се надявам в събота времето да е хубаво и с Яна Кунчева да си спретнем малка среща  Mr. Green стискайте ни палци
Еха оляхсе  Blush
Приятна вечер на всички  newsm51

# 47
Ехххооо! Днес детето не издържа стоенето в къщи, и висях ме в парка 3 часа, 2 от които Мишето спа.  Heart Eyes Темп. на Маги все се държи 37.4 и не ще да спада. Обаче ,Маги бяга скача и общо взето доста жизненка.
Чоколина! Благодаря за качена нашата снимка.   bouquet Извинявай, че не качих я по-рано, ама този сайт снимка.бг нещо в конфликт с моя компютер, и след няколко опита спрях да влизам там.

Намерих един хубав руски сайт, където много има картинки за оцветяване и разни други работи, може на някой да му е полезно: http://www.raskraska.com/

На всички лека вечер, и никакви болежки!!!  Hug

Е, сега видях!

Честит рожден ден на Виолета Шилдарова!!!!

# 48
Привет, момичета!
Е, аз се добрах до Варна. Simple Smile)) Хей, Миме, как ме излови! Аз от след обяд се опитвам да пиша, ама не успявам... Та: Определно беше по-трудно от преди, че на Виктор му стана скучно в този самолет! Но поне всички му бяха приятели, обиколи куп народ из самолета. Само се чуди на кого да се усмихне и да се закачи с някого и те хората много му се радват. А пък като започне някой да му се радва и той подава ръчички да го вземе въпросният някой.
Поражения: Един сииилно оскубан мъж на седалката пред нас, една мила дама, която го взе да си поиграе остана без герданче и една стюардеса, която го взе да го нагушка остана без фирмена кърпичка в джобчето на ревера си - ама беше оранжева!!! а той много обича оранжевотоооо! Simple Smile))) А и едно "изядено" бордово списание! Нищо работа! Simple Smile))
Във влака мина по-добре. Там си заспа от раз. все пак беше мнооого уморен, но пък се буди много често да си попийва от на мама млякото. Моето гърло много пресъхваше от климатика, предполагам и неговото. (попаднахме във хай куолити вагон с климатик и разни други екстри!  Joy )
Та така! Simple Smile))
Чоки, колажът е супер!!! направо супер супер!!!! Аз съм много впечатлена и мнооого ми харесва.
Вери найс, аз на няколко снимки съм засичала, че моя Виктор и на Чоки Пипо имат нещо общо в погледа и някак си приличат. Особенно като по-малки! Та и затова аз съм му голям фен на Пипо, ехеее, ехе от кога още!  Joy А за срещата задължително ще се обадя за разходка из морската, само малко да се настаним и да отметнем роднинските срещи!
Момичета, дайте съвет къде да ходя на шопинг за пюренца?
ЧРД на Вили Шилдарова.   bouquet
ДЕси, супер! Е, не е Барселона, ама какво му е на Кипър!!! Супер е, че и близичко, а и си заслужава да отидете да го витите - моренце, плаж, топличко.... направо жега! Simple Smile през лятото!  hahaha .... кеееф голям!
Хайде, всички болни дечица да се оправят вече. Дано като се стабилизира времето и да отмине този болнав период.
ЗА днес край! Лека нощ и утре пак!

# 49
Добро утро
Не виждам кафенце днес,та да ви почерпя.После ако имам време ще пиша.

# 50
  • Там където има любов
Добро утро  Hug
Снеж добре дошла във Варна. Пюренца купувам от бебе депо на пазара ако не знаеш къде е обади ми се да ти обясня. Там цените са най добри а сега гледам . че всички пюренца са с малко по ниски цени  Grinning

dena_klv  Много благодаря за кафенцето. Имах нужда Laughing

# 51
  • not found
Освен това там има доста голямо разнообразие на пюрета и каши , в сравнение с Била , Кауфланд , Метро ...
Добре дошла  Hug Снеш , аз пак недоразбрала , но тук се местите да живеете ли ?

Мерси за сутрешното кафенце  Crazy
Имам един въпрос от около 3-4 дни давам на Тони оризова каша и забелязвам , че има повече газове от обикновено , един ден пропуснах и вчера пак му дадох и забелязвам няколко точици на вратлето му и се чудя дали не е алергичен към кашата  newsm78 Какви са признаците за алергия ? Но има и много голяма вероятност някой бучкащ дядо или тати да го е цункал  newsm78

# 52
  • Там където има любов
Jylieta -оризовата каша не е алерген до колкото съм разбрала . Защото се препоръчва за предласположени към алергии деца. Сигурна съм , че ако видиш обрив от алергия ще разбереш веднага

# 53
  • not found
Мерси , значи татко му е причинил точиците Wink

# 54
  • Някъде там...
Само да кажа, че съм жива, тук съм, но време нямам никакво напоследък. Дребните си развалиха режима, по цял ден мрънкат, не спят или го правят на разменени начала и вече съм скапана до дупка. Майка ми дойде за 2 дни и си замина, колкото да поизчистим къщата поне наполовина.

Започнахте ли да мислите за коледни подаръци на децата. Споделете идеи, моля.  Hug

# 55
Привет дами
Жабче , мисля и аз упорито за това, но все клоня към някой конструктор с големи елементи  newsm78. Голяма ми е чуденката защото след около 2- 3 месеца като си затръгваме ,ще трябва да мисля кое да взема и кое не.
snesh, добре преминалия полет , ме обнадеждава за нашето по- късно пътуване, че ще премине по- добре от миналато  Praynig.
Хайде лек ден и от мен да си допия кафето докато дребен спи   bouquet

# 56

Добро утро,момичета!
Ние все още сме без зъбчета,тежки нощи но със завидно добър апетит,пу-пу-пу... Разходките не ги пропускаме,че това е времето за сън и малко да ми се разхлади мозъка,не знам как е при вас но аз съм си с дежурно главоболие!
На Колажчето не мога да му се налюбувам... мноого е красив,Чоки не си ми слязла от устата,супер си,супер.... в сравнение с другите,нашия е като извънземен направо!!!
Разбира се побързах да се изфукаме на близки и роднини,разпратих го още преди корекциите и цяла история се заформи,на кратко: отворих темата и казвам на баба ми да намери Боби.. тя поглежда и вещо заявява, ето я,на баба сладкото пиленце..а тя тук с нова блузка пак(Боби на снимката е с розово сукманче) казвам,а не е с нова...ааа,с нова е аз тази червената не съм я виждала, а и с това до нея как си  приличат... поглеждам, тя гледа Вики на Вери найс Казвам й,еее ама това дето прилича на нащо е нашето... Боже настана спор... разбира се смешен и след няколко часа се включва маман от Чикаго и й изпращам колажа да го види.. тя изпада в умиление и след малко ми казва.. май очичките са станали кафявички вече... ама каква муцка е направила и стая розова лента...гледай как си приличат с детенцето до нея(на стария колай бяха една до друга Боби и Вики) Рекох си, а стига бе и ти ли?!  Laughing  много се смях де,цял сериал стана.Най-интересното,че не мога да ги убедя,че грешат а и двете без очила и абсурд да прочетат надписите...Така,че Вери Найс,официално те каня на 10-ти април да разкрием тайната,че Бобката има сестра близначка от Варна  Mr. Green  Чоки,Вери споделете за тия календари,че ми останаха очите там,каква е процедурата,къде ги поръчвате и вие ли си ги моделирате,моля разкажете подробности Simple Smile
Ние и днес ще използваме деня за разходка,
хубав ден на всички ..и да няма болни мъничета...  Hug

# 57
  • Някъде там...
Абрикотин, аз пък показах моя снимка на майка ми и още преди да й кажа чия е, тя изкоментира, че това била Яна, ама защо била черно-бяла снимката.  Joy А преди това спореше, че не приличала на мен.

За подаръците, засега съм харесала няколко неща, ще видим на какво ще се спра последно:

# 58
Добър ден и от нас с Мади  Hug Никито спи  Mr. Green
Дена КЛВ благодарим за кафенцето мойто ще го изпия както е тръгнало следобяд  Heart Eyes
Подаръци за нова година ми е болната тема ама масичката на първата снимка ми харесва много Жабче  къде си я гледала , за кола леля им от както са се родили  каза че за първият рожден ден ще имат акумолаторен джип мама да мисли как ще ги гони  Laughing
Мамчета искам да ви питам нещо Мади вече няколко нощи не спи мрънка киска се върти се много се лигави аз не виждам зъб ама възможно ли е това да е от зъби  Rolling Eyes
А сега се сетих може да им взема бъндж нямаме за сега  newsm78
Това е от нас за сега ставам че на Мади и омръзна пред компа  Mr. Green Hug

# 59
Оххх, писах, писах и какво натиснах..... фиууууу и всичко изчезна!
Ноооо нали съм в почивка ще започна на ново. Виктор си спинка, а аз съм си при мама сега на гости..... и ми е кеееефффф! Нямам да чистя, след вечния ни ремонт, нямам да готвя... и т.н.  мога спокойно да си поцъкам на компютъра и да си пия кафенцето! Simple Smile
Devik, мерси за инфото. Зман го депото, днес ще се метна натам.
Жулиета, само за 1 месец ще сме си тук, във Варна. Малко е, нооо все пак е нещо! ЗА кашата и аз мисля, че не би трябвало да направи реакция от нея.
Жабче, сега чак прочетох статията ти. Каквото и да кажа ще е малко, важен е happy end-а.  Hug За играчки и аз се замислям. Масичката, която си пуснала ми харесва. Интересна е. Другото, което ми е привлякло вниманието е количка (тип лека кола) с дръжка и детето може да я бута лазейки, седйки или ходейки. Дръжката е разтегателна и колата пее, свети.... и бръмчи. Не успях сега да намеря снимка. После ще потърся пак да ви покажа какво имам предвид.
Етооо яяяя: http://www.littlewoodseurope.com/laugh-and-learn-mower/471353445 … d466961-sku823518
А сега Вики се събуди и аз се отдавам на него! Simple Smile Ще го водя на разходка, че 1 ден по самолети и летища, вчера само у дома.... днес вече му е време да излезе на варнески, хладен въздух!
Simple Smile))

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 12:30 от snesh

Общи условия

Активация на акаунт