Да не е хубаво времето и пак да сте по парковете,а?

Дано да си организирате Плевенска среща и ние ще чакаме снимки!
Снеш виждам че надничаш кажи как мина полета малкия как го понесе?
бебките заспаха и успях да почета малко из форумите
Тази вечер най накрая отидох на генеколог 7 месеца след като се родиха
искам да попитам нещо защо не мога да виждам всички снимки от колажа от двойката Яна Йоана виждам само Янчето
надявам се татито да не стой много там и да излезе нещо подходящо в БГ

Темп. на Маги все се държи 37.4 и не ще да спада. Обаче ,Маги бяга скача и общо взето доста жизненка.
Извинявай, че не качих я по-рано, ама този сайт снимка.бг нещо в конфликт с моя компютер, и след няколко опита спрях да влизам там.
)) Хей, Миме, как ме излови! Аз от след обяд се опитвам да пиша, ама не успявам... Та: Определно беше по-трудно от преди, че на Виктор му стана скучно в този самолет! Но поне всички му бяха приятели, обиколи куп народ из самолета. Само се чуди на кого да се усмихне и да се закачи с някого и те хората много му се радват. А пък като започне някой да му се радва и той подава ръчички да го вземе въпросният някой.
))) А и едно "изядено" бордово списание! Нищо работа!
))
)
))
А за срещата задължително ще се обадя за разходка из морската, само малко да се настаним и да отметнем роднинските срещи! 
през лятото!
.... кеееф голям!
Снеш , аз пак недоразбрала , но тук се местите да живеете ли ? 
Какви са признаците за алергия ? Но има и много голяма вероятност някой бучкащ дядо или тати да го е цункал
. Голяма ми е чуденката защото след около 2- 3 месеца като си затръгваме ,ще трябва да мисля кое да взема и кое не.
.

А преди това спореше, че не приличала на мен.
Никито спи 

За играчки и аз се замислям. Масичката, която си пуснала ми харесва. Интересна е. Другото, което ми е привлякло вниманието е количка (тип лека кола) с дръжка и детето може да я бута лазейки, седйки или ходейки. Дръжката е разтегателна и колата пее, свети.... и бръмчи. Не успях сега да намеря снимка. После ще потърся пак да ви покажа какво имам предвид.
Ще го водя на разходка, че 1 ден по самолети и летища, вчера само у дома.... днес вече му е време да излезе на варнески, хладен въздух!
))