Пак мерси на всички за хубавите думи, много се радвам, че така ви е харесал! И на мен ми харесва.

snesh, добре дошла! Хайде, пиши, кога ще се видим!
И наистина Пипо И Вики си приличат, да не говорим, че и с Ники на Дена - също. Abrikotin, вие може да си имате близначки, ние пък сме с тризнаци!
Много се смях на объркването на бабите. 
Аз подаръците за Коледа вече съм ги взела (да не говорим, че и за рождения ден
). На Пипо му взехме това:Това ще е от баба и дядо:
А това му взехме за рождения ден (просто много изгодно ми идваше, затова толкова рано):
Жабче, тези неща, дето си ги набелязала (без масата) са за по-големи дечица все...
wazse, масичката от поста на Жабче е от същия сайт, от който са и нашите подаръци - www.mytoys.com - влез в "На пазар", има тема за този сайт и се органзират общи поръчки.

), а чуждите деца затова са чужди, за да си ги хвалят техните татковци.

.Добре ми действа да се хилим и забавляване,все още не съм изпадала в драми 

много се смях на историята с бабите ама така е като са толкова сладки нашите бебоци 

не се оставяй да изпадаш в драми щото няма смисъл(тормоз за всички ви) по-добре се забавлявайте и радвайте се един на друг 

Даде ни направление за кръв и урина, с урината някак ще се справя, ама как ще даваме кръв на гладно не знам!Лабораторията в поликлиниката отваря най-рано в 8.00, а на Ния първото й хранене е към 6.30-7.00ч!Вие как се справихте с този проблем?Не мога да я оставя 1.30мин на глад, особено сутрин след като цяла нощ нищо не е яла?Как постъпихте вие?
наште баби не ни объкаха нали сме изтипосани на първи ред и близнаците са само три двойки
Това е за децата, а това е за нас 

с нетърпение чакам клипчетата
това на веднъж 190гр пюре за нас е апсурт да изядем