Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 23 486
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Привет от мен!

Пак мерси на всички за хубавите думи, много се радвам, че така ви е харесал! И на мен ми харесва. Wink

snesh, добре дошла! Хайде, пиши, кога ще се видим! Hug И наистина Пипо И Вики си приличат, да не говорим, че и с Ники на Дена - също. Abrikotin, вие може да си имате близначки, ние пък сме с тризнаци! smile3534 Много се смях на объркването на бабите. Joy

Аз подаръците за Коледа вече съм ги взела (да не говорим, че и за рождения ден  Crazy). На Пипо му взехме това:

Това ще е от баба и дядо:

А това му взехме за рождения ден (просто много изгодно ми идваше, затова толкова рано):

Жабче
, тези неща, дето си ги набелязала (без масата) са за по-големи дечица все... Rolling Eyes

wazse, масичката от поста на Жабче е от същия сайт, от който са и нашите подаръци - www.mytoys.com - влез в "На пазар", има тема за този сайт и се органзират общи поръчки. Peace

# 61
Снеж, добре сте се приземили по родните места!  Hug Браво на Вики, че не е оставил драгите и други пътници да скучаят.  Simple Smile
Брилянтин, със сигурност проблемът с кожата не е АД. Две дерматоложки са я гледали и казаха, че няма дермит.  Peace
Абрикотин, баби, пък внучето  не могат си разпознаят. То защото всички са много хубави.  Heart Eyes
Предната вечер аз показах колажа на таткото Мариин и коментарът беше "Те всичките й наборчета много готини". Аз се разхилих, защото през лятото го кастрих, че не прави комплименти на другите бебета, с които си хортуваме и си припомних тази случка. Тогава благовенният ми обясни, че той си хвали неговото (то само хвалене да беше  Blush), а чуждите деца затова са чужди, за да си ги хвалят техните татковци.  hahaha hahaha hahaha Елементарно и логично е.
Аз бях мернала на пръв прочит тази масичка от картинките на Жабче. Обаче има време да размисля. Ако изпадна чак в такава дилема сигурно добрият старец ще дойде и за Коледа, и за Дядо Мраз. Не че малката тимба разбира за какво рекетиране иде реч по тези дни от годината. 
Хайде, да ходя и да си търся бебето и бабата на градинката, че ме оставиха да си изчистя къщата за малко.

# 62
Хайде добър ден и от нас!

snesh,добре завърнали се вкъщи!
Весело е било в самолета Laughing Hug,супер забавно си го описала!

Започнахте ли да мислите за коледни подаръци на децата. Споделете идеи, моля.  Hug
Аз още не съм мислила,но се радвам че повдигна въпроса,може да си открадна някоя идея Blush

Няма нищо интересно за писане при нас.Супер ми е мързеливо,времето едно мрачно,поспаливо...Анито спи,може след малко и аз да се хоризонтирам до нея Mr. Green.Не че нямам какво да правя вкъщи Blush.Последните дни тотално съм зарязала всичко и само задушавам всички с любовта си Laughing,гушкам ги,целувам ги,карам ги да се въргаляме всички на спалнята,да се боричкаме...и четиримата,чак не знам как не сме контузили още дребната Crazy,ама и тя трябва да е в кюпа Laughing.Обратното броене започна,3 дни ни остават заедно,няма как,ще трябва да ме изтърпят с изблиците ми Sunglasses.Добре ми действа да се хилим и забавляване,все още не съм изпадала в драми Flutter

# 63
Добър Ден и от мен newsm03
Благодаря на Дена за хубавото кафенце  bouquet
Снеш много се радвам че Вики е понесъл добре полета! Да си изкарате много хубаво у дома newsm44
Жабче радвам се че се разписа и както винаги и мен заинтригува за подаръците, до сега не бях се замисляла за коледа, а мислех за тази бутаща количка да и купим на Дидито че нещо много взе да се пуска и да прави крачки в кошарката  newsm53
Хей приятелко Абрикотин  smile3521много се смях на историята с бабите ама така е като са толкова сладки нашите бебоци Kissing Heart
Чоки много са хубави подаръците дано и на Пипо да му харесат и да се занимава, а това конче не е ли за по-големи дечица? newsm78
Рони хареса ми начина на мислене на вашия татко Mr. Green нашия пък само повтаря умна е като него, красива като него а ако нещо направи нехубаво еее това го е наследила от мен fight
Десито много се радвам че се забавлявате и така трябва да е newsm10 не се оставяй да изпадаш в драми щото няма смисъл(тормоз за всички ви) по-добре се забавлявайте и радвайте се един на друг newsm53 А между другото и ние така правим като се прибера от работа хващам малкото шилце и отиваме на спалнята и там се търкаляме, хилим се тя ми говори, лази скача с моя помощ и после и тати като се прибере пак и така докато не и паднат батериийките  newsm03
Инамама мерси за темата, но аз питах докторката за тази ваксина и тя каза че има странични ефекти и тя няма да я слага дори и на възрастни хора камо ли на деца! Просто каза да се пазим и господ да ни пази Praynig

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 15:30 от mimeto80

# 64
Здравейте и от нас. Ние сме добре само дето малкия продължава вечер и сутрин рано да свири. Ще го водим довечера да го чуят защо така продължава да прави.
Браво на вас, вече за коледни  подаръци си говорите. Аз още не съм мислила още имам много време до тогава. А и с две деца в къщи единия още не разбира от играчи, другия може да ревнува. Исками се да е нещо с което и двамата да се занимават- играчка за 8 мес бебе и 5.6 годишно дете.
 А днес като бяхме на разходка видях две деца от училище се прибираха и носеха маски на лицата си и Мимето 80понеже ти не си тук в Бълг виж каква тема открих Тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440546.0

# 65
Аз мисля да й взема за Коледа уокър, ама и от бабите ще трябва нещо, та ще мисля.
Абрикотин, те поне на една дата да бяха Party
Само да поправя Чоколина, че сайта е www.mytoys.de Simple Smile

# 66
Здравейте, момичета! Hug
Ние днес бяхме на ваксина, много плака милата!Засега няма реакции, дано така да остане! PraynigЛекарката много ме обърка, аз не че я слушам ама все пак, съвсем се ошашках с това захранване! ooooh!Даде ни направление за кръв и урина, с урината някак ще се справя, ама как ще даваме кръв на гладно не знам!Лабораторията в поликлиниката отваря най-рано в 8.00, а на Ния първото й хранене е към 6.30-7.00ч!Вие как се справихте с този проблем?Не мога да я оставя 1.30мин на глад, особено сутрин след като цяла нощ нищо не е яла?Как постъпихте вие?
Искам да ви питам нещо за захранването, засега съм дала само картоф, приготвен от мен и каша от ориз, днес кашата беше ориз и банан, колко време трябва да мине, за да дам нов зеленчук и колко мл трябва да изяжда ако яде само пюре?Лекарката ми каза, че трябва да изяжда 190мл, но на мен ми се струва много? newsm78Мога ли да включвам плодови пюрета и кога, по кое време?нещо много се обърках!Навсякъде пише различни неща за захранването!Дайте ми съвет, знам че е много дискутирана тема, ама сега като ми дойде до главата и съвсем изгубих нишката!
Вери найс, радвам се че пак се завърна като вери найс! Hug
Десито, много мило ми стана като прочетох как мило се гушкате всички на спалнята, много сте сладки, и същевременно ми домъчня, дано все пак скоро се намери начин тати да си бъде с вас в Русе!
За Коледа не знам какво ще купуваме, може би лятна количка, но не знам!Иначе сестра ми ще й подари някаква играчка за прохождане, която не е проходилка, ами някаква кола с играчки, която се бута, нямам линк да ви покажа, много е интересна!Но не е това, което е показала Чоколина, е подобно е!
Лека нощ, момичета, и сладки сънища на бебенцата! Hug

# 67
Привет мами.
Влизам набързо само да се похваля с резултатите от консултацията.8.220кг и 69 см-това са +400гр и 2см от миналия път.Докторката остана учудена колко добре е наддала ,а е само на кърмичка.От утре мисля да почвам с картофче.Остава и резултатите от кръвта да са добре.
Принцеса Рая мисля,че не е необходимо кръвта да се взима на гладно.Поне на нас нищо не ни казаха,даже изрично ме предупреди ,че лабораторията работи до 11ч.
Малко само се опита да ме стресне с някакъв рахит,ама ще видим таз работа.Тя Ади много обича да си върти главата наляво-надясно и докторката реши,че може да е начална форма newsm78 Не знам ,тя с такова удоволствие го прави,та малко ме съмнява да е рахит.Ще влизам да се ровя в Здравния за повече инфо.
Тя по принцип се чеше и по главата ,това дали означава,че има пърхут или въшки ааа Laughing Laughing
Хайде изчезвам,че чакаме гости .Утре пак сме тука.

# 68
Принцеске кръв ни взеха по обяд не е нужно да е гладно детето  Peace
За захранването аз давам зеленчуково/ местно пюре на обяд и следобед плодово/ каша що се отнася до колко трябва да яде по книга 190мл в действителност колкото толкова има пюрета от които адем по 190 и други на половина и огладняват пак след 3 часа Може да е погрешно но аз мойте ги храня на поискване и по колкото искат без дохранване  Rolling Eyes
Чоки Вери Найс благодаря за сайта  Heart Eyes Hug
Деси вие сте супер семейство  Hug
Снеш полетът е бил много весел  Mr. Green
Абрикотен голям смях  hahaha rotfImao наште баби не ни объкаха нали сме изтипосани на първи ред и близнаците са само три двойки  Mr. Green имаха жокер
Чоки много ми харесаха нещата които си избрала  Peace
Приятна вечер  Hug

# 69
маги79, wazse, благодаря за бързите отговори!Много мерси! Hug
маги79, похвални резултати, браво и на двете ви!А що се отнася до рахита, тази докторка само по това ли съди?До колкото знам най-ясния показател е мека фунтанелка?Какви са тези заключения ей така на пръв поглед?Не се тревожи, сигурна съм, че няма нищо!
И аз все се взирам в Ния и намирам някакви признаци непрекъснато, но все пак двама доктори я гледат и казват, че си е добре, аз още не съм съвсем спокойна, ама какво да се прави - майчини тревоги, все повече ще се сблъскваме с тях! Rolling Eyes

# 70
еее,най-после да седна да ви прочета и да се разпиша по-обстоятелствено  Wink

Жабче ,wazse и другите близнашки мами   Hug Hug Hug,понякога аз се чувствам сууупер изморена,а за вас незнам  Rolling Eyes
Мамочка, Пипи66, Very Tired,•ol4eto• дано скоро се оправите  Praynig
brilliantine Анито я слагам в напълно седнало положение от няколко седмици  Peace пробвай и ако се чувства добре така не се притеснявай  Hug
Мамочка благодаря за сайта  Hug страхотен е!!!
snesh голям сладур твоя Виктор Heart Eyes много се смях на разказа ти  Mr. Green поне може да се радваш че е общителен  Hug
Jylieta Анито постоянно има точици на врата,но мисля че са от топлото
mimeto80 и моя мъж по същия начин като твоя говори  Mr. Green Crazy а май Дидито ще ми стане фаворит за прохождането  Wink  Heart Eyes
princessa raia Анито беше яла като даде кръв,то няма как да стане без да е яла  Crazy поне при нас ,а за грамажа трябва да е между 160 и 200 мл  Peace зависи от бебето,моето Ани все още хапва по около 160 г ,понякога даже и по-малко  Peace  когато е яла по-малко паузата до следващото хранене е по-малка  Party
маги79 за какво въртене на главата става въпрос?

ние сме добре,новото е че Анито започна като пълзи да се надига на пръсти и снощи пробва лимон  Mr. Green след малко ще пусна клипчета  Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 20:56 от ани4ka

# 71
  • Някъде там...
Аз уолкър взех вече, това ще ни е единият подарък. Вторият ще е по всяка вероятност масичката, ако не ми щукне друго. Децата ще са на 9 месеца по Коледа, няма да са толкова малки. Бабите вероятно ще ни дадат пари да си изберем ние подаръците и от тяхно име. А на 7 януари имаме и имен ден. После март месец и рожден ден, така че има време и за играчките за по-големи. Пък и януари-февруари ще има намаления, все ще се възползваме.

Принцеска, 190 е много, не я насилвай, колкото изяде, толкова. Въвеждаш нова храна по 3-4 дни.

Отчет и от нас:
Яна 7500/69 см +200 гр/3 см
Йоана 8500/72 см +400 гр/3 см

Пробата за БЦЖ е отрицателна, ще ни правят манту. Взех направление и за очен лекар най-накрая.

# 72
Здравейте на вси4ки ! Влизам със закъснение, за да ви по4ерпя за мъни4ката ми племеница Фия. Днес става на 6 месеца, а майка и, заради тази ферма, хи4 се не сеща едно кафе да по4ерпи  Mr. Green, та викам поне аз!

Това е за децата, а това е за нас

Колажът на 4оки е просто невероятен! Поздравления ! Вси4ки бебета са суперррр сладки  Hug Ние със систъра докато се натуткаме и изпуснахме срока, та затова ето малко сним4ици сега:

# 73
  • София
Добър вечер и от нас мили мами!
Не мога да изчета тази тема какво остава за миналата. Crazy
Чоки невероятен е колажа много ме впечатли. Heart Eyes
Жабче за кръстницата на темата  bouquet
Ние сме уж добре,но нашто парно работи или на максимума или никак та томи малко му се запушва нослето от тая суха жега.Слагам мокри кърпи и т.н. ма май нещо не ми помага особено newsm78
Десито радвам се че сте получили такова предложение. Не мисли за раздялата,ще сме двете малко или много на един хал-моя мъж днеска пак замина и ще се върне след 1-2 седмици.Малко тъпо,защото с двете деца е доста трудно самичка,но какво да се прави Tired
Вили Шилидарова честит рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива,малко със закъснение но ще извиняваш. smile3525
Вери найс аз съм изпуснала лошия ти момент ,но и на мене вери найс си ми харесва повече от вери тайърд Mr. Green
Дано нямаш вече лоши моменти Hug
Олчето дано всички болести да се махат бързо от вас.Гадно е да са ти болни дечицата.Да се оправяш и ти бързичко. Praynig
Пипи 66,Мамочка Вери найс дано и вие се оправяте по-бързичко. Hug
За коледните подаръци си признавам че съвсм ме слисахте с предложенията си аз май още не съм мислила за тези неща. #Crazy newsm78
Снеж добре дошла във варненската територия   Sunglasses
Жабче много големи твойте моми Laughing само на кърма ли са още? Shocked
Целувки на всички от нас и до скоро. newsm51
п.с. Честито на малката Фия!да расте жива и здрава за радост на мама и татко  bouquet

# 74
Браво на сладките Жабета как хубавичко си наддават Hug
Аничка ти ядосваш ли му се на твоя мъж, аз много му се паля като каже така #Cussing out с нетърпение чакам клипчетата Hug
Да ви кажа ние пюре ядем най-много 70-80гр и след 30мин чак мляко около 160-170мл, но никога заедно  Naughty това на веднъж 190гр пюре за нас е апсурт да изядем Party
Жабче какъв е този уолкър?За бутащата количка ли говориш?(извинявай ама не разбрах)
 Честита половин годинка на ФИЯ! Каква е чаровница само Heart Eyes
Енигма купи си овлажнител за стая върши чудесна работа хем от бръмченето бебето спи по-добре, хем ще овлажнява!

Общи условия

Активация на акаунт