Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 398
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
И нас ни пишете за срещата. Събота 12-ти,10ч ми се струва по-удобно. Нека все пак неделята да си остане за семейството...

Наближава  Денят на Благодарността, празнуван основно в САЩ и Канада(тази година се пада на 26.11.). Както поч`ти всички и ние имаме близки зад океана. Замислих се за "вносните" празници..и за това, за какво съм благодарна...
А вие?

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 11:57 от Mai4e_na_zai4e

# 451
Олче, тъкмо в мола на Стамболийски бяхме в неделя, беше по- късно все пак обаче, към 15.00 часа някъде, и беше ужасно, пълно с хора навсякъде, нямаше къде да седнем горе на масичките!И вече се пуши в част от зоната на масичките! Rolling EyesКъм 10-11ч. не знам как е, все пак както казваш за един час все ще намерим място!Аз съм съгласна да се видим предколедно! Peace
Днес пак е неуспешен опит за вземане на урина, не ще да пишка и това си е!Преди ядене, след ядене, вода давах, не и не, накрая след 1.30мин изпишка 1 супена лъжица , от която половината успях да "хвана", ама крайно недостатъчно!На всичкото отгоре тя и ака сутрин! ooooh!Оф, какво ще правя не знам! ooooh!
Mai4e_na_zai4e , аз ненавиждам "вносните празници" и изобщо никой от тях не празнувам! Peace

# 452
Принцеске, ако не ти трябва стерилна урина - сложи памуче в памперса и го изстискай после в контейнерче.
Аз не съм имала проблем със събирането на пиша от Мария.
Честита 7-ма месечинка на отбора по синхронно плуване-дами и Калин!  Grinning
Енигма, ние само приятелски целувки пращаме и не си ги крием от Бобчето. Даже и за нея има.  Heart Eyes
За среща отсега не знам. Наблюденията ми съботно-неделни от ситния ни селски МОЛ са от прекалено много навалица, а в големия на Стамболийски ... Така че от мен има един стендбай засега.

# 453
Почвам да си отбелязвам календара за коледно парти!

В друга тема се оплакаха, че не обичали подвижни аватари, затова си слагам неподвижен автопортрет.

# 454
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444893.new#new
дано се отваря.
Пуснах тема за коледното парти да не спамиме тази. Laughing

# 455
А, Олче, недей така с лошо. Аз само споменах някакви мои съображения, с оглед на това, че въпроса беше да дадем мнения - е аз си дадох моето. Но след общото решение за 10 ч в събота - ще ме на линия, все пак сърце юнашко не трае да види всички малки симпатяги на живо  Heart Eyes
Вери - мерси за инфото за помагащото пюренце на Хип с броколи, само че ние се захранваме мноого бавно заради алергиите и сме много далеч от броколите - засега ядем само ориз и тиква...
Рони - праха за пране съм го сменила още преди месеци - пера с гел Сано, изплаквам по 2 пъти. Относно препарати за почистване - не ползвам специални химии, мия само със сапун. Ако можем - ще хванем на какво се дължи АД, ако не - ще се надяваме просто да си отшуми от само себе си  Praynig Днес сме пак на дерматолог, не вярвам да каже нещо сензационно, но да пробваме за всеки случай.

# 456
  • София
А, Олче, недей така с лошо...

Shocked
Кое му е "лошото", че се опитвам да ви убедя да се съберем повече хора поне веднъж, без да се получава както винаги досега - "ЗА", "ЗА" и накрая - ниенте...? Naughty
Няма нищо лошо и страшно просто да си надвиеш над опасенията и да дойдеш. Wink
В крайна сметка не карам никого насила, ако ти е прозвучало прекалено остро, се извинявам, нека някой предложи по - добър вариант, ако ви се плаща за клубче, за да няма навалица (като това толкова ви притеснява Rolling Eyes), давай да звъним и да измисляме нещо. Въпреки, че всичко вече ще е заето предколедно.
Енигма, мила, благодаря за пуснатата темичка. Няма да пиша повече тук на тази тема, че и аз се ядосах. Crossing Arms

# 457
Аз също съм ЗА срещата, но се притеснявам от тази грипна епидемия! Ако до тогава всичко е отминало, бройте ни и нас!!!! Simple Smile

# 458
  • Бургас
Здравейте и от мен, чета ви постояно но нямам време да пиша

За захранването, всяка нова храна се въвежда след минимум 2 седмици.  Всеки си преценя след колко, зависи как е понесло детето.
Аз въвеждах така на 4 пълни зеленчуково пюре,
на 5- плодово пюре
на 5,5 каша с плодово пюре
на 6 месно пюре.

Искам д апитам за млякото, ние също иамхме вроден рефлукс или нещо от тоя род, постоянно повръщахме докато не открихме Фризовом от тогава започнахме и да ядем.
 Но много трудно с еправи на 70градуса водата и после се изстудява.
Моля ви се прочетет на опаковките ви какво пише за приготвяне на млякото искам мляко което се прави на 37 градуса/вода топла за употреба/. Не издържам в 6часа сутринта с това изстудяване, ами акто съм навън лудница. На ресторант нестига че първо ми топлят водата, ами после ги карам и да ми изстудяват млякото...

# 459
Yana Kuncheva, нашата госпожица е на Нутрилон от много отдавна. Холандско е - казват, че холандските млека са по-добри от немските ...  не мога да преценя ... newsm78
Колкото до водата, с която се прави - още от първия й месец го правя с вода на стайна температура, въобще не съм я топлела до сега, само друсам шишето по-енергично, за да се разтвори добре ... и като цена е привлекателно Simple Smile

# 460
ЧЕСТИТА 7ма МЕСЕЧИНКА на Боряна на Abrikotin, Мария на Рони, Калин на Nanny, Теодор на darling1981! Да растът здрави, весели и чаровни за радост на мама и тате! Хайде месечинковците да се отчетът със снимки!

Хайде да се съберете и много хубаво да си изкарате на коледното парти!
Вери Найс броколите и спанака разхлабват ли? newsm78 Защото ако е така да почна да ги въвеждам, тук нямаме готови пюрета с тях, но ще ги готвя Wink и без това четох някъде че били полезни Peace
За празникa деня на благодарността, ние го празнуваме от фирмата ни дават пуйки и се събираме с приятели на печена пуйка със кисело зеле Simple Smile

# 461
Сега вече не съжалявам, че пазарувах унисекс дрешки в оранжево и зелено- това са най-обичайните цветове за бебешка храна.

Докато готвите пюренца и захранвайте, гласувайте в тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444496.0

Иначе кученцето се натъжава.

# 462
Здравейте майчета!!

ЧЕСТИТА 7ма МЕСЕЧИНКА на Боряна на Abrikotin, Мария на Рони, Калин на Nanny, Теодор на darling1981

Принцеса Рая ние взехме урина с колектор като го залепих преди да я нахраня с мляко и след това изчаках 10 минути колкото да я урина и подържа малко на ръце и така успяхме! Hug

Пипи66 много лошо това с хапването не мога да съм полезна със съвет но стискам палци да се оправяте!! Praynig Hug

Жулиета аз дадох плодово пюре месец след зеленчуковите! Peace

И ние сме много нервни последните две седмици Sad! Тези зъби не искат и не искат да излязат! Tired Поне излизат два едновременно, ако така излизат по два ще се съкрати времето на зъбоникнене на половина!! Mr. Green Crazy

# 463
Мамасита имаш един златен зъб от мен newsm47 Peace

# 464
  • Варна
Mamacita Bandidanewsm10

Общи условия

Активация на акаунт