Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 339
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
  От замундата може да си изтеглиш всички сезони на д-р Хаус, аз сега тъкмо чакам на шести сезон да излязат субтитри за шестата серия  Simple Smile

# 511
wazse честито бебче на твоята приятелка да им е здраво и да ги радва много!  Party
И аз съм много радостна чакам две приятелки да се обебват едната сега на 29ти и е термина а другата на 1ви май догодина, та Диди ще има с кой да си играе Party
Леле Пипи66 извинявай забравих те - Да ти е здрава малката сладурана както и сестричката и!

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 17:45 от mimeto80

# 512
Привет и от нас!!! Почерпете се виртуално и за моята именячка   bouquet Честито и на всички останали празнуващи днес!!!

# 513
Влизам само да честитя светлия празник на всички днес.Да са ви живи и здрави дечицата и да се гордеете много с тях  love001  bigdance2 Tada  Party Time

Вери найс,права си така си е за жалост Confused

# 514
  • София
КСД-Г Имаш всичките ни позитивни мисли и прегръдки.Успех до края и много късмет от нас
Hug Praynig Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower fingerscrossed  action032
Танита фреш честит рождн ден,много щастие и здраве ти желая
 nbirthday newsm67  Gift Gift  party041Емилиаре и на тебе честита ти рожденичка.Много да те слуша и да расте здрава и щастлива.  party006 newsm38  party023 newsm59

# 515
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Да сте живи и здрави всички !
ksd_g , ALWAYS THINK POSITIVE !  Hug Hug Hug
Емилиаре,да ти е жива и здрава рожденничката  bouquet nbirthday  bigdance2 newsm59

# 516
Здравейте и от мен на този хубав християнски празник

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕНА МИНА, ВИКТОР И ВИКТОРИЯ
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm67 newsm67 newsm67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНИТА И НА ПЪРВОРОДНАТА НА EMILIARIE
 nbirthday nbirthday  ura  ura  ura Tada

newsm10 Praynig

Да бягат болестите и всички лоши неща от нас и децата ни. Приятен празник на всички

# 517
  • not found
ksd_g  Hug Hug Hug

# 518
  • София/Люлин
Да почерпя за 7 месечинка на Бетина. smile3510
Честито и на всички останали бебоци, които стават на седем месеца.

# 519
  • София
  А за постелката, тъй като и Елито вече иска да седи на земята и да гледа как си играят каките, аз мисля да си поръчам нещо подобно - http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.08/1407212
  Имам чувалчето за количка и съм мноого доволна. Само че ги взимам директно от производителя в Добрич  Heart Eyes и са доста по евтини  Simple Smile

# 520
Айла това килимче ще е малко, аз даже ще докупувам още една  постелка че пълзим и не обичаме да присядваме много много Rolling Eyes

# 521
  • София
  Значи за килимчето на мен ми трябва сега докато не пълзи и седи и иска да си играе с каките на земята. По принцип мога да си го поръчам и по-голямо, но няма смисъл. Имам си две каки, които пълзяха и ми е пределно ясно, че когато пълзи бебето такова нещо не върши никаква работа  Grinning На мен ми трябва за седене  Simple Smile А чувалчето за количката определено топли и е много хубаво. Реално и то може да се ползва за целта, но в момента ми трябва на количката.
    П.П Сори за тона и коментара, но тъкмо отговарях същото в майската темичка и съм се объркала, че пак ме питат същото  Simple Smile

# 522
Ок няма проблем Peace а аз също имам чувалче в количката и ми е много полезно там ето го

# 523
  • Лудогорието
Леле, колко празнуващи имаме днес-от всичко по малко.
Честити месечинки, рожден  и имен ден на всички празнуващи  Tada
Моята коса спря да пада преди два месеца и вече си отглеждам нова  Laughing
Чоки и Мамасита имате глас и от мен  Peace
Ванко вече си хапва от всичко (без риба) и много обича да си проси като седнем да вечеряме. Докато не му дадем коричка хляб не мирясва  Heart Eyes Като не внимаваме обръща чашите от масата, навсякъде става мазало. Колкото мога подреждам, но естествено не е така чисто, както когато го нямаше Ванко. Да не говорим, че съм станала една Мата космата....Когато спи гледам да по прибера, да изпера, изгладя, сготвя и т.н., а вечер не ми се бръмчи.От 2006 г. го чакаме мъника,здраве да е !!Диета ме е страх да започна поради две причини-да не ми спре кърмата и да не се разболея. Ще поизчакам малко, иначе диетата на Чоки виси на хладилника ни и чака заветния понеделник  Blush
Бебе Иван се опитва да пълзи и интересното е, че стига за където е тръгнал. Вдига дупето и се кандилка на страни, като се оттласква напред и зарива нослето. Пъшка, вика, но не се отказва. Много е сладък  Heart Eyes
KSD_G успокой се, всичко ще се оправи  Hug  Praynig

# 524
  • Sofia, Bulgaria
Много благодаря на всички  HugТАНИТА честит рожден ден на патерички newsm51  Gift  ura,много щастие ,късмет ,любов,здраве и всичко най-най и по най.
При нас купона продължи до 1.30  Tired, легнах в 3 и Габчо ме дигна в 7 като никога  newsm78.Обикновено спим до към 8 .Чакам да стане 10 и да си легнем заедно ,че нещо съм като пребита.
Давате ли вече пюрета с риба ?Аз още не съм опитала,но мисля да го направя след няколко дни .Сега подхванахме телешко с ориз и зеленчуци и установих,че много и харесва  Mr. Green. Пилешкото също.Но пуйка и заек не близваме  Naughty! Такова пищене и ревене почва.Бебе  с характер ! На татко си се е метнало  Joy hahaha Joy
спокоен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт