Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 338
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте и от нас!  bouquet
Честито на всички 7 месечни бебета днеска Heart Eyes
При нас е все така безсънна нощта. Tired
Днеска се отчеотохме със ставане в 05:30 #Crazy
Айде пак... Crazy

# 526
Добро утро!!

Честит рожден ден на малките слънца!!

Мерси на всички за пожеланията!!

Миме дано бързо отминава този период и да се вижда само хубавата усмивка на Диди! Hug

ksd_g дано всичко при теб и бебчо е наред!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Яна Кунчева дано не се стигне до там да давате пари не му се давайте лесно!! Hug Hug

wazse да е жива и здрава малката Даная!!

Пипи66 извинявай пропуснала съм твоята именничка! Blush Да ти е жива и здрава както и нейната сестричка!! Hug Hug

Аз съм малко настинала от вчера се обзаведох със течащ нос дано да се размина само с това, че се страхувам да не заразя Вики Tired. От няколко дни Вики сама се обслужва относно залъгалката! Даже и вечер събужда се, оглежда се, взима залъгалката, слага я в устата и пак заспива! Shocked! Направо онемях като я видях!!
Лек ден от нас!!

# 527
ksd_g, дано да намериш начин да преодолееш страховете си и мъничкото човече в теб да продължава да се развива добре, за да напълни сърцето на мама с много обич, а очите й със сълзи от щастие Praynig. До голяма степен те са причина за тези контракции. Сега почивай и търси помощ от близките си дори и за дребни на пръв поглед неща.  Heart Eyes Hug (всеки ден влизам в профила ти, за да видя кога си била активна за последно)
Пипи, злото да я забрави твоята Вики. Честит имен ден и на нея, както и на Мина на Гаия!  bouquet
TANITAFRESH, ЧРД! Много щастлива бъди!   bouquet

# 528
Добро утро!
GANDIA браво на Вики,пък Емо като се събуди,даже не отваря очи ами само реве  ooooh!
Яна и нас един ни изнудваше,че щял да ни съди,че гражданската нямала да покрие щетите,че други глупости.И накрая му казахме,че сме подали жалба в полицията и оттогава ни кост ни вест от него!

# 529
Добро утро! HugАз мислех, че ще съм първата за днес, а то....много ранобудни има!То и аз съм на крак от 7.00, ама докато смогна да свърша всичко...
Вчера на обяд беше ужас, от време на време има такива дни и се чудя какво да правя: не ще да яде пюре и това си е, ад! TiredВ повечето случаи успявам да увладея положението, ама вчера тц!Една лъжица даже не искаше да хапне!Случва ли се и при вас?
Оф, тъкмо заспа и пак е будна!ЕЕЕеее, писна ми! #Cussing out

# 530
princessa raia, и Вики има такива моменти, когато е или много гладна или й се спи, хапва 2-3 лъжички и повече не ще. Оставям пюрето и й го предлагам след 1 час и тогава, ако не го иска го хвърлям. Един ден може да изяде 120-130гр., а друг-само 2-3 лъжички. Не се притеснявай за това, давай й мляко и това е.
Варненки, срещата остава ли за утре?Хайде потвърдете, че да знаем кого да чакаме Peace
Аз забравих за какво влязох ooooh!
Ще ви пусна след малко снимки от снощното празнуване. Толкова крива именничка беше ooooh! Наложи се много бързо да ядем и да бягаме, че изгонихме всички клиенти в заведението Blush Толкова силен глас има и така канти в големи помещения Mr. Green
Ето го и албумчето: http://picasaweb.google.com/veron4e/bouEtH#5403151834090643026

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 11:57 от ღveryღ

# 531
  • Там където има любов
Добро утро
ღveryღ -разбира се  Grinning около 3 нали?
Страхотно сте празнували, а Вики да я гушнеш направо  Hug
Честито на днешните месечинки   bouquet

ksd_g - Имай сили мила и вярвай ,че този път всичко ще е наред. Мисли позитивно моля те. Ако не си го направила гледай филма  the secret  Може да ти помогне  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 532
Ачо опита трохичка риба- направо щеше да ми изяде пръстите от кеф. Още малко и ще хапва повече.

# 533
При нас запечената ситуация продължава, дотук нищо не помогна (вече 7 дена памперса е бял като коледен сняг), а заради опитите ми да давам круша намрази лъжицата и вече не иска да яде дори оризовата каша или тиквата, които така охотно си хапваше  Close  На някои може да им се струва безмлечната оризова на Милупа безвкусна, ама нашта мома направо си умираше за нея, а сега се върнахме в началото...а уж бебетата харесвали много плодовите пюрета  Crossing Arms
Да питам: направено домашно пюре колко време може да се съхранява, че ми е жал да изхвърлям материала (става дума за тиква+малко круша)?

# 534
  • Някъде там...
Брилянтин 24 часа в хладилника, а иначе може да го замразиш и така ще изтрае повече (до 3 месеца).

Яна вчера яде пюре от круша с оризова каша, поне 10 лъжички омаа, следобеда посмука с охота банан, а днес хапна пюре от сини сливи. Йоана все още дава сериозен отпор, дано поне като гледа сестра си и вземе та се отпуши и тя.

# 535
brilliantine, при нас също имаше такъв проблем и да ти кажа нито лактулозата помогна , нито клизмичка. Но започнах да давам по три четири лъжички прясно изцеден ябълков сок когато два дена не е акал и за момента това ни върши чудесна работа. Аз самата бях много против даването на сокчета преди 8 месец, но ... след като ове е динственото нещо от което има ефект... Опитай и това ако искаш. Сами не го харесва много, но като му дам лъжичка две с лъжичка и другите две три лъжички от шишето с биберон да издърпа , той дори не разбира какво става.

# 536
Мерси, поем, за идеята. Аз сега ще трябва да изчакам малко преди да предложа и ябълка, защото все пак хапна вчера круша (когато не знаеше още какво е) и да видя за някаква реакция евентуално. При нас лошото е, че от биберон не иска изобщо да пие, дори и кърма, а за лъжицата как стиска уста...като менгеме е  Crazy Явно ще чакам да позабрави, че да продължа със захранването.

# 537
brilliantine, имам чувството, че тази каша на Милупа и на нас ни изигра лоша шега. Затова гледам да давам по-ограничено от нея, защото резултатът беше неколкодневно запичане.

Със зеленчуците процедирам по следния начин: правя по-голямо количество пюре, после във формички за лед и най-накрая във фризерни торбички.

# 538
Честита 7ма месечинка Виктория на very_nice, Боряна на anel23, Михаил на djreni, Йоан на vladiniki!

ღveryღ страхотни снимки! Много симпатично, весело и лъчезарно семейство сте! А пък снимките на двете сестрички направо ме размазват от умиление Heart Eyes и двечките са толкова нежни и красиви Hug
Брилянтин последно аз и давах сок от круша и действа безотказно Peace
Поем в нашия случай след даване на сок от ябълка се запече Диди, та незнам при някои деца явно действа запичасщо ябълката!
Жабче хайде стискам палци и Йоана да прояде, та купона по омазване с пюрета да е пълен-децата сити и мама щастлива Hug Heart Eyes
Принцеса Рая явно бебка минава през ревлив период, Диди тия дни също не спи спокойно и приревава на сън, дано скоро да се успокоят  Hug
Питах ви за коледа и нова година къде и как мислите да изкарате празниците? Как мислите да ги разнообразите така че да разберът че е празник?
Да не забравя да поздравя ДесиТо и я чакаме със снимки на малките чаровници Сашко и Ани
Е хайде да ви пожелая приятен ден и изпълнен с много положителни емоции  bouquet

# 539
Завръщам се Blush,хайде здравейте Heart Eyes

Толкова сте мили всички,чак за момент се почувствах неудобно че ангажирах толкова внимание за моите неща oops.Бурята тихичко ще кажа че вече сякаш отмина newsm43,по-добре сме и тримата-и физически,а аз-и психически Crazy.Вчера и днес бяхме с децата на гости в родителите ми,добре ни се отрази престоя там.Поглезиха ме,отмениха ме в грижите за децата.Можехме и още да стоим,но реших да не се отпускам чак толкова,че ще вземе да ми хареса Mr. Green.Преди малко се прибрахме вкъщи.
Нищо че не писах,аз си ви четях Hug,сърце вече не трае,и реших да се разпиша Sunglasses.Много поводи за празник изпуснах-честито на патерички на всички месечинковци,на всички именници и именнички,на emiliarie на детенцето,и на Танитафреш!

Честит празник на всички!

ksd_g,честита бременност,надявам се тя да е лека и спокойна за теб Flowers Four Leaf Clover,и на финала да ти даде щастието,което заслужаваш,и което е толкова изстрадано Hug

Идеята ви за Коледно парти е страхотна!Благородно ви завиждам,и се надявам на лято да си направим подобно,но национално Peace

рони,Олче,very,Миме,Жулиета,толкова хубави снимчици сте показали Hug,дано не пропускам някого... Rolling Eyes
snesh,клипчетата на пъргавелкото Вики също много ми харесаха Heart Eyes,за Дидито на Мимето няма да коментирам,голям пожар е #Onfire

Олче,надявам се след зъбаря се чувстваш малко по-добре вече Hug.И вие с тези досадни болести,пуууу,как сте,преборихте ли ги?

pipi66,моята кумица кърми бебето си 5-6 месеца,и после мина направо на кисело мляко.Преди това опита почти всички видове АМ,малкия упорито отказваше всичко,не ядеше нито грам.Тя се беше видяла в чудо.Киселото мляко го прие с охота.Колкото и да е неправилно,тя нямаше друг избор.

brilliantine ,аз си замразявам готовите пюренца в дозички за едно хранене(ползвам Авентските чашки,много са удобни за тази цел).После като ги размразя,само добавям мляко,и давам на дребната.

Жабче,браво за напредъка в яденето,дано и другата сестричка прихване от този ентусиазъм fingerscrossed

Nadeto_K,ориз съм готвила на Анито,в комбинация с броколи и картоф Crazy.Много и хареса,а консистенцията не съм забелязала да е по-различна,пак си изглеждаше гладко разбито.Сладка царевица и грах не съм и готвила,но днес и дадох пюре(на HIPP-градински зеленчуци),в което имаше и двете,и щом и хареса,мисля да и приготвям и аз такова.

Най-кофти от всичко в момента е факта,че почти отбих мъничката си.Досега винаги си мислех,че който казва че стреса е повлиял на кърменето,просто си търси оправдание за това че не иска да кърми Rolling Eyes.Вече не мисля така.Няма да изпадам в подробности,не съм изпадала и в драми от това,достатъчно ми беше всичко останало.
Забравих да си ''похваля'' детИто че вчера за първо път тупна от леглото.Крайно време беше Laughing

Още нещо се сети да ви питам-от 4-5 дни много странно си изтласква главата назад Анито,дали е притеснително,или на какво се може да се дължи,някой знае ли  Thinking.В понеделник трябваше да сме на консултация,но нали епидемия и ги отложиха...Та не можах да се консултирам за това с педиатърката Rolling Eyes

Миме,ето ги дечицата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт