Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 23 487
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там...
Миме, бутаща количка да. Първите две картинки, които е пуснала Чоколина, са уолкър.
Енигма, на кърмица сме.  Blush И по няколко лъжички пюре на ден, повече не искат. Утре ще дам за първи път оризова каша. И на моите нослетата се запушват като е пуснато парното, слагам метална купа с вода на радиатора, но не помага особено.

Между другото вчера голям спор имах с педиатъра и сестрата. Обвиниха ме, че зорлем си разболявам децата като ги захранвам така бавно. Тя кърмата след 6ия месец била чиста вода.  Crossing Arms Само ми е интересно как се расте толкова от вода ама нейсе. Трябвало вече да ядем и жълтък и месо, и попара... да съм давала по-смело. Аз им казвам, че не искат и няма смисъл да ги насилвам, те настояват.

Честита половин годинка на Фия! Да е жива и здрава!

# 76
миме понякога се ядосвам,но не винаги,старая се да не го вземам присърце,все пак той ме обича,а и се бъзика  Wink с майка ми и баща ми е голям бъзик като започнат да се шегуват на тази тема  Mr. Green не му обръщай внимание  Hug

клипчетата:

Анито прави прическа на татко си Heart Eyes
Анито яде лимон Crazy
надига се на пръсти (към 1:38 мин.)

и най-после успях да снимам очите на Анито какъв цвят са(сивкави с кафяво около ириса)- цък миме поне за това мъжо не се оплаква че е наследила от мен  Mr. Green

# 77
                 Добро утрооо!

Kölsches Mädel ,еее добре че Фия има толкова сериозна леля Hug!Много е сладка Heart Eyes.Честита и половин годинка,жива и здрава да е,много гушки и целувки от априлската банда,а на несериозната и мама Mr. Green много поздрави Hug!Очакваме я и нея да се включи скоро,ами тъй де-домъчнява ни вече Wink

ани4ka,свата колко търпеливо изтърпява изтезанието Laughing Hug,ама как да скърши мерака на младата коафьорка smile3560.За лимона не знаех че е толкова вкусен Crazy,все едно торта яде Анито Joy
Пък това повдигане на пръсти-лелееее,имах чувството направо че кълбо ще направи още малко  Shocked.Голямо шилце Heart Eyes

Искам да отправя един специален поздрав към тебе ani4kaкъм всички останали мами разбира се

# 78
Малеее,Аничка като гледах как Ани яде лимон ми се напълни устата,няма да казвам с какво  Laughing Mr. Green

# 79
  • Там където има любов
миме

клипчетата:

Анито прави прическа на татко си Heart Eyes
Анито яде лимон Crazy
надига се на пръсти (към 1:38 мин.)

и най-после успях да снимам очите на Анито какъв цвят са(сивкави с кафяво около ириса)- цък миме поне за това мъжо не се оплаква че е наследила от мен  Mr. Green

Joy rotfImbo
Сладуранка ще я изям  Laughing

Ако трябва да я сравня с Виктор той е като камък в локва. Не помръдва  Mr. Green . А лимон  Sick No way  Laughing

# 80
  • Някъде там...
Аничка, преплюнчих се покрай клипчето с лимона.  Joy Ръпа го като ябълка.  ooooh! Много е пъргава.

# 81
Ох,чак на мене ми се прияде Heart Eyes

Чокииииииии,колажът е просто невероятен  bouquet

Добре,че е систъра да ме сръчка,че много несериозна съм станала Embarassed Ама досега  заради това невероятно октомврийско слънце все не ми оставаше време.А пък и тази пуста ферма Blush

Големи сладурковци нашите априлковци!То бива красота бива,ама Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да честитя  сега на всички месечинковци,рожденници,годишнини!

Черпя ви и аз за половинката на София Рая и ви благодаря за хубавите думи  :bouquet:

Все още не съм я захранила и е само на кърма. Хич не ми се почва,ама няма начин май. Ние още сме в България.Този пуст шофьорски курс се оказа голям залък за мене.Поради тази причина не съм се консултирала с нашия педиатър и ми е нещо мътно. Страшно се колебая с какво да почна. Мислех с елда,но сега не съм изобщо сигурна. Толкова се надявах да сме се прибрали досега,ама нъцки. Вече близо 3 месеца сме тук.Не че не ми е хубаво,ама татито вече много ни липсва.

Така,че си представям какво и е сега на Десито Hug

Снеш,добре дошла в Бг Hug Въпреки лошото време,най/хубаво си е при мама,нали?
Много се смях на разказа ти за полета.
Фия е  адски контактна.Само се закача с хората,раздава усмивки. Така че и при нас сигурно ще е екшън.Да се похвалим,че вече седи доста стабилно и пълзи с невероятна скорост. Ако си бяхме вкъщи отдавна щях да съм сменила количката,ама нейсе.
Има гъдел и се смее с глас.Много обича да я чеша по гърба и да си играем на криеница.
Лек ден на всички!

# 82
Здравейте и от нас!!

Честит рожден ден на малките априлски звездички!!

Малееееее Аничка страхотни клипчета, а това с лимона направо ме изуми все едно яде най-сладкото нещо на света! Crazy

Деси мерси за кафенцето, много добре си уплътняваш времето с гушкане на цялото семейство!!Ужасно приятно занимание!! Laughing

Жабче браво на малките жабета за мерките и то само на кърмица!! smile3501

Маги79 и Виктория си върти главата понякога, даже и когато спи, но питах педи и тя каза, че няма повод за притеснение! Hug

Снеш много весело е било в самолета малкия Вики явно е много общителен!! Heart Eyes Heart Eyes

За коледните подаръци признавам, че не съм мислила, но мога да открадна някоя идея!! Blush

Ние се сдобихме с обрив на врътлето  Sad та ходихме вчера при педи изписа ни Тридерм и от едно намазване снощи днес почти не си личеше беше почти изчезнало, ще видим следващите дни как ще е!!

Приятен ден от нас!!

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 12:00 от GANDIA

# 83
Голяма сладурка е Анито- или да кажа скрита лимонка  Joy

Фия и тя е хубавица- абе наш`те априлчета са най  newsm10

Аз тия дни се рових из темите за захранването:

http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=8.0
http://xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192347
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439971.30
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0

Резултата е списък за последователността на въвеждане на храните...
Не е лесно с бебе в ръцете ,но се справяме някак- нещо напоследък е много гушкав моя син- като не съм в полезрението му(а най-добре в ръцете/устата) и започва да плаче. И вечер иска да си лягаме двамата- преди си заспиваше сам без проблем в легълцето, но сегааа само с млекарка в уста... breastfeeding

santa2 Като стана дума за Коледа, празници, подаръци и в тоя ред на мисли- за пари...   
От няколко месеца в наш`то семейство сме с бюджет, така де- трябва да има някакъв ред ... и дисциплина...
 smile3529 Попримоних си туй онуй,  smile3523 хванах един екселски шаблон за ушите и готовооо.
Честно да ви кажа- това спаси положението. Щото и ние бяхме на ръба да се вкараме в един филм...  argue , нооо  Stop мирът и разбирателството в семейството са по-важни ...

# 84
Привет и от мен банда как сме днес?
Аз да почна с моята любимка Андрея Heart Eyes ама каква е пъргавелка и как сладко си похапва лимонче Mr. Green, Аничка да запишеш детето на фризиорски курсове виж колко е добра  Peace
Десито мерси за кафенцето Hug и за поздрава бебе металика Peace как е малката Ани и батко и скоро не си ни ги показвала?
Мара Подробната хайде стягай се и вземи крижката Mr. Green че Фия иска сигурно да я возиш по кафетата  Mr. Green
Гандия да не е от прегряване този обрив? Дано да минава бързо Praynig
Майче на Зайче само така дръж здраво бюджета и всичко ще е наред Mr. Green Hug
А пък да ви кажа и ние хич не слушкаме, станала е много хитра и вчера въобще не искаше да спи след обяд само като я вкарам в нейната стая и почва да реве или като я гушна както правя за да я приспивам и почва да скимти и да ме бута с ръчичките, та вчера будува от 3 след обяд до 8 вечерта Crazy обаче в осем като я изкъпахме и още докато си ядеше млекото и отнесе плувката smile3524
Хайде приятен и спокоен ден ви желая!

# 85
Здравейте, какво ще правим в туй гадно време не знам, както свикнахме да сме навън по цели дни.... Confused
Изследванията са ни чудесни, хемоглобин 123 - един на нула за късното захранване Wink
Вери Найс - за съжаление диагнозата атопичен дерматит ни я поставиха 4 дерматолози и 3 педиатъра, та се борим тук и на този фронт.
аничка - браво на момичето, съвсем скоро ще си пълзи по учебник, ние сме назад с нещата, момата само си ритка щастливо по корем, не й и хрумва да плъзне нанейде, но пък според баща й "плувала"  Joy
Извинявам се ако ще засегна някой, но думата абсурд се пише по този начин, а не аПсурТ. Вече две правописни грешки в една дума не можа да ми изтрае сърцето   Rolling Eyes Аз пак ще дам този линк, наистина е полезен, освен, че е забавен http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=27405 . Моля да не ми се сърдите, просто мисля, че трябва да пишем що-годе правилно  Peace Дано приемете поста ми позитивно.
Чоки, изумях от хубавия колаж!   bouquet

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 16:27 от brilliantine

# 86
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте!Изчезнахме за цяла седмица ,но покрай гимнастиката на Габи и другите ангажименти време не остана.Да ви кажа първо за прегледа в понеделник.Попаднахме на много добра и любезна докторка (невролог).Пойгра си с Габи,въртя я насам на там показва и разни играчки ,наща и ги отмъкваше  Mr. Green и заключи,че детенцето ми си е напълно нормално ,само че е много глезено и свикнало само да е на ръце и то да не си дава зор за нищо.Поскастриме малко и се обади на една рехабилитаторка с молба да се позанимава малко с нас .Отидохме и Габи като видя ЗОР да видите как не можела да се обръща по корем ли  newsm78 .....ххххммммм обръща се и още как.Днес ни беше 5-тата аеробика.Сега продължаваме двете в къщи с гимнастиката,а рехабилитаторката ще ни чака след 3 седмици да ни види и да и се похвалим,че вече и пълзим .Тати оздравя,децата ги опазихме до сега криво ляво,но аз нещо сдавам багажа сега ooooh!.Днес ми е много кофти и температура ме мъчи та да видим какво ще излезне .Пратих каката до аптеката за маски и ще се нинджираме всички заради Габчо,няма как.И при Зори и при Джони в клас са само по 5-7 деца на училище вече 3-ти ден.Незнам само защо не ги пуснат ваканция.
Извинявам се на всички който съм пропуснала с някакъв празник или повод за празник през тази седмица.Честито на всички на патерички  newsm51.Сега връщам на зад да прочета пропуснатото. doh щях да забравя заглавието ,темичката изобщо и колажа са невероятни  smile3521.Няма по красиви!Чоколина  Hug newsm51.Ето и малко снимчици от нас правени през седмицата.До скоро майчета и се пазете в това грипаво време  thumbsup
оххх много съм зле  Embarassed забравих линка с снимките  smile3555
http://emiliarie.snimka.bg/family/gabi-na-6-meseca.432545.15690860

# 87
Добре дошли в партията на непълзящите и неядящите! Като гледам Ачо е високоинтелигентен, но малко тъп. Само гледа умно и никакви номера не е научил. Диво и неопитомено кърмаче.

Обаче на яденето цаката е такава: таткото да се върне изгладнял от работа, да седне да хапва с апетит, а маймунката да го гледа. Вчера така омаха една доза тиквено пюре и трябваше да правя втора, която също всмука.

Днес не е чак в такова настроение, обядва цяяяло резенче авокадо. Майка ми се изцепи- що не му направиш една супичка, храните го като маймуна с банани и авокадо.

А не се ли пише ЪПсурТ?

# 88
МамаситаБандита на пюре ли го даваш авокадото? Самостоятелно или с други зеленчуци?
Благодаря за бързия отговор!

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 16:50 от mimeto80

# 89
Отделно, сурово, на малки парченца-колкото грахче или по-малки. То е много меко и малкият успява и без зъби да го сдъвче. Няма вкус, поне според мен, но за него може би е вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт