Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 449
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Признавам си- и аз го правя- макар и рядко... Sad ...всеки път със свито сърце, но пуста мания -  да свърша всичко, ако може сама... Е от известно време, ако има нещо да се купува, го поръчвам на бащата- като се прибира да купи...
Деси, миличка- сега е момента да напомниш на всички които са ти казвали "ако имаш нужда от нещо звънкай- аз съм на среща" -ето сега имаш нужда от помощ- поискай я и я приеми с облекчение и усмивка...

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 15:22 от Mai4e_na_zai4e

# 421
# 422
  • not found
За срещата мен ме отпишете  ooooh! Тони спи цял следобяд - яде в 12 и заспива до към 1-2 после яде следбодно меню и откъртва понякога до 6  Shocked Различно е .
Явно  ние сме доста несериозни  Rolling Eyes

# 423
Добро (утро)ден Mr. Green
Как сте днес?Честита месечинка на днешната дружинка!
Ние сме добре малката вилнее из нас, Поем тази постелка е добра ама ще трябва да застеля повече защото тя взе да обикаля целия хол та май ще и обособя един ъгъл и ще я заграждам че се научи да лази до масата и под нея и се хваща за покривката и е почнала да ми я закъсва Crazy За забиването на нос в ламината Диди го прави когато вече е уморена от лазене и катерене, това съм забелязала, та тогава я слагам в кошарката или на дивана, че мее жал да я гледам как се разбива и плаче Tired
ДесиТо хайде много прегръдки за теб и малките Саши и Ани и като решиш пиши и споделяй!Ние сме тук Heart Eyes
Снеш твоите клипчета не ми се отварят  newsm78
Мамчета давайте снимки да гледаме!
ЕЕе Олче точно снимки исках - ама са чаровни и сладки и двамата с бати Вени, а Енито има много хубава рокличка!

# 424
Здравейте и от мен  bouquet
Честит празник на патерица на всички именници да сте живи и здрави   и на днешните месечинковци:bouquet:
Деси мила   action032  
 Да се оплача и аз Рини е малко болничка, не знам грип ли е или просто настинка, но има сополки и кашля и киха от тях за сега правя промивки на нослето със стеримар Sad
Принцеса рая май беше писала, че нейтното детенце не спи спокойно и моето е така през час през два се буди нощем я от сънища я от коремче пръцка и плаче милото  Cry моята лекарка ми изписа Дормокинд някои ползвал ли го е и има ли ефект, че се чудя още дали да го вземаме Thinking
поем и Рини малко имам проблем с пълненето на памперса, хем ядем оризова каша с рожкови, която разхлабвала, ама как се напъва цялата става червена и са едни твърдички, сега мисля да и дам круша на Гербер newsm78
Как ме е яд че не можем да излезем в това хубавото време, но ме е страх да не направим по-голяма беля.
Поздрави от мен за всички  bouquet
Олче много сладки са ти мъниците Heart Eyes

# 425
 Надето К , нашата лекарка ни даде да пием Лактулоза сутрин и Сами два дена подред пи преди събитието  Crazy, та не знам сокчето, пюрето или лактулозата помогнаха....или просто си беше дошъл момента.
 А за неспокойното спане- и нас ни пишете. Буди се през 30-40 мин плачейки така жално- не иска цица, не иска вода, не иска да го гушкам...просто си плаче, много е тъжно. Преди допусках, че е заради зъбките, заради коликите, заради неакането....сега вече не знам защо защо.
 И ние сме болни  Confused Явно баща му го зарази, защото страдат от един и същ бацил- кашлят като съдрани. Още първия ден като ми ес стори да прокашля го заведох при педи и тя ги прегледа и давамата с баща му, раздаде сиропи и витамини и сег аси пием...той нали Сами със сироп за кашлица се захрани- обича си и си чака сутрин и вечер дозичката  Mr. Green
 мимето80, недей разчита че като й заградиш кът и ще е най- доволна. Тези малките хич не обичат да бъдат ограничавани. Аз на Самуил преди му постилах едни завивки на земята, че хем да не му ръби ламината, хем да не се пързаля много, а и да не му мръзне дупето, но неговата борба беше все извън постеленото да излиза и аз спрях изобщо да му постилам. Но това беше преди ехее...още не беше най- стабилен и бързичко се уморяваше и искаше и мама му да е на земята с него, но сега поне едни чинии мога да измия като е там.
 Олчееее   Heart Eyes ще е срамота да не си направите още едно бебе...виж какви хубави ги раждаш..... Heart Eyes
 Пък на мен интернета ми е бавен и съм пред истерия...и без друго нямам много време да стоя през компа, ами и когато започне да ми отваря и страниците по 10 мин съвсем избеснявам  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 426
Здравейте  и от нас!!

Честити месечинки на мъниците родени на този ден!!

Деси радвам се че Саши е по-добре, а ти бързо се оправяй!  Hug ама какви са тези неприятни случки направо да настръхнеш!! Sad.Много ти се насъбра дано негативния период да отминава вече!! Hug Hug

Силви Ави голяма красавица, а каква залъгалка има само Joy!

Жабче много гадно това с оченцето стискам палци всичко да е наред!! Praynig Hug

Маймунка дано нещата се оправят само с една операция! Praynig Hug, Ванката голям сладур! Heart Eyes

Телефона и дистанционното и при нас са любими!!

Миме очаквам в най-скоро време да ни покажеш клипче в което Диди върви!! Crazy Heart Eyes

Снеш браво на Вики как се изправя сам! Crazy Heart Eyes

Олче прелестна е Елина!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 427
Здравейте и от нас. Добре сме . Сега и двете деца спят и мога да съм тук да чета и да пиша. Днес дадох за пръв път пюре от риба с картофи и маркови. Добре се прие. Смятам веднъж седмично да давам риба на бебчо.
Пипи66 защо не пробваш с бисквита в АМ. Аз вечер слагам бисквитка в млякото, даже 2,3 . Бисквитите са турски - Ети - Кикибебе. В пакетче са.
Вери Найс, как на консултация при положение че обявиха че при нац. грипна епидемия няма да има детски консултации. А ние с тези грипни история 6 мес въобще не сме ходили на косултация -да ни теглят , имунизации кръв урина. Сега вече и следващият месец почнахме. Страх ме е да вися пред кабинета на лекарката с една камара кашлящ народ.
А вие и за диети си говорите тук . Аз реших да се пробвам с разделно хранене, та да видим какво ще стане.

# 428
Инамама а ти месо от кой месец даваш? За рибата разбрах от *бабинидивотии* че е добре да се включи чак след като детето проговори добре Crazy по този повод да питам другите кога смятате да включвате рибата в менюто?

# 429
  • Някъде там...
Месо въведено в 5-6 м. (ранно захранване) -> - риба: 6-8 м.
Месо въведено около 8 м. (късно захранване) -> риба: 10-12 м
Месо въведено около 8 м. (при алергично предразположение) -> риба: 12-18 м

Рибата се въвежда преди червените меса или между тях, според етапа на захранване, традициите, вкусовете и/или желанието на детето.

Риба
- 8-10 м. е най-често срещаната препоръка
- след 1 год. при алергична обремененост или лична преценка
- няма основание за отлагане на рибата с цел предпазване от алергия (за разлика от други храни)
- алергична реакция може да се прояви както към рибата изобщо, така и към конкретния вид риба
- захранва се с 'белите' видове риба
- до 1 год. се предлага 1-2 път седмично (зависи от педиатричните школи и традициите)

# 430
Привет! При нас положението е плачевно.....Вики хапва няколко лъжички и толкова  Weary, а до вчера си изяждаше по 150 гр.пюре без значеине какво....
Имамама пробвах с Плазмон и тя направо се потриса Sick Ох, сигурно вече ви надух главите.....

# 431
Благодарско Жабче отново много полезно инфо Peace
Пипи66 на колко часа ги храниш? Ако ги оставиш на 4 часа newsm78

# 432
  • Някъде там...
Олче, страхотна фотосесия. Вели е чудесен за реклама на паста за зъби с тази блестяща широка усмивка.

Тепих ние вече си имаме. Исках нещо по-изчистено, като този на Мимето, но не намерих. Затова сега имаме на приказки. Шарени са, но дребните им се кефят и се опитват да вземат картинките от земята. Взех 2 бр по 8 парчета от София прес за 15,60 лв. Нямам снимки обаче още с тях.

Йоана се опитва да надига дупето и да пълзи, но засега неуспешно, само се придвижва леко назад. Научиха се да протягат ръчички като искат да ги взема и сега ме манипулират яко.  Не мога да ги оставя заедно и за минута, хващат се за косите, удрят се без да искат, все някоя реве в резултат.

# 433
Здравейте, момичета! HugБлагодаря за пожеланията за именния ми ден, много сте мили!
Деси, миличка, много мъчно ми стана, голям ужас е било, добре, че всичко е минало благополучно!Не се тормози толкова, на всеки се случва да сбърка или да го сполети лошия късмет!Сили и кураж, мила, ще дойдат много по-добри неща сега, мисли положително, нали сте всички живи и здрави, това е най-важното!Недей да страниш от нас, много ще ни липсваш, а споделянето е най- хубавото нещо, и за нас и за теб Hug Hug Hug!
За коледната среща и на мен много ми се иска!Но се опасявам, че по моловете няма да стане добре, сега в неделя в 2 часа на обяд нямаше къде да се подпре човек, пълно с хора, кой пуши, кой не, голяма лудница беше, даже ми стана лошо, едно горещо, задушно, няма къде да се обърнеш, според мен не е подходящо там!А и като наближат празниците ще е още по-зле, пък и с тези епидемии, не е много добре за децата!Варианта да е през седмицата е по-добър, но тогава няма как да дойдат някои от нас, като мен! BlushА иначе не се сещам къде другаде може да се приютим! Rolling Eyes
Момичета, искам нещо да ви питам: първо, мамите на момиченца как се справихте с взимането на урина, аз нещо хич не се справям, вече много време стана, ще ни изтече направлението! Rolling Eyes
Сега за захранването: от кога мога да давам плодови пюрета според вас?Вече 3 седмици сме на зеленчукови, като се правя на маймуна, за да хапне нещо! Rolling EyesДругото е, че педиатърката ми препоръча да давам вече месни пюрета и жълтък, т.к. хемоглобина е малко нисък?Обаче ние още сме в началото на захранването и ми се струва малко рано!Според вас как да постъпя?

# 434
  • not found
Принцеске , аз започнах да давам плодови пюрета след като захранвах 1 мес със зеленчукови  Wink което е минимума , а за жълтъка и нашата педка ми каза да го давам , но тя препоръчва захранване от 3 мес , аз още жълтък не съм давала , но дадох зайче заради хемоглобина , но това пак 1 мес след захранване със зеленчуци

Общи условия

Активация на акаунт