Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 333
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
ЕЕЕЕЕ ДесиТо такова весело завръщане очаквах(много се радвам че си тук и ще ни поднасяш кафенцето сутрин, нали? Mr. Green) Hug и никакви повече негативни мисли дори Naughty А за снимката си заслужаваше чакането- какви са усмихнати и чаровни само за мляскане-сладури Heart Eyes(пу-пу да ги насерът кокошките) Mr. Green

# 541
Е и ние вече можем да се похвалим . Имаме си зъбче и вече детенце се успокои като че ли. Обаче каката направо днес лудна в къщи, добре че поне беше тихо и излязохме. И то не беше търчане не беше чудо. Дано другата седмица да започват градините нормално да работят че не знам какво ще я  правя.

# 542
Не знам дали да обвинявам оризовата Милупа за запека, че докато давах само нея бебата си пълнеше пампите всеки ден, а като почнах с тиквата тогава стана ситуация. Някакси точно обратно на всякаква логика... newsm78
А като се обадих на педи да питам какво правим и тя: ами дай овесена вода, нищо че има глутен, то обривите ако са й утихнали в момента....    #Crazy Ама че история. Мамасита, ти с какво оправи положението?
Жабче, явно има светлина в тунела, ще проядат, къде ще идат Simple Smile
И още да ви питам - понеже не мога вече почти нищо да изцеждам, дали мога да слагам, да речем, НАН 1 ХА в пюрето, белким го прояде пак (не съм питала педито, ама аз й нямам много вяра и без друго, а и малката няма диагноза АКБМ)?

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 18:57 от brilliantine

# 543
Деси, най-после даже и аз забелязах, че Саши и Ани НЕ си приличат.  Mr. Green Досега все нещо много сходно откривах между тях. Това за добре завърнала се.  Grinning
Вери с нови сърчица Grinning, много хубава фото сесия сте направили отново.   bouquet
Принцеса РаяHug Hug Hug. Случва се да не яде. Спирам да я мъча, защото и Мария е човек и си има своите желания. На нас големите щом ни е разрешено да имаме желания какво и кога да ядем или не ядем защо при дребните да го няма това нещо.  Peace
Брилянтин, има нещо такова при комбинирането на храните. Един ден гледах в сайта на Хип, че храни които традиционно запичат или разхлабват в комбинация с нещо съвсем объркват представите.  Rolling Eyes
Пипи, консултирай се с вашия лекар и при разрешение си храни дечицата с нещо, което биха яли. Просто в началото много внимателно трябва да подходиш към захранването с кисело мляко. Даже и да видиш, че хапват с апетит в никакъв случай не наваксвай за всичкото време през което не са хапвали добре.  Peace
Днес поставих рекорд от нас до костенурката в Борисовата за 40 минути пешком.  Mr. Green

# 544
Деси , добре завърнала се  Hug
Незнам дали е от броколите ама вече два пъти имам подарък в памперса,без плач и без да го боли  Heart Eyes.
Малко снимки от нас
http://media.snimka.bg/4825/015905063.jpg
http://media.snimka.bg/4825/015905060.jpg
http://media.snimka.bg/4825/015905054.jpg
http://media.snimka.bg/4825/015905052.jpg
http://media.snimka.bg/4825/015905046.jpg

# 545
Деси 05 да нацелуваш сладура Емо колко голям изглежда все едно е на годинка и с кака Деси са много сладки двамата Heart Eyes Hug

# 546
Пишете ме и мен за утре дано не ми мине котка път Praynig

# 547
Хайде в този късен час да почерпя отново аз Grinning

Днес Вики става на 7 месеца!

# 548
Наздраве ღveryღ  Drunk!Ех,точно за такава почерпка си мечтаех Blush.Да ти е жива и здрава Викито Hug Heart Eyes!

desi054224,големи сладурчета са дечицата Heart Eyes
За броколите май има нещо вярно Thinking,и Анито като яде а...а няколко пъти след това Crazy

Деси, най-после даже и аз забелязах, че Саши и Ани НЕ си приличатMr. Green
А,не бе,рони,само така ти се е сторило Laughing Hug

Приятна среща утре,варненки lalalala!

# 549
  • not found
Деси, добре завърнала се  Hug
Честито днес на месечинковците  Hug
Само да кажа и Тони беше кусал сок от ябълка и резултат беше плачевен  ooooh! Ужасен запек . Деси , я кажи как никога никого не пропускаш  newsm78

# 550
Здравейте от нас с Миша- завърнали се пътешественички!
В Солун беше много топло време, аз до такава степен се натанцувах, че ме удари яка мускулна треска, татито повече не иска да бъде бавачка, макар че се справи чудесно, и чак сега успях да ви изчета!  Grinning

Честит рожеден ден на Танитафреш!!!
Честит и на Зори на Емилиаре!
Честито  на всички днешните месечинковци!!!
Честит имен ден на Викита на Вери и на Снеж!   bouquet

ksd, ти си много силна, всичко ще бъде наред!  Hug

Деси, какво да кажа, дръж се мила! Толкова чудесни дечица имаш, няма да плачеш!!!!  Hug

Олче, Миме, да ги нацелувате красавиците от нас с Миша.  Heart Eyes  Heart Eyes

Много благодарим с Мишенка на всички за поздравления!! На имен ден Миша опита гръцко вино (отфилтровано през цица, разбира се), и още не може да навакса спане  Mr. Green
Започнах да давам овесена каша, нали първия глутен, и мисля да почвам месо, но все още се чудя какво пуешко или заешко, а може и пилешко.  newsm78 Иначе пюрета на "Хип" плодови и зеленчукови ядем всички. Харесва спанак, тиква с картофи, карфиол там с нещо. Малко ги стоплям и тогава й по-вкусно.

ПРинцеса Рая, прочетох някъде един трик, пробвах още го на Маги. Докато храниш детето с пюре дай му другата лъжица в ръка. То си слага празната лъжица в уста, и ти оп! слагаш бързичко своя. Миша доволна, сякаш яде сама  Mr. Green

Помощничката ми при баба и деди на курорта "рахат-локум", затова сега аз се правя на маймуна, котка, куче, конче ,какво ли не.. Много е забавно, но кочина няма кой да почисти.
Правя си списък с домашни задължения на седмица, друг списък с други неща и така няколко списъка. Се старая да направя поне по едно от всеки списък докато детето спи. Иначе, просто няма кой да дойде и да помогне! Се справям само със самоорганизиране и самодисциплина.

# 551
Ей Мамочка добре се завърнала  Hug липсваше ни твоето добро настроение и прекрасните снимки на Миша и Маги, ще ни зарадваш ли с нови от Солун? Joy

# 552
Чесит празник на всички мами и бебоци.
Страхотна почерпка, VERY.Да ти е жива и здрава момата.
Специални поздрави на EMILIARIE. newsm51Много да те радва щерката.Страхотна дата си е избрала да се появи на бял свят 11.11.Сигурно е било много весело на 11ия рожден ден. newsm59
Пипи, ако бебетата не искат да пият мляко, пробвай да сложиш малко  плодово или зеленчуково пюре вътре.Само за вкус и цвят.Мойта голямата е грешка на ранното захранване и на 2м. отказа да пие мляко,а искаше само сокове и пюрета.Та я лъжех по този начин WinkПърво се консултирай с педи разбира се,но мисля че това е по-удачно от киселото мляко.
Жабче ,съвета ми към теб е да пробваш да ги храниш поотделно.Ако и това не помогне ги храни известно време гушнати в теб,а не на столчетата.Може да пробваш да гушкаш едната,по-яшната,и така да се заигравате,да гукате,да пеете и плезите и така между другото да предлагаш по лъжичка и на другото бебе.Дано проработи поне нещо.
Като майка на едно злоядо дете напълно ви разбирам.Милото прояде чак на 5г.Да не казвам през това време що нерви се изхабиха и на какъв шут съм се правила.Колко съм я гонила с лъжицата и в кошарата и в проходилката,само аз си знам.Е сега дойде друг етап,от хормони ли какво,вече не можем да и смогнем на храна Mr. Green Само дето пак си яде едно и също,никаква манджа само филийки.Добре че поне Ади е яшна,Хапва пюренца с голямо удоволствие.Пу пу да не чуе Twisted Evil Чак на моменти ми е неудобно да се храниме пред нея,само гледа и се облизва.И нея я преследва някакъв запек.Цапа памперсите през 1-2 дни.Дано да се оправи от зелените зеленчуци.
Лека и спокойна вечер на всички.

# 553
Добро утроооо!

Мамочка,наистина много липсваше тук Hug Heart Eyes

Jylieta,само така ти се струва че никога никого не пропускам Mr. Green

Хубав ден(поне засега такъв изглежда sun),и много ведро настроение днес

Забравих да се похваля-мойта кумица днес роди своето момченце Даниел,в 2 часа през нощта Party.Дано е късметлия малкия,щом реши да се появи на петък 13 Flowers Four Leaf Clover.Много се развълнувах като ми се обади тя през нощта Grinning.Да им е жив и здрав!Нямам търпение да ги видя Heart Eyes

# 554
  • Там където има любов
Добро утро  Hug

Вижте как бързо се научих с картинките  Joy
Да ви почерпя за моето голямо  момченце.  Днес става на 4

*DeSiTo* - Благодаря за кафенцето  Hug .Много си ранобудна  Laughing
Аз какъв номер спретнах на мъжа ми снощи  Joy . Аз се опитвам между 12 - 5 да не храня малкия и за това като се събуди само се гушкаме и се разхождаме докато заспи. Та в тази връзка го накарах той да остане при Вики да го приспива и към 5 като се събуди тогава да ме извика. От около 2 до 3 трагедия  #Cussing out   Вики реве като съдран. Отивам да видя какво става- мъжът ми се чуди какво да го прави пък му се спииииии. И аз викам "искаш  ли да ти помогна".а той "хайде да видим без цица как ще го приспиш" Слаед 10мин Вики спеше блаженно, а тати  #Cussing out ......... Доволна съм ,че разбра какво преживявам всяка нощ

*DeSiTo* - честито на малкия Даниел да расте здраво и умно хлапе(за второто е сигурно) Да и предадеш да се зареди с много търпение защото скорпион се гледа невъзможно трудно  Joy

http://sunny777.snimka.bg/family/nov-album.442585.15909573  Ето и една празнична снимка Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 10:05 от Devik

Общи условия

Активация на акаунт