Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 373
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Devik,честит рожденник!Да ти е жив и здрав,весело и безгрижно детство му пожелавам!

Почерпката бих я унищожила веднага Laughing Hug

А за скорпиончетата-кумицата ми има вече едно такова почти 3 годишно вкъщи Mr. Green,пак момченце.Та знае какво я чака Joy

# 556
Devik честит ти рожденник,да ти е жив и здрав и много да те слуша  Hug
Десито,честито бебче и на кумицата ти! Hug

# 557
  • Бургас
зравейте, толкова много проблеми с рабоатата, че не ми остава време да пиша, едвам ви изчетох, просто сега е затишие пред буря.
Значех си аз, че ще е така една категория се пуска трудно, а ние 2 наведнъж, мойта бебка от 2 дена е постоянно  вколата там спи, там яде, там ака, сменяме памперси. Добре че утре е събота и неделя, че институциите почиват и аз ще почина, смао някой друг час ще кормувам, че всички ги бях отменила тази седмица.
Водя какта на градина от 28 деца само 3, но какво да я правя само тя ми липсваше тази седмица.
Успех на всичи със захранването, ние тази седмица ядем така.
8ч 80гр каша+120 плодово пюре
12ч - 190гр месо/зеленчук + 60 плодово за десерт
16ч банан/ам180
20,30ч 180Ам + 2 бисквитки наплазмон без глутен
това е ядем 4 пъти и си изяждаме всичко.

# 558
  • Бургас
ох, забравих да кажа десо05 Емо много прилича на теб, искарай си детските снимки направо е същия и с тази голяма коса.

# 559
  • София
*DeSiTo*, много се зарадвах, като те видях тук! Радвам се, че "звучиш" по - добре! Пази ги много мъниците, че повтаря и потретва тази гадост. Само положителни мисли и горе главата! Hug Hug Hug
А "млекцето"и "шоколадчето" са невероятни, както винаги! Heart Eyes
Честито ви бебче Даниел!  babyuu

desi054224, и твойте рожби сладури страшни! Heart Eyes

мамочка, добре завърнала се и на теб, ужасно ни липсваше ведрото ти настроение! Heart Eyes
Чакаме снимков отчет. Hug

Devik, живо и здраво да ти е порастналото синче, да расте много щастлив и много да го слушкате! Hug

Засега ви казвам ЧАО, че баткото - хун успя да събуди сладко спящата си сестра. noear

# 560
  • София
Здравейте и от нас Grinning
Честит рожденик на Девик да ти е жив и здрав! newsm38  party023  Gift newsm59
Десито и на твойта кумица да й е честито newsm07
ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЧЕ МОЙТО МОМЧЕНЦЕ ДНЕСКА СТАВА НА 7 МЕСЕЦА.  

лек ден на всички че е само за разходки в това време  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Partly Sunny

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 10:23 от Enigma

# 561
  • Там където има любов
че съм загубена
Честито на всички месечинки

# 562
  • София
Девик само аз съм днеска от априлската дружина Joy Joy Joy
Мерси много все пак  bouquet

# 563
  • Там където има любов
Enigma - И вие ще имате много Петък 13  като весел и сполучлив ден  Joy Дано това ви носи само радости  Hug

# 564
Браво на вас две страници изчетох!!! Колко много пишите само.
 Девик чести smile3525 smile3503т ти рожденик.   и весело изкарване на празника.

Яна К. - аз просто незнам как успяваш да се справиш с толкова много задължения а и малката те слуша щом така хубаво си похапва и изяжда всичко.

Деси05 големи симпатяги са и двамата.

Жулиета, соко от ябълка и на нас ни направи запек много голям затова съм се отказала да давам пресни плодове поне до 1г ще изчакам. Иначе му харесва да ближе.

Енигма, честита ти 7 месечинка  1crib newsm44 newsm68.

А и да не забравя да кажа не се опитвайте да правите картофено пюре от студени картофи. аз пробвах и резултата беше плачевен - една леплива маса  smile3506

Лек ден и до следобед ако остане време.

# 565
  • Sofia, Bulgaria
Ето ни и нас ! HugДобър ден на всички наспали се и недоспали като мен ooooh!.Явно годинките си казват думата и от ден на ден все повече и повече издъхвам.Ужасно е започнал да ме боли кръста и целия гръбнак.Будя се от болки и ставам ,като лежа боли повече.Напоследък започвам да се замислям за космодиск  #Crazy.Чак сама се очудвам от себе си . newsm78Щом започнах да вярвам на такива щуротии не е добре положението  Mr. Green
Девик,честит ти рожденник   bouquet.   Gift
Енигма,честита месечинка  Gift  party002 newsm32
Леле кога минаха 7 месеца  Shocked .Мойчкия започна да изпитва една такава носталгия по коремчето ми и пак подхвана темата за бебе  Thinkingпросто си се представям след 5-6 години с една банда породени  newsm63 (ако татко им не ме довърши  Grinning)и на път да стана баба от каката и баткото и почва не само гърба да ме боли  Mr. Green
Утре ще е големия купон за рождения ден  ooooh!.Като се сетя колко работа ме чака след като приключи ,ама какво да се прави.Моля се само да не се изпонапият,че все ще се намери някой който ще донесе по бутилка две алкохол и после става олелия.Гонят ме да не съм им на главата ,а после мамо помагай  Naughty
Днес е петък 13-ти! Преди няколко години на такъв петък си купих колата и бислех ,че ще я блъсна веднага  Whistling(още не съм ) явно на тази дата ми върви  Peace Praynig Praynig Praynig.Сега отивам да пусна тото (джакпота ме изкуши  Money Money Money)
За храненето,ние ядем само 4 пъти.Сутрин  едно шише 210 грама.На обяд едно месно пюре (пилешко или телешко),редувам ги и с зеленчукови.Следобяд щом се събуди едно плодово пюре или плодова каша и вечер пак едно шише 210 грама.Колкото до памперса всеки ден си имам изненада някой път и по два пъти на ден  WinkМного рядко се случва да има пропуск,тогава и давам едно бурканче тиква с морков и след 30 минути резултата е налице   Peace.Чета ви колко злояди бебенца има.Аз не мога да се оплача.В началото се мръщеше и плюеше,дори се опита да ми се налага с рев  Naughty,но всеки ден задължително по няколко лъжи и на сила е лапала преди млякото.След половин месец вече започна да си яде сама само пюрето,без да търси мляко.Колкото до спането пак съм супер.още от както стана на месец и половина започна да спи непробудно цяла нощ.Заспива в 19.30-20.00 и се буди сутрин в 8.00-8.30  WinkДо сега само 2 пъти ме е събудила нощно време и като и дам бибата заспива (явно от зъбките) и един път наскоро ме дигна в 5 сутринта(просто се беше наспало детето  Mr. Green),та това ние .Не мога да си представя ако ставах по цели нощи  #Crazy.Явно съм благословена(ама като знам ,че всичко се връща тъпкано  Joy,когали ще ми се случи случка)
Айде оставям ви ,че както съм взела думата няма да спра скоро,та да се омета преди да стана досадна   love001

# 566
Привет, момичета!!!
Не мога да ви изчета. 2 дена като пропусне човек и голямо наваксване пада после!
Първо да кажа, че и аз ще съм на линия в 15ч.
Девик, хайде честит ти рожденник!!! ДА е жив и здрав и мноооого да ви радва! Simple Smile)) Виждам, че си влизала денс, така че няма какво да се чуваме, направо очаквам да се видим!
Десито, радвам се, че отново си тук!
Деси05..., страхотни дечица, а Емко има страхотна косичка!
Благодаря на всички за поздравленията за имения ден на моето момченце!
Да са живи и здрави всички именици (със закъснение), рожденици и месечинковци. Аз посрещах гости на 11.11 и не остана време да ви пусна една тортичка, ама пък защо да не ви пусна днес! Simple Smile))
Почерпете се от нас с вкусна торта и малко празнични снимки! http://snesh.snimka.bg/baby/imen-den-victor.442618.15910666
За съжаление баш на неговия празник, Виктор реши да се катурне от леглото и сега е ранен!  Sad Още ми е много мъчно, защото съм мнооооого виновна пред него! Нооо добре, че само му е обелено малко нослето.
Рони, страшни зъбчета е показала Мария в онаааази фотосесия. Все забравям да си кажа! Ние нито едно си нямаме още и чак завиждам. Simple Smile
Искам и аз да похваля чашите за пиене. Е то нашето май си е шише де, но с накрайник за пиене и с дръжки. Още от първия момент на Виктор много му хареса, вече го ползваме 5 дена  и вчера направи абсолютен рекорд от около 50 мл вода за деня.
Принцеске, мисля че ти беше писала, че даваш мляко между пюрето, иначе не иска да го яде. Да ти кажа и Виктор на моменти отказва, тогава му давам водичка, пийва си, почива си, често уригва и после пак продължава. Така че, може да е жадна и затова да си пие млякото. И те като големите хора не могат само да папат, имат нужда и да запият! Simple Smile
Хайде ние отиваме на разходка, че тук пече страхотно.
И след обяд ще се видим с варненки. Simple Smile))

# 567
Яна и без да си гледам бебешките снимки знам,че прилича на мен  Peace
emiliarie помня,че на миналия й рожден ден пушиха наргиле!Дано не се заблуждавам,ама си мисля,че твоита щерка беше!
Благодаря момичета за милите думи за дечковците ми  Heart Eyes,на всички ви децата са сладури големи!
Мили мъжки майки,ако се чудите как децата ви да отварят уста за да хапват,моля пуснете им този клип Laughing http://vbox7.com/play:47545cd0
Емича вече няколко хранения си изява всичко защото не може да си затвори устата кото го гледа  Mr. Green явно си пада по каки от малък,пък да не казвам,че очите му стават големи като левчета,да се пули  Mr. Green
Енигма честит ти месечинко  Heart Eyes
Мамочка добре си си дошла!

# 568
 desi054224 , успя да ми усмихеш деня, въпреки киселото настроение с което се събудих, с този клип...по късно ще го пробвам върху моето зверче  Mr. Green
  Честито на всички с повод за празнуване!
  Сами тези дни е толкова сърдит, толкова неспящ ...а аз съм толкова болна и толкова уморена, че ми иде да избягам на моменти... Дано скоро отмине този ужасен период. Продължавам искрено да се възхищавам на мамите имащи по повече от едно дете...издайте тайната , как успявате да се справите с всичко  newsm78
  yana_kuncheva , ти определено си герой   bouquet а бебка вече има трудов стаж  Crazy
  snesh и другите момичета от варна- дано си прекарате мноогоо хубаво. Аз до последно чаках Самуил да се усмихне поне малко, че да дойда с вас....но уви...огласяме целият блок и реших да пропусна удоволствието хората да се обръщат с възмутени погледи след количката ни  ooooh!
 Като ми дойде настроението, ще попиша повече  Hug
 П.С. Явно плодовете действат на всяко бебче различно. Сами определено откакто си хапва плодови пюренца си ака много спокойно и ежедневно. А пясноизцеденото ябълково сокче, което ненавижда му вършеше работа преди да запюри с плодове. ... Дали има връзка между моето ядене на банани в промишлени количества и Самевия запек  newsm78

П.С.2  Момичета, току що прочетох за този сок от ябълка- дано не съм заблудила повечето от вас  Blush....Оказва се че ние нямаме запек, а псевдо запек- което представлява забавена перисталктика, а акото ни не е твърдичко, както се предполага при един класически запек, а напротив- доста воднисто. Затова сокът от ябълка ни е помогнал-  ускорявал перисталктиката  newsm78...

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 14:34 от poem

# 569
Здравейте от нас !!

Честита месечинка на малкия юнак на Енигма!!

Вери страхотни снимки, а Вики голям бонбон! Heart Eyes Heart Eyes

Деси, Мамочка добре завърнали се!  Hug Hug, Деси да е жив и здрав малкия Даниел!!

Имамама честито ви зъбче да са бели, здрави и подредени!!

Деси05 Емо голям красавец направо да го схрускаш!! Heart Eyes Heart Eyes

Девик да ти е жив и здрав баткото!!

Емилиарие ама ти си имаш просто бебе мечта, браво! И спи непробудно 12 часа! При нас такова нещо не може да се случи!! Laughing

Снеж страхотни снимки от именния ден, а тортата направо ми потекоха лигите Laughing

Приятно изкарване на срещата на варненки!!

Общи условия

Активация на акаунт