Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 210
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
браво чоколина, аз ти писах на лични че ти искам диетата, но ти е пълна пощенката кутия

# 691
Здравейте банда как сме днес?   
Благодаря ви за хубавите думи за моите две деца(Голямото овне и малкото агънце Mr. Green) разликата им е само 29г и 27дни smile3521
Рони - ние с татито много обичаме гостита, та  ще се радваме на гостито от цялата Априлска Дружина Mr. Green
Аничка повярвай ми изобщо не е кротичка, тя така се представя само Mr. Green а ти кога почваш следването, не може ли задочно newsm78
Нани ние имахме зелено ако като почнахме с изкуственното мляко сменях няколко докато уцеля от кое и е добре на стомахчето, най-вероятно не му е понесло чушката
Брилянтин за пюретата - последно време Диди ми прави бойкот на плодовите и не иска да ги яде, та ги слагам в хладилника и на другия ден пробвам пак и ако и тогава не иска мама го изяжда Mr. Green а за отвън не виждам причина да не може да стои 1-2 часа на стайна температура Flutter
Чоки честита ви награда радвам се че сме успяли поне за това да спомогнем, а те тези конкурси са нагласени то е ясно аз тук изобщо и не участвам в разни такива щото е шуробаджанашка работа  Mr. Green
Хайде и от мен един въпрос към майките с момиченца  - от 2-3дни при нас се забелязва едно секретче бледо жълто-зелено-сиво от нейната *сливка* не е постоянно, но преди го нямаше не и е зачервена кожата изглежда нормално- та въпроса ми е при вас да се е забелязвало такова нещо?

# 692
Андреа се изправи сама в леглото си!!!! Party Party Party
по-късно ще кача клипче  Mr. Green от няколко дена се гласи и все я следя с камерата и успях да я хвана  Mr. Green

mime януари започвам и ще съм задочно,по-точно може и никакво да не бъда  Rolling Eyes а за `течението` на Диди-по-добре я заведи  на лекар Rolling Eyes

# 693
Аничка браво на Андея! А за течението днес ще звънна на педиатърката да видим тя какво ще ми каже Rolling Eyes

# 694
 Аничка поздрави сладката Андреа!!! Чакаме клипчето  Hug
 Чоколина, браво на сладурите ти за наградата   Hug
 След малко пак ще се включа, че кресльо ми надува главата  ooooh!....прободе ни третото зъбче- долу, в ляво, кучешко... Tired...като си помисля че още три такива трябва да излязат и ми иде да се застрелям...голям зор голямо чудо...

# 695
 newsm47 Поем честито ви 3то кучешко зъбче и нас то ни мъчи още не е пробило, но се вижда и е голям тормоз над гумените играчки Crazy

# 696
  • Под Сините камъни
Здравейте   bouquet
Ние този месец не сме ходили на консултация заради епидемията ,но мисля вече  другата седмица да отидем.
Чета ,че вече  давате и попара   аз още не съм започнала ,че сутрин се събуждаме озверели от глад и няма време за попара ,но май ще я приготвям от вечерта и сутрин само ще я заливам .
Вече  и ние сме от каскадьорите .Вчера се обърна  със шезлонга от дивана .Добре ,че  се е заклещил  между дивана и масата и тя пищи и виси с главата надолу.Хубаво ,че тоя път съм я закопчала  Whistling   че от време на време ми се случва да забравям ooooh!  Разминахме се само с синина на челото  от масата Whistling Сега като пробвам да слагам в шезлонга голямо дране пада не иска да стои там.
Още нямаме зъби и не виждам и изгледи  скоро време Rolling Eyes
Нагледах се на чудесни фотосесии Laughing

mimeto80 и аз мисля ,че най -добре е да се консултираш с  педиатъра   Rolling Eyes  дано няма нищо обезпокоително

ани4ka  браво на Андрея
При нас няма никакви наченки дори на пълзене ,само надига дупето и се преплъзва назад
Мързеланка пада  сложа я в кошарата седнала и  така си я намирам .

Поем честито ви трето зъбче

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 19:12 от galia1231977

# 697
Леле, какви страхотни снимки! Shocked Shocked ShockedЧестно, по- хубави дечица не съм виждала, особено фотосесиите на Мария и Вики!
Жабче, ама и теб си те бива, даже много, страшни красоти са снимките ти, направо може съвсем професионално да се занимаваш с фотография!За двете ти кукли, просто думи нямам, а пък ако станат и послушни колкото сладки.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пипиш, и твоите принцески са големи сладурани, хич не ми изглеждат на гладуващи! Heart Eyes
Пипо и той е голям красавец!Честита награда!Браво на вас!  bouquet
Вери найс, страхотно й утиват на Вики тези цветни шапчици, ама тя нали си е родена на цветница, няма как да е иначе!А за дупките на биберона, аз ти препоръчвам да е с най-малката по възможност, защото иначе ще се отбие! PeaceАз на Ния никога не съм й сменяла дупките, винаги е била на 1 на авент, пробвах и с по-големи след като се отби, но се давеше, много й идваше и не можеше да преглъща!Пробвали сме 3 вида АМ, и с трите беше на 1 авент, според мен няма съществена разлика в АМ като гъстота!Ти реши да и даваш ли АМ все пак?
Миме, Аничка, за вашите пъргавелки просто нямам думи, много целувки от нас за вас!
brilliantine, нормално е акото да се промени, след като и храната се е променила, едно да яде само мляко, друго - пюрета и т.н., нормално е!
Ние зъби все още никакви нямаме, затова пък мама я правим луда по цял ден, а понякога и през нощта!Със захранването сме що годе добре, ама пак на моменти само!Поне установих, че каша НЕ ЯДЕ под никаква форма и това си е, повече няма да я мъча, какво да се прави, и аз и мъжа ми не сме яли по никакъв начин никакви каши и кремове! Crossing ArmsСкоро ще я пробвам с месце!
Много ни се обърка режима на спане, т.е. по-скоро на успиване и неспане, взе да ми заспива по никое време привечер ей по това време, затова сега бързам да я къпем, че не се знае кога ще се събуди.... ooooh!
Лека нощ, и спокойна най-вече! Praynig Hug

# 698
 Пак едно бързо спамаджийско включване от мен  Mr. Green
 Почупвам се от смях с малката шматка днес. Застава прав хванал се за облегалката на ...  Mr. Green диванчето и като му кажа "Сами скок скок скок" и започва да прикляка съсредоточено и доволно. И после с крясък съобщава че мисията е изпълнена. И аз явно доста съм се радвала на това постижение и сега само докато чуе "скок скок" и започва да мята дупе.....дори когато е седнал  hahaha след което протяга ръце и иска да го взема- направил ми е шоу, мой ред е  Joy  
 Оххх, дано все така ни е забавно  Crazy че последните дни бях започнала да давам на заето
 Мимето80, голям бонбон е Диди...любима ми е снимката с лазещ тати  Heart Eyes
 galia1231977 , представям си как си се изплаши. Добре че сте се разминали само с цицинка и дано не се повтарят повече такива паданки. А за закопчаването, аз имам много горчив опит от столчето за кола когато Самуил беше на едва 3 месеца и са дори само за минута да го сложа вътре първата ми работа е коланите да овържа.

# 699
  • not found
Мами , имам една хубава новина - Тони стана личице на календарче ... една мама , много мила ми го направи  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
http://magiqbg.multiply.com/photos/album/9/9 - да му се порадвате  Grinning

# 700
Здравейте, здравейте!
Мдаааа, Чоки, пак ни омешаха дечицата! Явно определено си приличат! Simple Smile)) Хайде и тук да ти кажа, честита ви рамка, с мноооого страхотни снимчици да я напълните! Пък догодина - разбрахме се! Нов фотоапарат - да имаш да черпиш! Simple Smile
Еййй, момичета, времето пак стана супер. Хайде към морската. Желаещи?
Девик, малееее какво голямо момче! Simple Smile)) Да е жив и здрав! И селен, и силен! Simple Smile))
Виктор днес го теглихме - 8380 гр и 70 см. Обаче блажените нощи от близкото минало, в които си спеше по 8 часа са си явно точно в близкото МИНАЛО!  Twisted Evil Вчера, както и цял месец почти, се буди 6 пъти! И най-бързият, а понякога и единствен вариант за заспиване е да го сложа да сучи. Дърпа си няколко пъти и заспива. Не знам до колко е добре постоянно да му давам да си хапва, ноооо така поне си спим. с кратки прекъсвания за мен. Той понякога дори не се събужда, а проплаква на сън. И при цялото това будуване и нервничене все още нямаме ама никакъв зъб!!! Не се и подава даже, Много му белеят кучешките, ама някак май няма да е редно те да избият първи!  Mr. Green
Ей, Jylieta, страхотен календар. Ама със страхотен модел, разбира се!
Поем, хайде нека има повечко, а защо не и само такива забавни моменти!

Хайде сега сме лека нощ - да видим колко пъти ще се буди днес!

# 701
Добро утро мами днес кафето е от мен

Днес правим 8 месеца че да ви почерпим малко

И празнуващите  :happybd05
http://radikal.ru/F/s42.radikal.ru/i096/0911/42/b568793a486e.jpg.html
http://radikal.ru/F/s45.radikal.ru/i108/0911/53/57356d12dbb2.jpg.html
Честито и на Елито празнуваща с нас  Hug
Аз си ви чета но при нас новите неща са неспане  ooooh! киселост  Twisted Evil и желание постоянна да се правя на маймуна Mr. Green
Иначе от 2 дни се храним от млечна кухня / мама и тя / харесва им готвят вкусно хорана  feeding
Честита награда на Чоки догодина ще се постараем да получите първа награда а до тогава да си ползвате рамката с кеф  Hug
Жулиета много сладък календар  Heart Eyes
Миме двете ти бебета се справят отлично с пълзенето  Mr. Green
Сами много бързо учи Поем нацелувай го от нас
Андреа ми е една от слабостите във форума  1crib чакам клипчето с нетърпение
Честито на новоозъбилите се  Hug
Ставам че се събудиха ooooh! почва купона
Приятен ден на всички  Hug

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 07:30 от wazse

# 702
  • София
Добро утро и от мен!
Честито на днешните месечинки!Аничка браво на малката Андрея Laughing
Чоки много се радвам за наградата с една хубава снимка да я украсите smile3509 photo
Мимето80 много сладка снимка с татито
нани да нормалное акото да се промени и при нас някой път е така. Crazy
Рони Девик наистина са събрани парите даже чух че са 433 000 Hug
Сега само малката душичка да се излекува и всичко да мине успешно Praynig Praynig
Жабче много ти благодаря за информацията относно обувчиците.  bouquet
Да наистина моя мишок не е по изправянето още но непрекъснато сам си сяда и явно това упражнение засега си му стига Mr. Green
Снеш май всички сме в тоя отбор  на неспящите,мрънкащите и т.н.Joy
Жулиета много хубав календар ,а пък за бебето да не говорим bowuu
Поем малкия Сами голям умник.Браво на него Laughing
Ние само си крещим от тея зъби,но ниенте в устата Twisted Evil
Каката и тя все мрънка за нещо направила е един списък за Дядо Коледа отсега ooooh! santa2  madnoel People Santa Close-mas:
Айде до скоро от нас че пак се надава вой страшен,вече и аз незнам за какво Rolling Eyes

# 703
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро и от нас  Wink.Докато нагъваме шишето да ви драсна някое редче,че после изчезвам по задачки.Миме за секретчето,няма страшно ,но все пак сподели с лекарката.Някога каката ми имаше ,а сега и Габи още щом се роди.Казаха ми ,че си е напълно нормално и така и трябва да бъде.При нас мина за около 20 дни. wazse - честита осма месечинка  newsm44 newsm51.
Ние сме добре  Peace,здравички ,много много непослушни явно от зъбките ,но от няколко дни пищим ,колкото глас имаме ...нон-стоп.Та поради тая причина решихме да приемем поканата за гости на приятелите ни от Бургас и утре сутрин заминаваме да подосаждаме малко.Много обичат Габи,ама дано не я разобичат сега  Mr. Green.В събота отиваме всички заедо във  Варна до делфинариума,че тяхното детенце не е ходило.Надявам се нашия дзвер да се държи прилично и да не изплаши делфините с  нечовешки писъци  newsm17.В неделя преди обяд и около обяд преди да тръгнем за София ще имаме разходка в морската в Бургас.Много се надявам да се видим момичета  Peace.Ако видите едно ненормално квичащо бебе,което между писъците си изкрясква едно айдееее,айдеее,айдеее ....ние сме  newsm10 ...свиркайте  thumbsup
Ако някое мамче от Варна има информация от колко часа има представление в делфинариума ще съм много благодарна ако сподели.Предполагам,че са не повече от 2 на ден.Изпихме млякото та ставам да и режа ноктите,че ме гримира трайно тоя маймун  smile3515 по късно ще метна едно око(докато стягам багажа),какво си правите.Тук е ужасна мъгла ,направо с нож да я режеш,ама на пук на нея усмихвайте се повечко  newsm10

# 704
Честито на Тони!Браво!  bouquet
Честито на момите на wazse, да са живи и здрави!
Момичета, искам да ви питам нещо: мисля да си сменя количката с по-лека и тип лятна, но да става и за спане вътре, харесала съм ето това:
ако имате други идеи, казвайте?
И да питам мамите с по-големи дечица: какво е подходящо да купя за Коледа на дете на 7 годинки, което си има всичко, предпочитам някаква играчка за около 30лв?
И също да ви попитам: даването на оризова каша с банан брои ли се за захранване с банан и мога ли да й дам намачкан банан за следобедна закуска, суров или и него да варя, не знам как да го приготвя?

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 10:34 от princessa raia

Общи условия

Активация на акаунт