Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 203
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Там където има любов
Добро утро
Честито на всички месечинки днес  Hug
Благодаря на всички за хубавите думи за рождения ден на Дейвид наистина беше хубаво и той е много доволен. А за комплиментите  към мен Blush то моето си е ген ама като си представя, че нямам време да се храня  Crazy Благодаря на всички все пак
Жабче - ти си невероятен фотограф. Снимките са страхотни  Flutter . Винаги съм мечтала , но никога сериозно не съм се замисляла за това хоби. Дали можеш да споделиш коя марка ти е апарата. Принцесите са страхотни всеки път гледам снимките им с такова умиление. Толкова много им се радвам. А за периода недей да тъжиш имаш две невероятни принцеси и трябва да им дадеш всичко позитивно на което си способна не се обръщай назад и не се натъжавай  Hug Hug Hug

Пипи -твоите също страхотни как успявате да ги намачкате и на гушкате като са две  Laughing

Мими- твоята бандитка е много лъчезарна. Снимката с тати е невероятна (ще рече човек че са баща и дъщеря  Joy )

Аничка - Пази я тази кукла,че от сега е толкова чаровна,че после не знам как ще я опазвате. За следването съчувствам ти  Sad . Ако искаш идвай с нея пък аз ще ти помагам  Hug Hug Hug Дано да се реши въпроса по най-добрия начин за всички

Вери- аз ли сне съм разбрала нещо. Тези снимки ти ли си ги правила?  newsm78 или са от онези фото сесии? Вики принципно е много красива ама на тези снимки все едно е за корица на някое списание  Heart Eyes

Рони и вашата фотосесия е невероятна. Вече и аз се замислям  newsm78,че е време
Вчера купихме еднакви блузки за Дейвид и Вики като ги облякохме бяха много сладки
Сисли- твоята красавица да я показваш по често де  Grinning пък и на живо да нми запознаеш. Мисля , че от тези пюрета има в бебе депото на пазара

Нашият батко от вчера си е в къщи защото много кашля и сега се притеснявам и за малкия. Иначе вчера ходихме да ни мерят 10.200кг пак е наедрял моят звяр  Crazy
Хайде до после ,че тук е лудница сега

# 676
�very� , ние още щом навърши Лекси шест месеца сменихме млякото с АМ 2 и съответно сменихме бибероните на шишетата с такива за след шест месеца Simple Smile

# 677
Вери, прекрасни снимки! Най-прекрасното е, че според Маленна паричките за Анджи са събрани.  Hug
Миме, не знам какви точно гости ще да са. Дано да е някой, на който много би се зарадвала.  Grinning Примерно всички априлчета барабар с родата им на коледно парти.  Mr. Green
Деси, Девик, браво на големите младежи. Кари ли все още води парада на пухчетата?

# 678
  • Бургас
Здравейте, да се отчета след консултцията вече сме 69см и 6900гр. - пораснала е с 3см и 200гр.

Аз от няколко дена мсених АМ взех нощно на Хипп за вечерта, но и до преди това давах с биберон на авент 1--2-3 който има голям прорез, защоот млякото което давам е гъсто, а мойта е мързелана тя не дърпа, ако е по-гъсто от бисквиткте, въобще не го изпива.

Накой дава ли попара, от кога и кака, а и жалтък.

# 679
  • Там където има любов
Вери, прекрасни снимки! Най-прекрасното е, че според Маленна паричките за Анджи са събрани.  Hug
Миме, не знам какви точно гости ще да са. Дано да е някой, на който много би се зарадвала.  Grinning Примерно всички априлчета барабар с родата им на коледно парти.  Mr. Green
Деси, Девик, браво на големите младежи. Кари ли все още води парада на пухчетата?
Thinking Наистина ли са събрани паричките  Rolling Eyes Дано  Praynig

# 680
  • Някъде там...
Девик, снимките от фото-форума са правени със стария ми апарат, любителски Canon IXUS 430, скоро там не съм качвала нищо, време не остава.  Сега снимам дребните с Canon EOS 1000D. Водих дълги преговори с мъжа з анего, обеща че като се сдобием с поколение ще ми купи хубав апарат и го получих месец преди раждането на дребните.  Crazy

Ние излизаме, че вече оркестърът свири с пълна сила...

# 681
mime на снимките Диди изглежда една такава спокойна и кротка  Flutter изобщо не дава вид че е такъв пумпал  Mr. Green Heart Eyes нацелувай я от мен  Heart Eyes
pipi много са сладкиии  Mr. Green Heart Eyes
GANDIA и Анито така си пуска играчките от столчето за хранене и аз взех да ги връзвам  Mr. Green и то взе че се получи нов вид игра  Flutter защо не падат играчките  Mr. Green
�very� наистина са страхотни снимките  Mr. Green но това се дължи изцяло на Вики естетвено  Heart Eyes
Ji_Ji_Ji дано се оправиш бързичко  Praynig
yana_kuncheva аз давам и жълтък и попара  Peace жълтъка го въведох малко след като започнах захранването и за около месец и нещо от малко парченце  увеличих на половин жълтък,попарата от скоро я давам,нея най-последна въведох,макар че трябваше първо нея и после месото,но както и да е!правя я по традиционния начин-натрошавам определено количество сухар+сирене+малко масло,заливам с вряла вода,захлупвам и оставям да се задуши и да поизтине,като е готово пасирам  Peace

Аничка, не знам на кого ми прилича Ани, но си я представям с дълга коса + страхотните умни очета какъв магнит за младежите ще бъде.  Heart Eyes
Аничка - Пази я тази кукла,че от сега е толкова чаровна,че после не знам как ще я опазвате.

fight ей така ще я пазим  Twisted Evil да му мислят младежите  Mr. Green

Devik едва вчера загрях че всъщност си съни  ooooh!  Blush радвам се че по-честичко започна да пишеш  Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 11:16 от ани4ka

# 682
Снимките са от фотосесията, която Малена направи в полза на Анджи. Малена е страхотен човек  bouquet

# 683
Добро утро и от нас. Е от доста време сме станали. Докото нагласим каката за градина голяма лудница беше сутринта. Бебето рита скача на шезлонга, много се беше превъзбудил. Добре че сега е спокоен и спи.
Гандия и ние така се забавляваме с играчките. И разбира се всичко в устата иска да вкара. Вчера докато се усетя и беше взел един кабел да го дърпа и към пердетата има голям интерес а  още не сме седнали в паяка .

Вери, много хубава шапчица . Май всичко си зависи от шишето. Аз давам 2АМ с 2 биберон шише на Д.Браун, с 1 номер биберон на Авент, а кашата или АМ с бисквити давам с М на НУК, така че зависи от шишето и от млякото.

[size=14pt]ЖиЖИЖи[/size], споко с повече усърдие и търпение бебчо ще се научи да хапва с лъжичка.

Деси0504стига вече де оправяйте се вече. Дано да има кадърни и добри специалисти в града да си гледет съвестно работата  Praynig

[size=14pt]Яна К[/size], е аз давам попара. Вечерта си обезсолявам сиренето. В началото е правих със сухар но сега препичам  половин фил. хляб . Слагам и масло . Масло НЕ маргарин. Пасирам попарата с горещата вода и така и давам. Бебчо хапва малко не я изяжда цялата и после дохранвам с мляко.

# 684
Ехо,  Hug
Снощи имах време само да прегледам страхотните ви снимчици и мушморочетата на тях. Heart Eyes Мляс!

При нас нищо ново с изключение на зеленото ни ако преди два - три дни, когато всъщност го захраних със зелена чушка. Но се учудих от цвета, при положение, че пюрето не беше хич зелено, чушката беше домашна, печена, белена и тогава прибавена в пюрето да ври. Стори ми се ненормално да е такъв цвета на акото три дни, сякаш пасирани броколи му изсипвах в гащите. Thinking Вие да сте наблюдавали подобно явление? При всички случаи ще я спра на този етап.
Мамасита, това смело мече успя да ме ухили, пред вид "Антихрист", който гледах малко преди това. Sick

Много се радвам за Анджи! Hug

# 685
Здравейте, момичета! Имам въпрос: ако давам на беба пюре и тя не иска да го яде, мога ли да се пробвам да й го дам след 2 часа, да речем? В случай, че е яла 1-2 лъжички вече? Или трябва да го хвърля и да направя ново?
Откак взе да хапва пюре картоф+тиква акото стана като гъста паста - това нормално ли е?
Снимките, на които се нагледах днес тук са просто страхотни - Вери, специално пък вашата фотосесия ме разкефи здраво. Жабче, разгледах ти снимките във фото форума - има невероятни, даже си сложих една на десктопа, надявам се не възразяваш   bouquet Някои снимки ми се видяха снимани с широкоъгълен обектив - така ли е?

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 12:14 от brilliantine

# 686
  • Там където има любов
Ехо,  Hug
Снощи имах време само да прегледам страхотните ви снимчици и мушморочетата на тях. Heart Eyes Мляс!

При нас нищо ново с изключение на зеленото ни ако преди два - три дни, когато всъщност го захраних със зелена чушка. Но се учудих от цвета, при положение, че пюрето не беше хич зелено, чушката беше домашна, печена, белена и тогава прибавена в пюрето да ври. Стори ми се ненормално да е такъв цвета на акото три дни, сякаш пасирани броколи му изсипвах в гащите. Thinking Вие да сте наблюдавали подобно явление? При всички случаи ще я спра на този етап.
Мамасита, това смело мече успя да ме ухили, пред вид "Антихрист", който гледах малко преди това. Sick

Много се радвам за Анджи! Hug

Ние бяхме със зелено 3 дни и сега е добре.Явно е от зъбите  newsm78

brilliantine - аз лично до 2 часа го давам. Може да има мами на друго мнение

# 687
  • Някъде там...
Брилянтин, във фотофорума всичко е със стария ми апарат, той не е широкоъгълен. Новият ми обаче е. 
Мисля че можеш да даваш пюрето до два часа. Понякога като го приготвя и то си постоява час-два докато им го дам.  newsm78
Вери найс, кефи ме аватара ти.  Mr. Green
Нани, аз давах вече зелена чушка, но нямаше зелено в акото. Но пък и моите ядат по много малко та не сме мерило. Вчера за сефте Яна изяде 40 грама каша.  Shocked За сметка на това Йоана и две лъжици не изяде, още на първата взе да реве и да се тръшка. Днес забелязах, че зъбките са пробили леко, единият даже е пуснал кръвчица. Дано избият окончателно тези дни, че зомбясах вече от умора и недоспиване.

# 688
  • Варна
Момичета, от конкурса на Нестле спечелихме фоторамка! newsm44 Не успяхме да се доберем до едно от първите 3 места ( а и, честно казано, малко нереални им бяха гласовете - следях снимките, които са на първо и второ място - до предпоследния ден имаха по 800-900 гласа - в 1-2 ч. през нощта, като станах наобяд и двете имаха по над 1600 гласа, просто абсурдно ми се струва за 10-тина часа да си удвоят гласовете! Rolling Eyes), но, благодарение на вашето гласуване, събрахме 456 гласа! Hug

# 689
  • Там където има любов
Момичета, от конкурса на Нестле спечелихме фоторамка! newsm44 Не успяхме да се доберем до едно от първите 3 места ( а и, честно казано, малко нереални им бяха гласовете - следях снимките, които са на първо и второ място - до предпоследния ден имаха по 800-900 гласа - в 1-2 ч. през нощта, като станах наобяд и двете имаха по над 1600 гласа, просто абсурдно ми се струва за 10-тина часа да си удвоят гласовете! Rolling Eyes), но, благодарение на вашето гласуване, събрахме 456 гласа! Hug

Честито  Hug Не е важна побебада а участието. Сложи си най-хубавата снимка на сладурковците и си спомняй с добро за конкурса  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт