Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 207
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Тия дни седим и вечеряме с мъжа ми, а Ачо на дивана до нас блъска някакви играчки. Стана ми много странно- все едно ей сега се е телепортирало някакво бебе на дивана! явно ме хваща някаква амнезия за последните месеци. Сигурно така майката природа успява да ни накара да се решим на още деца.
Mamacita Bandida, не си сама. И аз се улавям, че забравям за секунди.  Crazy
Бройте ме и мен в групата Mr. Green
Да ви покажа малкото Диди
С мама караме лъвчо
Доволна съм
Много обичам да си чеша венците с бисквита
И да лазим в тандем с тати

# 661
Здравейте!!!
Скоро не съм писала, но при нас си е все едно и също...борба за ядене и толкоз  Tired Отдавна не съм пускала снимки на малките дяволета..та

# 662
Пипи много са хубави двете куклички, да ги нацелуваш по сладките бузкии и двечките Hug Heart Eyes

# 663
Здравейте на всички тука.
Жабче, много готини снимки. Много ми хареса фотографията с отражениета на слънцето във морето. А и двете сестрички са  Grinning Grinning Grinning. Дано Яна да ти се оправи бързо.
Деси05 Мерси за отговора. Ако не си ходила още на очен лекар има една нова клиника до зала Младост в Славейков . Там мисля че работят със ЗК. И да се оправяте бързо.
Снеж, много хубави снимки на 3 те сладурковци!!!
Енигма, приготвям АМ вечерта преди да се е събудил бебчо . За сега не ми се е случвало млякото да престои повече от 1.30 мин . В началото сумати мляко изхвърлах но сега вече съм по пестелива .
Аничка, големи усмивки на снимките!!!
Brawney thumbsup smile3501 браво  на детенцето за гърнето.
Олче, лек ремонт.
Мамасита , мечето е много съобразително във водата ама и котката не се дава . А финала е супер.

# 664
  • Sofia, Bulgaria
Чух,че утре в Младост между бизнец центъра и околовръстен път няма да има цял ден вода!Ако има майчета от района имайте го в предвид.С бебе без вода е ужас.Напоследъм и аз често като отвъртя кранчето и получавам изненада .

# 665
Здравейте момичета!

Честита месечинка на днешните априлчета!!

Люси, Камбичка много са сладки Ани и Ицко!! Heart Eyes Heart Eyes

Вери честито ви второ зъбче!!

Чоколина страхотен празник сте си изкарали, а тортата изглежда невероятно!

Ji Ji Ji браво и на вас! Шесто зъбче!! Да са ви бели и здрави!! Мира голям бонбон! Heart Eyes Heart Eyes

Жабче страхотна фото сесия, страшно сладки снимки! Heart Eyes Heart Eyes

Снеж, Енигма, Аничка мнооого готини снимки на малките сладури!! Heart Eyes Heart Eyes

Сисли голяма красавица е Преси Heart Eyes

Миме много сладки снимки особено тази с тати!! Laughing

Пипи66 имаш си страхотни красавици, заслужават си нервите покрай тях само за да им видиш накрая чаровните усмивки!! Heart Eyes Heart Eyes

Ние продължаваме да сме нервни покрай зъбките, поне аз вече не съм с хрема Simple Smile. През деня почти не спи, поне за сега вечер спи пу пу. Вече хващаме две играчки по една във всяка ръка и ги удряме една в друга, е няма такъв кеф!! Mr. Green. Освен това от няколко дни насам пуска играчки от леглото или от столчето за хранене и гледа къде ще паднат и какъв звук ще издадат! Mr. Green. Естествено после мама трябва да ги подаде и така упражнението се повтаря по 20-30 пъти Crazy. Това е от нас, лека вечер!!

# 666
Днес минахме една нелегална консултация  Mr. Green,че ние сме още в грипна ваканция!Емича е вече 9.600гр а сантиметрите  не ги мерихме,че личната не й се занимава  Thinking и прибави един към 68 см и станаха 69 см.
Имамама да знам я тази клиника,но пидиатъра при които ме пратиха държи да отида при Кузнецов,явно е добър специалист!

# 667
Много ми е хубаво, когато гледам двойно.  Grinning Жабче, много са пораснали Яна и Йоана, а са станали и още по-големи сладкишки.  Heart Eyes Пипи, Габи и Вики също са много красиви.  Heart Eyes
Много забавен репортаж си има ФилИпе  Heart Eyes от именния си ден. Вип гости, играчката си я носите с вас.  Grinning
Мимето, много се смях на двете ти пълзящи деца. Гости ще да си имате (за който не знае бабини деветини, една от тях гласи, че когато някой лази - гости го чакат Laughing)
Аничка, не знам на кого ми прилича Ани, но си я представям с дълга коса + страхотните умни очета какъв магнит за младежите ще бъде.  Heart Eyes
Тома (+кака Дениз) и Бобчето, прекрасни са. Heart Eyes
Олче, честит ви преселение. Както една позната казва - преместването е половин пожар. Но пък после е сладко удоволствието.  Hug
Мамасита, аз нали си те номинирах, че после си и гласувах за теб. Но както беше писала другарката Дона "не е измислена категория, която да те заслужава за победител." Ти си извън стандартите. Hug
ЖиЖиЖи, браво на многозъбата Мира. Може спокойно да ни отвее.  Grinning Остава да са и в отбора на мързелаките, които не щат да седят, лазят, да се търкалят ...  Mr. Green
Жабче, това моето дете не е от мен, но много ме "кефи" и му го гледам на този, който си го е направил такова.  Laughing  

# 668
Ей Рони я кажи за какви гости става дума Wink че точно тази бабина диветина не я знам newsm78

# 669
Момичета, АМ 2-ка с по-голяма дупка на биберона ли трябва да се пие? Аз й го давам с най-малката дупка и тя почти нищо не изпива.
А ето и снимки от днешната фотосесия на Вики:
http://farm3.static.flickr.com/2519/4113047710_1201ab0c27_b.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2519/4113043754_b1bceaa50b_b.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2736/4113002306_1d062c6fc9_b.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2692/4112224419_f129a9c399_b.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2691/4113019994_db070da07c_b.jpg

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 22:07 от �very�

# 670
Вери страхотна фотосесия Heart Eyes Вики е толкова нежна и чаровна Hug

# 671

Слънчо откъде са обувките сподели моля те Blush

Извинявай, че чак сега отговарям, но това хубаво време, сме все навън и въобще не съм стигала до компа тези дни  Embarassed Обувчиците съм ги купувала преди 3 години за каката от Перник и знам, че мнооооого търсих. Иначе, са ето това:
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilchetata-na-7-meseca.439506.16003279

Сега се връщам да чета..........

# 672
Вери, Вики е такава сладурана, а снимките са страхотни  Peace
За жебчетата просто нямам думи, а мама Жабче си е направо професионален папарак  Mr. Green
Миме, това сладко Диди като го гледам всеки път ми се струва че ние сме поне няколко месеца по-малки. Да я нацункаш по шавливия памперс.
Пропуснатите моля да не се обиждат - всичките ни бабешорковци са страхотни  Hug
Рони, да освен на зъбатите сме и в клуба на мързеливичките. Не иска да седи, камо ли пък да пълзи, За сметка на това обаче се върти като пумпал и даже вече направи първи полет от ръба на леглото  Embarassed Баба каза, че трябва да й ушием папаруш  hahaha
Също така сме в клуба на неядящите. Мръщи се и плюе всякакви пюрета, даже се чудя дали захранването до сега се води захранване, щото тя съвсем нищо не е хапвала. От около седмица похапва само по малко каша - 5-6 бебешки лъжички (с изключение на днес - изяде си цели 50-ина гр.  Party ), но и на това съм доволна. Надявам се поне да свикне с лъжицата и да можем да започнем и пюретата пак. Пък като гледам тука се яде яко вече попари, месни пюрета и т.н. Не виждам как ще наваксаме скоро.  Tired
Аз май пипнах някакво вирусче наистина и се влошавам. Съвсем тихичко да не чуе  Twisted Evil - малкото чавенце се оправи обаче и вече съм спокойна. Спря й хремата и даже днес ходиха на разходка с тати. Иначе сноши беше лудница - буди се с рев поне 100 хиляди пъти, дано днес не е така.  Praynig Аз си мисля, че затова се влоших, защото и аз ставах 100 хиляди пъти по нощница да успокоявам.
Това от нас, спокойна вечер на всички мамчета и бебешорчета  Hug

# 673
Добро утро, момичета!
Ние пак рано рано  ooooh! вече съм уморена от тези деца  Tired,винаги има по някои буден  Crossing Arms
�very� страхотни снимки,ама то защото модела е супер!
Емо още го болят ушетата и мисля вече да го заведа на УНГ,вчера питах личната дали да го заведа(просих си направление),но според нея няма нужда,да съм капела капки.Страх ме е пак да не се стигне до антибиотик  Tired
Иначе трябва вече да почваме месните пюрета и после попарата!Да видим колко месеца ще продължи това захранване!
Айде плачееее

# 674
  • Някъде там...
very nice, страхотна фотосесия.   Heart Eyes
Енигма, Айла взе подобни, даже дали не са и същите, от Добрич.  http://svoboda.my.contact.bg/slipbul.html Много са с;адки и топли, от агнешка кожа.
Пипи, много са ти сладки хубавиците неядливи.  Hug Малко ми приличат на моята Йоана в чертите.
Миме, последната снимка най ме кефи.  Joy
Олче, правилно си забелязала. Йоана води с 3 см и 1 кг на Яна.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 08:03 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт