Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 171
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • somewhere near the sea
Според мен Ник няма чувства. Той е говедото, което тича след спермата си.  Twisted EvilКато чуе, че някоя,която еднократно е опрашил и ще издуе корема и хоп-намества се да става баща.
Той иска жените на брат си, както Бриджит иска мъжете на майка си. bowuu

# 616
Ами на мен лично Палячка не ми се вижда грубо, защото е женското на Палячо. Не е цинично като... сещате се обидите за жена с непристойно поведение, нито е наблягане върху алкохолното пристрастяване или пластичните операции (което за една жена е много грубо ако се споменава).
По-скоро в съзнанието ми извиква някой Арлекин, отколкото грозен образ. Нещо на което да се засмееш или присмееш, а не да го гледаш със злоба и да не ти се иска да е там.
Оф, не мога да го обясня, кой както иска да ме разбира  ooooh! Peace

Разбрах те  Peace Аз  не ги приемам като лична обида тия епитети към героините, все пак това е филм и не необходимо да се вживяваме чак толкова,че да се отъждествяваме с любимките си. Ползвайте каквито си искате епитети, не ми пречи въобще да ги чета,въпреки че аз почти не ползвам такива обръщения към която и да е от героините

# 617
Според мен Ник няма чувства. Той е говедото, което тича след спермата си.  Twisted EvilКато чуе, че някоя,която еднократно е опрашил и ще издуе корема и хоп-намества се да става баща.
Той иска жените на брат си, както Бриджит иска мъжете на майка си. bowuu

Peace Така погледнато Бриджет отстъпва Ник на майка си,защото смята,че се обичат, Брук не отстъпва Ник на дъщеря си,защото мисли,че той не обича Бриджет, а само нея, а всъщност истината е съвсем друга - Ник се стреми към жените на брат си  #Crazy Всички са заблудени!  Mr. Green

# 618
Цитат
какво трябваше да направи Брук в момента , за да не я мислите за егоистично същество?

Да поиска развод?
Да замине заедно с Бриджит за Африка?
Как една майка утешава нещастно влюбената си дъщеря?
Трябва ли да й "преотстъпи"  и да й набута в ръцете й мъж , който не е влюбен в нея?
Незнам какво очаквате от една любяща майка

Ами,ако наистина обичаше  дъщеря си,не трябваше да се жени изобщо за Ник.Би трябвало да си спомни тя как се чувстваше,когато Ничо беше с Бриджет и да не причинява същата болка и страдание на дъщеря си.
Т.е. Нито с едната ,нито с другата!    Peace

Цитат
Факта си е факт, ХТ е в пъти по-лоша актриса от ККЛ и СФ.
Защото не рони крокодилски сълзи всеки път ли?
Защо ли си мисля,че това да предизвикваш съжаление у мъжете с рев и така да постигаш своето,е "привилегия" на слабите жени?И защо точно на Брук винаги й се налага да използва този похват?
Цитат
Видя се от прекалената загриженост на Стефани за децата и какво се получава - нито едно няма читав личен живот.
Да,видяхме и че когато не ти пука за децата ти ,пак нямат читав живот.Щото Бриджит цъфна,та прокопса...Рик и той избяга ,да е надалеч...
Цитат
Joy Joy Joy      Peace  

# 619
Вие като правите по 69 цитата в мнение успявате ли поне да си докажете нещо една на друга Joy
Или просто си плещите да минава време Joy

# 620
  • София
Цитат
Факта си е факт, ХТ е в пъти по-лоша актриса от ККЛ и СФ.
Защото не рони крокодилски сълзи всеки път ли?
Защо ли си мисля,че това да предизвикваш съжаление у мъжете с рев и така да постигаш своето,е "привилегия" на слабите жени?И защо точно на Брук винаги й се налага да използва този похват?

Свързани ли са тези два въпроса или да се четат/възприемат като съвсем отделни неща?

# 621
Вие като правите по 69 цитата в мнение успявате ли поне да си докажете нещо една на друга Joy

май така става / просто си плещим /, за съжаление или не чак толкова  Cry

# 622

май така става / просто си плещим /, за съжаление или не чак толкова  Cry

В подфорум Клюкарник какво да се прави? Плещи се  Laughing
Брукзащита, няма място за съжаление, купон да става  Joy

# 623
Рик и той избяга ,да е надалеч...

Ами да, когато един тридесет годишен мъж замине далеч от майка си, това не е самостоятелност или професионално развитие, а бягство за да е далеч  newsm78 Странна логика...
Те затова и Стефкините синове не бягат - до полата на мама е най-хубаво до дълбоки старини  Joy

# 624
В подфорум Клюкарник какво да се прави? Плещи се  Laughing
Брукзащита, няма място за съжаление, купон да става  Joy

Така де!  Hug
То в тази криза , с този свински грип и с този валящ сняг тук , по-добре е да се забавляваме.
  bouquet

# 625
  • Бургас
Цитат на: Puhi-muhi
Ами да, когато един тридесет годишен мъж замине далеч от майка си, това не е самостоятелност или професионално развитие, а бягство за да е далеч   Странна логика...
Те затова и Стефкините синове не бягат - до полата на мама е най-хубаво до дълбоки старини 

Joy Joy JoyСтрахотни постове!  bouquet

# 626
Така де!  Hug
То в тази криза , с този свински грип и с този валящ сняг тук , по-добре е да се забавляваме.
  bouquet

Пък тук една обич, една топлина...чак не се издържа.. Crazy Crazy  Joy

# 627
Ми обичаме си се,Опозицията е малцинство и не е толкоз важна Mr. Green

# 628
Ми обичаме си се,Опозицията е малцинство и не е толкоз важна Mr. Green

И от толкоз силна обич чак бан-ове си поръчвате едни на други  Crazy

# 629
Това прозрение кога те осени? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт