Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 25 022
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Само мисълта не прави изневярата.
Ник разклати лодката / в буквалния смисъл/ и това си е.

Дръзка вечер на всички  Hug  /аз хич нямам намерение да плащам патент  Crazy / и... дарлинг, оздравявай бързо! Heart Eyes

# 136
Лана, принципно си права. Ама принципно  Wink
Защото това при Брук, което гледаме последните серии откакто се появи систъра й, хич не ми мяза на моментно разчувстване, а на ревност каквато човек изпитва не просто към някой, когото някога е обичал, а към човек, който все още владее сърцето му  Thinking
Целувката според мен е най-малкият проблем за Ничо. По-скоро чувствата, които тя продължава да изпитва към Ричо
А Ничо ще се радвам да си понесе последствията от забежката с Бриджитка -  оправданието с разбитото му сърце и алкохола, не би следвало да фърФи пред Брук - все пак са още женени, а и пиянството не е оправдание  Naughty

Това за мисълта и изневярата е друга тема всъщност, всеки си има различна гледна точка. За
 мен ако мъжът ми докато е с мен ревнува, желае и мисли за друга жена, си е баш изневяра, това, че на практика не й е скочил в гащичките, няма да ме топли много-много  Crazy
Но за други не е, въпрос на гледна точка  Peace

# 137

Марси , тенк ю   bouquet

Всички кефите днес , аз мислех , че ще има парламент и излязох с децата Sick

# 138
Само мисълта не прави изневярата.
Ник разклати лодката / в буквалния смисъл/ и това си е.

Дръзка вечер на всички  Hug  /аз хич нямам намерение да плащам патент  Crazy / и... дарлинг, оздравявай бързо! Heart Eyes

Понякога изневярата с мисълта и сърцето е по-голяма от моментната и еднократка сексуална такава /ако ме разбираш какво искам да кажа/. Същото беше и в леярната, Брук не беше на себе си и се поддаде /без да е под въздействието на алкохола/. Но да не забравяме, това е Брук, на нея всичко й е позволено  Mr. Green

# 139
  • София
Лана, принципно си права. Ама принципно  Wink
Защото това при Брук, което гледаме последните серии откакто се появи систъра й, хич не ми мяза на моментно разчувстване, а на ревност каквато човек изпитва не просто към някой, когото някога е обичал, а към човек, който все още владее сърцето му  Thinking
Целувката според мен е най-малкият проблем за Ничо. По-скоро чувствата, които тя продължава да изпитва към Ричо
А Ничо ще се радвам да си понесе последствията от забежката с Бриджитка -  оправданието с разбитото му сърце и алкохола, не би следвало да фърФи пред Брук - все пак са още женени, а и пиянството не е оправдание  Naughty
И да искам, не мога да не се съглася!

...и... дарлинг, оздравявай бързо! Heart Eyes
Heart Eyes

# 140
Лана, принципно си права. Ама принципно  Wink
Защото това при Брук, което гледаме последните серии откакто се появи систъра й, хич не ми мяза на моментно разчувстване, а на ревност каквато човек изпитва не просто към някой, когото някога е обичал, а към човек, който все още владее сърцето му  Thinking
А Ничо ще се радвам да си понесе последствията от забежката с Бриджитка -  оправданието с разбитото му сърце и алкохола, не би следвало да фърФи пред Брук - все пак са още женени, а и пиянството не е оправдание  Naughty
И да искам, не мога да не се съглася!

С кое по-точно, дарлинг  Wink

# 141
  • София
Със казаното от теб, най-вече за Ник  Joy...дарлинг  Wink

Всъщност като се замислих Брук наистина изневерява, но не на Ник, а на Ридж... Joy Това в кръга на майтапа, но Брук макар и със силни чувства очевидно към Ридж, успява да не се поддаде, за разлика от Ник (в случая) който съвсем спокойно се изтъркаля с Бриджит, макар и чувствата му към нея да са по-скоро обидни (поне за мен биха били). Но това не е нищо ново за него - предния път се изтъркаля с Тейлър, само дето Брук дойде навреме...

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 21:14 от Lana

# 142
Със казаното от теб, най-вече за Ник  Joy...дарлинг  Wink

Всъщност като се замислих Брук наистина изневерява, но не на Ник, а на Ридж... Joy Това в кръга на майтапа, но Брук макар и със силни чувства очевидно към Ридж, успява да не се поддаде, за разлика от Ник (в случая) който съвсем спокойно се изтъркаля с Бриджит, макар и чувствата му към нея да са по-скоро обидни (поне за мен биха били). Но това не е нищо ново за него - предния път се изтъркаля с Тейлър, само дето Брук дойде навреме...

А Рич само дето щеше да се изтъркаля с Дона, добре че Брук нахлу така  hahaha

И сега отново да се разберем - изневяра се смята, когато имаш брак или не, че си спомням ,когато твърдяхте,че Брук била свободна, но сега не е  Peace

# 143
  • София
Ама не уточнихме какво е изневярата? Целувка, чувства, секс?

Сетих се да ви питам: Ридж изневерявал ли е на Тейлър?

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 22:23 от Lana

# 144
Тъй като всеки разбира под изневяра различно нещо, няма как да стигнем до единодушие.
Аз писах по-горе за мен какво е изневяра - изневярата с мисълта за мен е доста тежка, именно защото е по-дълбока и по-страшна за една връзка от секса за една нощ (ама и него смятам за изневяра де). Общо взето, да не ми е на мен мъж никой от тез мъжове там, че мнооого щяхме да се бием  Mr. Green
Лана, за теб доколкото разбрах целувката не е изневяра, правилно ли съм разбрала?
Съдя по това, че каза, че при Брук И целувката се смятала за изневяра.
За теб откъде почва изневярата (ако ти се отговаря на такива екзистенциални въпроси по това време на вечерта де)  Mr. Green

# 145
  • София
А при теб? Целувката изневяра ли? Или всичко започва от чувствата?
В конкретния случай смятам, че не беше...не беше инициирана от Брук, и макар и участник тя не се поддаде на чувствата и емоциите си - което е по-трудно, според мен. Това че не се размекна и не се метна на врата на Ридж, а се върна при Ник и му каза всичко е похвално, според мен.

# 146
А при теб? Целувката изневяра ли? Или всичко започва от чувствата?
В конкретния случай смятам, че не беше...не беше инициирана от Брук, и макар и участник тя не се поддаде на чувствата и емоциите си - което е по-трудно, според мен. Това че не се размекна и не се метна на врата на Ридж, а се върна при Ник и му каза всичко е похвално, според мен.

Това е един абсурден спор, като този за яйцето и кокошката. Ако Брук не беше оставила мъжа си /това си беше нейна инициатива/ и да търчи при Рич, нямаше да я има тая целувка, а щеше да има секс между Рич и Донка  Peace Не беше инициирана от Брук целувката, но тя не се противеше, а участваше активно  ooooh!

# 147
Аааа, за мен всичко е изневяра  Laughing
Да не си на мястото на мъжа ми, хич не му е лесно  Blush
Брукито обаче остави мъжо в къщи и хукна подир бившия си, щот видиш ли да не награби сестра й (ама тя за сестра си мисли, не за себе си - Брук не е егоистка  Rolling Eyes)
После влетя, премахвайки шанса на Ричо да прекъсне дългата серия живот на сухо, изгони сестра си (ама както казах вече тя само за нея мисли, разбира се) и застана "на един дъх разстояние" (Мис Лоуган прощавай, че плагиатствам) и той като я награби (че кво друго да я прави???), тя не се дръпна.
Хм, като се замисля за обстоятелствата, ми намирисва на изневяра. Че даже и с чувства  Thinking
Ама лека изневярка де  Peace

# 148
  • София
Не ми отговорихте Ридж изневерявал ли е на Тейлър?
Nenna, а ако беше само целувка без чувства? Или секс без чувства? Или само чувства без физически контакт? Лека изневярка ми харесва  Peace
Между другото Ник знае че Брук има чувства към Ридж, знае и цялата им история - щом това не го е спряло да се ожени за нея - да си носи кръста! Разговорът тръгна от там, че щом Ридж е целунал Брук, а тя му е отвърнала, значи няма право да се сърди за секса на Ник с Бриджит - поне аз останах с такова впечатление  newsm78. Някак си не може да се сложи равенство между целувка и секс, или?

А дали щеше да има секс между Ридж и Дона са само предположения, като при Тейлър и Хектор...

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 23:49 от Lana

# 149
Според теб целувка с чувства равна ли е на секс на пияна глава? И ако погледнем нещата от другата им страна, крушата Бриджет, която не пада по-долу от майка си, съблазни мъжа й, възползвайки се от състоянието му,че беше пиян и афектиран или имаш друга теория по въпроса? А тук какво общо има Рич дали бил изневерявал на Тейлър?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт