Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 25 005
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
В ДиК предстои:

Фийби е смаяна, когато разбира, че приятелят на Ник, на когото е обещала да покаже Лос Анджелис, е Хари. Двамата отново се скарват заради парите, които той е откраднал от буркана с бакшишите.
Данте моли Фелиша да се омъжи за него.
Бриджет спори с Ник по телефона, но идва Брук и тя бързо затваря. Брук я пита наистина ли има ново гадже, както ́и е казала Фелиша. Бриджет признава, че още е влюбена в Ник.
Хари се връща на лодката на Ник и го пита как е могъл да изневери на съпругата си с дъщеря ́и. След това си събира багажа и си тръгва.
Градинарят Шейн вижда Фийби през прозореца и си спомня, че тя е същото момиче, което е видял преди инцидента с Дарла.
Тейлър признава на Фийби чувствата си към Торн и я пита какво мисли.
Хектор не може да си намери място заради това, че Тейлър и Фийби ще ходят у Торн. Тейлър иска той да престане да се бърка в живота ́и.
Градинарят Шейн влиза в къщата под предлог, че трябва да нагледа стайните растения. Фийби му разказва за смъртта на Дарла. Той ловко я разпитва за инцидента. Когато след това се прибира в неуютния си апартамент, изважда изрезки от вестниците за смъртта на Дарла и ги разглежда внимателно.
Шейн се кани да каже на Тейлър, че знае тайната ́и, и да я изнудва за много пари.
Кларк, Сали, Александрия, Торн и Тейлър се събират, за да отпразнуват рождения ден на Дарла. Александрия се радва на тортата и на свещичките. Тя подарява на Тейлър едно от колиетата на майка си и ́и казва, че я обича. След края на партито Торн също ́и прави любовно признание. Тейлър решава да запази истината за смъртта на Дарла в тайна.
Шейн шпионира Тейлър и Фийби.
Стефани и Ерик съобщават на Бриджет, че са решили да направят парти по случай дипломирането ́и. Тя обаче казва, че няма да присъства, защото смята да замине за Африка и да работи една година в клиника за болни от СПИН. Ерик е шокиран от решението на дъщеря си. Стефани пък е изненадана, че Бриджет не е обсъдила намерението си с Брук, и я обвинява, че бяга.
Шейн казва на Тейлър, че знае тайната ́и, тя решава, че той говори за връзката ́и с Торн. Преди Шейн да успее да ́и изясни какво има предвид, идва Хектор и градинарят решава да отложи разговора за друг път. Хектор обаче се отнася с подозрение към него. Шейн казва, че е чел за пожара във вестниците.
Фийби си играе с градинарските принадлежности и неволно порязва Шейн. Изплашена, веднага го превързва и го закарва в болницата.
Стефани заварва Ник и Брук в момент на романтичен обяд с пилешки крилца и бира и им съобщава за плана на Бриджет да замине за Африка. Брук смята, че е добре дъщеря ́и да замине за известно време.
Фийби влиза в болничната стая на Шейн. Пристига и Тейлър. Шейн идва в съзнание. Лекарят му казва, че възстановяването му ще трае три месеца. Шейн признава, че няма медицинска осигуровка, а не може да си позволи да лежи в болницата и да остане без работа. Тейлър предлага да поеме разходите за лучунието му, а Фийби го кани да остане в дома им, докато оздравее.
Когато остава насаме с Ник, Бриджет му признава, че заминава за Африка, за да го забрави.
Крисчън обяснява на Бриджет, че преди да ́и постави необходимата имунизация за Африка, се налага тя да си направи тест за бременност, защото бременността е противопоказна за ваксините.
Шейн приема предложението на Фийби да живее в къщата им, докато оздравее, но Тейлър я смъмря, че не е редно да кани в дома им непознати, още повече без да я пита.
Ник пита Брук дали иска още едно дете.
Бриджет е смаяна, че тестът за бременност, който е смятала за формален, се оказва положителен. Фелиша чува разговора им с Крисчън и се тревожи, че бебето може да е от Данте. Бриджет обаче ́и казва, че е от Ник, и Фелиша е поразена. Казва ́и, че тази връзка няма бъдеще.
След като научава, че Шейн ще живее временно у Тейлър, Хектор не скрива неприязънта си към него и решава да го проучи. Открива, че градинарят има полицейско досие.

По- нататък: Ник съобщава на Брук за бременността на Бриджет.

# 181
Не й е лесно на Брук, сестра й е с единия мъж на живота й, дъщеря й с другия. Направо да я съжалиш ...  Mr. Green

За какво я съжалявате, тя си е заблудена, че е влюбена и обича и е отдадена на Ник.
Мммм да.....и си мечтае за брат му и се целува с брат му Thinking.....на това му се вика да не знаеш какво искаш..... Crossing Arms
А за другата патка хич няма да коментирам......крушата не пада далеч от дървото...... Crossing Arms

# 182
А Тейлър в крайна сметка с кого е? Торн, Хектор или нови птица на хоризонта?

# 183
Благодарности на Марси !   bouquet

Ник не иска да вземе пръстена...Не и след снощи. Тя го моли да забрави за снощи. Съжалява, но какво трябва да направи, за да му докаже, че го обича. Той й казва, че също я обича. Накрая отново слага пръстена.Two Hearts
После Ник се обажда на Бриджит и казва, че с майка й са разговаряли.
......................
Той казва, че трябва да й обясни нещо. Imp Бриджит  вижда пръстена на ръката му. Признава й, че е говорил с Брук, че тя съжалява за случилото се с Ридж и са дали още един шанс на брака си. newsm04 Тя го пита защо се е върнал в този брак, който му е донесъл толкова разочарования и болка. Banghead"
...............................
Бриджит иска Ник да напусне Брук и да се върне при нея, но Ник смята да държи на брака си.

Мисля , че има хора , които дължат извинение на Лана.
Беше обвинена в подвеждане.

# 184
А Тейлър в крайна сметка с кого е? Торн, Хектор или нови птица на хоризонта?

В момента е свободен електрон  Peace

# 185
  • В средата на времето
Марси, само да ти кажа, че това е ТВОЯТ аватар! Grinning Не го сменяй повече!    bouquet

# 186
Брукзащита, аз не смятам, че  някой се опитва да оневинява Ник...виновни са си и двамата и още как, но защо ли пак се събраха, да се гърчат още до края на брака си? Мен ако питаш Ник трябваше да  я зареже още когато Брук спа с Рич под въздействието на хапчетата. Как не  му светна  лампичката,че това, което прави човек подсъзнателно, е таено вътре в него с години и няма отърване  newsm78
За Бриджет - по-голяма патка не съм виждала  Mr. Green

Нена, не се връзвай на Лоуган  Peace Тя самата ни предупреди да не вземаме думите й насериозно  Laughing Wink Crazy

# 187
Нена, не се връзвай на Лоуган  Peace Тя самата ни предупреди да не вземаме думите й насериозно  Laughing Wink Crazy

Така си е. Тук се забавлявам, хич не съм сериозна. Crazy Най- малко искам някой да ми се връзва на приказките, когато са отправени към някоя от вас.  Wink
Ей, една липсваща ухилка какъв дебат предизвика, не е истина... Joy

# 188
Брук обича Ник много повече, отколкото той обича нея. Все пак тя жертва голямата си любов в името на обичта си към Ник и брака им. Вярна му е. А той какво - при най-малкия проблем се мята в леглото с друга и не си признава. И то след като цяла година самия той убеждава Брук как ще и помогне да преодолее Ридж и как нищо няма да го откаже да бъде до нея. А в края на крайщата само една целувка го накара да свали пръстена и да палува на воля. И това ако е любов и вярност... и спазване на клетвите  Naughty

Хектор е луд за връзване и все по-зле става. Най-умното, което може да направи Тейлър за негово добро е да го връчи на брат му, но тя едва ли ще го направи, за нея по-важно е да прави добро, отколкото наистина да види какво е добро за околните. Малко егоистичен е нейния алтруизъм  Confused
(И ми е много смешно като почнат да обясняват колко е заета и с колко ангажименти се е натоварила  Laughing Ами ако ходеше на работа по 8 часа, имаше две-три деца без бавачка и трябваше да готви, пере, чисти и пазарува  всеки ден?  newsm78  А тя сега само седи, чуди се на кой да помага и приема комплименти за натовареността си. СмЕх  Joy Joy Joy)

Текста в синьо няма да го коментирам сега, защото събитията предстоят, но се смях на доста места  Joy  Сценаристите май са си сменили доставчика  Crazy

# 189
Брукзащита, аз не смятам, че  някой се опитва да оневинява Ник...виновни са си и двамата и още как, но защо ли пак се събраха, да се гърчат още до края на брака си? Мен ако питаш Ник трябваше да  я зареже още когато Брук спа с Рич под въздействието на хапчетата. Как не  му светна  лампичката,че това, което прави човек подсъзнателно, е таено вътре в него с години и няма отърване  newsm78
За Бриджет - по-голяма патка не съм виждала  Mr. Green

Абсолютно на едно мнение съм с теб за всичко казано по-горе!  Peace
Редактирам се: може би и на Брук трябваше да й светне тази лампичка и до брак изобщо да не се стига .   bouquet

# 190
Как не  му светна  лампичката,че това, което прави човек подсъзнателно, е таено вътре в него с години и няма отърване  newsm78

Ако е така, това важи и за преспиването му с Бриджит - може би таи в себе си голяма любов към нея.  newsm78

# 191
...и му трябваше солидно количество алкохол и повод/целувката/, за да открие себе си и това, което таи дълбоко там.  Joy

# 192
Кой беше тоя градинар Шейн  newsm78, че и на мен нещо лампичката ми не светва  Crazy

# 193
 ммм, сега пък Бриджит ще е бременна , дали ще бъдат благосклонни сценарстите към нея и Ник този път ? newsm78

А Тейлър отново ще кани мъж в къщата си да му помага.... Rolling Eyes

# 194
Кой беше тоя градинар Шейн  newsm78, че и на мен нещо лампичката ми не светва  Crazy

Новичък е, новичък. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт