Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 25 001
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Еййй големи психолози излязохте всички......кое как трябва да бъде......все вие знаете кое е правилно и кое не......ми щом сценаристите са решили така значи има защо..... Crossing Arms Whistling
Тейлър в днешната серия изглеждаше просто прекрасно....невероятно красива Crazy Flutter.....а Брук толкова простееше,че се виждаше от километри/обикновенна и посредствена/ само може да си мечтае да закачи и частичка от излъчването на Тейлър. NaughtyИ да се разхожда по ношнички,че с друго няма къкво да пленява мъжете..... Crossing Arms

# 406
Ако е емоционално нестабилен и има нужда от рамо - тя му го предлага като приятел.
А за това, че той набързо си забрави любимата, не е тя виновна. Явно толкоз я е обичал.
Ако можеше така човек да накара някой да се влюби в него, предлагайки му рамо, много лесно щяха да стават нещата. Тогава Бруклата щеше да е влюбена в Ничо, а нямаше да точи лиги след Ричо

# 407
  • Разпиляна във въображението
Берина, Брук си е в спалнята и се кани да прави секс със съпруга си, може би трябваше да е облечена в анцунг и с маратонки Thinking

Това, което става в сериала е неправилно и поглешно и едва ли някой ще е благодарен да попадне в подобна ситеация. Затова и ще си признае Тейлър Wink

Ако е емоционално нестабилен и има нужда от рамо - тя му го предлага като приятел.

Нищо против да му помогне, но тя е част от проблема и първопричината. Затова е неправилно.

# 408
Берина, Брук си е в спалнята и се кани да прави секс със съпруга си, може би трябваше да е облечена в анцунг и с маратонки Thinking

Разбира се.  Joy

На мен ми харесва тази зараждаща се любов. Така ще се подсили драматизма на момента, когато Тейлър изплюе камъчето. Crazy

# 409

Разбира се.  Joy
Хахаха ми тя друго правили бе хора...... hahahaНаправо ме изумява,как веднъж не е изморена/нали много работи/,веднъж не я заболя глава,тя си е винаги на пост готова за подвизи..... Mr. Green

# 410
Брук знае да се забавлява, знае как да използва всеки миг. Никога не съм я видяла да си стои и да пие защото няма какво друго да прави. Тя просто си е такава - жизнена.

# 411
  • В средата на времето
Оооо..да, лоша Брук..как пък винаги може да и се прави любов Crazy..мръсТница Mr. Green..Това не е човешко бе..подтиска обикновените жени значи Grinning Wink

Привет на Хексе-то Grinning Готин ник Wink

# 412
Брук знае да се забавлява, знае как да използва всеки миг. Никога не съм я видяла да си стои и да пие защото няма какво друго да прави. Тя просто си е такава - жизнена.

Ама добре де, как изобщо си представяме във филм, в сериал, да дават как актрисата седи отегчено на дивана и си казва "баси скуката, направо се чудя какво да правя"? И кой е казал, че тя трябва да се доближава до реалния живот и да я дават как я боли глава, чуди се къде да се скатае от мъжа си и т.н., това е сериал все пак, не риалити шоу Laughing

# 413
Ама Тейлър я даваха - вайкаща се, пие и дреме.

# 414
И Брукасита я даваха как се друса  Naughty

# 415
Ама Мириел, те са я давали не как скучае, а как дави мъката в алкохол, друго е Laughing

# 416
Оооо..да, лоша Брук..как пък винаги може да и се прави любов Crazy..мръсТница Mr. Green..Това не е човешко бе..подтиска обикновените жени значи Grinning Wink

newsm10

# 417
И Брукасита я даваха как се друса  Naughty

Голямо друсане беше. Две хапчета и после прави секс, е не помнеше, обаче прави секс.

Ама Мириел, те са я давали не как скучае, а как дави мъката в алкохол, друго е Laughing
Пак си бездейства.

# 418
Еее, друго си е да спиш с брата на мъжа си, това наричам аз голяма дейност  Crazy

# 419
  • В средата на времето
..., е не помнеше, обаче прави секс.

..и то какъв Mr. Green..за Ричко беше най-добрия в живота му май Joy

Общи условия

Активация на акаунт