Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 922
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • Разпиляна във въображението
Никой от нашия отбор не отрича глупостите на Брук. Брук имаше връзки с мъжете Форестър - да, кой ще го отрече? Тейлър вече ги подкара - това, кой ще отрече. Едни и същи неща. Обаче докато при Брук те са заклеймявани, при Тейлър са оправдани.

Тейлър има изграден фалшив образ от самото начало. Не съм я харесала още оттогава - още откакто се прости с гордостта си и самоуважението си, но въпреки това казваше, че е по-голяма от Брук.

В образа на Тейлър наистина има развитие - към по-лошо. Като отвързана е - за кратко време иска да изживее това, което е пропуснала цял живот.

В образа на Брук също има развитие - тя ще улегне. Сега е ред на Тейлър. Жалко, че е толкова лоша актриса ХТ.

# 451
Девойката с ника дето няма разчитане, одеве вашия отбор искаше да спрем през 10 стр. да говорим за миналото. Правете го и вие и не коментирайте все, че Тейлър я намало (50 теми все глупости, нали така беше  Crazy) и не си гледала децата, щот онзи рак не и даваше да се върне, не щото й беше много гот на нея.
Нали искахте да говорим за настоящото???
КрасиHug
Ненке, няма как да спрем да говорим за миналото, щом и вие не спирате. Peace
 Пък и аз давам факти и никой не може да отрече, че палячката в по-голямата част от филма беше в небитието. Упс, грешка...в арабските палати. Flutter

# 452
Девойката с ника дето няма разчитане, одеве вашия отбор искаше да спрем през 10 стр. да говорим за миналото. Правете го и вие и не коментирайте все, че Тейлър я намало (50 теми все глупости, нали така беше  Crazy) и не си гледала децата, щот онзи рак не и даваше да се върне, не щото й беше много гот на нея.
Нали искахте да говорим за настоящото???
КрасиHug
Ненке, няма как да спрем да говорим за миналото, щом и вие не спирате. Peace
 Пък и аз давам факти и никой не може да отрече, че палячката в по-голямата част от филма беше в небитието. Упс, грешка...в арабските палати. Flutter

Девойката с ника дето няма разчитане, и аз тва викам бе душа, няма да спрем да говорим за миналото, докато и вие го правите. Само дето вие искахте да не се говори, ние за таквоз нещо не сме настоявали. Вие имахте проблем с това, върни се и прочети  ooooh!

# 453
 Ненке,  не знам да съм писала, че не трябва да се говори за миналото. По-скоро ми е банално да чета все едни и същи  драсканици, дето и в изрази са непроменими, ама нейсе, кой колкото си може. Crazy

# 454
Ти лично може и да не си, ама представителки на твоя отбор - да  Peace
Като ти е банално, вместо да се тормизиш, не ги чети.
А кой колко си може се вижда мноооого, ама мноого добре  Mr. Green

# 455
И кой толкова възразява срещу миналото? Мен ли визираш? Ако е така прочети защо съм го написала Peace

Xylometazolin, на едно мнение сме - все едно се пише.

# 456
И кой толкова възразява срещу миналото? Мен ли визираш? Ако е така прочети защо съм го написала Peace

Xylometazolin, на едно мнение сме - все едно се пише.

Каквото е пишело съм го прочела.
И аз това викам, все едно се пише, стискаме си ръцете тук  Crazy

# 457
Ненке,  не знам да съм писала, че не трябва да се говори за миналото. По-скоро ми е банално да чета все едни и същи  драсканици, дето и в изрази са непроменими, ама нейсе, кой колкото си може. Crazy

А на мен ако знаеш колко ми е втръснало да чета ваште изблици на гняв и колко лоша щяла да стане Тейлър, ама тя всъщност такава си е била и се прикривала, а Брук грешала, но с чувства и си търпяла последиците...къде бе, кога...но отговор не получих  ooooh!

Краси, Нена, страхотни сте!   bouquet На който не му отърва, да не ви чете  Peace

# 458
Е,ние пишем за миналото,но поне става въпрос за РЕАЛНО СЛУЧИЛИ СЕ неща.Най-вече в подкрепа на това,което твърдим.
Докато от вашия отбор се чува само..."Тейлър такива ще ги надроби...пияница,убийца, и прочие...което всъщност е доста далеч от ИСТИНАТА!
Затова и не искаме,поне аз не желая да коментирам неща ,които още не са давали...защото ужасно изкривявате събитията!

Както в случая с Тейлър-в днешно време:
Нито е перманентно пияна,нито е убила умишлено Дарла,за да се докопа до Торн,нито е нагънала всички мъжове ...В какво още беше обвинявана?

Докато ...аз и по-напред писах,Брукаситка цял живот повтаря все едни и същи грешки,отново и отново и отново...до безкрай.И по нищо не личи ,че на тая възраст вече има някакви поне малки наченки да поумнее и да спре да руши семейства,да наранява хора,при това най-близките си ,без да й пука какво им причинява...както в случая с Бриджет днес.
 Shocked   Тя била изревнувала,надявала се Бриджет да не може да направи нищо,за да й отнеме Ничо и най-спокойно отиде да се секси с него,след като видя ,че дъщеря й страда.Че и Бриджет беше "така нахална " да й каже ,че още обича мъжа й...
Ей на това се вика "страхотна майка, дето много обича децата си и само за тях мисли"...УЖАС!  
По-скоро е съсредоточена в това,как да й пречат по-малко...

И докато вие фантазирате за Тейлър,като каква би ви се искало да стане,ама тя за жалост не се води по вашите желания    Mr. Green   ...то това ,горе ,за Брук е реално случило се.Не е плод на ничия фантазия!   Peace     

# 459
Краси, като говорите за миналото поне говорете истината, защото доста си изкривявате фактите, всички, до една Peace

# 460
Е,ние пишем за миналото,но поне става въпрос за РЕАЛНО СЛУЧИЛИ СЕ неща.Най-вече в подкрепа на това,което твърдим.
Докато от вашия отбор се чува само..."Тейлър такива ще ги надроби...пияница,убийца, и прочие...което всъщност е доста далеч от ИСТИНАТА!

Ами точно де , пишете за миналото , реално случило се , но от вашата гледна точка , която за нас е изкривяване на нещата.

Аз лично не съм коментирала бъдещето,  защото не съм го гледала.
Но това , което видях , това което се е случило е:
Тейлър е алкохоличка / пияница /  , Тейлър уби Дарла.
Т.е. това пак не е това , което ти мислиш и виждаш , въпреки , че аз това съм гледала.
За вас моето мнение и мнението на нашия лагер е изкривяване на нещата, също както вашето мнение за нас.

Никога двата лагера няма да се разберем.  Peace

Мисля , че това , кое е далеч от истината, всеки може да каже , но само за себе си.

Нека да има повече усмивки!   bouquet

# 461
Чудесно изказване на Брукзащита. Браво  bouquet  bouquet  bouquet

# 462
Ей, нашият отбор днес е направо неотразим - момичета, стра-хот-ни сте !!! За всички вас    bouquet

Nenna, държа да отбележа, че днес си във върхова форма ... (иначе казно...  кефиш мацка )    bouquet
Радвам се , че избра правилният и по-добрият отбор   Hug

.... , а Брук грешала, но с чувства и си търпяла последиците...къде бе, кога...но отговор не получих  ooooh!

Няма и да получиш ... щото ако ти отговорят, ще требе да раздам новите членски карти ...
А пък и след днешният разгром на противниковите силици ...ще има небивал наплив на нови кандидати за ТТ (Тийм Тейлър  Wink ) Mr. Green

# 463
  • Бургас
Цитат на: Miriel
Чудесно изказване на Брукзащита. Браво  

Както винаги.Браво и от мен!  bouquet

Оппа,къде точно го видя този разгром Джинджи?Не само че гледаме различни филми,ами май четем и различни теми. Joy Joy

# 464
Оппа,къде точно го видя този разгром Джинджи?Не само че гледаме различни филми,ами май четем и различни теми. Joy Joy

Е , не очаквах да си признаете ... ма съм убедена, че някак вътрешно си го знаете   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт