Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 914
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • somewhere near the sea
Едни и същи неща. Обаче докато при Брук те са заклеймявани, при Тейлър са оправдани.

........... Жалко, че е толкова лоша актриса ХТ.
Никой ли не оправдава Брук newsm78 Горката... Аз да не съм попаднала в друг форум. Thinking
Никой няма да търпи лоша актриса, нека не си кривим душата или да се правим на специалисти. Това, че не ти харесва нищо не значи. За мен Брук не е чак до там....ама си трая
Е,ние пишем за миналото,но поне става въпрос за РЕАЛНО СЛУЧИЛИ СЕ неща.Най-вече в подкрепа на това,което твърдим.
Докато от вашия отбор се чува само..."Тейлър такива ще ги надроби...пияница,убийца, и прочие...което всъщност е доста далеч от ИСТИНАТА!

Ами точно де , пишете за миналото , реално случило се , но от вашата гледна точка , която за нас е изкривяване на нещата.

Аз лично не съм коментирала бъдещето,  защото не съм го гледала.
Но това , което видях , това което се е случило е:
Тейлър е алкохоличка / пияница /  , Тейлър уби Дарла.Т.е. това пак не е това , което ти мислиш и виждаш , въпреки , че аз това съм гледала.
За вас моето мнение и мнението на нашия лагер е изкривяване на нещата, също както вашето мнение за нас.

Нека да има повече усмивки!   bouquet
Брех, днес за втори път съм съгласна.
Тейлър е алкохоличка, да, която прави усилие да се поправи, да остави пиенето.
Тейлър уби Дарла, да, но не нарочно, както се изкривяваше истината преди да дойде епизодът.
Тейлър мълчала за това, да, но се тормози и ще си признае и Торн ще й прости. Значи това не е изкупване на грешка.
Ах, ти, Тейлър, лицемерка такава Party
Последното и предпоследното изречение си ги взела от главата ми, но с обратен знак Hug

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 19:14 от Marsia

# 466
Ех, Марси, такова единомислие постигна днес с фенките на Брук, че напрааво трябва да почерпиш!   Laughing

Иначе си страхотна, както винаги, на точното място и право в целта!   bouquet Hug

# 467
Загадката в момента е защо Шейн обича да се маскира като просяк. newsm78

# 468
Според мен той в момента е маскиран като градинар. Joy

# 469
  • somewhere near the sea
Той ще отговори сам. Хектор го проучва и разбира, че е избягал от Атланта, където има мярка за неотклонение, дошъл в Л.А. да става актьор, но са го съдили за кражба, избягал и се крие от полицията. Но има още

# 470
Аха, ще си признае палячката, ама само да не е след 20г. като изневярата.
 Ах, какво почтена палячка е тя! Crazy

# 471
Бъди по- добър стратег. Прегрупиране е. Mr. Green

Подценяваш стратегическите ми умения  Wink
Само в критични моменти се налага прегрупиране ... сиреч ... разгрома вече е признат!!!  Mr. Green

# 472
Не само, не само.  Mr. Green
При намалял състав на противника следва прегрупиране , намаляване хората по фланговете, щото вече не са нужни. Няма срещу кого да застанат, разбираш ли ме?  Mr. Green

Красива вечер на всички! Hug

# 473
Метазолинке (все пак го разчетох  Crazy), поне за изневярата Тейлър си призна по собствено желание, не щото е глътнала топката и Сали й диша във врата като при русата амбиция.
Ако не беше издула платната хич биля нямаше да си каже  Naughty
Тейлър поне доброволно си изпя  Peace
Джинджи, душаааа  newsm51
Ама вярно хубави постове прочетох днес и от Краси и от Брукатака , от Марсия и от Джинджи  smile3508

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 18:10 от Nenna

# 474
А някой може ли да сподели с мен Тейлър защо в крайна сметка решава да признае на Торн и той връща ли и куклите и взима ли си парцалките?

# 475
При намалял състав на противника следва прегрупиране ...

Айде, ся ... намалял ... приток на въздух, на ток , внезапен главобол, зъбобол, гърлобол ... оправдания бол  Mr. Green

Метазолинке (все пак го разчетох  Crazy) ...

Joy Joy Joy разсмя ме ... пак   bouquet

Marsia, невероятен пост по-горе и специални благодарности за преразказите  Heart Eyes   Днес се възползвах от червеничкото  bouquet

Още едно доказателство, че измислянето на прякори, не ви се получава успешно  Wink

# 476
  • somewhere near the sea
А някой може ли да сподели с мен Тейлър защо в крайна сметка решава да признае на Торн и той връща ли и куклите и взима ли си парцалките?
Торн възнамерява да предложи на Тейлър. Отиват на Биг беър.(че къде другаде).Той й дава пръстен, но тя отказва да го приеме, докато не я изслуша.
 та...така става

# 477
Брук е невероятна Crazy Има невероятна визия,много красиви и топли зелени очи,които излъчват една особена топлина и добронамереност,които/за съжаление/ не съм срещал в никоя жена/ама то в България няма да я срещна,ама тва е друг въпрос/ Naughty
Бих искал жена ми да изглежда така като станем на 48 години Naughty
А и такава жена може да ти роди малки,сладки и руси дечица със зелени очи Heart Eyes Като прибавим към всички тези рядко срещани качества факта че е интелигентна жена с успехи в професията.......можем да кажем че е перфектна Naughty
Затуй отмятам ей тез опции:
1-Външността Naughty
2-характера й като цяло Naughty
3-Професията Naughty
4-Борбата й с мръсната кучка стефани Naughty

# 478
Фенче, а държиш ли всичките тез русите да са от тебе или няма значение, важното е да са руси със зелени очи?  Mr. Green

# 479
  • Разпиляна във въображението
И какво сега - жените, които имат деца от повече от един мъж да се застрелят ли?

Общи условия

Активация на акаунт