Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 891
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не е нужно да ми даваш линкове...и сама мога.
Съгласна съм, да постът ми е редактиран, но ако погледнеш времената, е бил последен в момента на редактиране и в същото време е писала и Nenna. ОК, не го е видяла тя, но писалите след това да, а пък аз за Ненна, понеже тя ме интересуваше конкретно си го повторих - някакъв проблем ли имаш? Можеш ли да намериш поне 5 поста с въпрос, редактирани с часове по-късно? Иначе
А при теб просто е очебийно как си дооправяш постовете сменяйки значението им, задаваш въпроси в постове преди часове и после чакаш отговор. Пример мога да ти дам с въпроса ти към Нена и мен наскоро. А колко елементарно би било ако си зададеш въпроса , следвайки диалога. Толкоз просто и логично!
си е просто измишльотина...

И ако ти се заяждаш с Брукхейтърките, моля те не прехвърляй това свое качество и на нас!  Peace

Извинявай много, това сега го виждам...но аз не се заяждам с бруйхейтърките, а си обсъждам филма с тях...ти си тази, която ме поучва как да си пиша постовете и изместваш разговора, от това което казах на Марсия към това как си пиша и редактирам постовете..

# 496
  • В средата на времето
Хм, интересно!!
 Няма спор, че е убийство, щото Дарличка веч' не е между живите и не по волята на Бог

Точно така..убийство си е ..в американските филми туй го водят непредумишлено, но си е убийство Peace

# 497
  • Разпиляна във въображението
Хм, интересно!!
 Няма спор, че е убийство, щото Дарличка веч' не е между живите и не по волята на Бог

Точно така..убийство си е ..в американските филми туй го водят непредумишлено, но си е убийство Peace

И ти ли Изида, и ти ли Бруте! Тейлър не удари Дарла, Дарла се удари в колата. Нищо, че точно тази кола не трябваше да е напътя точно в този момент, в който шофьорката, която обича леко и в много минимални количества без да злоупотребява ама никак, е решила да се качи в колата.

По повод по преден пост - Бриджит и Брук вече са с чисти сметки за мъжете Whistling

# 498
  • В средата на времето
Тейлър не удари Дарла, Дарла се удари в колата.

Joy то така де..но за съжаление, пак си е убийство Mr. Green Peace

Hug

# 499
Тейлър не удари Дарла, Дарла се удари в колата.

Joy то така де..но за съжаление, пак си е убийство Mr. Green Peace

Hug

Ама, ама, тя искаше да помогне на дъщеря си Cry Cry Cry

# 500
Доколкото разбирам, ако смъртта не е по волята на Бог (как точно ще изглежда таз смърт по волята на Бог не ми е много ясно), непременно е убийство. И няма други варианти  newsm78
Интересно тогава инцидентът къде ще го квалифицирате  newsm78
И е факт, че Дарла прелетя (ще се повторя) като умиращ лебед и се натресе на Тейлър. Която и кола да беше минала, Дарла пак щеше да се размаже като масълце на филийка (ауу, че черен хумор  Crazy)
Тя поне е искала да помогне на дъщеря си, а Шаври щеше просто да я остави да се оправя сама (тя и без това цял живот си го прави) и да бЕга бърже при мъжлето си, че да му покаже розовата си нощничка  Mr. Green

# 501
Нена, първото ти изречение нещо не ми се връзва. Не разбирам какво ни питаш.

Факт е, че именно колата на Тейлър мина и я прегази. Това ясно се видя. И ако не беше колата на Тейлър изобщо не е ясно дали е щяла да е друга кола.

Последното ти твърдение е плод на голямо въображение, защото Брук също се страхува за децата си. И съм сигурна, че първо щеше да се срави по-добре. Поне ще е с бистър ум, а няма да е пила. И Тези розови нощнички - какво да прави жената като иска да прави секс с мъжа си. Да не би докторката да заблазняваше Рич плътно навлечена newsm78

# 502

Факт е, че именно колата на Тейлър мина и я прегази. Това ясно се видя. И ако не беше колата на Тейлър изобщо не е ясно дали е щяла да е друга кола.

Последното ти твърдение е плод на голямо въображение, защото Брук също се страхува за децата си. И съм сигурна, че първо щеше да се срави по-добре. Поне ще е с бистър ум, а няма да е пила. И Тези розови нощнички - какво да прави жената като иска да прави секс с мъжа си. Да не би докторката да заблазняваше Рич плътно навлечена newsm78

Първото ми изречение няма въпросителен знак, следователно не е въпросително. Значи с първото изречение нищо не питам  Peace
Можеше пък и да мине друга кола и пак да я размаже, т.е. има го момента на вероятността, което за мен си е инцидент.
Брукасита ще е с бистър ум, ако случайно не се е надрусала с хапчета преди това  Laughing
Или ако Бриджит изобщо успее да се свърже с нея, щото тя в леглото надали си взема телефона (не за друго, ми нощничката няма джобове), пък тя прекарва доста време по леглата на мъжовете  Joy

# 503
  • София
Тя поне е искала да помогне на дъщеря си, а Шаври щеше просто да я остави да се оправя сама (тя и без това цял живот си го прави) и да бЕга бърже при мъжлето си, че да му покаже розовата си нощничка  Mr. Green

Е, това не го знаеш! Само си говориш...

И е факт, че Дарла прелетя (ще се повторя) като умиращ лебед и се натресе на Тейлър. Която и кола да беше минала, Дарла пак щеше да се размаже като масълце на филийка (ауу, че черен хумор  Crazy)

Но е факт, че шофьорката причинила инцидента беше пила/пияна, и това не е първият инцидент с нейно участие...а последиците, че помагаше на дъщеря си, са че друго дете остана сираче...и че изправени пред съда няма. Дали ще има наказание и под формата  - пак съдът решава!

# 504

Напъни се и разбери ... ( с твоите камъни, по твоята глава ) Whistling

Ма разбира се, че която й кола да минаваше, щеше да отнесе прелитащата Дарла  newsm78
И това ли не е ясно  Thinking

# 505
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Хм, интересно!!

И ти ли Изида, и ти ли Бруте! Тейлър не удари Дарла, Дарла се удари в колата. Нищо, че точно тази кола не трябваше да е напътя точно в този момент, в който шофьорката, която обича леко и в много минимални количества без да злоупотребява ама никак, е решила да се качи в колата.

Aйдеее РЕСТАРТ...Така... Тейлър пие 2 чаши вино след емоционален разговор с Рич...Телефонът звъни...Фийби спукала гума...Някакъв прошляк я обикаля...Т.го чува по отворения телефон...и търтва да помага на детето си без да се сети че е пила......Давайте нататък...Препостването е разрешено,дори препоръчително...След около 10 дни сме пак тук,където ''шофьорката е решила да се качи в колата..." Mr. Green

# 506
  • София
Малка поправка - цялата бутилка беше празна...това са поне 4 чаши вино!

Е как пък само това ви прави впечатление, помагала на детето си, добре му помогна - милата Фийби не е на себе си. Сега помага и на сирачето Али и затова удобно си трае за "инцидента". Ами като е инцидент - признай си, бе жено, остави правосъдието да реши...

# 507
Когато човек няма какво смислено да каже, измества темата  и това е много добър похват,използван най-редовно от Фенклуба  Peace Поздравления  newsm17

Сузи, правилно си усетила посоката на вятъра  Joy Среща след 10 дни на същото място  Laughing

# 508
Малка поправка - цялата бутилка беше празна...това са поне 4 чаши вино!

Е как пък само това ви прави впечатление, помагала на детето си, добре му помогна - милата Фийби не е на себе си. Сега помага и на сирачето Али и затова удобно си трае за "инцидента". Ами като е инцидент - признай си, бе жено, остави правосъдието да реши...

Това удобно си трае е много точно казано  Peace
Сигурно имаш предвид Брук, която удобно си трайкаше, че хем се сексила с мъжа на брат си, докато той (както си мислеше тя тогаз) почуква на вратата на св. Петър, хем че бебе май й е наравил тоз палавник (Тук идват на помощ тестовете за бащинство, сигурно Брук в лабораторията поименно я знаят вече  Mr. Green)
Добре, че беше таз стара лисица Сали, та Брукасита да си изпее. Иначе никъв шанс нямаше доброволно да си изплюе камъчето  Crazy

# 509
  • София
Когато човек няма какво смислено да каже, измества темата  и това е много добър похват,използван най-редовно от Фенклуба  Peace Поздравления  newsm17

Сузи, правилно си усетила посоката на вятъра  Joy Среща след 10 дни на същото място  Laughing

Брей, явно вече четеш мислите на Nenna, и знаеш, че ще измести темата...още преди да го е написала.

Общи условия

Активация на акаунт