Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 882
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Когато човек няма какво смислено да каже, измества темата  и това е много добър похват,използван най-редовно от Фенклуба  Peace Поздравления  newsm17

Сузи, правилно си усетила посоката на вятъра  Joy Среща след 10 дни на същото място  Laughing

Брей, явно вече четеш мислите на Nenna, и знаеш, че ще измести темата...още преди да го е написала.

Кой точно го казва  smile3532

# 511
Брей, явно вече четеш мислите на Nenna, и знаеш, че ще измести темата...още преди да го е написала.

Неуспешен опит да прехвърлиш топката. Пробвай пак  Laughing

Всъщност имам предложение - секса с Джеймс може да го захванеш пак ... виж как ти помагам  Mr. Green

# 512
  • София
Когато човек няма какво смислено да каже, измества темата  и това е много добър похват,използван най-редовно от Фенклуба  Peace Поздравления  newsm17

Сузи, правилно си усетила посоката на вятъра  Joy Среща след 10 дни на същото място  Laughing

Кой точно го казва  smile3532
Дарлинг,  ако неси забелязала говорехме за Тейлър, и обсъждахме ПАК инцидента/убийството..а не Брук...кой измества темата? Пробвай пак!

Лека нощ! Стана тъпо и досадно - не е необичайно Sad

# 513
Когато човек няма какво смислено да каже, измества темата  и това е много добър похват,използван най-редовно от Фенклуба  Peace Поздравления  newsm17

Сузи, правилно си усетила посоката на вятъра  Joy Среща след 10 дни на същото място  Laughing

Взема пример от вас момичето, нали е от новодошлите, бързо възприема   Laughing

# 514
А аз писах: кой точно го казва? Кое не разбра? Колко пъти аз питах аджаба щеше ли да си признае Брук или не и получавах в отговор критики срещу Тейлър?
Сори, дарлинг, ама що да се хАбя аз, като и вие не се хАбите

# 515
Дарлинг,  ако неси забелязала говорехме за Тейлър, и обсъждахме ПАК инцидента/убийството..а не Брук...кой измества темата? Пробвай пак!
Лека нощ! Стана тъпо и досадно - не е необичайно Sad

Преди туй не говорехме за Тейлър ...а за опашката от недоброжелатели край Брукасита . Броихме ги ... ма понеже бройката не ти изнасяше нещо и измести темата с убийството на Дарла ...малко ни в клин, ни в ръкав ти се получи. И, когато беше разконспирирана (за кой ли път  Wink  ) се измъкна малко нескопосано , че видиш ли - друг ти измества темата и вече ти е тъпо и досадно .... Laughing

Накрая се измъкна по терлички ... не е за сефте  Crazy

# 516
Цитат
Бих искал жена ми да изглежда така като станем на 48 години
Ами,фена,почвай да събираш пари и да трупаш капитал,че пластичните хирурзи хич не са евтини!
Цитат
А и такава жена може да ти роди малки,сладки и руси дечица със зелени очи
Може и да не са от теб...ама това няма значение...от брата,таткото, нали все от родата,ще  наследят  гена на родата...  Joy
Цитат
По повод по преден пост - Бриджит и Брук вече са с чисти сметки за мъжете
Да,след като Брук най-нахално каза на дъщеря си ,че се надява Бриджет да не направи нищо,с което да застраши брака й...и изобщо неинтересувайки се от факта,че дъщеря й страда!Определено Брук е с чисти сметки...
Цитат
Факт е, че именно колата на Тейлър мина и я прегази. Това ясно се видя. И ако не беше колата на Тейлър изобщо не е ясно дали е щяла да е друга кола.

Последното ти твърдение е плод на голямо въображение, защото Брук също се страхува за децата си.
Да,толкова се страхува,че заряза Бриджет да плаче и да страда ,за да изтича да облече работния костюм /разбирай секси бельото/ , та дано Ничо й върже...
Цитат
Цитат на: Nenna в Понеделник, 02 Ноември 2009, 22:27
Тя поне е искала да помогне на дъщеря си, а Шаври щеше просто да я остави да се оправя сама (тя и без това цял живот си го прави) и да бЕга бърже при мъжлето си, че да му покаже розовата си нощничка  Mr. Green
Lana:
Е, това не го знаеш! Само си говориш...
Абе като знаем колко "помагаше " на децата си през тези 30 и...години,резонно е да се предположи,че изобщо нямаше да хукне да я спасява...

# 517
  • Край ''синьосиньото синьо море''
 Не губя надежда и очаквам някой да посочи поне един враг на Тейлър до момента...Знам,че съм наивна ...ама все пак... Praynig

# 518
  • В средата на времето
Не губя надежда и очаквам някой да посочи поне един враг на Тейлър до момента...Знам,че съм наивна ...ама все пак... Praynig

susy, ти къв враг търсиш да ти помогна Joy..ооо на Тейлър..това какво иде да покаже..ако няма враг?

# 519
Ами, иде да покаже, че е малко нещо по-читава от Брук...К'во друго Mr. Green

# 520
  • В средата на времето
Че Брук кой я мрази освен Стефка.. Mr. Green Стефка всички я знаем, че е клиничен случай..тя не е показателна за изследването ни Mr. Green..

Всички обичат Брук Mr. Green..малко като "Всички обичат Реймънд" стана.. Joy

# 521
Аз,пак си мисля и бира(тъмна) пия...Брук,Тейлър,Тейлър,Брук...Коя е по,коя е най...Ами айде да ги сравним по брой НЕодобряващи ги герои от филма...БРУК:Стефани(заради Ерик,Рич,Торн),Мейси(заради Торн),Сали(заради Мейси),Бриджит(зарадиДикън и Ник),Амбър(заради Рик),Шийла(заради Ерик),Дикан(заради Хоуп)......Толкоз се сещам засега....Допълвайте....ТЕЙЛЪР.......Ами за нейни врагове ....не се сещам newsm78 newsm78 newsm78
Препоствам щото явно не си чела...За това става въпрос  Simple Smile

# 522
  • В средата на времето
Врагове е много силна дума, susy  Peace Единственият враг на Брук, това е Стефка..само тя.. Peace Всички останали, които си посочила, може да не са одобрявали поведението на Брук за даден момент, но врагове чак..стига.. Simple Smile..хиперболизираш  Peace  Wink

# 523

Наивна си и още как  Mr. Green...темата вече е в друга посока...убийството на Дарла и ето ключа към него:

Цитат
Новата любов на Тейлър ще е бутилката и точно тази любов ще е в основата на убийството на Дарла. Интересно ми е как ще оправдаеш това престъпление. Само се чудя дали преди това или след това има чувства между Тейлър и Торн.... Но, ще поживеем и ще видим

Който се разпознае, може да свирка или да се спотайва 20-на години  Mr. Green
Това беше първа част, следва продължение...

# 524
Ах, Брукатака ,  истинска наслада за окото си  ... с това червеничкото    bouquet
Перфектното доказателство, как точно бяхме подведени преди време  ooooh!
Сега следва ... "Перфектаната буря " и  ... "Голямото измъкване "  Laughing

susy , задръж си мисълта така  Hug
Предвид новите обстоятелства, се налага да сменим темата тъй или иначе ...

Общи условия

Активация на акаунт