Реа, аз съм по бързо, лесно, вкусно. Признавам си готвя по задължение и без удоволствие. Та поради таз причина гледам да съм в кухнята възможно най-малко време.
. И коледно настроение нахлува в темата- супер
! Аз правих миналата година няколко вида сладки, ама такива къщи ми се виждат твърде сложни
.
. И пусни снимки на русото гадже да го видим
. С червената коса ми харесваше.
.
. Поли, ти не беше ли с подобен цвят?
! Сега с тези снимки установих, че имаш хубава шия, освен хубава прическа. И аз не смея да се разделя с дългата си коса, а пък като гледам на други, много ми харесват разни по-къси прически.
! Сега с тези снимки установих, че имаш хубава шия, освен хубава прическа. И аз не смея да се разделя с дългата си коса, а пък като гледам на други, много ми харесват разни по-къси прически.
!
! Ама през деня я нямам време, я не ми се пише!
! И аз искам къса коса, ама веднъж се подстригах и резултата беше плачевен
! Стърчи таз коса .... Всеки косъм си имаше мнение
! То тогава моята фризьорка ме предупреди, че косата ми е остра, ама кой да слуша
! Изписа ми някакви билкови таблетки за профилактика, но първо утре ще говоря с хомеопатката и тогава ще ги пия, ако резреши де!
! Но ще разбера
! Утре ще се отчета какво е станало!