Жената Лъв - 9-та част

• 22 407
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Поли , съжалявам мила, че така сте се подредили всички. Дано бързо се оправите.  Hug
Аз АБ, не давам ако няма поне 3 поредни дни Т над 38 Naughty На дребното сега давам Осцилукокцинум за превенция, но може да се дава и при първи симптоми.
Жу записвам и аз тази рецепта.

# 646
Аууууууу, много болни, ужас. И мойто мъниче е с ужасно силна хрема и само се моля да не вдига Т и да успея да я спра преди да е слязло надолу. 2 нощи почти не сме спали. Как не завали сняг няколко дни да прочисти и въздуха и вирусите.

Дидонски, добре си дошла, надявам се да ти е уютно при нас.

Рени, Чочо, благодаря за кафето и сладките.

Поли и ти с ужасни преживявания. Бързо да ви минава на всички, а утре всички дечица да са по-добре и да оздравяват.

Аз определено се моля за сняг.

Аз ли съм единсвената, на която мъжа й не я пита кво толкова си правила през деня, че си изморена. Може би защото и той се грижи за мъничето много и съм го оставяла с нея по цял ден и знае за какво става дума. Пожелавам на всички такива грижовни бащи.

Оставям ви, че сега едва смогвам да си свърша работата, а ходя да взимам по обед и храната на жужи.

# 647
Жу, знам я аз Мастерчето Peace. И понеже имам и дюли, ще взема да го спретна това. И двамата кашлят, но малкият по-малко. Иначе киха постоянно и изскачат безброй сополи ooooh!.
Камче, мерси, че ми напомни за осцилококцинум. Ще купя. Засега няма да го водя на лекар, че то там още по-лошо да го навра край болните Sick. На малкия половинка ли да давам?

...Аз ли съм единсвената, на която мъжа й не я пита кво толкова си правила през деня, че си изморена...

И моят не ме пита Peace.

Джуджанко, гадни сополи, горките дечица...

# 648
Ако ти се получи по-голямо количество,виж какво ме посъветва:
Цитат
После пълниш докато е още горещо в сухи бурканчете,затваряш и обръщаш.Те си се вакуумират самички.

# 649
  • София
Здравейте!
Оздравявайте бързо всички! Аз купих клеева тинктура, помня че Бенджи я препоръча. Нашата педиатърка до три дни не изписва антибиотик. А и след това преценява дали изобщо е необходим. Тъй че Поли, ти си познаваш детето, мисля че ще прецениш правилно  Peace. Само да се изкажа като бъдеща свекърва, че грипът много бързо засяга горните дихателни пътища и слиза като бронхит или пневнмония надолу  Confused.
Didonski, добре дошла при нас  Hug.
Тая рецепта с дюлите и аз съм я чувала, хвалили са ми я като много ефикасна. Само мисля, че беше в друга вариация - прибавяха се сурови орехи, но не съм сигурна.
Хаяси, всеки път като те чета, се усмихвам, защото и аз наричам синът ми Жужи и много често употребявам джудженце, като галено обръщение, дори и за близките ми  Heart Eyes.

# 650
Ако ти се получи по-голямо количество,виж какво ме посъветва:
Цитат
После пълниш докато е още горещо в сухи бурканчете,затваряш и обръщаш.Те си се вакуумират самички.

bouquet за пояснението Peace. Тъкмо се зачудих какво ще го правя като излезе повече.

Венче, дано не се стига до пневмонии Praynig. Щерката се чувства добре, няма Т. Затова и не смятам, че е нужен АБ. Хубавото при нея е, че като е висока Т, повръща и се оправя веднагически. Засега няма такива признаци.

# 651

Камче, мерси, че ми напомни за осцилококцинум. Ще купя. Засега няма да го водя на лекар, че то там още по-лошо да го навра край болните Sick. На малкия половинка ли да давам?

Поли писах ти!

# 652
Добро утро мацки!

Didonski , добре дошла!

Сори , мацки, обаче днес няма да се мяркам скоро ни тук , ни там.... Лек ви ден на всички!

# 653
  • София
Венче, дано не се стига до пневмонии Praynig. Щерката се чувства добре, няма Т. Затова и не смятам, че е нужен АБ. Хубавото при нея е, че като е висока Т, повръща и се оправя веднагически. Засега няма такива признаци.
Дааа, точно това имах предвид, че си знаеш детенцето и можеш да прецениш!
Наистина, дано не се стига до усложнения и всички болнички да се оправят бързо Praynig

# 654
Вий, надявам се, че всичко при теб е наред Hug.

Камче, къде Rolling Eyes?

Венче, Hug!

# 655
Добро утро драги  Hug
Някой ме е изпреварил с хубаво голямо кафенцееееееее, благодаря !
А за сладкишите на Чочо имам съмнение , че не са истински и затова ще ги изям всичките  Mr. Green благодаря !!!! Wink
Ние се събудухме към 9:30ч, дребният е с Т 37.5 казва , че го боли главата и корема.  Rolling Eyes
Закусиха по една голяма купа Нескуйк с мляко и това е добре, че не са изгубили апетит.
Вчера половината от нещата който бях решила да купя от аптеката бяха свършили както и осцилококцинума. Аз пак казвам , че купувам витамини мн хубави Апровит с 2 вкуса са - портокал и малина (май) аз взимам винаги с портокала и затова не съм мн сигурна кои е 2-ят вкус. Български са и не са скупи. Винаги имам и сироп за кашлица на Д-р Тайс.
Днес имахме планове да ходим на кино в МОЛ-а да гледаме 3D „Облачно с кюфтета” , ама дали ще стане..............ще видим.

Didonski добре дошла в отбора  Hug От работа ли пишеш или от дома? Разкажи нещо за теб, моля!

Пол снощи пълно мъртвило в скайп. Нищо не си пропуснала  Heart Eyes

Да съобща и аз времето във Варна: хубаво е , не е мн студено и се мъчи слънце да грее, ама никой не иска такова време вече, иска някакво студено дето да умъртви по този начин  #2gunfire гадните бацили.

# 656
Я,бързо да оздравявате всички... smile3513
Засега всички вкъщи сме здрави  newsm68-дано само Йоан да не лепне нещо от ДГ  newsm17,че мисля др.седмица 1 противогрипна ваксина да му бия  newsm12
Аз сИга мисля Идин сИриал да гледам по БТВ-то /турски/.Досега само ПЕРЛА  и ПЪТИЩАТА НА СЪДАТА гледах,ама и този в 11ч. /КЪСЧЕТА ЖИВОТ/ не е за изпускане  Peace

Ето по 1 аператив преди обяд!

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 11:08 от чочо-сан 1

# 657
Чочо съветвам те да не слагаш на детаца си и на вас никакви ваксини  Naughty

Хора знаете ли кво ми се случи? Децта искаха орехи да им счупя. Почнах аз с орехотрошачката ( ръчната) почти натроших една купичка и тя се счупи  Shocked аз съм Херкулес  Rolling Eyes егати боклуците дето правят..................

# 658
  • София
Хора знаете ли кво ми се случи? Децта искаха орехи да им счупя. Почнах аз с орехотрошачката ( ръчната) почти натроших една купичка и тя се счупи  Shocked аз съм Херкулес  Rolling Eyes егати боклуците дето правят..................
Ха ха, ти си скица  Joy!

Чочи, в разгара на грипна емидемия май не е препоръчително да се слагат каквито и да е ваксини  Rolling Eyes. Ммм, пих кафе, ама ще си взема от аперитивчетата. Само си представям, че са безалкохолни, че съм с колата днес  Mr. Green.

# 659
  Аз от 2 дни съм с ужасно главоболие. Въпреки това ходих преди малко със съседката да поръчам торта за РД на дребния за детската градина. Иначе и дребния е болен. Вчера се раздриска нещо, че и аз леко. Подозирам, че майка го докара тва от гръцко, щото като дойде първия ден много я боля корем и беше абонат на 00  Rolling Eyes. Сега давам прахчета и се надявам до петък да е ОК за РД. И големия е болен, кашля от много време и подозирам, че е направил бронхит. Не смея да го заведа на лекар, че там само болни  Rolling Eyes, а и не можем да си нагодим времето. Когато не е на училище, аз пък нямам кола и обратно  Rolling Eyes.
  Дидонски, добре дошла! Аз подозирам, че се познаваме с теб, щото имам записан мобилен телефон на една съфорумка със същия ник. Е, не само телефона, и кафенце пихме на Макдоналдс преди 2 години и нещо  Laughing.
   Аз от днес се захващам с големите приготовления за РД на дребния. Дано успея до петък да приготвя всичко и дано гоститв ни да останат здрави до тогава  Praynig!
   Поли, за гърлото / ангина/ вземи на каката хомеопатични - меркуриус солубилис 15 СН и пирогениум 15 СН. Да ги смуче по 5 дражета през 2 часа като ги редува /първо МС, след 2часа П/ и така 3 дни. Гарантирам ти, че гърлото ще спре да я боли още първия ден  Peace. Няма да се наложи изобщо да пие АБ, да не говорим за Т. Ако сега не и дадеш нищо за гърлото, може да направи ангина.

Общи условия

Активация на акаунт