Жената Лъв - 9-та част

• 21 882
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • И аз не знам къде...
Добро утро  Hug!
Поли, мерси за кафенцето  Peace!

# 76
Добро и от мен  Heart Eyes
И аз отивам да си оставя ремаркето за да учи   и да сполучи.
Поли,мерси за закуската и кафенцето  Wink

# 77
И тук да ви питам щото вкусовете ни като гледам са еднакви  Wink някой правил ли е лесен, бърз, вкусен, красив пай?
Реших ,че ще правя и това за Хелоуин Mr. Green Ако няко знае, моля помагаите, сега отивам да зяпам в Готварския ( при тази мисъл и ми потичат лигите  Mr. Green)

# 78
хахахахах,Рея,мойта къща ще   е еднофамилна с едно общо помещение.Външна изолация   няма да слагам,днес ще скокна до Била да видя какви бои имат за мазилката.Как ще публикуваме ? Аз предлагам на Акт 14 и в завършен вид-за общата комисия на Акт 16.От там на сетне ще мислим за обзавеждането и дали ще има гараж с два елена и шейна  Laughing

# 79
Да си призная без бой - успахме се днес!  Embarassed Кога е звънил телефона, кога съм го спряла.... ooooh! Аз добре че имах курабии да 'апне дятето по път, че иначе щеше да седи гладно до 100 часа Embarassed Ама хванахме звънеца на косъм.  Mr. Green

Теди!   bouquet Супер снимчица си сложила на новата темичка!

Поли, мерси за кафето  bouquet ....обаче от тая снимка сега съм зверски гладна... Confused Може ли такива работи 'начи, и Норчето за пайове говори... стига бе хора - няма 9 часа.

Жу,  newsm78 а?

# 80
хахахахах,Рея,мойта къща ще   е еднофамилна с едно общо помещение.Външна изолация   няма да слагам,днес ще скокна до Била да видя какви бои имат за мазилката.Как ще публикуваме ? Аз предлагам на Акт 14 и в завършен вид-за общата комисия на Акт 16.От там на сетне ще мислим за обзавеждането и дали ще има гараж с два елена и шейна  Laughing

newsm78

# 81
wee.jess ,  Joy
За медени къщи говорим  Laughing   
http://2009.snimka.bg/cooking/koledni-k-shtichki.422765
Строят се по специална технология   .

Малееееее,верно ли не ме разбрахте  Joy

# 82
Жу как да те разберем бре душа???? Rolling Eyes то актове 14-16 то кво ли не? Къщата е супер бре, егати , искам иа з да живея в нея  Mr. Green
Лееле кво намерих в готварският - ще правя пръсти на вещица за ядене хахахах само дето незнам италиански и не мога да преведа всичко
Някой да знае италиано? Rolling Eyes

# 83
Знам гръцки,ако има такъв вариант-давай.

# 84
Жу тя не е няква сложна рецепта , надявам се да помогнеш
 глейд=те, глейте ще падна от стола бре хора Laughing
а в тоя сайт кви чудеса има........................ама истински , направо нямам думи
http://ricette.giallozafferano.it/Dita-della-strega.html

# 85
Жу тя не е няква сложна рецепта , надявам се да помогнеш
 глейд=те, глейте ще падна от стола бре хора Laughing
а в тоя сайт кви чудеса има........................ама истински , направо нямам думи
http://ricette.giallozafferano.it/Dita-della-strega.html
Оле, супер яки са, чак ми се пригади  hahaha
Реа, можеш да оставиш някой бадем недообелен, все едно са и мръсни ноктите.  Joy

# 86
smile3513
КРАЙ - аз отивам да ям ( не пръсти, де  hahaha - ама много готини  Mr. Green )

Нека на вашата съвест тежи огромната "мазна" баница дето ще я погълна  smile3534

# 87
ОХооооо, добро утро. Аз докат сканирам рецептите вие сте изписали темата.

Ай ся някой да ме светне как да ги публикувам без да заемам 3 страници за 1 пост.

# 88
hayasy, качи ги като снимки някъде (Snimka.bg, photobucket...) и им пусни само таг-чета тук - Стр.1, стр.2... т.н. Ако не знаеш как - свиркай

# 89
Сега ще пробвам, ако видя зор ще свиркам  Whistling

Момичетааааааааа, не става със снимка бг, те са на PDF  и не иска нещо.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 09:44 от hayasy

Общи условия

Активация на акаунт