Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 52 005
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Привте в новата темичка!
Тодоран,и ние се възползвахме от сайта,благодаря   bouquet
М/у другото какво стана с Теди на АВО-то? Ходи ли и при кой?
liani, Теди се отказа от английския, защото искаше да ходи единствено и само, ако му преподава любимата Мила. Това обаче няма как да знаем. А и той предпочете да спортува тази година. На две извънкласни занимания няма как да го водим.

# 16
  • София
Привет и от мен в новата тема.Марчелка,страхотно заглавие  bouquet

Ние нямаме съществени проблеми в у-ще.Само дето моя Убавец ми съобщи в 19ч,че за утре му трябват природни материали #Cussing outТа хукнахме с фенер в тъмното да събираме шумки и цветенца.Ще имат  съсетазание по математика за второкласници  другия месец и той пожела да ходи.В АВОто бях писала,че се чудят дали да го местят в по-долното ниво,че е по-малък от другите и по-трудно се справя с писането,но след 2седмици нещата са различни и госпожата е доволна от него.Той също се чувства по-уверен и решиха да остане в горното ниво.Дори в някои отношения се справял по-добре и от другите деца-3то и 4то класници Heart Eyes Не можах да не се изфукам Blush
Ние минахме през болната вълна,е още подкашля и бърше нос,но се преживява.Бързо оздравяване на всички болнички.

Тодоран,писали сме заедно Simple Smile Росен също ходи и на плуване 2 пъти седмично.Трудно му е ,но той е толкова отнесен,че мисля че малко повече натоварване ще го държат по-концентриран.

# 17
Хоп-троп и от мен!
donsita , в коя Британика ходите?

# 18
# 19
Трудно му е ,но той е толкова отнесен,че мисля че малко повече натоварване ще го държат по-концентриран.

На това разчитам и аз. Лъчи също има много извънкласни занимания, на моменти се чудя как успява, друга тема е каква е логистиката покрай тях. ooooh!

# 20
  • No Line On The Horizon
Аз да похваля Мия, че има 5 на теста по френски. Приятно съм изненадана, а тя горката не разбираше защо се радвам.
По английски в Берлиц е добре. Ходи с голямо желание и се старае.
В неделя ще е на олимпиада по математика, аз много се чудех дали да я запиша, но тя прояви желание.
От понеделник тръгва отново на занималня, експериментът с ученето у дома приключи  Joy

# 21
здравейте мили дами Simple Smile, казвам се стела и имам дъщеря второкласничка- деница (7г.). живеем в щата индиана, сащ. любопитно ми е каква е учебната програма по математика за втори клас в българия, уви не успявам да я намеря онлайн, моля ви за информация. интересува ме и дали се предлага свободно учебник и уч. тетрадка в книжарниците, да изпратя майка ми да ни ги купи (тя живее във варна).
благодаря ви   bouquet

# 22
  • София
stella_ars добре дошла ! Hug
Да, учебниците се продават свободно...  Wink Wink

# 23
здравейте мили дами Simple Smile, казвам се стела и имам дъщеря второкласничка- деница (7г.). живеем в щата индиана, сащ. любопитно ми е каква е учебната програма по математика за втори клас в българия, уви не успявам да я намеря онлайн, моля ви за информация. интересува ме и дали се предлага свободно учебник и уч. тетрадка в книжарниците, да изпратя майка ми да ни ги купи (тя живее във варна).
благодаря ви   bouquet

По книжарниците свободно можеш да си купиш всякакви учебници и помагала за 2 клас. Продажбата им е свободна. Изборът е много голям. Това е така, защото всеки учител сам избира по какъв учебник да преподава. Колкото до учебната програма, не зная дали официално я има публикувана някъде, но според мен може да ти свършат работа и годишните разпределения, които задължително правят всички учители в началото на учебната година. Виж тук например: http://bglog.net/nachobrazovanie/32629

# 24
Ще имат  съсетазание по математика за второкласници  другия месец и той пожела да ходи.

Росен също ходи и на плуване 2 пъти седмично.Трудно му е ,но той е толкова отнесен,че мисля че малко повече натоварване ще го държат по-концентриран.

И Теди пожела да участва в математическо състезание на 7.11.
Радвам се, че Росен напредва така добре с езика. Браво!   bouquet
А къде плувате?

# 25
  • sf
Това състезание само на вашето училище ли си е?
Питам,защото аз гледах в оф.сайт и националното състезание по математика е януари  Thinking

# 26
Здравейте мами-сладурани, честита нова тема и благодаря на Марчела за прекрасното оформление!!!  bouquet

В неделя ние също сме на олимпиада по математика, аз нямах намерение да я записвам, но тя много иска, та се предадох.
fros, можеше да се видим на олимпиадата, но баща й прояви желание да я заведе, ще видим все пак има време до неделя. Ние сме от Пловдив и при нас е сега олимпиадата и е за цялата Пловдивска област.
donsita, много ми харесаха тиквите  за Хелуин, поздравявам те за чудесното хрумване  Heart Eyes  bouquet

Само дано са здравички дечицата ни !  Praynig

# 27
Стела здравеЙ добре дошла при нас ще се радвам ако споделиш по каква програма и по колко часа на ден учите  bowuu  bouquet Марчелка темата е страхотна ........Аз подкрепям също казаното от АНА за ДЖЕСИКА.Не ми се иска да почваме и таз тема със спорове. МАрчелче попитаме в миналата тема  за таткото да изписаха го още миналия вторник и сега е на работа Confused.На малката вчера бяхме 5 часа в МВР болницата за УНГ но беше много щастлива че доктора е извадил крокодила(така и каза зада не мърда) Тя попита нали не е женска да има още newsm78 Joy hahaha Ушичките и 2 те са възпалени от хремата която слава богу не се стича на зад .За капак на всичко беше с много ушна кал(крокодили) при положение че аз само леко отвън почиствам с клечка не бутам вътре #Crazy #Cussing out Та сега 40 лева за капки за  уши и нос .

Моля за инфо къде ще е олимпиадата

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 09:15 от DIVA_ORHIDEQ

# 28
  • нейде там, където ....
Ние ще сме в СМГ - Софийски математически турнир, на 07.11. За друго мероприятие - не знам.

# 29
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН ВЪПРЕКИ ЧЕ ВИ ЧЕТА РЕДОВНО ВСЕ НЕ МИ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА ПИША МНОГО ХУБАВА ТЕМИЧКА БЛАГОДАРНОСТИ НА МАРЧЕЛА   smile3525 АЛЕКС ОЩЕ Е БОЛНА И СКУЧАЕ

Общи условия

Активация на акаунт