Asi / Гордата Аси - 10-та тема

• 34 870
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Иве, ББ зна4и дове4ера ще се целунат под дъжда и в гръб ще ги изненада полиция??? ТОва ли беше 34 края...по4нах и 35,ама не разбирам да му се невиди Confused  Евала,4е си седнала да ги смяташ...не е ли много къса серията дове4ера Thinking

Искам и аз да подпиша писмото до Нова,има ли такова Thinking

# 31
Относно възможната анкета за Аси и Демир, която може да се предложи тук, предлагам да се включи и за двамата и опция "заради способността им да обичат силно" или нещо подобно, защото аз  харесвам Демир точно заради това.

# 32
  • София
maimunka2
ББ няма целувка, само се прегръщат в дъжда пред чифлика, тръват към колата и полицията идва.....

къса - дълга - това е положението, няма да слепят двата сезона и според мен, но  знае ли човек - те тия от Нова са непредсказуеми, така че ще видим довечера.... Hug

Няма писмо до Нова, влез в сайта им там има форум и теми, трябва да се регистрираш, за да можеш да писателстваш  bouquet

# 33
  • Бургас
Отивам Mr. Green

Знаехте ли ,4е Ахмет Доган се казва Ахмет Демир Доган Confused

# 34
  • София
Отивам Mr. Green

Знаехте ли ,4е Ахмет Доган се казва Ахмет Демир Доган Confused

не само това, сина му се казва Демир Доган - живее срещу мойта врата Mr. Green

# 35
  • Бургас
Стига де Grinning Егати съвпадението Mr. Green

Прили4а ли на наш Демир Crazy

# 36
  • София
Стига де Grinning Егати съвпадението Mr. Green

Прили4а ли на наш Демир Crazy

хихихих не, хубавец е, но е много бял и със сини очи, не прилича на наш Демирчо Mr. Green

# 37
Добро утро и от мен,
Аз вече престанах да им се ядосвам, за тях важи с пълна сила : човек сам си причинява неприятности, на които и най-големия му враг не е способен.
Все пак това е филм ( при това сапунка) и много от постъпките на героите  и случките са  преувеличени. ББ Наслаждавам му се на Демир , защото все още е без мустаци. С тия мустаци не ми харесва много.

Мислех си, че ситуацията на Аси и Нериман е почти еднаква, като Нериман ( дали заради годините и натрупания опит) постъпва засега по-разумно от Аси. Отиде и говори с Ихсан директно.
По отношение на разговорите между Сухейля и Ихсан - поставям се на мястото на Сухейля и на мен би ми било приятно да знам, че човекът който си обичал тайно цял живот също е мислил за теб, също не те е забравил,че си оставил някакъв отпечатък върху него.   newsm78 newsm78 newsm78

Сърмашък, по-умна от дедко се оказа, хубав съвет му даде - да остави алъш вериша и да си живеят живота, ама кой да я слуша. Joy Joy Joy

# 38
за любопитните относно довечера:

Така, сутринта смятах на елката и днес ще си догледаме 34 серия, т.е когато Демир отива при Аси. Без частта, която изгледахме снощи са някъде около 56 минути. Това коментирахме и с Морган, че според нас няма да дадат началото на 35 серия, по- скоро ще пуснат малко реклами повече. Така, че момичета гответе се и днес за гърч, светлинката в тунела ще се покаже в края на серията, ако съм сметнала правилно

ББ:И моите сметки това показват,остават ни точно около 56 мин. до края на 34 серия.Светлината наистина е точно в края на тунела,ама и тогава нямаше да я видим,ако не беше Дефне.Че тия двамата са големи диванета. smile3555

# 39
Добро утро и от мен  Hug

Морганче- бързо оздравяване  Hug

Галина малина- страхотни клипчета правиш, Браво   bouquet

# 40
Оф тупик:
Абе момичета, какви са тия чаши, в които в турските филми всички пият чай, сега и на последната снимка ги виждам? Това нещо национално ли е, традиционно? Много ми харесват, стават и за вазички

# 41
Да ,това са им чаените чаши.
С различна вместимост -50,60,80,90 ,125 ,135 мл.
Обикновени,кристални,с гравюри,с кантове ,най-различни.
Във Варна съм ги виждала в Пикадили -обикновени на ''Пашабахче''  каквито са на снимката в поста на bliznacite2004
Навсякъде-магазини ,пазари,вкъщи пият чай от тези чаши.Първо звука ,който излиза като си разбъркват захарта с малка чаена лъжичка ,ме вбесяваше,но после  се свиква.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 11:36 от sevi_nil

# 42
  • София
Уф и аз лягам до Морганчето.
На работа съм ама ми е толкова зле а не мога да взема болничен.....
Така че само ще ви чета.
Не ви и целувам щото съм бацило и вирусоносител....

# 43
добро утро!кво ви става на всички та се разболяхте бе,що тъй?мойте деца и те тъй смъркотят!чакайте,не е застудяло още и се пльоснахте!аз пък нито снощи нито тая сутрин повторението не можах да гледам и ся само скляпам пред коментарите ви!ама като чета работата още повече се оплескала!

# 44
  • Бургас
Моми4ета тъкмо щях да казвам колко ме кефи Дефне..ББ: За  нищо не може да се сдържа...и аз съм така...уж тайни майни..и за Сухито каза на Аси,и за предложението на Али каза на Демир и сега 4е Аси е отказала ще каже...просто е бонбон..винаги иска нещата да се оправят и да се говори направо..за разлика от сестра си де...

Общи условия

Активация на акаунт