Ние се позагубихме малко, ама мнооого ни липсвахте.

Причината да "поизчезнем" беше съвсем банална - мама почна лекции и организацията стана малко по-сложна.
Иначе кратък отчет да дадем: Хилендара е 71см. и тежи близо 8.200кг., през по-голямата част от времето стърчи като сурикат по диваните или бръмчи с проходилката, яде всичко без кисело мляко и риба (напоследък обаче почва да ми отказва категорично АМ и се виждам в чудо

Ето малко снимков материал за доказателство:
Надявам се не съм изпуснала много от случилото се при вас и се радвам, че ви намирам все така бодри и забавни.
Дидерончо, от все сърце ти желая всичко най-най!

И не на последно място да благодаря на Калинчето Пенкова за милата покана да се "завърна" в редиците на февруарки 09. Страхотна си, много приятно ми стана

Вече ще съм по-редовна, обещавам.
Според симптомите личните лекали ще преценяват дали е той или не и ще изписват лекарства.
, и сега да иска да я омилостиви с някой музикален поздрав, току виж се смилила да ги покани на парти за РД 
правя я с готови кори и си бъркам домашен крем-нишесте(може и от тези на д-р Йоткер).Редя корите като ръся разтопено масълце между тях, изливам крема и върху него нареждам още 2-3 кори и пека. 
Щях да ви казвам,но забравих.Рано сутринта бях взела Гошко при мен,защото нещо мрънкаше и си заспахме. Когато се събудих какво да видя...наш Гочо си седнал,докопал дистанционното,пуснал телевизора и си гледа детско филмче.Луда работа
От сега се започва 
МОЛЯЯЯЯЯЯ