Февруарчето посреща с песен свойта първа златна есен

• 25 747
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
 Здравейте, мами и бебоци!  wavey

Ние се позагубихме малко, ама мнооого ни липсвахте.  Hug
 Причината да "поизчезнем" беше съвсем банална - мама почна лекции и организацията стана малко по-сложна.
 Иначе кратък отчет да дадем: Хилендара е 71см. и тежи близо 8.200кг.,  през по-голямата част от времето стърчи като сурикат по диваните или бръмчи с проходилката, яде всичко без кисело мляко и риба (напоследък обаче почва да ми отказва категорично АМ и се виждам в чудо Rolling Eyes ), но като изключим последното е усмихнато и много жизнено дете, което ни кара само да се гордеем  Heart Eyes

Ето малко снимков материал за доказателство:

Надявам се не съм изпуснала много от случилото се при вас и се радвам, че ви намирам все така бодри и забавни.

Дидерончо, от все сърце ти желая всичко най-най!   bouquet

И не на последно място  да благодаря на Калинчето  Пенкова за милата покана да се "завърна" в редиците на февруарки 09. Страхотна си, много приятно ми стана  Hug

Вече ще съм по-редовна, обещавам.  Blush

# 361
Честити месечинки на днешните юнаци!Да растат здрави,умни,усмихнати и обичани деца!

Фокси,в някоя от старите темички имахме направени импровижирани номинации в много области.На мен лично ми харесва идеята много!И още веднъж ти благодаря за усилията по първата страничка и за позитивните постове вътре в темичката ни!
За снимките с мамите - аз за съжаление нямам много такива защото все аз снимам.Ето една по скорошна,но пък лицето ми е отрязано  Mr. Green

Лукрециана,пиши как сте да не ви мислим  Hug

Мартеничка,прекрасна е Хилендара!

За свинския грип - снощи по новините,а и в нета пише,че повече няма да се правят изследвания за него,че излизали много скъпо  SadСпоред симптомите личните лекали ще преценяват дали е той или не и ще изписват лекарства.

Паричките ще ги приведат във вторник  Wink

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 11:25 от naiema

# 362
  • в гората
 Честита месечинка на двете кадемчета -Гошко и Наско!  bouquet

Хахахахахаххаха m@m@ , това да не е някой от тези мишоци дето бяха организирали нашествие в апарамента на Дидето  hahaha , и сега да иска да я омилостиви с някой музикален поздрав, току виж се смилила да ги покани на парти за РД  Joy
  hahaha не беше това идеята, но и така може  Joy

Пети, за крем-питата -  chef  правя я с готови кори и си бъркам домашен крем-нишесте(може и от тези на д-р Йоткер).Редя корите като ръся разтопено масълце между тях, изливам крема и върху него нареждам още 2-3 кори и пека.

# 363
Мартеничка,би ли ми пратила на пощата снимка на Дара и още една на вас двете? Благодаря!
М@m@,получих имейла ти Peace

8к щггтсдщжтгн8ж кшщктгдсшщщвлрнтпх

Това беше Наско,не аз. Laughing Аз все още съм си наред Mr. Green

Леле,какво се сетих сега ooooh! Щях да ви казвам,но забравих.Рано сутринта бях взела Гошко при мен,защото нещо мрънкаше и си заспахме. Когато се събудих какво да видя...наш Гочо си седнал,докопал дистанционното,пуснал телевизора и си гледа детско филмче.Луда работа Crazy От сега се започва Laughing

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 11:34 от foxy81

# 364
  • пак там
За Бебеманията - вчера бяхме там, не ми хареса. Това е само изложба, нищо не можеш да си купиш, а са представени десетина фирми, и то големи. Аз със моето влечение към български фирми останах много разочарована...

Честита месечинка на Гошко и Наско, Вержи, да са ти живи и здрави и много да те радват!

Юленце, пиши как сте

# 365
  • София
Добро утро Simple Smile

Честит празник - за момента нашите будители са децата...  Joy
А фокси - с 2ма Simple Smile) Значи, фокс, трябва да си 2 пъти по-будна от останалите ... ама ти май си, така че: БРАВО Simple Smile)
снимка на мене и белка няма да ти пращам, че нямаме такава дето и двете да изглеждаме добре  Crazy

за номинациите - аз бях обещала да ги запомня... е, не съм, но ще се разровя из старите теми Simple Smile)

мен от грип не ме е страх... т пък не може човек да се заключи и да не си подаде носа нвън.. милото като разбра за билетите за мюзикъла /не знам защо, но си мслеше, че ще се размие работата/ и веднага извади тоя коз "сега в тоя свински грип, там да се заврем..".. но не му мина номера Simple Smile)
Марина,   bouquet

какво друго да ви пиша... ех, онзи ден се еглихме с малката да видим как сме.. е резултатът е - тя не е мръднала, а аз да - нагоре  ooooh!
но ще видим какво ще стане - тя е на консут. в сряда, а аз - във вторник...

оставям ви сега, че мухи кръжат около мене... явно се усетиха че месецът е минал и ми напомнят, че е врме за къпане  bowuu  Joy

# 366
Добро утро Simple Smile

оставям ви сега, че мухи кръжат около мене... явно се усетиха че месецът е минал и ми напомнят, че е врме за къпане  bowuu  Joy

Joy Joy hahaha Joy Laughing

Наде,днес си в особено добро настроение Mr. Green Обаче за снимката-искам да ми пратиш,защото..трябва.Няма да казвам защо,но трябва Naughty МОЛЯЯЯЯЯЯ

# 367
Фокси, да са ти живи и здрави. Като ти нападнат цигарите, тогава вече работата е сериозна... Или като пуснат друг един канал... Laughing

Хубав неделен и релаксиращ ден желая на всички!

# 368
Фокси, да са ти живи и здрави. Като ти нападнат цигарите, тогава вече работата е сериозна... Или като пуснат друг един канал... Laughing

Хубав неделен и релаксиращ ден желая на всички!

Леле,ще става страшно Joy Обаче съм решила,че няма да ги ограничавам.Ако искат да пушат-да пушат.Така или иначе колкото повече им се карам или им наливам "мозък в главите",те толкова повече ще се крият и ще ме лъжат и пак ще го правят.Аз каквото е нужно ще им обясна,но ако те решат да го правят,аз едва ли ще мога да спра двама хормонално бушуващи тийнейджъри.А пък за онези канали-ее,какво толкова Laughing

Току що моите зверчета се сбиха,т.е. Гошко удряше Наско със шишето...Какво ли ще става оттук нататък.... ooooh!

# 369
Добра среща колежки!
Марте добре завърнала се в редиците  Hug Нещо търновки много на уволнение го давате  ще се наказваме! Naughty
Фокси в нашия блок има двойка близнаци скоро навършиха годинка те се возят в две единични колички точно по тази причина Simple Smile Дано не стигаш до там  Crazy И да питам снимките мама и бебе нали може да не са най актуални?  Blushм
Днес нещо много ме мързи ако получа вдъхновение да пиша нещо смислено ще намина пак. Лек ден на всички!  Hug

# 370
Добра среща колежки!

Фокси в нашия блок има двойка близнаци скоро навършиха годинка те се возят в две единични колички точно по тази причина Simple Smile Дано не стигаш до там  Crazy И да питам снимките мама и бебе нали може да не са най актуални?  Blushм

Може,може Hug А по въпроса за количките-ако имах 4 ръце и на мен щеше да ми е добре да са в отделни колички Laughing Но за съжаление все още не съм станала татко Барба Mr. Green

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 12:42 от foxy81

# 371
Momi4eta,sori,4e taka naburzo,no ot 2 dena se 4udia..vie koi razmer zimni kosmonavti ste kupili na sladurkovcite..az se kolebaia mejdu 6-12 meseca ili 12-18? Embarassed newsm78Ne iskam da e mnoogo goliam,no pyk da ne ni omalee suvsem fevruari Grinning

# 372
MARTI :hug:Dobre si ni do6la!I da ne za4ezva6 pove4e.

# 373
Добър ден и от нас Hug
най избързало бебе-Криско на Тони 83
най-рошаво Рали на Толо
Най-красива девойка Ника на Дарима
по-късно ще продължа че отиваме на разходка

# 374
ah,MIMENCE,samo ni iz4erviav6 ti Embarassed :hug:Maia kakuv razmer zimno kosmonavt4e nosi?

Общи условия

Активация на акаунт