Февруарчето посреща с песен свойта първа златна есен

• 25 537
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Ако някой може да ме светне имам ли право на това ще съм му много благодарна!

да,имаш право веднъж да смениш ЖК.кога ще сложиш линийка на бременността да й се радваме

# 721
Момичета мерси за отговорите.
Тя Мая не че  не се буди през ноща,но само 1 път в 2часа и после чак в 7 Grinning
Гери много гадно това със запушването,то натеб за кой ли път вече ти се запушва гърдата,дано ти мине по-бързо Hug
За уолкър и ние мислим да и купим,ама такъв с много копчета да се забавлява.На мен много ми харесва този дето Дани го е пуснала от Mytoys.
Весе рзбрали сега какво е уолкър Laughing Hug
Патенце да погалиш коремчето от нас с Мая Hug
За скъпите обувки аз съм с две ръце ЗА,на Мая мисля само такива да купвам(така казва Едо) защото и аз съм се убедила, че евтиното винаги излиза прескъпо Peaceи в този ред на мисли,тя и сега е с два чифта маратонки адидас Embarassedедните и ги купих,а след два дни една приятелка и донесе 2 чифт от Англия(ако знаех нямаше да и купя).

# 722
Ето ме пак.
И аз не разбирам завишената цена на детските обувки. К и К са на цената на Адидас и Найк.  #Crazy Преди Капчица бяха качествени на поносими цени, сега и те гонят К и К. За Калина поръчвам на сестра ми като излиза в чужбина или пък купувам от тук Ранърс предимно за маратонките и по-дебелите обувки и Сандик за гуменките. Продавалника също е алтернатива, ама гледам обувките да са нови, че не знам защо, ама хич не ми харесва идеята за носени обувки. Което е малко странно като се има предвид, че съм купувала втора употреба и дрехи,и всякакви аксесоари за бебка. От Калина запазените обувчици ги измивам и прибирам, така че Ралица ще има обувки за игра от всички размери.
Дрешки съм вземала на практика всякакви. Нови маркови ми носи сестра ми като излиза от България и две приятелки на майка ми от Германия и Египет (между другото, египетския памук е разкошен за летни дрешки, макар че моделите им леееко циганеят). Купувам от втора употреба, къде нови, къде не толкова. Български също, фен съм на една фирма за пижами "Златев" на всяко изложение вземам по нещо от тях. Имам няколко турски дрешки, които не са мръднали като цвят и форма и няколко такива, които още на първото пране се обезформиха и обезцветиха. Китайски купувам само гуменки и играчки, не бих си купила дрешка, страх ме е.
За цените в България- ами много са надути. Преди няколко години сестра ми ми подари маратонки Адидас, каза, че ги е взела от някаква чужбинска разпродажба за трийсетина евро, ама и стискали леко, че крака и е малко по-широк от моя. На следващата година в Аутлета същите струваха 128 лева.  Shocked Между другото, още са живи. Мен със спортни облекла ме снабдява предимно систъра, тя е спортистка и  спортните и дрехи са подаръци от всякакви състезания, а носим един номер, така че все намазвам по нещо. Да ми е жива и здрава, защото, въпреки, че си струват всеки лев, ако не беше тя щях да нося маратонки от 30 лева, а не маркови.  Laughing
Аз лично съм на мнение, че всякаквите шезлонзи, проходилки и уолкъри се ползват доста кратко време, само по няколко месеца, а някои даже по-малко, и просто не си заслужават парите. Шезлонг взехме навремето вибриращ от Продавалника, сега ще го продам за съвсем символична сума. Вчера купих проходилка от същото място, към НГ смятам да я ъпгрейдна с уолкър. Столче за хранене ще купуваме този месец, него смятам да го взема ново, защото ще го ползваме дълго. Между другото, уолкъра на Чиполино съм го виждала на живо, не е лош. Хетера, уолкър е играчка за прохождане, детето не седи както в проходилката, а върви хванато за играчката, така е направена, че е стабилна и не може да падне с нея.
От няколко дни въвеждам зеленчуково пюре. Слава Богу, много добре го възприема, за разлика от преди, когато се опитах да и го давам в самото начало на захранването. Пак да благодаря на Гея за схемата на Бърди!   bouquet  Hug Която аз развих по свой почин, въвеждайки кашата втора.  Embarassed В пюрето слагам сол на върха на ножа и няколко капки рапично олио, пунтирам Хипп, така да се каже.  Wink Искам да попитам другите късно захранили докъде са със захранването?
Сега минутка за реклама на малкото гардже. Ралица, дето ме хвърляше в ужас с това, че не можеше да седи от около седмица направи направо революция в развитието си. Все още не може да седне сама, но пък седи дълго без чужда помощ, набира се да се изправя, иска все на крака да е, пристъпва и обикаля, хваната за дивана или за ръцете ми. Не знаех, че е възможно да се опитва да ходи преди да се опитва да седне. Пълзи като хлебарка, за норматив прекосява стаята. Взе да се заиграва с каката. За сметка на това, обаче иска да съм все край нея, аз нямам нищо против, де, ама взех да я оставям по малко с таткото или с бабите, за да свиква и с други хора. Само с един зъб сме все още, другия е някакъв фантом- ту ми се струва, че и е подуто венчето, ту не, ама упорито го чеше в гърдата ми. Снощи бях обещала на мъжо, че ще палуваме, ама не- пак се буди на всеки час.  ooooh! Понякога си мисля, че да си родител е някакъв особен вид психическо заболяване, вид мазохизъм. Айде, с първото не осъзнаваш в какво се въвличаш, ама с второто...  Twisted Evil
Мрм, Йоли, Калина навремето имаше себореен дерматит. Правеха ни в аптеката някакво кремче по рецепта от една дерматоложка. После аз взех да я мажа с балсам от Невен на една немска, мисля фирма- Дина. Помагаше, малко по-бавно, вярно, ама поне нямаше кортикостероиди. После го израстна- от 2 години не е имала.
Май това е от мен, и друго имаше, ама забравих.  Embarassed

# 723
Толо, ако трябва да сложа някаква класация - Пумата е на последно място, наистина, а Адидасът е на първо. Аз лично имам само 2 чифта Пуми и не съм критерий защото ги нося от време на време, но на Гошо само миналата година купих 2 чифта от Ларедута (вече са изхвърлени на боклука) и тази година поръчах един - въпросния скъсания, и Гошо ми каза повече да не му купувам никакви Пуми  Naughty Ние по принцип се носим по-спортно и затова имаме доста маратонки и определено си имам изградено мнение  Peace
Адидасът се оказват най-издръжливи, но като модели на мен не ми допадът много, много, Найкът най-много ми харесват, Рийбок имам само 1 чифт и нямам голямо наблюдение върху тях  Peace Това, разбира се си е мое мнение  Hug

# 724
Ау кво стана саааа  Winkвсички деца пропиха Ам от шише само ние ли не????
Жълтият лАмтурник Hug Hug Hugай каква мила номинация си ми измислила ще черпя обещавам Peace
Давайте да я свършим тази тема с малко снимки....

# 725
Немаш проблеми Деси, само да не ни псуват мамите дето се занимават с темите  Laughing

Тази е от днес - благодарение на Фокси си имаме една снимка двете заедно. И аз като Гея съм все зад кадър.
и една как релаксираме на кукото след преяждане  Mr. Green с лошо качество е, защото е от камерата - сори.

# 726
Здравейте,мами! Днес ме мързи да пиша,обаче ви чета от сутринта Mr. Green
 Гледам обсъждате марковите обувки  и дрехи...Та значи дори и да ни е трудничко с Боби сме решили,че когато малките проходят ще им вземем хубави и качествени обувки,а не други,които ги взимаме само защото са евтини.Аз по прницип никога не съм имала маркови обувки.Първите ми маратонки Адидас ми ги подари Боби в началото на връзката ни.След 2-3 години ми подари и едни Пуми,които и досега ги нося вече 4-та година почти непрекъснато.Та в тоя ред на мисли според мен е въпрос на късмет това за хубавите и не хубавите обувки.И двата ми чифта маратонки са супер здрави /Адидаса е започнал да се прокъсва на големия пръст на крака ми,но не е толкова фрапиращо/.От друга страна пък Боби винаги си е купувал скъпи маркови маратонки,така че от мои наблюдения най-здравите му са едни Найкове,купувани пред 7-8 години.Той много си пази обувките.Никога няма да кажете,че тия обувки са на толкова много години...Обаче един път си купи едни кецове Пепе Джийнс /аз продавах тази марка/ и за 3 слагания и то предимно носени в колата и едно отиване пеша от Равда до Несебър,на подметката на единия кец буквално стана дупка...
Та в тоя смисъл ви казвам,чее въпрос на късмет за обувките.Ето,аз вече 6-7 години си нося Адидаса и от 4 нося Пумата,която между другото ми е най-удобната обувка...

Айде и аз се изказах Laughing Ама колко завъртяно го написах...не е истина.... ooooh!

Shocked Shocked Heart Eyes Бетунга,това ти ли си,бе жена?!? ooooh! Евала бре мацко Hug

Цитат
...само да не ни псуват мамите дето се занимават с темите...  

Аз няма да псувам,щото ме кефи да има много снимки,обаче предупреждавам,че след малко излизаме и ще трябва някой друг да пусне новата тема Peace

# 727
Лелеле, Бени, не можах да те позная  #Crazy #Crazy #Crazy СтраОтна си  Hug

Деси, Ивчо е страшен бонбон  Heart Eyes

Фокси
, Толо,  явно е въпрос на късмет, наистина  Peace Сега се сетих - Гошо има едни сандали Найк, купени 2003 г, и още ги носи всяко лято  #Crazy

Алхимиче, мерси  Hug, ще се опитам да овладея положението като всеки път, дано до довечера мине  Praynig

# 728
Привет-мривет!
Тони ша го опрайм котето само ме намери в скайп да не спамим тук kalina penkova (никога нямаше да се сетите за ника  Joy)
И аз си падам предимно по спортните дрехи, а адидас ми е предпочитаната марка (не че имам повече от две три неща от другите).
Като сте заговорили за уолкъри та се обадих на моя приятелка с две годишен син, от която ползвам всичко - дрехи, играчки, проходилка, сгъваема кошара и т.н. днес ми прати и уолкърче  и пак минах тънко Hands Clap
Екипа на чукча също е от нея  Mr. Green
Като чета кое чаве колко АМ пие та леко се чудя "къде съм аз, къде сте вие" Никола пие АМ само вечер (а и по-малко нощем за упойка Wink ) 210мл.+7лъж.+ три бишкоти плазмон от по-дългите  #Crazy после му правя и 60мл. в шишето дето не пуска за преспиване. Милото как не е хванало мускулна треска на бъбреците направо се чудя  Thinking
ето малко снимки:
зимна екипировка
уолкъра
а така ми пробва психиката, като се катери по паяка
Чао за сега.

# 729
ееееее, Бетунга, ти ми скри шапката, бе жена #Crazy Предлагам да те номинираме за " Най-секси многодетна мама" Wink Браво на теб  bouquet
За обувките аз писах преди няколко дни, но поддържам мнението на Силвето, че евтиното излиза скъпо. Много съм доволна от детските обувки на Geox, Адидас, Найк, сега от намалението на Geox купих за 170лв. три чифта обувки на Рая- два зимни и едни маратонки. Никога ни бих дала 80лв. за обувки на Колев, защото просто нямат връзка, а като се замисля поне що се касае до зимни обувки каката досега само с Геокс сме я обували и съм много доволна, да не говорим, че обувките след един сезон й изглеждат като нови Grinning Аз всичките й стари обувки ги подарявам на една колежка на майка ми, сега имам един Геокс в Продавалника от Рая, който просто няма на кой да го подаря и реших да го пусна там.  А, имам и почти нова маратонки за момиченца, ако някоя от вас проявява интерес, ще се радвам да направя подарък. Пишете на лични, ще ги снимам дори Wink
Миме, ние от една седмица пием по 240АМ+8л., увеличих му дозата, защото не му стигаше и плачеше като го изцока, сега заспива щастлив Wink

# 730
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Бетунга, супер си newsm51 Добре, че беше Фокси да ни накара да се снимаме, та да видим и какви красиви мами имаме! Peace
Цвети, много се радвам, че схемата ти е била полезна Hug Мислех вчера да ти звънна, да си поговорим за захранването, обаче днес не ми е ден. Много ми е терсене, не ми се говори с никой, не ми се и пише. Ще ти се обадя скоро, че и аз имам разни питанки, та да си сверим малко часовника Peace

# 731
За АМ - пием сутрин 150 мл.;на обяд след пюрето 120 -150 мл.(да не говорим,че понякога изяжда и целия 220 гр буркан+АМ);вечер 210 мл;на двете будения през нощта - по 150 мл.Да не говорим,че ядем и каша,банан,ябълка,плодово пюре с бисквита,сирене,хляб,от нашата манджа  Laughing Общо взето Белослава се храни почти постоянно докато е будна.

За уокъра - момичета,не смятате ли,че няма нужда от такъв подарък за Коледа?Живот и здраве децата вече ще ходят тогава и няма да им е до това да се подпират.Мисля,че това е играчка за 9-10 месец.

ХетераРодопски дом е супер.Ние бяхме в малък апартамент.Имаше всичко необходимо в кухнята без посуда,страхотна спалня,към с телевизор и диван,камина и вана в банята.Резервация направихме по телефона за обикновена стая,но като видяхме това чудо и много се изкефихме.Незнам такива ли са им всичките стаи или са нямали налични и са ни настанили в малък апартамен (на ключа пишеше А №......)Закуската е супер обилна и много вкусна.Ние общо взето сутрин хапвахме,отивахме на пистата и се връщахме вечер да се топнем в басейна,джакузито или римската баня (или и 3-те заедно)Сауната също е безплатна,но не се възползвахме от нея.Има и фитнес за гостите.Само масажите се плащат.В ресторанта на хотела е малко скъпо,но на 5 мин.има една механа - готвят вкусно и евтино  Mr. Green

# 732
Tolo, прди време си мислех за 3 деца, нооооо като че ли вече не съм много навитак. Да не казвам голяма дума, ама засега не ме бройте за трето! Wink
Да сложа линийка, ама като не знам в коя седмица съм точно, че нали ме определят по ехографа и там малко да мръдне ръката и хоп - друга дата. Та не знам как да я направя Thinking
Деси, не сте само вие непропилите АМ - и ние още не тачим друго, освен по 10 пъти само нощем на мама биберона, но здраве да е - аз се подготвям психически за второто и не ми пука- ще се наспя някога, ама не се знае кога!
Момичета, извинете за глупостите дето пиша, но днес така ме е хванала лиготията, че не е истина. А и за пръв път Краси не ме е засмукал като биберон, докато спи на обяд и направо съм newsm44

# 733
На сайта на Quelle  има доста намаления - ако искате разгледайте, но този пуст немски как ме дразни #2gunfire

# 734
Хайде и аз да си кажа за дрехите.На моя хубосник по-вечето му дрехи са от български фирми , но съм купувала и някой турски неща. Слава Богу до сега не сме имали проблеми , нито са избелели, нито са се раздърпали от пране. Единствено не съм доволна от едни панталонки , който брат ми и снаха ми му донесоха от Англия и от едно боди , което пък зълва ми е купила от летището в Белград да не се връща с празни ръце,И двете дрешки след няколко изпирания не приличат на нищо.И нашият зимен комплект е за 20 лв ., български и съм много доволна.Обувчици тип маратонки съм вземала за не по-вече от 10 лв. и то защото сме ги ползвали като аксесоар , разбира се когато проходи ще му взема по -скъпи и качествени(да се надяваме)буйки.
Да си призная аз за първи път си вземам "маркови"маратонки на Карра , който съм обувала 2-3 пъти Embarassedколко са качествени времето ще покаже  .

Общи условия

Активация на акаунт