Оф, как ще свикваме с това гърне не знам. Тя нашата вече не се събужда с рев, а ръмжи
Днес викам на баща и, ставам, че детето ме вика. Нищо не чувал, ама аз нали и знам сигналите Много я е страх от това гърне. Позатоплих го с/у духалката и я слагам. Тя се разтреперва, хваща ме за ръцете, набира се и става

Голяма калпазанка е станала, снощи докато пазарихме в Кауфланд си е изхвърлила хапката някъде, а аз разбрах чак като бях на касата и се гласях да плащам
Кротка е иначе в количката, разглежда, разтоварва я
и си мълчи детето Проби дупка и на преносимата си кошара, отстрани където имам цип на Бертони

Снощи си сразях мн лошо пръстта и не мога са си измия чиниите. Като спя като правя сандвичи на моя, ако имах като Мария някоя баклава в хладилника щеше да ми се размине

Много
на всички, отивам да шетам.... 
Голяма ми е душица....

незнам какво ,ама е кофти.... 

.

ЧРД и на мама и да те слушка и да не те ядосва вече, да е жива и здрава.
, а повече от месец сме с гърне. Но аз съм за бой, не го слагам редовно. Като го видя да се напъва докато сваля дрехите вече е отекла работата, опитвам се да дейставам след ставане от сън , но признавам си не съм много редовна. А до сега не е ревал от гърнето, само един път като падна от него
.