Февруарчето посреща с песен свойта първа златна есен

• 25 733
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Леле Фокси,кога успя бе мацко Hugстрахотно се е получило Hugчерпя те

# 61
Ламтурниче, почти събудих детето от смях... Laughing
Аз бях писала из някви теми за издънки, как като се роди Мими непрекъснато бях с нея - извеждах я по няколко пъти на ден, закалявах я по правилата, говорих й непрекъснато, не се разделях с нея и за секунда. Но след няколко месеца се престраших и отидох сама до кварталния магазин - пазарувах, каквото пазарувах, пожелахме си с продавача приятен ден и аз на висок глас продължих: "Хайде, мамо, да си ходим"... В следващата секунда осъзнах, че няма количка, няма дете в ръцете ми, няма и никой друг в магазина... Човекът ме изгледа много загрижено, а аз не стъпих повече там...

Гея, страхотен е букета! Радвам се, че поне нотка ведрост ти дойде тези дни. А сега, се надявам като тате си е вкъщи и дечицата да се оправят мигновено. Hug

Фокси, страхотно е! Аз нещо не мога да атачвам перз пощата си, затова утре ще ти метна на скайп. Става ли? Hug

# 62
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, Ламтурник, докато стигна тез 20 години, ще съм не амортизирана, ами напикаваща се Mr. Green
Леле, Зари, как се смях Mr. Green
Фоксуно, страшна си! newsm51

# 63
MamaZ , уж щях да лягам,ама си викам "чакай да хвърля едно око във форума" и като ти прочетох поста просто не можах да се сдържа Joy hahaha Laughing Извинявай,ама си е смешно Mr. Green
А за снимката-всякак става.Аз казах на пощата,защото може да не съм на компютъра когато ми пращате снимки...
Моя мъж пък покрай децата взе да приказва лигаво и като си играе с тях отвреме-навреме вика"хопппаааа" с лигав тон и примерно им подхвърля някаква играчка..нали се сещате.И един ден го хванах как си сваля чорапите и без да иска със същия тон ги хвърля с валсова стъпка в пералнята Laughing Много ми стана смешно.
Аз пък такъв навик съм си изградила да бутам количката и да съм непрекъснато с нея,че като видя познати с бебе ,по време на разговора неусетно започвам да се подпирам или да друсам тяхната количка.Същото е и в магазина.Бутам си количката с покупките,но при всяко спиране я друсам напред-назад.Луда работа Crazy А все още нямам и 30..какво ли ще е след 5 години Crazy
Деси,кога успях ли? Аз още всъщност нищо не съм успяла да направя,но за 18-19 будни часа в денонощието все трябва да ми остава някакво време,нали Laughing Пък и като съм казала 2-3 дни,значи за толкова трябва да приключа с колажа,пък ако ще и по корем да се влача по земята  Crossing Arms Laughing шегичка естествено Mr. Green

И понеже на моята майка току що й дойде 55-ия рожден ден,реших да ви почерпя с фондю.Много го ядат в Швейцария,но честно казано на мен заради ликьора в него не ми хареса...

# 64
Фоксииии, страшна си! Колко ни е красива първата страничка!
Мама З, аз тъй в периода на ужасните 2 години подхванах едно чуждо дете за ръчичка да си ходим. То се дърпа, милото, ама аз съм свикнала и дърпам и аз. Чак, когато майката се развика зад мене, осъзнах, че моето си е в къщи. Embarassed
А веднъж наскоро, докато приспивах картофите в магазина, с това оттренирано движение, дето Фокси го е описала, някакво дете ревна до мен и аз по навик:"Шшшшт, тихо, маме!".  Mr. Green Всъщност бях без децата, само с картофите.  Mr. Green
Тъй че проблемът май е липсата на децата, не наличието им.  Wink
Гея, дръж се! Ти поне може да избегнеш бг стериотипите и да не гледаш внуци. Останалите ще имаме глътка въздух, евентуално след студентските години на децата и преди раждането на внуците. Twisted Evil

# 65
Фоксиииии   bouquet ,
браво страшна си!
Първата страничка е супер!
относно друсането на пазарските колички - и аз съм в отбора  Laughing
Гея, надявам се това да е края на вашето боледуване! А и щом мъжа ти си е вече в къщи, ще ти е по-леко. Страхотен жест е това с букета.... моят без повод никога не ми е подарявал  Crossing Arms подарявал ми е други неща, които обичам, но цветя никога....Пожелавам ти сега уикенда да разпуснеш поне малко, колкото е възможно с двете деца.
Аз нещо не мога да смогна да изчета всичко, мнооого пишете......

# 66
Добро утро.
Фокси, имаме си на-хубавата първа страничка  Hug.ЧРД на майка ти, да е жива и здрава.
Сестра ми сутринта си замина и ми е много мъчно, даже си поплаках
За бутането на количката в магазина, май е заразно, даже в повечето случай я давам на мъжа ми, че сигурно отстрани изглеждам  Crazy.
Гея-прекрасен букет, дано днес всички да сте по-добре. Hug
Хубав ден. Hug

# 67

Добро утро!!! Flutter Хайде на един чай Hug унисон с временцето
Фокси, златна си !  bouquet

Да попитам вашите деца реват ли от гърнето?  От скоро я слагам, ама само един път е стояла кротко и не  свърши нищо  Rolling EyesПри нас е някакъв  тих...ужас Crazy

# 68
Пак ни няма на първа старница newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 69
  • София
Добро утро, момичета  Hug
Разсмяхте ме с вашите истории, въпреки че на вас сигурно не ви е до смях. Но успяхте да ми повдигнете настроението. Аз от два месеца съм непрекъснато недоспала и положението нощем става все по-зле, а зъби няма на хоризонта  /освен първите два, които излязоха почти безпроблемно/ #Crazy. Свеки каза, че ще ми помага ама друг път, сега е мнооогооо заета  #Cussing out /тя е така винаги/. А аз вече просто издишам.

Foxy, това е за тебе и красотите, които твориш за първата ни страница:

Честит рожден ден на майка ти, да е жива и здрава и повече да ви помага.

И по едно кафе аз определено имам нужда от конска доза днес.

kamelllia19, аз слагам Емо на гърнето единствено след сън и то когато не се е събудил с рев, защото той не може да стои 2 секудни на едно място и да го сложа само да стои няма да стане, а поне веднага след сън се изпишква. Засега не реве от гърнето, но веднага иска да става.

dorabella, ама Фокси изрично подчертава, че е е готова, само е започнала  Hug

# 70
Ееее, Ками тъкмо се канех да черпя всички болни (а и здрави) с един чай и ти ме изпривари Mr. Green хайде едно билково чайче с мед за всички Heart Eyes
И ние не се долюбваме с гърнето ,само да го сложа и започва едно реване, камо ли да стой по-дълго време за да свърши нещо .Дори съм му вземала две различни гърнета, да не би това да е причината, но не би.Направо съм чуденка как ще го приучавам, не знам дали ще направя грешка ако го разсейвам с някоя играчка докато седи, все пак това не е място за игра newsm78
Момичета разсмяхте ме с вашите историй  Joy JoyJoyАз съм имала само една такава изцепка, но слава Богу бяхме двете с майка ми , та никой друг не ме видя. Тя държеше на ръце Дамян и говорехме, нещо се разцвърча дребния(сефте Laughing) а аз започнах да друсам количката ooooh!и така сигурно около мин. ,докато майка не ме попита"какво правиш?"
Ох ама съм и аз , Фокси страшна си момиче, едва ли ще има друга отчетна тема с по-хубава страничка от нас Heart Eyes

# 71
Аз съм Фоксита.
Дорабела,само съм започнала.Не се притеснявай, и Рали ще я има на първа страница.Даже ако искаш ми прати нейна хубава снимка,за да ми е по-лесно и да не търся снимки в общия албум или в постовете ви.Това се отнася за всички Peace

# 72
  • Стара Загора
Добро утро и от нас  Peace
Да се запиша и а в новата тема,че току виж сте я изписали  Crazy И ние сме в кюпа с болните бебета.ТАня има сополи и кашля,но няма Т ,гърдичките са й чисти ,слава Богу  Praynig .На Виброцил ,вит.С ,Хустагил ( сироп за кашлица ) сме .Дано бързо се оправи,че не може да спинка  Confused
Вержи,страхотни са снимките на малките ни съкровища.Преди малко ти пратих снимка на Таня по e-mail-а  Peace

# 73
Фокси, спокойно  - това беше вместо запис.  Hug

Аз тези дни не съм писала,защото така се оплетоха нещата в университета, че за малко щях да се откажа от завършване. В краайна сметка всичко се оправи ( с много нерви) и в понеделник съм на защита на магистъска теза - ще стискате палци.

Иначе ние сме по-добре, но сополите не са ни изчезнали напълно ( егати упоритостта).

И да ви се похваля - вече много се очовечи това дете - показва колко ще порастне голямо, пляска с ръце, мие си ръцете, маха за здравей - абе голяма е радост вкъщи. От скоро започна да стои права без да се държи никъде и започва все по-дълго до се задържа така. Майка ми казва,че започне ли да стои така, следва прохождане. Не ми се иска толкова рано да прохожда ( ей, сега да не ме нахаднете заради тези думи) - ама просто колко ще е по-сложно до иска да ходи и ние да сме само вътре.

До после!!! Hug Hug

# 74
Лелее,Фокси!!! Супер е станало! Heart Eyes

Дорабела,не плачи!  Laughing Къде без вас!

И мен ме разсмяхте!Ама много!  Joy Аз само мъжа си съм 'мамосвала" засега...А в редките случаи,когато Ралица се опъва нещо при яденето,веднага спонтанната ми збележка започва с "Бояне!"...Така ме е тренирал злоядия батко,че си имам условен рефлекс!

Ками,на снимката Сияна наистина е заобградена от сияние!

Общи условия

Активация на акаунт