Февруарчето посреща с песен свойта първа златна есен

• 25 547
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Да се запиша и аз в новата тема, че да не ви изпусна.

Честити месечинки на порастващите днес!

Толо, браво на Боянчо! Няма да си оставя магарето в калта я  Mr. Green !
Коте, единственото, което мога да кажа за Венци е блазе и на Мая  Grinning .
Гея, много са сладки и двамата ти сладурковци  Heart Eyes .

Всички болни да оздравяват по-бързо и да не се мъчат повече милите  Praynig !

# 46
Ехеее Фокси какво правите вие бре-Америка, Швейцария,Канада... плъзнали сте на вред, голям род  Mr. Green
Ламтурник много добре ти се получават стихоплетчетата дори и без изобщо да се напъваш Wink
Толо това с блатния дух много ме разсмя. Ти сигурно тоя филм за който говориш на котето вече си го гледала с твоя синеок магьосник  Laughing

# 47

Коте, единственото, което мога да кажа за Венци е блазе и на Мая  Grinning .

А тя Мая сама си завижда Mr. Green Hug
Тя Силвето има 4 годишен син който намира оправдания и звучат добре,но да ви кажа за снощи,преди 3дни правих баклава и бяха останали 6-7парченца,та ставам аз сутринта и си викам сега как ще си хапна с кафето...да ама не,30годишшното ми дете каза че някаква мишка влязла през ноща в хладилника и изяла баклавата,и то с ей такъв жален и невинен поглед Rolling Eyes Blushа на мен ми идеше да го убия #Cussing out

# 48
Ламтурниче smile3501 и по-вече да не сме чули, че те няма в римите Crossing Arms
Абе въобще днес много хубави стихове пускате и мен разчуствахте  Sad
Гея букета е страхотен, много обичам букети с  различни цветя.
И ние днес заспахме навън по време на разходка, добре че малкия като заспи и с топ не може човек да го събуди, така че се прибрахме , пренесох го в леглото  и така откъпа още 1 час.
Леле какъв е този лекар ?  #2gunfireЯвно простотията не прощава на никого.
Ето малко снимки и от нас и със мама цоцоланка

# 49
Ааааа Калинче , а пък вашия комшия ще го дават при Мартин Карбовски ,ей кой като тебе да живее толкова близо до терорист Mr. Green

# 50
Ааааа Калинче , а пък вашия комшия ще го дават при Мартин Карбовски ,ей кой като тебе да живее толкова близо до терорист Mr. Green
Тей тей вие ще го гледате пУ тиливизУра пък аз ще го срещам в тъмното  Crazy

# 51
  • Пловдив
k.penkova в крайна сметка това момче не е добре или само се прави.И какво беше тази любовна драма,заради която отвлече автобуса?

# 52
Елфи не се прави, луд си е. Simple Smile Още преди доста време като го видех в асансьора със едни черни слънчеви очила (а там едва свети една мижава кушка) си виках "тоя не се развива правилно" Идея си нямах колко съм била права  Joy

# 53
  • Пловдив
лоша работа тогава  Confused

# 54
Елфи не се прави, луд си е. Simple Smile Още преди доста време като го видех в асансьора със едни черни слънчеви очила (а там едва свети една мижава кушка) си виках "тоя не се развива правилно" Идея си нямах колко съм била права  Joy

Ох, ще ме убиеш!  Mr. Green Аз като тийнейджър така се носех, от едната гъзария, надявам се.
Момичета, днес в пощата си забравих името.  Mr. Green Отидох да получавам едно колетче от Продавалника и обяснявам, че още нямам бележка, пък момичето го е изпратило вчера сутринта, могат ли да проверят. "На кое име?", пита служителката и аз:"Амиииии..", добре, че картата ми беше в ръката да се сетя.  Mr. Green Край с децата, ако родя още едно съвсем няма да знам на кой свят съм!  Naughty
Гея, ти сигурно нарочно не си снимала себе си, едва ли си такава свежарка като дечковците.  Laughing А Алекс и Мила са страхотни- малката каква е кокетна е излязла на снимката, а сина ти не знам казвала ли съм ти, но много ми прилича на човечето от песничката за Лека нощ деца- Сънчо.  Simple Smile Hug

# 55
Мацки,почнах да правя първата страничка,но за днес ще привършвам,че очи и гръб не ми останаха да вися еди-колко си часа на тоя компютър.Мъжа ми ще ме изгони вече Laughing Не се притеснявайте.Имам да добавям още мноооого бебета,така че всички ще си видите слънчицата накрая,когато всичко е готово.Ако имате забележки-казвайте! Аз си мисля,че няма да е зле да намаля още малко снимките,обаче ми се искаше личицата на малчовците да се виждат добре,та затова с такъв размер съм ги оставила.Но ако имате забележки-приемам всякакви,защото лайфа ми е много найс и съм екстра настроена и обичам всички Mr. Green

# 56
  • в сърцето на един мъж...
Ламтурник, идея си нямаш колко си права Mr. Green Аз затова не се снимам - да не изплаша народа Joy А за забравянето - споко, и аз съм тъй, не знам дали е от децата обаче, или от егн-то Mr. Green Алекс ако има някъде остатъци от онея картинки с Макс и Мориц - все едно гледам някой от тях Sunglasses
Фоксуно, ти си луда ма жена, я се спри малко и почини Naughty

# 57
Ааа,то луд умора нЕма,само се поти..буквално! Нещо много ми стана жега.Сигурно е от умора вече.Дано да не съм ви объркала нещо бебоците,ама ако съм сгумнясала работата ша прощавате,едвам гледам вече.Утре продължавам с нови сили!!!

# 58
  • в сърцето на един мъж...
Я марш в леглото, никой не е приритал баш за колажите Crossing Arms

# 59
Ламтурник, идея си нямаш колко си права Mr. Green Аз затова не се снимам - да не изплаша народа Joy А за забравянето - споко, и аз съм тъй, не знам дали е от децата обаче, или от егн-то Mr. Green Алекс ако има някъде остатъци от онея картинки с Макс и Мориц - все едно гледам някой от тях Sunglasses
Фоксуно, ти си луда ма жена, я се спри малко и почини Naughty
Аааа, шъ мъ извиняваш! Млади сме още и запазени, само леееекинко поамортизирани, ама тъй е първите 20-30 години, докато поотраснат децата.  Twisted Evil После, казват, ставало по-леко.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт