На предишния колаж също не ни пропусна.Благодаря! 
Честити месечинки на празнуващите днес

Ние все още точим сополите,вече 3-та седмица и утре отново сме на преглед.Докторката се съмнява Вики да не е със стафилококова инфекция в нослето,след като е изпил 2 АБ и няма подобрение.Днес се чух с нея по телефона и съм приятно изненадана от тази жена,15 мин ме разпитва за състоянието на детето,как точно диша като спи ,като играе,как се храни,дали е раздразнителен все още и т.н.,при положение ,че в понеделник го преглежда.А майка ми направо ме застреля с изказването си по повод на това,че всички в къщи сме болни,да не било "свински грип",да не дава Господ.Дано скоро се оправим всички,че ми коства адски усилия да се грижа за толкова болни и за себе си включително.
Да оздравяват и всички болнички в сектичката.

Пожелавам ви бързо възстановяване на вас и на всички други болни февруарчета 

И съответно всичко забравих 

Предишният път ни разви така познатата на всички,ходили при него,теория,че момиченцата са s-класата в природата,а момченцата трябвало да се възпитават с бой поне до 20-тата си година...Не е бил жлъчен.Мислех,че това е просто малко инфантилното му чувство за хумор,но изцепките при Васи са...хм..меко казано обидни!Както и да е.Едва ли пак ще го видим.Показахме му снимките от томографията на гръбначния стълб на мъжа ми,а той го пита дали е спортувал нещо.Сашо му отговаря"Да,12 години ски скокове",а Драганов възмутен "Ама госпожо!Вие къде сте гледали като сте го избирали този мъж?!" 

Само на снимки сме се виждали и от 20 години обещава на всички нас,че ще й идем на гости на нейни разноски...Е,да ме прощава Господ,че говоря така, ама тя е вече с единия крак в гроба и си остана само с обещанията,така че ще видя Америката през крив макарон.Добре поне,че имам едни хубави братовчедки от Канада,дето преди да си изхвърлят старите дрехи се сещат за бедната си братовчедка от България и ме обличат отвреме-навреме...

А за свежарките - Алекс с 41 градуса температура раздаваше целувки на сестрите в спешното