Февруарчето посреща с песен свойта първа златна есен

• 25 544
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от нас.Фокси балгодаря ти отново за труда,който полагаш,също и за подкрепата на такива като мен- нередовни с писането.  bouquetНа предишния колаж също не ни пропусна.Благодаря!  bouquet
Честити месечинки на празнуващите днес  bouquet
 Ние все още точим сополите,вече 3-та седмица и утре отново сме на преглед.Докторката се съмнява Вики да не е със стафилококова инфекция в нослето,след като е изпил 2 АБ и няма подобрение.Днес се чух с нея по телефона и съм приятно изненадана от тази жена,15 мин ме разпитва за състоянието на детето,как точно диша като спи ,като играе,как се храни,дали е раздразнителен все още и т.н.,при положение ,че в понеделник го преглежда.А майка ми направо ме застреля с изказването си по повод на това,че всички в къщи сме болни,да не било "свински грип",да не дава Господ.Дано скоро се оправим всички,че ми коства адски усилия да се грижа за толкова болни и за себе си включително.
Да оздравяват и всички болнички в сектичкатаbouquet

# 31
Запис и от нас!!!!

Ганич,задръж фронта още малко  Hug Пожелавам ви бързо възстановяване на вас и на всички други болни февруарчета  Praynig

Страхотни стиготворения,особено това за нашата дружина  Wink

Фокси,благодаря за темичката   bouquet Изпратих ти и снимка на Белослава.

И ние днес бяхме навън.Тук беше 14 градуса.Аз все още не съм слагала яке и шапка на Белослава,но явно тия дни вече ще се изкиприм с него.

И на мен не ми се пише особено,но пък снимки многооооо ми се гледат,така че слагайте и тук пораснали февруарски дечица.

# 32
  • Sofia
Привет и от нас! Еййй, не мога да ви изчета Simple Smile И съответно всичко забравих  ooooh!

Гея, дано скоро се повлияе Мила и да ви минава най-сетне, че много се измъчихте Sad  Praynig

Ламтурник, браво браво Simple Smile  Башка поетеса си, много хубаво си го казала Simple Smile

Лара, честито! И вярно, пуснете едно тото, че нал го знаеш ония виц... Mr. Green

Фокси, мерси за темичката!  Hug

И сега да ви се покажем с новата прическа (аз го клъцнах малко на бретончето, че му беше по-дълъг от моя)

и позата, в която се гледат сериалите по BabyTV  hahaha

Силве, ама добре го е подредил Драганов Боянчо  Joy hahaha Joy Сега нещо да има да каже доктора по повод момчетата...?!  Twisted Evil

Отивам да правя папкане Simple Smile До после!

# 33
  surpriseuu
писах писах и хоп нета ми избяга,е няма оак да пиша Crossing Arms

# 34
Толо, забравих да пиша! Боянчо добре го е поставил Драганов на мястото! Ние преди месеци ходихме на профилактичен преглед и направо ме разби със своя речник: нарече жените к...и в мое присъствие, и започна да ни учи как да възпитаваме детето като проходи, че трябва когато отиде да бъркас в контакта да се засиля и да му вкарам памперса в дупето и нямало втори път да се повтори!

# 35
Васи на финала н апрегледа платихте ли му?Аз нямаше да му платя,а щях да го засиля него в гъза,тоя изобщо добре ли е?И вие пари му давате да ви преглежда децата.

# 36
Васи на финала н апрегледа платихте ли му?Аз нямаше да му платя,а щях да го засиля него в гъза,тоя изобщо добре ли е?И вие пари му давате да ви преглежда децата.
Миме, на теб нямаше такива неща да ти говори, той е фен на мацките и щеше със сигурност да ти каже, че жените са S-класата на расата Joy Бяга му центъра на човека hahaha

# 37
Толо, абсолютно подкрепям момичетата! Много правилно е реагирал Боян! Браво на детето. Изобщо не е трябвало да му се карате на него, а да поставите, явно по самозабравилия си лекар на мястото му! Може да е добър специалист, но това не оправдава отношението му. Peace

Пис, аз около година след като спрях псевдо кърменето с Мими (защото беше 6 месеца по 20-тина грама), прокапвах. Но така или иначе е редно да отидеш на преглед, дори и само за профилактика! Peace

Гея, а няма ли вариант, както тук - да отидеш в частна лаборатория и без направление да направиш изследвания? Или е ужасно скъпо?

# 38
Запис и от мен в новата тема.
Толо,Боби е голяма фога.Малко се затъжихме за него и ще се радваме да пуснеш някоя негова снимка.
Ние днес 2 разходчици си направихме и естественно си поспа навън,но заради МЦ се прибрахме по-раничко следобяд.
И аз си направих регистрация във Фейса,който му е кеф да ме потърси radka karaivanova  Whistling

Да ви издам една малка тайна-Валето се заигра с лакове за нокти  hahaha,започна да ги подрежда и разглежда,май като проходи ще го пускам с баща му по магазините и салоните  да му помага  Crazy Crazy

# 39
 Излиза,че този доктор си е чешит от класа.. Thinking Предишният път ни разви така познатата на всички,ходили при него,теория,че момиченцата са s-класата в природата,а момченцата трябвало да се възпитават с бой поне до 20-тата си година...Не е бил жлъчен.Мислех,че това е просто малко инфантилното му чувство за хумор,но изцепките при Васи са...хм..меко казано обидни!Както и да е.Едва ли пак ще го видим.Показахме му снимките от томографията на гръбначния стълб на мъжа ми,а той го пита дали е спортувал нещо.Сашо му отговаря"Да,12 години ски скокове",а Драганов възмутен "Ама госпожо!Вие къде сте гледали като сте го избирали този мъж?!" Laughing

Инчеее,мъжкарят си личи от малък... hahaha Виж му само небрежната поза за гледане на ТВ! И с тези "честни сини очи"-посмей след време да се усъмниш,когато ти каже,че не той,а зелен блатен дух е изпил чашата ти с кола!

# 40
Да се запиша и аз в новата темичка.
Искам да благодаря на майчето, което вчера ме светна да давам Изопренозина в пюрето- изгълта го и двата пъти и чак като прехлътна се усети и такава отваратена муцуна направи.  Mr. Green
Красина, аз слагам по 1-2 капки в нослето в началото, когато тръгне да се разболява, тогава има най-голям ефект. Нека мъжа ти вземе повечко от по-малките ампулки, че веднъж като отвориш трябва да го употребиш, иначе се губи витамина.
Ние тази вечер ще се лекуваме с пилешка супа.  chef
Лори и моята майка ме тормози със свинския грип. Открили няколко случая в Шумен и веднага звънна да ми каже, да сме отидели на лекар, че колко било Шумен-Варна.  Rolling Eyes
Днес времето беше разкошно, разходих се поотделно и с двете деца, а мъжо боледува вкъщи на пуснат климатик. То и аз едва се влача, ама ще умрат от глад и мърсотия, ако се тръшна, тъй че си стискам душата в зъби.  Mr. Green Искам да оздравяваме вече всички, омръзна ми от болести. #Cussing out
Лара, ама наистина си голяма късметлийка. Пък аз на нищо не играя и нищо не печеля. И богата леля в Америка нямам, само бедни чичовци.
Хайде, че ще къпя.

# 41

Инчеее,мъжкарят си личи от малък... hahaha Виж му само небрежната поза за гледане на ТВ! И с тези "честни сини очи"-посмей след време да се усъмниш,когато ти каже,че не той,а зелен блатен дух е изпил чашата ти с кола!

Joy hahaha

Аз не пиша,защото съм се заела със задачата си,обаче ви чета и отвреме-навреме такива бисери прочитам,че започвам да се смея сама и Боби от съседната стая се чуди добре ли съм... Laughing
Ламтурник,аз като имам богата леля в Америка,та кво... Crossing Arms Да не мислиш,че имам някаква файда от нея Naughty Само на снимки сме се виждали и от 20 години обещава на всички нас,че ще й идем на гости на нейни разноски...Е,да ме прощава Господ,че говоря така, ама тя е вече с единия крак в гроба и си остана само с обещанията,така че ще видя Америката през крив макарон.Добре поне,че имам едни хубави братовчедки от Канада,дето преди да си изхвърлят старите дрехи се сещат за бедната си братовчедка от България и ме обличат отвреме-навреме...

# 42
  • в сърцето на един мъж...
Мама Зари, няма никакъв шанс - няма нито една лаборатория, която да взема кръв на място и да изследва, така че и да платим не можем.
Момичета, моя тати ме изненада много приятно днес като се прибра - донесе един огромен букет Mr. Green

А това са щастливите дечковци, че тати си е в къщи Mr. Green

# 43
ГаничМила и Алекс изглеждат такива свежарки,че въобще не може да кажеш,че са болни  Wink Браво на мъжа ти за страхотната изненада.Лично аз не виждам букета,но съм сигурна,че е страхотен!И още веднъж ви пожелавам на всички бързо оздравяване  Heart Eyes

Фокси,а ти въобще не се притеснявай за първата страничка.Когато успееш тогава,а и да не ги направиш колажчетата вярвам,че никой няма да се сърди  Hug

# 44
  • в сърцето на един мъж...
Миленка, щом виждаш тях, трябва и него да виждаш newsm78 А за свежарките - Алекс с 41 градуса температура раздаваше целувки на сестрите в спешното Laughing Така че не им личи и на двамата, за жалост. Според докторката - понасяли добре температурите Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт