Февруарчето посреща с песен свойта първа златна есен

• 25 545
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
WВержи пратих ти и аз снимки на Сави Peace
един съвет от мен за приспиване (работи при силно крещящо бебе):гушвам я така че да се долепят бузките ни и започвам да тананикам нещо по-възможност по-силно от нейното викане.заспива за 10 мин. максимум.

Аааа,това работи и при нас още откакто бяхме дребосъци Mr. Green

Ларакрофт,ти си е..си късметлийката.То не беше екскурзия,сега пък кенгуру...Браво! Честито! Пуснете едно тото,де Mr. Green

# 16
  • в сърцето на един мъж...
Мойта щерка от сутринта след първата доза антибиотик, държи 37.3. Надявам се това да е добър знак и да успеем да се излекуваме вече, че ми писна Close

Фокси, 10х за темичката!  bouquet

# 17
Гея, явно е имало възпалителен процес. За мен това не беше нормално цял месец с Т и нищо да й няма  newsm78 а дано е светлина в тунела  Simple Smile

# 18
Искам само набързичко да кажа на мамите,които не пишат,но ни четат редовно да не се срамуват,а да ми пращат снимки Mr. Green Получих толкова много снимки от мами,които почти не са писали и ми стана толкова драго.Пращайте! Все пак раждахме заедно и няма значение кой по колко пише...

Миа,огромно благодаря за писмото ти!!! На последното изречение се разплаках Hug
Гери,мерси,душко,за предложената помощ,но няма проблем!

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 17:01 от foxy81

# 19
Megi_82 az ne go razrejdam kiseloto mliako, no moeto e domashno kvaseno 2% i sigyrno ne e mnogo kiselo. Oba4e samo edno AM zamestvam s kis.mliako. Ina4e tvoeto bebe vij dali niama da se mrushti na kiseloto i ,ako NE to davai bez da razrejdash. A nie v na4aloto na kupenoto se mrushtihme i nito zahar,nito razrejdane pomogna. Probvai,kakto stane.

Vupros4e- niakoi lekyva li hremavo bebe s te4no vit. C v nosleto? Da poru4am na muja mi da mi vzeme niakolko ampyli ot BG v slu4ai na nujda da imam.

# 20
  • в сърцето на един мъж...
Гал, аз също мисля, че е имало нещо, ама като не искат да пускат изследвания, аз как да разбера има или няма Close Просто нямам думи - сама да си дозирам лекарства и да изписвам, че да карам и приятели да ми пращат антибиотици от БГ #Cussing out

# 21
Хм като гледам няма да дочакм трета страница , ама айде от мен да мине и на втора ще кандисам  Mr. Green
  Сияние, то хубава работа сватосването ама младежа какво ли ще реши след 15-тина години , или пък девойката  newsm78. Мойчкия за сега е голям кавалер, като види мома и почва да вика неистово, особено ако е спяща. Пламито често често я разревава дивака му с дивак  Crossing Arms.  А и нали знаеш най-новото проклятие какво е " Сина да ти се роди - зет да ти доведе". Да пази господ де  Joy
 Иначе ние се залюбихме с Александра на Софи, но младите още не са се виждали  Thinking
 Благодаря за отговорите за края на кърменето, значи да си търся генеколога и на мамограф да мина след 5-6 месеца.
 Ламтурник, ко са прайш  Naughty, глей кви ги твориш на прима виста, смятай ако седнеш сериозно какво ще излезе. Айде сядай и пиши пък ние ще сме -чукча читател, чукча критик...... Mr. Green
Ееее Ками , много сладки муцки праяи Сияна.

# 22
Pis, може и сега да идеш на преглед, но трябва да е при специалист, който разбира от кърмене.... Нямам идея обаче откъде може да намериш такъв.... Така че- да, иди сле половин година. И да, нормално е дори с години да ти излиза по някоя капка. Радвам се че така безпроблемно си отбила, дано при всички ни мине така!

# 23
  • София
krassina77 аз му слагах на Алекс вит. ц в нослето, коагто беше хремав и пръсках Стеримар.Незнам доколко му помогна,но се излекува бързичко за 5дни.
Foxy наистина си е късмет.Ако промоцийката беше малко по-рано щеше да е супер, но нищо сега ще го подаря на някое друго бебе.То скоро ще има много около мен.

# 24
Мерси Фокси  bouquet
Само да се запиша, че след малко ще къпем бебстото бебе Simple Smile

# 25
  • Пловдив
 Hug

# 26
Записче,

Дани
, честито.

# 27
# 28
Привет! Ние цял ден мерихме улиците! Чак сега се прибрахме на здрачаване! Чудя се как не са ни предложили назначение на длъжността " инспектор по чистота"  Laughing
Фокси,  Hug
Ето и снимки от разходката:

# 29
  • София
Запис и от мене в новата тема! Фокси   bouquet

Ламтурника, страхотно творение - поздравления от мене  bouquet и ако това е само на прима виста, какво ли ще е, ако се заемеш сериозно.
От сърце пожелавам на всички болни по-бързо оздравяване  Hug Гея, дано вашата одисея приключи по-скоро и АБ да повлияе на Мила.

Ние си направихме 3-часова разходка и беше супер - използваме всяко възможно време да сме навън и почти нямаме ден без разходка.

Мене в последно време ме е хванала някаква депресия и въобще не ми се пише. И само се ядосвам със свеки ... но това е дълга тема.

Общи условия

Активация на акаунт