подсъзнанието може всичко 18

• 110 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Привет милички! Hug

Аз заминавам  на работа на едно далечно място, където няма да имам достъп до интернет, за известно време...затова пък съм се заредила с много книги . Sunglasses  

Обичайте се и не губете нито миг от живота си  в разпиляване на ценната си енергия !  bouquet

Искам да ви кажа, че много ви обичам всички и че ви благодаря, че ви има! Heart Eyes

Много ще ми липсвате!!!

# 196
  • Варна
Червено винце и ти много ще липсваш.Желая ти успех. PeaceНе се променяй момиче,страшно позитивна и чаровна.  bouquet  bouquet  bouquet Много те обичам Heart Eyes

Момичета,аз ви чета и се опитвам да се усъвършенствам в техниките.Не се получава много бързо,но се старая.Благодаря ви че ви има,давате ми невероятни сили Hug Hug Hug

# 197

Аз заминавам  на работа на едно далечно място, където няма да имам достъп до интернет, за известно време...

Има ли такива места още?  Laughing Шегувам се  Laughing

Винце, много ще ни липсваш!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Ние сме си тук и ще те чакаме да се върнеш и да разказваш интересни случки  Flutter

# 198
Eто ме и мен... Вела, Дессс Hug притчата и анимацията ме развълнуваха до сълзи.
Аз мисля, че всеки от нас е в постоянна връзка с Висшия си Аз. Дори най-скептичния човек, който прави всичко както му го диктува Егото. Въпрос на избор е, дали го чуваш или не ... Мисля, че няма ограничение в общуването с Висшия Аз и винаги може да се осъществи връзка. В лечителските практики, по специално в Рейки се използва точно за да получиш "разрешение" за въздействие когато човек не може да ти го даде по някаква причина - например е в безсъзнание или е бебе и т.н. Откакто практикувам Рейки винаги искам позволение за да вляза в аурата на човека с любов, дори ако той ми се е обадил по телефона и специално ме е помолил за Рейки, дори да сме се уговорили за точен час. Така го чувствам...
humanis, къде си го чела това обясни, моля.

# 199
  • Universe
Успешна и вдъхновяваща нова седмица!

5 чудесни техники за премахване на негативните мисли - Кехоу

„Разумът мисли, душата знае” -  китайска  поговорка

П.П. Винце,   55 до скоро и късмет! От България и мен - този еделвайс - , зареден с любов  Hug

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:13 от lenny_pld

# 200
  • Русе
 Винце, сигурно е много романтично мястото където отиваш.
Желая ти да се заредиш с енергия и хармония  Hug

# 201
# 202
  • Костинброд
Здравейте на всички Hug

Ние бяхме 2 дни на село, добре си изкарахме.

Десс, виж кога си пуснала поста си, този преди моя Wink

Вела, винаги, когато чета тази притча(не веднъж съм я засичала) и плача, в момента едвам се сдържам, ама съм на работа и не мога да си позволя.  Дес, клипчето е невероятно, второто ще го гледам довечера, че в работата нямам колонки.

Момичета, искам да ви споделя какво странно нещо ми се случва, когато си отидем на село- това започна в момента, в който започнахме с мъжа ми да спим в стаята на родителите ми, те ни я предостъпиха, защото е голяма. Не мога хич да спя нощем, постоянно ме втриса, все едно имам висока Т, гадими се ужасно, в началото мислех, че е от бременността, после родих, тогава пък го отдавах на напрежението покрай изпити и т.н. Обаче детенце близо една година когато сме там всяка нощ точно в 2ч се будеше с неистов рев, едвам я успокоявахме, това продължи близо година, сега тя е спокойна там, но аз продължавам да не мога да спя, да се чувствам зле докато лежа, щом стана от леглото и всичко утихва Shocked
баба ми почина преди няколко години, но след това свещеник освети къщата, аз няколко пъти съм пръскала със светена вода.
Какво всъщност може да става там?

# 203
  • Костинброд
П.П. Сега си погледнах линийката в подписа: 3г, 3м и 3д Laughing

Червено винце, приятно изкарване там, където си, ще ни липсваш. Heart Eyes

И да не пропусна да ви кажа колко много ви обичам Hug Hug Hug

# 204
  • Tам през Атлантическия океан

Десс, виж кога си пуснала поста си, този преди моя Wink

Heart Eyes  ау даааа  Hug сега видях  Blush

Добро предзнаменувание  Hug

Винце   Flowers Four Leaf Clover

# 205
  • Tам през Атлантическия океан

Thinking Енергията и още витае там  Rolling Eyes нормално е  Thinking

# 206

Thinking Енергията и още витае там  Rolling Eyes нормално е  Thinking

И според мен енергията на баба ти и на родителите ти все още е много силна. Въпреки осветяването на къщата, опитай енергийно пречистване на дома - има линк на първа страница. Добре ще е и да поразместиш малко мебелите, стига да можеш и да ти харесва - отпушва път на нови енергийни канали. Направи го на цялата къща и повече от веднъж, ако се налага.

От методите за пречистване на дома най-много ми допадат със смес  от сол/захар, съчетано после с ароматна пръчица или тамян, като оставяш миризмата много хубаво да попие навсякъде и после проветряваш. Също така, помисли дали има някаква определена вещ (мебел или нещо друго), или група от вещи, които не ти харесват или ти навяват подзънателна асоциация с някакви неприятни спомени?  Ако има нещо такова, няма място за сантименталност - изхвърляй веднага.

Виж тук: http://www.fengshuibg.com/

Статиите са написани чудесно, на много разбираем език и са много положителни. Изчети всичко, което ти се струва интересно. Особено за енергийното прочистване, за предметите около нас, за спялнята. Да не би да имате огледало или твърде много цветя в спалните помещения? Това не се отразява никак добре на съня и релаксацията. Фън-шуй много помага в такива случаи!

Успех!

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 12:38 от MissMaple

# 207
Mamagemelar , критерите ги разискваме в тази тема. Когато постигнеш тази връзка вече нямаш нужда от много неща, защото ти имаш интуитивното познание и живота ти става лесен ,  приятно приключение а не мъка и болести Peace Информация за това има във всички книги за Рей ки и системи за енергийно лечение.

mimina , не мисля, че всеки е в постоянна връзка със своя висш Аз. Ако беше така нямаше да има нужда от болници и от много неща. Всеки , които работи върху себе си и търси себе си е със сигурност във тази връзка Hug Информация за това има във всички книги за енергийна терапия. За жалост повечето не са преведени на български.

# 208
 humanis , благодаря  bouquet
Отскоро чета за Рейки-тук във форума темите,но ми е малко инфото.а и съм далеч от познанието още Thinking

# 209
Qnitza , може да "витае" нещо там, а може и причината да е съвсем друга и да е в енергията на самото място. Аз например също не мога да спя добре, когато съм на вилата. Причината е, че там има минерални извори и явно протичащите под земята реки ми влияят върху съня.

За Висшия Аз - аз също мисля, че не всеки е в постоянна връзка с своя. Или поне аз не се чувствам във връзка с Моя или поне не непрекъснато / кой го знае къде се мотае като ми трябва  Crossing Arms /. Да споделя, че аз за сега нямам успехи в разговорите /2 на брой/ с Висшите Азове /също 2 на брой/. Сигурно някъде греша  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт