подсъзнанието може всичко 18

• 110 430
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
А какво се случва ,ако проведеш негативен разговор с Висшето Аз на някой!? И аз я прилагам тази техника, без да знам че съществува, но понякога се случва да навлезем в спор и казвам неща които не са положителни за човека отсреща. Какво се случва в този случай?

# 241
А н и, не мисля, че е много хубаво... Дори да излезем извън обсъждането на конкретната техника, ами да видим всичко обсъждано досега - енергията следва мисълта. Когато акцентираш върху лошите черти от нечий характер, сякаш ги предизвикваш да се прояват с още по-голяма сила... поне спрямо теб.  Аз така си мисля.

Разбира се, не е фатално... И аз преди много често я допусках тая грешка... Но лесно се научава поне това да контролираш, то оттам се почва. Вече почти никога не си мисля лошо за никой... Във всеки търся нещо добро, ако ще и само едничко да виждам, и чрез него се опитвам да изгладя отношенията. Пък ако съвсем не ми харесва даден човек, направо го изключвам от съзнанието си.  Peace Та ми е по-спокойно и отношенията ми с околните много рязко се подобриха.

А в момент на яд не провеждай никакви разговори с Висшия аз, съзнателни или не. Разсейвай се, докато се успокоиш. Прави неща, които обичаш. За всеки е различно. На мен най-много ми помагат гледането на това цвете, дето си го имам вкъщи, или един дъъъълъг горещ душ  Grinning и после 15 минути на леглото, с празно съзнание.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 16:31 от MissMaple

# 242
  • GYM
ЧУдно, аз релаксирам докато готвя... Случайно го открих, тъй като съм от жените, които са скарани със всякаква домакинска работа Embarassed Та започнах да готвя и да пека почти всеки ден...Всичко ми минава... А и по време на готвене често си разговарям с нечий висш Аз и ми е много зареждащо... Някак си не мога да си позволя негативни мисли докато приготвям храната за семейството си и така се настройвам на положителна вълна Hug

# 243
  • Tам през Атлантическия океан
Здравейте момичета! От известно време ви чета с голям интерес , отново преоткривам радостите  в живота , за което много Благодаря!
Имам един проблем : Не мога или  не знам как да си изясня какво точно искам!
Какво бихте ме посъветвали...

Hug
Почни от най-малките неща , пимерно неща от ежедневието които биха ти донесли радост  Wink
лека полека ще стане ефекта на снежната топка  Mr. Green и вероятно ще стигнеш до съществените важни работи за теб  Hug

Наистина е важно да знеаем какво искаме  т.е. да  имаме цел .... мечта , мечти ..... Peace

makami и аз преди години имах такъв период просто се лутах и незнаех какво искам , с какво да започна , да се захвана  Crazy

# 244
Благодаря ти Мимина.
 Miss Mdple  развам се за теб, хубаво е че усещаш нещата със подсъзнанието си . За себе си съм сигорна и знам че съм попаднала на правилното място и при правилните хора. Hug

# 245
  • Universe
Привет  bouquet
Нали във всяко нещо, дори и негативно, трябва да намерим позитивното, за да "преобърнем" мисълта си /т.е. да сменим диапозитива/, защотото научно е доказано, че 2 противоположни мисли едновременно не могат да съществуват. В тази връзка в главата ми възникна следния въпрос:
Какво позитивно можем да намерим в един скандал, където две, или повече персони, взаимно си крещят, отправят си упреци и никой не изслушва другия, защото е прекалено зает със собствената си тирада newsm78 newsm78 newsm78
Днес присъствах на нещо подобно и, колкото и да си напъвах ума - единственото до което достигнах е, че никога не трябва да се държа като тази двойка  Naughty Но това е просто умозаключение, а никъде не открих позитивно зрънце, за да настроя  мисълта си на друга вълна и тази сцена ми заседна като горчив хап на гърлото Crossing Arms
Всъщност няма значение къде е въпросният конфликт - у дома в семейството, сред колегите, в магазина, или по пътищата, или ................. Всички сме присъствали поне веднъж на нещо подобно.
Къде да намерим светлината, Вие какво ще кажете по въпроса  Heart Eyes

# 246
Престраших се да разреша едно терзание чрез среща с Висшия Аз на един човек. Отношенията ни се скъсаха преди около три години - едно добро приятелство беше. Много ми тежеше най-вече недоизказаността в цялата случка.
Точно в този случай техниката се оказа невероятно силно лекарство - след срещата най-силното чувство у мен беше ( и е) СПОКОЙСТВИЕ. Не знам къде и как ще се срещнем отново с този човек, но знам че добрите ни отношения ще се възродят.

Благодаря, че споделихте техниката.

Междувременно, работя по въпроса с прошката... също с успех. И е много силно пре-чистващо.
Следващата ми стъпка ще е спиране на негативната плоча.

Маками, медитираш ли? Пробвай Simple Smile
Ако успееш да разграничиш вътрешния си диалог от гласа на интуицията, отговорите ти сами ще дойдат.

Лени, постовете ти са много хубави винаги.

# 247
Добро утро на всички!

Да се отчета, че засега разговорите с Висшия Аз на човека, с когото искам да установя контакт не дават положителен резултат, сякаш даже обратното. А уж правя всичко както трябва... newsm78

Привет  bouquet
Нали във всяко нещо, дори и негативно, трябва да намерим позитивното, за да "преобърнем" мисълта си /т.е. да сменим диапозитива/, защотото научно е доказано, че 2 противоположни мисли едновременно не могат да съществуват. В тази връзка в главата ми възникна следния въпрос:
Какво позитивно можем да намерим в един скандал, където две, или повече персони, взаимно си крещят, отправят си упреци и никой не изслушва другия, защото е прекалено зает със собствената си тирада newsm78 newsm78 newsm78

Като се замисля, рядко съм ставала свидетел на такива ситуации, но когато ми се е случвало, винаги си припомням една мисъл на Ницше, която преди време бях сложила в подписа си. Приблизително в превод звучи така: "Какво друго е любовта, ако не разбирането и радостта от факта, че другите хора живеят, разбират и преживяват по начин, различен от нашия?" Не знам обстоятелствата около конкретната случка, която описваш, затова не бих могла да кажа кое би било позитивното в нея, но на мен тази мисъл определено ми помага да "сменя диапозитива" в подобни ситуации.

Желая ви слънчев и усмихнат есенен ден!

# 248
При мен разговорите с висшето АЗ действат на 100%.Последната случка е от тази сутрин,купувайки си едно списание от жената с вестниците видях че има и новата книга за баба Ванга но нямах достатъчно пари за нея,проведох мислен разговор с Аза на жената като същевременно я помолих да ми запази книгата за утре,за да мина да си я взема.Бабата абаче ми я даде с думите "вземи я сега пък утре ще ми я платиш ти няма да ме излъжеш"
Благодарих на Вселената за всичко това и съм щастлива че мога да използвам техниката.Също така и с ангелите се разбирам дибре и ми помагат за всяка отправена молба към тях Praynig
Щастлива съм от факта че ви намерих и благодарение на вас момичета сега мога да помагам на себе си и на хората около мен Hug

# 249
Здравейте на всички!
Благодаря ви за отговорите.С ваша помощ успях да се справя с някои проблеми вкъщи. Всъщност преди време бях пуснала един въпрос,свързан с енергийния вампиризъм вкъщи. Наистина чудесни съвети получих от вас,които ми помогнаха да се справя.А толкова време съм се борила с този проблем. Най-после ,благодарение на вас открих начина.Не съм писала скоро, но чета непрекъснато всичко по темата.
Искам да потитам - така ли е било и при другите? В началото, когато започват да се прилагат нови методи, започват да се появяват доста проблеми. Мисля си, дали това не е някаква проверка дали сме достатъчно силни и въпреки всичко да продължаваме да се борим с подходящия метод или има нещо, което не правя както трябва. Но почти винаги се случва това при мен,всъщност когато реша да приложа нещо ново, и точно когато почувствам, че започвам да успявам и се появява някакъв проблем.Преди време приложих метода с Андреевския кръст за премахване на родови проклятия. Чувствах се чудесно, обаче след един ден се появиха много сериозни проблеми,този път в службата, не вкъщи.Не знам какво да правя,дали да продължа или трябва да потърся някаква друга причина. Много съм объркана и не знам откъде да започна за разрешаване на тези проблеми.Знам,че ще се справя,но се чудя откъде да започна.

# 250
  • Костинброд
Здравейте на всички Hug

Аз имам напредък с Висшия Аз- няма на лице нещо съществено, но втория път успях да проведа диалог, а не монолог, от който разбрах за една моя грешка, която ще се постарая да оправя, защото явно доста е наранила въпросния човек.
С Висшия Аз на свеки още не съм говорила, не съм готова като чели, все още има някакви лоши чувства в мен към нея, когато напълно ми мине тогава ще се пробвам.

Лени, много хубав въпрос си задала- относно скандала и положителното в него.
Ще ти отговоря от опита, който имам в това отношение, поне при мен е така, де, при друг може да не стоят така нещата. Та по същество- винаги след някаква кавга, колкото и да държа на думите си и колкото и да съм сигурна, че съм права, винаги успявам да намеря къде е била грешката и в двете страни, успявам да разбера защо въобще се е стигнало до този скандал, независимо кой е прав и кой- крив, което пък от своя страна ми помага много за в бъдеще да предотвъртя подобен род сцени от подобно естество или със същия човек. Но пак казвам, че това за мен е положително от цялата ситуация, защото винаги след свада съм мислила по въпроса и съм търсила грешката и в мен, не само в отсрещната страна.
Така разбирам аз нещата Laughing

Приятен, слънчев и малко снежен ден на всички Hug

# 251
Момичета, добро утро! Hug

...
Искам да потитам - така ли е било и при другите? В началото, когато започват да се прилагат нови методи, започват да се появяват доста проблеми. Мисля си, дали това не е някаква проверка дали сме достатъчно силни и въпреки всичко да продължаваме да се борим с подходящия метод или има нещо, което не правя както трябва. Но почти винаги се случва това при мен,всъщност когато реша да приложа нещо ново, и точно когато почувствам, че започвам да успявам и се появява някакъв проблем.Преди време приложих метода с Андреевския кръст за премахване на родови проклятия. Чувствах се чудесно, обаче след един ден се появиха много сериозни проблеми,този път в службата, не вкъщи.Не знам какво да правя,дали да продължа или трябва да потърся някаква друга причина. Много съм объркана и не знам откъде да започна за разрешаване на тези проблеми.Знам,че ще се справя,но се чудя откъде да започна.

Искрата, точно така е. Не самов началото. Поне при мен. Когато четях Лазарев - Диагностика на кармата- споделяла съм и друг път тука, са започвали много тежки периоди в живота ми- дотам, че накрая всичките му 12 книги ги махнах от къщата си! Дори енергетиката им е пречистваща , може би newsm78. Само да уточня за тези, които не са чели книгата- , че самата книга, лекциите и видеосеансите на Лазарев са точно изчистващи кармата.

Друг пример- точно сега изчиствам с прошка, визуализирам , и се стремя към добро, все повече и повече, такова чистене не съм правила основно на "Багажа" си никога. Съответно- Mr. Green киреч  в отношенията с най- близките, болести... А освен това вчера  започвам деня с много радост и +++ емоции , решавам да правя диета- на фрешове цял ден- лунна... И какъв е резултата  newsm78 #Cussing out Е, няма такъв киреч ! От обяд до вечерта куп неприятности и новини една от друга все по- Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес съм заредена с нова доза оптимизъм,  изпълнена съм радост заради хубавите неща, които ми се случват  и обичам живота именно такъв какъвто е, защото това , което ми се случва е най-доброто за мен!

Благодаря на Небесата за прекрасните възможности, които ми дават!  Praynig Praynig Praynig

Златен дъб- коя е книгата на Ванга! Тя ми е много скъпа и много я обичам! Точно нейния завет се старая да спазвам-

Да бъдем Добри!  Peace

# 252
  • Tам през Атлантическия океан

Лени, много хубав въпрос си задала- относно скандала и положителното в него.

Поучителното е че трети човек примерно ще си вземе поука  Wink

След такива скандали определено никой от страните не се чуства добре , обикновено и те ще си вземат поука като се поохладят страстите или поне един от двамата ще извлече поука
 Grinning

Една приказка /притча която и преди съм пускала тук  Hug

И В ТОВА ИМА НЕЩО ДОБРО

Независимо какво ти се случва и на Теб
и независимо колко зле ти изглежда
положението, в което се намираш,
винаги се стреми да намираш
доброто в ситуацията!
Такова винаги има!
Дори да не се вижда
на пръв поглед...

# 253
Благодаря ти, darena  за чудесните думи и оптимизма,с който звучиш.
Докато чета поста ти,в очите ми се появиха отново сълзите не на тъга и болка,а на благодарност,чувствам се по-спокойна отпреди  Hug

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 10:20 от isskrata

# 254
Здравейте ,момичета!Дано не прозвуча глупаво, но имам един въпрос:винаги вечер, когато се опитвам да се моля, да благодаря или пък да провеждам разговори с Висшия Аз, никога не мога да довърша.Много се вглъбявам ли, какво ли, но винаги заспивам. EmbarassedНе се моля, защото трябва, а защото го чувствам и искам всичко да изразя в молитвата- и прошка и благодарност и ..... заспивам.На сутринта съм бодра и весела, и заредена с енергия, но защо така се получава- не зная.Дали можете да ми помогнете с отговори или дори предположения ,върху които да помисля???
Благодаря на всички, че ви има!

Общи условия

Активация на акаунт