подсъзнанието може всичко 18

• 110 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София по рождение
Много зреждаща тема, благодаря ви!

# 631
Момичета, търсих и на първа страница и в гугъл, но не намирам нищо за техниката на писане с лявата ръка. Може ли малко помощ?

Ами освен да се самоцитирам  newsm78
По-огромен щрифт от този няма  Laughing

П.П. Моля, май съм пропуснала, не се сърдете... пуснете линк, ако по-рано сте обсъждали това за писане с другата ръка.

Ето линк - Автоматичното писане

# 632
  • Костинброд
Момичета, търсих и на първа страница и в гугъл, но не намирам нищо за техниката на писане с лявата ръка. Може ли малко помощ?
Klemy, заповядай: Автоматично писане

П.П. Мишето ме изпревари Laughing

Уф, аз нещо напоследък хич не мога да визуализирам, одеве и с духовния водач не успях да се срещна по простата причина, че въобще не мога да си представя каквото и да било, една мъгла, едно чудо.
По 2 начина пробвах да си отворя третото око и пак не става Confused

# 633
  • София
Благодаря ви!!! Hug

# 634
mijjjka , благодаря за шрифта, че да го видя.  Hug В работата с енергията Сейким се срещнах за първи път с нуждата от писане с две ръце. Там символите се пишат задължително с двете ръце едновременно. Аз пиша грозно с дясната пък какво остава и лявата да включа hahaha Сега обаче влизайки тук попадам  на тази техника, зная за нея но никога не съм я ползвала. Да споделя резултата  Wink питах кога аджеба ще се съберем с хората дето правим общ проект, защото всеки се мотка и вече минаха 6 месеца. Отговора, които получих беше нещо за което никога не бях си и помисляла. Цитирам "започни сама и то веднага" Crazy Много се зарадвах и се чудя къде ми е бил акъла досега да чакам  Rolling Eyes Интересно е че настъпи мир и спокойствие в мен а съм нащрек от доста време по този въпрос. Още веднъж благодаря, че е споделена тук и Мишето я оцвети да я зърна Heart Eyes

# 635
  • Шотландия
Клеми, бих повторила пречистването още веднъж.  Wink Може да е останало нещо, което още може да се поеме.
За Уейн Дайър - той ми е едно от ранните "открития" - мнооого отдавна, беше публикувана една мъничка книжица - Вашите слаби места (или нашите?  newsm78). Изчетох я на един дъх и все едно, че някой е ровил в мозъка ми и ми е отговорил на въпросите ми по един мнооого приятен и лек начин. Оттогава съм прочела всичко, което съм намерила от него и съм изслушала всички негови записи, които съм намерила. Покрай него - и Дийпак Чопра, който също е един голям фундамент в тези неща, по мое скромно мнение. Те са работили заедно, слушала съм няколко техни радиопрограми. За съжаление всичко, което слушам, е на английски (в началото това си и беше начин за мен да си усъвършенствам английския, та не съм търсила преводи на английски, но в момента всички книги на Уейн Дайър и на Дийпак Чопра са преведени на български.

Някой спомена руската школа, та си струва да отдам дължимото на Лазарев и може би Норбеков, макар че него не съм го изпълнявала, само съм го изчела за информация. Сега чета Зеланд, ама си признавам без бой, че западноевропейската школа повече ми допада - няма толкова зор, насилие над себе си, вина и т.н. Може и да съм прекалено строга.

Да не забравя да ви благодаря за чудесната тема и за всичко, което намирам тук. Осъзнавам, че не го правя достатъчно често. Особено на активните авторки - те си знаят кои са.  Hug Радвам се за Ина, която е почнала мечтаната работа - и аз работя по въпроса - или поне така си мисля  newsm78

Хубава седмица!  Hug Heart Eyes

# 636
Зарадвах се на новината за Ина Димова, помня я разбира се. В тази връзка - една подобна новина. Нали помните Klem4e - дето все не се получаваше със забременяването, през февруари и направиха инвитро. Бебчето и е вече на месец, рових за нещо назад в темите, видях лентичката в подписа и. Толкова любов и подкрепа изпращахме тогава - дали са резултат... Добрите новини винаги са повече  Praynig
 Hug Heart Eyes

# 637
Момичета, да ви попитам - има ли някоя от вас, която е пробвала автоматичното писане, но да не се е получило нищо? Виждам, че в инструкцията пише, че отначало може да не стане нищо, но аз опитвах вече толкова пъти - все без резултат.  Затова ако можете да споделите вашия опит, ще съм ви благодарна.

# 638
Зарадвах се на новината за Ина Димова, помня я разбира се. В тази връзка - една подобна новина. Нали помните Klem4e - дето все не се получаваше със забременяването, през февруари и направиха инвитро. Бебчето и е вече на месец, рових за нещо назад в темите, видях лентичката в подписа и. Толкова любов и подкрепа изпращахме тогава - дали са резултат... Добрите новини винаги са повече  Praynig
 Hug Heart Eyes

толкова сте мили и добронамерени  newsm51
всичко което пишете и  съвети които давате,всичко това  го правите с толкова много любов .На много момичета и жени сте помогнали и силно вярвам че и на мен ще ми помогнете със вашите съвети и мисли   ---един ден и моята мечта да се осъществи

Благодаря ви че ви има и че помагате на толкова много хора  newsm20 Hug

# 639
  • Tам през Атлантическия океан
Нали помните Klem4e - дето все не се получаваше със забременяването, през февруари и направиха инвитро. Бебчето и е вече на месец, рових за нещо назад в темите, видях лентичката в подписа и. Толкова любов и подкрепа изпращахме тогава - дали са резултат... Добрите новини винаги са повече  Praynig
 Hug Heart Eyes
Hug Да Клемче си има рожбичка  Grinning и аз като разбрах много се израдвах Grinning

Ина ДимоваHug

Кафе с Канела , дай си почивка  Wink
Послушай интуицията си и прави това, което ти се прави  Hug
Laughing Май и аз това новолУдие ще си дам почивка  Wink т.е. не изпитвам вътрешна нужда да пиша желания и да правя ритулчета  Wink
Обзела ме е една такава сигурност и спокойствие  .......  Two Hearts

# 640
Здравейте мили момичета!
Един разговор по скайп снощи с Мишето ме върна в тази тема. Благодаря за поздравите , които ми изпратихте - аз сама си ги прочетох    bouquet и съм много щастлива , че има хора, които си спомнят за мен. Искам да поздравя всички новоприсъединили се и да им пожелая да вярват в мечтите си, защото те стават реалност.
Спрях да пиша в темата, защото в един момент много почна да се разводнява с две неща - безкрайно честитене на празници и непрекъснатото обсъждане на картите и списъците с желанията. Искам да ви кажа едно нещо в тази връзка. Най-вроятно всички са гледали филма "Тайната". На пръв поглед само трябва да поискаме нещо и то се случва. Многократно е коментирано, че филма е изключително консуматроски ориентиран. И това правим ние - искаме, искаме, искаме, искаме....но имаме ли нужда , необходимост от всичко , което искаме точно в момента. НЕ и предполагам, че точно за това някои от желанията ни остават нереализирани. И преди съм казвала, че имам доста конкретни доказателства в живота си за сбъднатите пожелани желания. Връщайки се назад във времето направих анализ на някои мечти отпреди 10-12 години, които към днешна дата са се случили под някаква форма.  Може би не всичко е ставало по начина по-който съм си го представяла, но крайния резултат е бил такъв какъвто е живял в мен.  Скоро намерих един списък правен преди около 5 години за места, които искам да посетя.  Бях забравила за него, защото като го съставях беше нещо като игра, упражнения към една книга. От този списък е останало едно единствено място, имаше 10-тина. Не мога да ви опиша изненадата ми.  И най-интересното е, че всички тези пътувания получих като  един вид подарък, почти без да влагам средства. Моето пожелание към вас е да не се концентрирате толкова много върху тези списъци, защото ще живеете с очакването да се случат, а ако това не стане, ще бъдете много разочаровани. Фокусът трябва леко да се измести, да не живеем с усещането какво нямаме, а да виждаме  какво имаме. В началото е трудно, но като с всяко нещо и с това се свиква.
Тук искам да благодаря на elena, че ни припомни мислите на Уейн Дайър и по-точно тази:
Всяко нещо, което искаш да притежаваш, в крайна сметка те завладява. И по ирония, щом се освободиш от него, започваш да го получаваш в по-големи количества.
елена, миличка, ние заедно откривахме закона за привличането и други неща. А както виждам пътят ни в търсенето продължава.

За Уейн Дайър - той ми е едно от ранните "открития" - мнооого отдавна, беше публикувана една мъничка книжица - Вашите слаби места (или нашите?  newsm78). Изчетох я на един дъх и все едно, че някой е ровил в мозъка ми и ми е отговорил на въпросите ми по един мнооого приятен и лек начин.
Millla , тази книжка отвори и моите очи навремето , наистина е невероятна.

За настоящата  ми работа - споделяла съм тук във форума, че за доста дълъг период от време бях безработна. Точно преди една година се явих на интервю на което ме одобриха и споделих тук.  Тогава изтълкувах, че съм намерила това което търся, но случих на некоректен работодател и работих само два дни.   Има и нещо друго - аз получих ШАНС, но не бях готова. В онзи момент бях силно депресирана и невярваща на себе си и вече тук добавката от некоректен работодател ми дойде в повече. Както и да е. Отказах се и започнах работа, която не ме удоволетворяваше, но знаех , че няма да е за дълго. Седем месеца по-късно получих изненадващо предложение, без съм го търсила. Просто то ме намери. И нямаше как да не го грабна. Държа да подчертая, че не става въпрос за  нереализируеми неща – за мен беше важно да сменя средата си, по лични за мен причини, като част от моето израстване и работата ми над себе си.

Момичета много научих от вас! Споделени книги, филми , други материали. Много често се случва обкръжението ни да не се интересува от тези теми, а ние имаме нужда да споделяме, да откриваме , да следваме любопитството си. Веднъж говорех с моя приятелка  по въпроси за духовните търсения и в момент на отчаяние и казах, че не разбирам много от нещата и не искам да вървя по този път , а тя каза" Ти веднъж вече си вдигнала завесата и знаеш какво има зад нея, няма как да я спуснеш отново и искаш или не ще продължиш да вървиш".

Надявам се, че не съм ви оттегчила. Мишето снощи ме накара да си спомня, че аз се учих точно от споделения тук опит.   smile3529  smile3523 

# 641
ИнаДинова много ме развълнува това което си написала  Hug Hug Hug,радвам се че се появи и то с хубави новини   Heart Eyes

Днес започнах книгата на Свияш, още съм съвсем в началото, но малко се обърках, ще ви споделя какво точно ме обърква и ако може и вие да си кажете мнението, защото може аз просто да не тълкувам правилно нещата.
Та- в началото на книгата се пише за идеализирането, за това как това е грешно и така губим най- ценните ни неща- като ги идеализираме. Обаче това наше писане на желания и т.н. не са ли един вид идеализиране- искаме идеалната за нас работа, идеалния за нас партньор........... newsm78

Идеализация е когато искаш нещо конкретно и на всяка цена , а нали Вселената знае по-добре кое е най-подходящо за нас. Ако не го получим ние се дразним , ядосваме ...Така не сме в синхрон със света или не го приемаме такъв какъвто е.
Идеализация е също когато мислиш , че определено поведение е правилното и за други , освен за теб. Когато критикуваме пак е идеализация. Отново означава неприемане.

Цитирам Свияш : Основната при¬чина за лошото реализиране на желанията се крие във факта, че човек се намира в конфликт със заобикалящия го свят. А едно от главните условия за получаване на практическа помощ от живота е способността да приемаме света такъв, какъвто е, без да се задълбаваме в очевидните, от наша гледна точка, несъвършенства.

Ина също го е казала много хубаво. Измести фокуса и се радвай на това което имаш , така е по вероятно да се изпълнят желанията . Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 642
Здравейте, момичета! Минавам да ви "видя" и да пратя малко положителна енергия на всички  Hug
Днес смятам да се възползвам от новолунието и да си събера след това успеха Simple Smile
От мен хубава вечер и да знаете, че съм много щастлива, че ви открих   bouquet това е храна за душата  Hug

# 643
все пак - честито Новолуние за тези, които все още го чакат с нетърпение.  newsm51

# 644
Ееее, събрахме се - както се казваше в една реклама  Laughing

Ина, радвам се да те "видя"   Grinning
Мислех си, толкова близки ви чувствам всички вас! Ние наистина заедно растем и заедно се учим  Heart Eyes

Постингът на Ина ме накара да се замисля и друго - до каква степен и дали осъзнаваме, че наистина имаме всичко от което се нуждаем? Аз не само вярвам, но съм осъзнала, че това е така   Grinning
Затова и аз прескачам днешното Новолуние - май доста ставаме  Wink

Спокойна вечер на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт