подсъзнанието може всичко 18

• 110 482
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Universe
Искрено Ви желая  сбъдване на желанията/мечтите  newsm10
Радвам се заедно с тези, които вече са постигнали своите успехи   Two Hearts и за споделянето им  Hug
Аз написах своите - всички са свързани с освобождаване от минала карма, защото съм в Северен лунен възел Скорпион
   Включвам програмата за сбъдване! Let It Be!

# 646
  • Варна
lenny_pld много ме заинтригува с Северен лунен възел  Hug
намерих това http://pims.ucoz.net/board/lunni_vzli/2
и това за четене http://www.beinsadouno.com/articles.php?id=307
При мен цифрите продължават за изплуват повтарящи се и натрапчиви,
та те  дострашее да погледнеш към часовника  и номера на автомобила пред теб Wink
Лека ви нощ!

# 647
  • Universe
evil, Благо-Даря   bouquet

ooooh! Объркала съм се - аз не съм  Северен лунен възел в скорпион, а в дева Mr. Green Но пък, честно казано, само едно желание ми се противеше и го махнах.
И не знам защо newsm78, но едно друго интуитивно напираше в мен - оказа се, че то е от кармичните за девите Peace

П.П. Три пъти мери - един път режи  Joy

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 01:03 от lenny_pld

# 648
Здравейте! Имам въпрос за писането с лява ръка. Пиша само няколко думи, а в главата ми звучат много повече. Това нормално ли е или е отговор на моето его?

# 649
Да ви споделя какво ми се случи.Преди един час в градската градина пред мен изскочи една циганка,попита ме имам ли стара печка за продаване,отговорих и че нямам и започна да ми нарежда,аз я отпращам,тя продължава.По принцип не им вярвам,дори ме е малко страх.Тази беше много дружелюбна и усмихната.И ми каза,че се чувствам изнервена,имам проблеми в семейството и здравето-в момента наистина е така.Освен това съм била в очакване на нещо хубаво,което да дойде отстрани и щяло да дойде.След няколко разговора с ВА на определени хора нещата наистина потръгнаха в благоприятна за мен посока и очаквам добър развой .Точно това ме накара да се чудя някакъв знак ли е или е просто съвпадение newsm78.
Знам ,че са добри психолози и не им е трудно да налучкат с общи приказки,но при мен всичко съвпадна.Пак казвам не им вярвам на тези врачки,дали защото сега очаквам нещо хубаво тази ми се стори много сърдечна,като че ли наистина ми желаеше доброто.Е,започна да вади някакви треви от Рилския манастир да съм ги носела 18 дни и да и дам 5лв. за тях,да ме избавели от магията.Естествено ги отказах,дойде ми в повече,пък и кой знае какви енергии носят.Дадох и левче да се почерпи,благодарих и ,а тя ми пожела да съм жива и здрава.
Продължавам непрекъснато да виждам комбинации от еднакви числа,на вилата докато разсаждах ягодите намерих бяло перо в тях/но пък имаме кокошки/.
Моля ви да не ми се смеете.

Qnitza благодаря ти за числата,значението им отговаря на моите мисли и очаквания в момента.Направо съм изумена.

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 12:27 от lina

# 650
  • Русе
  Сънувах много ярък сън. Аз винаги сънувам и често сънищата ми са много интересни.
Този сън беше от много живите и ярките.
Бяхме някъде на почивка - на планина, като че ли Швейцария. Започна да изригва вулкан. Бягахме, а аз държах детето. През цялото време следях как е той. И баща му се появи, въпреки, че не беше с нас на почивката.
Случи се така, че бяхме заклещени в местност и от всякъде прииждаше вода, въпреки, че бяхме сред планината.
Тълпа от хора се бяхме подслонили до една красива швейцарска къща и домакинята ни успокояваше.Аз държах детето и чаках всеки момент да ни помете вълната, но някак бях спокойна.  От съседния връх с нови талази идваха потоци вода, и нивото и се покачваше застрашително, но като че ли след първите телези силата намаля. Тогава ме събудиха  Simple Smile  newsm78

# 651
  • Варна
Довечера ще се наблюдава ето това http://no.de-sita.com/?p=1367
lina при мен загадката с числата продължава...

# 652
  • Костинброд
Amber, съня ти наистина е интересен, но аз никак не съм в час с тълкуването им, дано да е нещо хубаво- я екскурзия в чужбина, я при Ниагарския водопад(заради течащата вода) Mr. Green

Лина, радвам се, че числята са ти били от полза.
А относно тези циганки- аз също съм на мнение, че повечето от тях имат някаква дарба да откриват какво таим вътре в нас, мен не ми се е случвало да ме спират такива, но съм чувала много случай, когато са познавали на мои близки.

Аз преди малко се пробвах с писането с лява ръка, ми то много добре ми се отдава, учудващо всичко се разбира Mr. Green
На първия въпрос получих само отрицателни отговори, кратки- не, няма възможност и тези 2 израза постоянно се повтаряха.
На втория въпрос не успях нищо да напиша, нищо не ми идваше в рошавата главица.
Обаче малко се разочаровах след отрицанието по първия въпрос, защото това е мечтата ми от 3г и ясно ми се показа, че в рамките на 1г нищо няма да се промени Confused

Сега ви желая усмихнат и весел следобяд.

# 653
  • у дома
  Сънувах много ярък сън. Аз винаги сънувам и често сънищата ми са много интересни.
Бяхме някъде на почивка - на планина, като че ли Швейцария. Започна да изригва вулкан. Бягахме, а аз държах детето. През цялото време следях как е той. И баща му се появи, въпреки, че не беше с нас на почивката.
Случи се така, че бяхме заклещени в местност и от всякъде прииждаше вода, въпреки, че бяхме сред планината.
Тълпа от хора се бяхме подслонили до една красива швейцарска къща и домакинята ни успокояваше.Аз държах детето и чаках всеки момент да ни помете вълната, но някак бях спокойна.  От съседния връх с нови талази идваха потоци вода, и нивото и се покачваше застрашително, но като че ли след първите телези силата намаля. Тогава ме събудиха  Simple Smile  newsm78
A m b e r, сега като го прочетох - струва ми се че и аз съм сънувала нещо подобно преди години. Много подобно  newsm78
хмм...  Thinking

# 654
  • Костинброд
Евил, супер новина, само дано няма облаци, към колко ли часа ще започне newsm78

# 655
  • Русе
A m b e r, сега като го прочетох - струва ми се че и аз съм сънувала нещо подобно преди години. Много подобно  newsm78
хмм...  Thinking

да добавя, че гледката беше много красива, въпреки ужасната обстановка

# 656
Здравейте, момичета! Аз както написах снощи се възползвах то това, че е новолуние и писах 25 желания Simple SmileЕдно от желанията ми беше да имам възможност да се погрижа за очите си и още не бях сгънала листчето и мъжа ми ми носи старите диоптрични очили, които си мислех, че съм за губила някъде  Grinning Що се отнася до сънища аз тази нощ сънувах как майка ми и баща ми се карат и аз плаках много Sad ПО прицип като сънувам, че плача след това се случват хубави неща, но незнам дали на новолуние е така... не съм забелязвала  newsm78
За край на поста си искам да пожелая на всички постигане на успехи и бързо изпънение на желанията  Hug

# 657
Забравих да ви се похваля,днес големият ми син навършва 21г.Приемете моята виртуална почерпка.Макар,че съм отскоро тук,чувствам ви близки,благодарение на вас си промених възгледите,мисленето и се чувствам много по спокойна и уверена в себе си.Бъдете живи и здрави всичките.благодарна съм,че ви открих!!!

# 658
Да ти е жив и здрав и много да те радва   bigdance2 Tada

# 659

Общи условия

Активация на акаунт