Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 160 949
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Stregeta привет!
Аз също съм оперирана от стеноза на гръбначния канал, на 2 нива бе операцията - точно преди 1 месец. Искам да ти кажа, че и аз като теб се чувствах по-добре в първите 15 дни след операцията, почти нямах болки. За съжаление после започнаха болките и аз бях доста притеснена. Консултирах се с докторите, които ме оперераха. Тяхното мнение се потвърди и в последствие - оказа се ,че се натоварвам повече от допустимото, като имаш предвид, че аз само лежа, нищо не правя. Но явно седенето повече от 5 мин на маса или на компютър, ходенето повече от 5 мин е противопокзно поне на този етап. Забелязах, че след това наистин аболките се засилват. Така че помисли- дали не правиш нещо, което все ощене трябва да правиш.Почивай повече, възстановителния периоде  много бавен и дълъг, те това казват. Изписаха ми след като започнаха болките- наред с милгамата и 3 * 1 - Габаневрал.
А що ес отнася до озонотерапията - аз я пробвах. Направих 15 процедури в МЦ Кортекс - озонотерапия и лазер. Изобщо нямаше ефект. На някой може да помагат, но на мен - не помогнаха.
Успех ти желая! Не се отчайвай!

# 511
Stregeta привет!
Аз също съм оперирана от стеноза на гръбначния канал, на 2 нива бе операцията - точно преди 1 месец. Искам да ти кажа, че и аз като теб се чувствах по-добре в първите 15 дни след операцията, почти нямах болки. За съжаление после започнаха болките и аз бях доста притеснена. Консултирах се с докторите, които ме оперераха. Тяхното мнение се потвърди и в последствие - оказа се ,че се натоварвам повече от допустимото, като имаш предвид, че аз само лежа, нищо не правя. Но явно седенето повече от 5 мин на маса или на компютър, ходенето повече от 5 мин е противопокзно поне на този етап. Забелязах, че след това наистин аболките се засилват. Така че помисли- дали не правиш нещо, което все ощене трябва да правиш.Почивай повече, възстановителния периоде  много бавен и дълъг, те това казват. Изписаха ми след като започнаха болките- наред с милгамата и 3 * 1 - Габаневрал.
А що ес отнася до озонотерапията - аз я пробвах. Направих 15 процедури в МЦ Кортекс - озонотерапия и лазер. Изобщо нямаше ефект. На някой може да помагат, но на мен - не помогнаха.
Успех ти желая! Не се отчайвай!
За сега се крепя но тези мрачни прогнози не ми действат много добре.Ти все още ли носиш яката? Аз спя със нея и това е най -големия ми кошмар.Пределно ми е ясно че ще се възтановявам дълго време -само да няма болки...това се моля.Изпадам в панически страх от това че може да боли.Надявам се да ме зарадват на 4,01,2010 като отида на контролен преглед..На теб също пожелавам успех.

# 512
Още за ензимите:
http://www.doctorbg.com/page.php?id=15147

Излиза, че тия ензими вършат работата на нестероидните противовъзпалителни лекарства, но не са вредни     Thinking

# 513
Още за ензимите:
http://www.doctorbg.com/page.php?id=15147

Излиза, че тия ензими вършат работата на нестероидните противовъзпалителни лекарства, но не са вредни     Thinking
омагат при условие че силно вярваш и си упорит

# 514
Желая Ви много Любов, топли зимни нощи и Весели празници!
Онова, за което мечтаем, рядко е между коледните подаръци...
Понякога то се оказва само на ръка разстояние от нас,
но за да стигнем до него, трябва да направим поне една крачка...
Да я направим!
На Коледа стават чудеса

# 515
Да я направим!
На Коледа стават чудеса

Благодаря  Hug

Нека магията на святата Коледна вечер влезе в
дома ви и донесе здраве, мир и благодат
!

# 516
Нека сиянието на тези светли празници
озари Вашите сърца и Ви донесе здраве, удовлетворение
и сили за бъдните дни.
[/

# 517
Да я направим!
На Коледа стават чудеса

stregeta, миналата година на Коледа си пожелах чудото! И с малко закъснение след месец то се случи! Наистиа, силно вярвай и имай смели мечти, позитивни мисли и търпение докато стане чудото! Две години за мен намаше Коледа, имаше мъки и сълзи! В навечерието на тази Коледа съм бодра, здрава и изпълнена с ентусиазъм за бъдещето-и моето, и на семейството ми. Пожелавам ти и при теб да дойде светлината! Пожелавам на всички това щастие-от здраве да не се отървете!

# 518
ОК-БЛАГОДАРЯ ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ.НЕКА ВСИЧКИ ИМАМЕ ВЯРАТА И ДОБРОТО ЩЕ ДОЙДЕ ПРИ НАС.

# 519
Здравейте, Hug

влизам да ви  пожелая една незабравима, уютна , весела Коледа!
Бъдете много здрави и щастливи, вие и семействата ви!

Поздрави!  bouquet  ......и наздраве Wine Glass

# 520
Здравейте, Hug

влизам да ви  пожелая една незабравима, уютна , весела Коледа!
Бъдете много здрави и щастливи, вие и семействата ви!

Поздрави!  bouquet  ......и наздраве Wine Glass

Весела Коледа и на теб  Hug

# 521
И от мене: весели празници на всички !     surpriseuu     Close-mas:  
Здраве, щастие и късмет на вас и семействата ви през идващата 2010-та !  wavey

И да ви поздравя с една весела песничка от детството:

santa2      
Над смълчаните полета
пеят весели звънчета;
писана шейна премина
бялата пъртина.
зън-зън-зън, зън-зън-зън,  бялата пъртина ....... Nature Snowman

# 522

ЧЕСТИТА КОЛЕДА.

Бъдете  влюбени и (защо не?) здрави !

Весели празници и наздраве.  newsm24

# 523
  • София
За много години здрави и мирни.
Сори връщам се от експедиция,където си понаместих кокаляците.За пореден път се убеждавам колко е важно да съм на влажнооо.
Весело посрещане на новата година,да Ви донесе здраве и късмет. Hug

# 524
Мили приятели!
Нека тайнството на Рождеството огрее със светостта си Душите ни. Нека стопли изтерзаните ни от болка тела и вдъхне надежда за едно добро начало. Нека осветли мислите ни и даде оптимизъм в очакванията. Дай Боже здраве, чисти помисли и семейно разбирателство на всеки. Обичайте себе си, обичайте другите и бъдете обичани! Честита Коледа!!!

Общи условия

Активация на акаунт