Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 927
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
здравейте  момичета!Искам да ви попитам възможно ли е теста за бременност да отчете положителен резултат и да сгреши.Аз правих два теста за бременност и двата са положителни,а толкова много искаме това бебе4е  и не мога да повярвам ,4е е истина.Моля ви да ми отговорите .Благодаря

# 556
  • София
Честито!
Бременна си,теста не греши,още повече,че си направила два!

# 557
Отрицателния тест може да стане по-късно на положителен,но положителния си е положителен и такъв ще си остане Simple Smile
Честито  bouquet и след няколко дни може да посетиш и гинеколога за потвърждение на бременността..

# 558
Доколкото знам, покаже ли положителен, значи има бременност (или в най-лошия случай наскоро е имало). Изчакай 10тина дни и върви на лекар да потвърди  Hug Успех!

# 559
anelia82, честито. Simple Smile Според мен си бременна. За фалшиво положителни резултати от тестове за бременност май не съм чувала.

# 560
Със сигурност си бременна. Честито отиди на лекар да потвърди бременността и да ти каже какво да правиш оттук нататък.  bouquet

# 561
Aneli, тихичко честито! Щом е положителен грешка няма. Никаква...върви само да потвърди и лекар, че бебето се намира където трябва и...щастливо и спокойно бременеене.

# 562
а докога се пие фолиева киселина

# 563
  • Mediterraneo

Аз пих до края на четвъртия.

# 564
Да края на 4 месец по принцип, но съм чувала, че някои пият и повече.

# 565
аз пих допреди две седмици. и я спрях не за друго, ами защото ми свърши и все забравям да си взема нова  Blush до колкото знам фолиевата киселина по принцип си е полезна за бременната и не "върши" работа само първите три месеца, а по принцип е важна добавка. помагала и при умора. така че аз ще си я пия до края  Peace

# 566
аз пих допреди две седмици. и я спрях не за друго, ами защото ми свърши и все забравям да си взема нова  Blush до колкото знам фолиевата киселина по принцип си е полезна за бременната и не "върши" работа само първите три месеца, а по принцип е важна добавка. помагала и при умора. така че аз ще си я пия до края  Peace

Потвърждавам и се съгласявам! И за кърмачки също е полезна и аз ще си я пия цялата бременност и докато кърмя също...

# 567
  • ГО
Сега с тези тестове ме шашнахте.

Преди да забременея (юни месец) си прави тест, т.е. май месец и беше положителен. После ми дойде, което ме наведе на мисълта, че не съм била бременна, макар теста да е бил положителен. Следващия месец не ми дойде, правих тест и беше положителен и вече лекар потвърди, че съм бременна.
Как да тълкувам това?

Според мен е редно лекар да потвърди бременността.

anelia82, много силно стискам палци да си бременна, дано!

# 568
kama4e според статистиките голям процент от бременностите никога не биват установени, просто защото се прекратяват на много ранен етап. Все пак хормона може да се покачи и да хванеш това покачване на тест, а след това просто да започне пак да си се снишава... съотвтно съветът винаги е да се повтори след няколко дни теста за бременност и ако пак е положителен, вече да се ходи на доктор...

# 569
  • Mediterraneo
аз пих допреди две седмици. и я спрях не за друго, ами защото ми свърши и все забравям да си взема нова  Blush до колкото знам фолиевата киселина по принцип си е полезна за бременната и не "върши" работа само първите три месеца, а по принцип е важна добавка. помагала и при умора. така че аз ще си я пия до края  Peace

Потвърждавам и се съгласявам! И за кърмачки също е полезна и аз ще си я пия цялата бременност и докато кърмя също...

И аз съм съгласна  Peace Имам останали хапчета, планирам да започна да я пия пак, докато кърмя.

Общи условия

Активация на акаунт