Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Grinning Само остава всичко да е наред. Да се е загнездила яйцеклетката където трябва и най-вече да не е куха Praynig

Стискам и аз палчета всичко да е наред!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 586
Сутринта ми се случи нещо много странно,със събуждането се подмокрих много все едно се напиках в гащите колкото и странно да звучи.Веднага се обадих на гинеколожката ми за да ми каже какво става,а тя само ми измрънка че било нормално да имам силно течение пи време на бременноста Thinking,но за мен това не е естествено течение еми ако ми се случи някъде на вън.....Някоя имала ли е такаъв проблем?

# 587
Grinning Само остава всичко да е наред. Да се е загнездила яйцеклетката където трябва и най-вече да не е куха Praynig
Бременна си със сигурност. Няма сега да мислиш такива глупости. Всичко дай Боже ще е наред. Hug  bouquet

# 588
 Hug Благодаря ви момичета за подкрепата ! И аз се надявам всичко да е ок. Мисля в Пн да отида на преглед с ехораф и след това ще ви пиша какво е станало  Grinning.

# 589
Сутринта ми се случи нещо много странно,със събуждането се подмокрих много все едно се напиках в гащите колкото и странно да звучи.Веднага се обадих на гинеколожката ми за да ми каже какво става,а тя само ми измрънка че било нормално да имам силно течение пи време на бременноста Thinking,но за мен това не е естествено течение еми ако ми се случи някъде на вън.....Някоя имала ли е такаъв проблем?

Аз имах такова течение но се появи след 6-ти,7-ми месец и беше с бял цвят и без миризма,изписаха ми Полижинакс,все пак отиди на лекар да те види,защото може да е нещо притеснително а такива прегледи по телефона най-много ме дразнят.Все пак успех и дано всичко да е наред.

# 590
maroobg, течение ли е или безцветно и като вода...Защото от време н авреме и при мен се случва нещо подобно - но не е много и безцветно и без миризма...просто виждам малко петънце от намокрено върху бельото си...и аз се чудех какво е /определено не е бяло течение или от сорта/

да не говоря на изуста - но да не е цистит

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 15:50 от tuly

# 591
  • Mediterraneo

Аз имах такова течение но се появи след 6-ти,7-ми месец и беше с бял цвят и без миризма,изписаха ми Полижинакс,все пак отиди на лекар да те види,защото може да е нещо притеснително а такива прегледи по телефона най-много ме дразнят.Все пак успех и дано всичко да е наред.

а на теб въз основа на какво ти изписаха Полижинакс?

# 592
maroobg, течение ли е или безцветно и като вода...Защото от време н авреме и при мен се случва нещо подобно - но не е много и безцветно и без миризма...просто виждам малко петънце от намокрено върху бельото си...и аз се чудех какво е /определено не е бяло течение или от сорта/

да не говоря на изуста - но да не е цистит

Като вода беше без мирис и цвят,изглеждаше точно като напикаване Embarassed.Насрочих си среща в 18:00 при докторката ми да ме види.

# 593
Здр!Искам да питам дали има мами като мен и да ме посаветват какво да правя?Термина ми е днес 26.11,но нямам никакви признаци за раждане и понеже ми бяха казали 4е беба 6те е голяма ме саветват да родя секцио?какво мислите а в на4алото ми казаха 4е сам с нормален таз и мога да родя спокоино и бебе 4000кг?Ако има някои в моето положение 6те се радвам да ми сподели и посаветва какво да правя?Благодаря предварително! Hug

# 594
хм, и сподели после какво е това....само ми кажи колко беше при теб - много или по-малко /не знам как да задам въпроса/

# 595
Alexy_s аз бях така, трябваше да родя на 17, и отидох на преглед, никакви признаци. За по-сигурно доктора ме остави една нощ в болницата, и на сутринта не ме чакаха изобщо, направо ми включиха систамите. Вечерта родих. При мен бебето не беше голямо, но пък тазът ми беше тесен, и се притеснявах. Но всичко мина нормално. Успех и леко раждане. Издраво и хубаво бебе  newsm51

# 596
хм, и сподели после какво е това....само ми кажи колко беше при теб - много или по-малко /не знам как да задам въпроса/

Много беше,можеби 100мл.(намокрих чах и чаршава Embarassed)ще пиша после.

# 597
Благодаря за отговора!ами 6те 4акам и каквото сабя покаже Simple Smileнадявам се докторите да преценат кое е наи добре Simple Smileлеко ме наболява краст newsm78 дано тва да е признак 4е ве4е неиздаржам Simple Smile Hug

# 598
Оооооо да , това вече е признак

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 17:48 от AnMary

# 599
да да то4но! Hug

Общи условия

Активация на акаунт